821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• Kiado
    Én is megyek, ha megoldható demosként.
  • Hmuda
    Ez a hozzáállás okoz nekem hányingert. Fel se merül még a gondolata sem senkiben, hogy négy ezer forintot kiadjon egy játékért. Nem, még véletlenül sem, inkáb warez.
  • Serpa
    írj ki vmi hasonlót, mint a Wow topicban, neonzölddel.
  • Serpa
    BladeW
    _Atti_
    Muki100
    én

más?
    1/2 9kor
  • Hmuda
    Szerintem az a nem sportszerű, ha valaki annyira garasoskodó, hogy 4000 forintot sajnál egy olyan csapattól, akik abszolút rászolgáltak arra a jelképes összegre. Nem vagyok túl válogatós warez témában, de ebben az esetben nehezen veszi be a gyomrom.
  • ColdFire
    loál xDDDD
  • Doomista
    lál van cheat a játékhoz lál xD
  • BladeW
    Ez a fajta moderacio nem volt tul sportszeru...
  • egyjátékos
    akarom mondani ha van még hely :)
  • egyjátékos
    hi all!
    engem is érdekelne 1 meccs.
    na van még hely szóljatok.
  • Serpa
    te vagy az akire emlékeztem.
  • Kiado
    Akkor linket plz :)
  • Muki100
    hamachin vagy direct ipn összedobjuk.
  • BladeW
    En lattam ilyet, sot be is tudtam csatlakozni demoval.
  • Serpa
    ok.

úgy emléxem, h előtted is jelentkezett vki, de törölték a hszt.
  • Hmuda
    Igen, demóval kizárólag ketten lehet játszani. Vagy ha minden igaz akkor egyetlen demós csatlakozhat egy fullos menethez, ha azon a szerveren semmit nem buheráltak a beállításokon, de én még nem találkoztam ilyennel.
  • Kiado
    Lan*
  • Kiado
    Az a baj, hogy mind a kettőnknek demo van. Hamachin nemlehet játszani pl. 6 demosnak, vagy LAL on is max 1 demos lehet?
  • Kiado
    Engem is érdekelne +1 még 1 ismerösöm is jönne.
  • _Atti_
    fél kilenc ok érdekel engem is
  • Serpa
    én ~ 1/2 9re.
  • Serpa
    na, érdekel vkit egy esti war?

eddig BladeW (ha még aktuális) és én vagyunk.
  • SötétBarom
    Ez talán a legjobb ötlet.. Ha még defcon3-ban ki lehetne jelölgetni, hogy mit szertnék rommálőni, aztán defcon1-nél csak megnyomni a gombot ;)

A játék elindul, de játszhatatlanul akad.. =(
  • Lacc
    Szvsz használ néhány effektet a játék, amit nem támogat egy tnt, pl. van benne glow is ha jól láttam.
  • Lacc
    A legjobb az lenne, ha a parancsokat be lehetne rakni egy command-queue-ba, és gombnyomásra el lehetne indítani a folyamatot. Így egyszerűen ki lehetne előre jelölni már előre, hogy akkor melyik siló hova lőjön. De ez működhetne akár a többi egységre is, bár ott nem lenne annyira hasznos.
  • SötétBarom
    Hát ezt nem hiszem el, most teszteltem melós gépen, és nem viszi..
    Mi a fakk.. 1.8as celeron meg egy tnt2 nehogy ne legyen elég pár simított vonalhoz... =(
  • Hmuda
    Ezért kell bekapcsolni ilyenkor az orders filtert. Ha egy silóból/subból vonalak futnak ki, akkor az már készen van. Bár silóknál egyszerűbb a muníció szineit nézni, mert ha egy rakéta szürke akkor az már sorban áll a kilövéshez (ugyanez megvan a suboknál is, de ott nehezebb megállapítani).
  • SötétBarom
    Nem csak a szinkronizált támadás miatt problémás, hanem engem pl alapvetően irritál, hogy támadáskor össze vissza kell scrolloznom mint az őrült a térképen.. Ha pedig kizoomolok maxra, nem találom el a megfelelő tengeralattjárót pl..
  • Hmuda
    Tényleg jó lenne, de az igazi szinkronizált támadáshoz az a legjobb, ha mindegyiket átállítod kilövésre de csak a hátsóval támadsz. Mikor a leghátsó rakétája pont a következő silód fölé ér, akkor megint lassítás és kijelölni a célpontokat. Mivel már eleve kilövőhelyzetben volt, ezért azon nyomban elkezdő lőni és a rakéták egymás mellett fognak haladni. Ezt szépen mindegyikkel el lehet játszani. Így a hátsó siló tartalma nem fog lemaradni az elülsőkhöz képest és szép koordinált csapást lehet csinálni. Csak az a hátulütője, hogy így az elülső silók később térnek vissza védekező állásba.
  • Grusi
    Jah, jó ötlet, biztos lehet írni scriptet.
  • SötétBarom
    Kb úgy képzelem el, mint ahogy a C&C vagy AoE sorozatban, a control+valamelyik számmal lehetett hozzárendelni csapatokat hotkeyhez..
  • Lacc
    Nem lenne rossz.
  • SötétBarom
    Azon gondolkoztam, hogy nem lehetne-e írni egy scriptet, ami hotkeyeket engedélyez a játékban. Pl az 1es gomb az egyik siló, és ha nyomok egy 1est, akkor egyből megjelenik a célkereszt, és így baromi gyorsan, és viszonylag eccerre ki lehetne lőni sok-sok nuke-ot..
  • Neoncsoves
    bocs mindenkitől hogy ilyen hülyeségeket kérdezek :\ csak meg szeretném nézni hogy teljes verzioban miket lehet, mert akkor lehet megveszem... mind1 amugy jól néz ki ez a játék. Hányan játszotok álltalában?
  • Hmuda
    Megint egy győzelem. Tudom nem szép dolog, de a legvégén hátbatámadtam Kewint. Ha nem előz be a vége előtt akkor végig együtt maradtunk volna, de túl jól játszott. :D

• Serpa
    ok, még 4 ember.
  • BladeW
    benne vagyok...
  • ColdFire
    aha meg magyar gyalogosok... xDDDD
  • SötétBarom
    hidrogénbomba addon kell..
  • ZSOOLT2
    Egy kiegészítőben berakhatnának vegyi- és biológiai cuccosokat is, meg orbitális pályára telepített rakétavédelmi eszközöket.