821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
ZSOOLT2 #447 Ha bekapcsoljátok a "radiation" opciót a beállítások között, mutatja a radioaktívan fertőzött területeket, ami egész látványos, az erősen tűz alá vett területek zölden világítanak. -
#446 egy ip war, ma? -
ZSOOLT2 #445 Játékosok fórumában 21.helyen van a Defcon fórum -
#444 Jössz velem autózni? Lopok egy Ferrarit, ugye nem kell megvennem? -
#442 Én még egyszer se találkoztam ilyesmivel. Egyszer se dobott ki, a ping mindig jó volt a folyamatos játékhoz. De tipikusan az a játék ami még hatalmas lag közepette is játszható lenne. -
#441 Amúgy mennyire stabil ez multiban? Nincs sync error vagy lag? -
#440 Nono, azért ne hasonlítsuk a kettőt. Ez kicsit olyasmi mintha az újabb NFS-eket hasonlítanád a terep2-höz. :-)
(Amiből én a terep2-vel jobban szórakoztam.)
Szóval nem lehet összevetni a kettőt. Az egyik túlbonyolított, a másik túlegyszerűsített, de mind a kettő baromi nehéz multiban. :-) -
#439 Te már teljessel nyomod? Most mentem végig a tutorialon, nem rossz de kicsit elmebeteg ötlet az alapján pontozni hogy hány embert nyírtál ki :)
Ettől még Hearts of Iron > Defcon de ez se rossz. -
#438 Felállás: 3vs3 Survival.
Európát kaptam és mivel Survival módban játszottunk, ezért nagyon bevédtem magam, plusz hatalmas mákomra az egyik szövetségesem épp USSR lett, szóval a keleti oldalam is be volt biztosítva. Defcon3-ban hihetetlen csata dúlt az Atlanti- és a Csendes-óceánon. Mivel mindenki el volt foglalva a másikkal, ezért nem okozott gondot átslisszanni a két Sub-flottámmal a csata hevében és beparkoltam az USA és Afrika mellé.
Defcon1-ben most Dél-Ázsia lőtte el hamar a puskaporát, amit a SzU keleti fele erősen megsínylett, de persze a csendes-óceáni flottánk kegyetlen módon szétszedte az óvatlan silókat és a két csapattársam minden gond nélkül kivonta Kínát a forgalomból. Ekkor az USA kilőtte a rakétáit, de addigra az én és a dél-amerikai társam subjai már lesben álltak és kegyetlen mészárlást rendeztünk, míg a vadászai ki nem lőtték a flottákat, de addigra a muníció több mint fele elfogyott, szóval sikeres volt az ellencsapás.
Ekkor Afrika megelégelte a várakozást és ő is megeresztett pár töltetet, amit az én tengeralattjáróim toroltak meg. Eddig senki nem jutott be egyetlen rakétával sem Európába, és egészen a végjátékig kibírtam veszteség nélkül.
Ekkor mindenki úgy döntött, hogy mostmár úgyis beindult a Victory Timer, szóval uccu neki, lőjük ki a maradék ICBM-eket. És ezt a rohamot is kibírtam veszteség nélkül (csak pár radar veszett oda). Már csak húsz perc volt hátra, mikor úgy döntöttem, hogy felesleges ennyi rakétán ülni, szabaduljunk meg tőlük. Átváltok, kijelölöm az afrikai és a közel-keleti városokat és lövök. ekkor esett le, hogy még sehol nem láttam az ellenséges Sub-ok jórészét, csak alig lőttünk ki egy párat...
Sajnos nem úsztam meg pár milló veszteség nélkül és sikeresen lebombázták Nagy-Britanniát és Spanyolországot, végül jópár töltet bejutott Olasz- és Németországba is. De ami a pláne az egészben az az, hogy pont akkor lett vége a játéknak amikor épp az utolsó ellenséges rakéták becsapódtak volna a Subokról. De így is két ponttal győztem.
Jó menet volt...
-
Kiado #437 Leszedtem a game-t és naon teccik ;) -
Neoncsoves #436 öhh én nem sértésnek írtam. Biztos más lenne a véleményem ha látnám. Amugy szeretem az ilyen játékokat -
#435 Az a szöveg csak azért ment, hogy írjak valamit. :-) -
Braveheart #434 Akkor mondom is 15 mp megfigyelés után... Eu és Afrika lő Dél-Amerikára, aki megpróbálja viszonozni Afrikának, de bukó lesz mert rossz helyre rakta a flottáit... ugyanis nyugatról nem várható támadás. -
#433 Hehe, most volt egy meccs. Elhelyezkedünk, lerakjuk a cuccokat, beindul a vizihadviselés, mindenki ezerrel küldi a gépeket a másik területe fölé, stb. Beüt a Defcon1. Az egyik srác túl hamar indítja a rakétáit, ráadásul egységesen megosztva a többi játékos között, így az arzenálját könnyen felmorzsoltuk a silókkal. Mivel volt a partja közelében egy hatos Sub-flottám, így a városainak nagyrésze és három silója bánta a hirtelen megmozdulását. Pár perc múlva beindult a globális ereszdelahajmat, és mindenki ész nélkül elkezdte szórni a tartalékait, ilyenkor már nincs más választás, lőni kell, mert akkor nem marad nekem pont. Sajnos én meg későn kezdtem neki és lemaradtam a turnusról, így végül utolsó előtti helyre szorultam.
