821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
#530 jólvan valszeg,jol indul a játék kezdete xDD -
Csoder #529 Nálam valami gond van a csatlakozással, felénél elakad. -
#528 én sem találtam szervert (sztem el volt irva azaz ip) -
#527 jól idözitettél :) -
#526 ne már hogy másfél percen múlt hogy lekésem :( -
#525 Hát akkor aki megy menni multiban a többiekkel,akkor sok sikert mindenkinek,majd meséljetek hogy ki nyert + képek ! :) -
#524 szétküldtem. -
#523 404 ..minden esetre ezen szvsz nincs mit segiteni nem hamachi fagy ki hanem a defcon és mindig a battleship host általi lerakásakor(próbáltuk már több felállásban is haverral). direct ipvel semmi probléma. Aki meg annyira hax hogy félned kell tőle az már rég tudja az ipd :) -
#522 hátha kapsz valami segitséget itt;
Hamachi HUN
-
#521 félkor szétküldöm az ipt, 5 percet várok, ezután már csak szemlélőként lehet kapcsolodni. -
#520 hamachival nem működik. legalábbis a teszt nem működött..host kifagy ha battleshipet akar letenni -
Thanatos #519 lol... -
#518 "oda beirod mindenkinek az ip-t és nem kell ide oda jönni az ipért,ott helyben megvan" -
#517 Ha már hamachin vagyunk egyáltalán minek átadni az ipt? -
#516 de ha már haamchin vagy,minek beirni máshova az ipt-haamchin van chat,oda beirod mindenkinek az ip-t és nem kell ide oda jönni az ipért,ott helyben megvan :)) -
#515 De igen. :-) Bár én csak a visszaeső huligánok IP-it mentem le magamnak és azt is csak arra használom, hogy a gyanus multiregeket kiszűrjem.
Amúgy nem kell feltétlen ide beírni az IP-t, van még ICQ vagy privátüzenet is. :-) -
BladeW #514 Ezt pofaztam mar miota csak kimoderaltak.
Egyelore nekem a bankkartya hianya ami megakadalyozza hogy hozzajussak a legalis verziohoz, nem a penz. -
#513 Az utóbbi pár napban vindóz tűzfalra vagy kényszerülve amíg nem rakom újra a vindózt, úgyhogy nem közlöm ide az ipmet mert félek az sg h4xoroktól. Tényleg a moderátornak nem csak egy kattintás vagyok? :-( -
#512 teljesen felesleges a hamacsi, direkt ip. -
#511 Akkor így jöhet valaki kipróbálni:
Szedd le a hamachi nevezetű programot. Menj végig a tutorialon (egyértelmű, akinek ez se ment ne kérjen segítséget itt) majd csatlakoz a következő networkhoz:
Network name: defconsg
Network password: defconsg
Fél kilenckor legyen fent és csatlakozzon LAN-on a hosthoz, feltéve hogy lesz aki hostol. Hamachin ezt meg lehet beszélni.
Ezután mindenki döntse el maga hogy tetszett e neki vagy sem, aki még ezután is akar szervezni hamachin az a magánügye.
Remélem így nem sértek törvényt mert 24 óráig se lesz fent a "biztonsági másolatom" :) -
#510 Ja, rohadt videójáték burzsoá, fujj, rohadt mocskos kapitalista allatok, meghogy PENZT adni valamiert! Raadasul ENNYIT! Hat mit kepzelnek ezek, a 