Erre kiderült, hogy Európa nyugisan kivárta a fejleményeket (bár erősen megsínylette a silói tartalmát a nagy adok-kapok). Utoljára elkezdi kiengedni a maradékot (ami hiba így a végén, mert már nincs miből pontot szerezni). De nem számolt a többiek tengeralattjáróival, mivel mindenki felsorakoztatott pár kissebb-nagyobb flottát a partjainál. A silói maradékát pillanatok alatt szétkaptuk, a városok pedig szabad prédák voltak és mindenki azon izgult, hogy az ő cucca érkezzen meg előbb és ne az ellenfélé. Én voltam a szerencsésebb és így utolsó előtti helyről felugrottam a másodikra.
Jó játék volt. :-) -
#432 téháix -
#431 Be lehet állítani, hogy legyen globális radarmegosztás (bár akkor is le van korlátozva mindenki általá látható dolgokra. De lehet még spectatorként is nézni, akkor az egész térkép fel van derítve a nézőknek. -
#430 ezt h lehet h az egesz terkep laccodjon (pl rakettak) ne csak azokat, amiket a radar fog? -
#429 Itt igazodjon ki aki tud. :P
-
#428 Akit érdekel, összeraktam egy style txt-t. A szinek egy kicsit szolidabbak, és ahogy pusztul a népesség, úgy megy át a színvilág pirosba.
Hmuda Style -
hundefcon #427 no én is idetalaltam :) látom egész aktív a fórum. én tegnap éjjel óta nem nagyon tudtam elszakadni a cucctol :)
egyenlore 1 meccs kivételével mindet nyertem, vagy a győztes csapatban voltam, sajnos latszik hogy nagyon sokan most kezdték el tolni, és a teszterverzioval jatszott 40-50 meccs tapasztalat kiütközik, de remelem hamarosan belefutok valami nagy verésbe.... -
Thanatos #426 :P -
#425 Áh, tuti hogy lehet az alap ablakméreteket buherálni, csak én nem vagyok elég elkötelezett az ilyesmihez. :P -
#424 Tools->Style Editor -
#423 Az, hogy te sajnálsz 4000 rongyos forintot egy egyedi, kihívást jelentő és innovatív játékra az a te egyéni problémád.
Ahogy a régi mondás tartja: "Menj dúmozni, ahoz nem kell agy." -
#421 Mi igen. -
MDhouse #420 jó ez így ahogy van! :) -
valaminick #418 hali!
mitöl függ, hogy milyen színű a térkép mert látom a beszúrt képekből, hogy van vörös lila fehér kék...? -
Thanatos #417 nemtom egy "hivatásos" mit tud csinálni a kicentizett szövegkeretekkel..., átirja a programot? :D -
#416 Áh, ráhagytam. Túlságosan a mostani UI méreteire vannak kihegyezve a szövegek hossza, lehetetlen rendesen megoldani, hogy ne lógjon le itt-ott a szöveg a keretről, plusz hatalmasat ront az összképen, hogy amint betéved egy ékezetes betű, az azonnal átvált egy másik betűtípusra, de ékezetek nélkül elég bugyután néz ki. Majd egy "hivatásos" megolja. -
Thanatos #415 azt gondoltam, maugy csak a véleményem irtam le :) spec én alapbol nem vagyok nagy magyargatás fan, de ez erre a gamere hatványozottan igaz szvsz :) ettől még persze csináld meg nem azért modntam :) -
#414 Nem magamnak csinálom, hanem csak úgy kedvtelésből. :-) -
Thanatos #413 szvsz maygargatás csak elrontja a feelinget de tetudod... :)
mellelsleg akinek sok az a kb 10 szó angolul annak ugyis emghaladja az ételmi szintjét a game szvsz :D -
#412 Én is így kezdtem neki, szerintem senki nem fog agyvérzést kapni a lemaradt ékezetek miatt. :-) -
#411 inkább maradjon a betűtípus, és legyen ékezetek nélküli :) -
#410 Asszem belekezdek a fordításba, nem nagy a file, csak az a gond, hogy a Kremlin nem támogatja az ékezetes betűket. :-/ -
Thanatos #409 ajajjj.... -
#408 nagyon megteccet a game ! egyébként is nukreális és az ilyen hidrogán bombák rulz nálam,majd megyek csernobilba is :=)
majd ha jo a gép lekapam fullban, huhuuh hát ez nagyon kuqa jo game lehet !!!! -
#407 Nagyon buli az 1város/200M lakos felállás Genocide módban. :-)
-
FLeK0 #406 egyszerre nem hinném -
062020 #405 Egy account-al lehet ketten játszani?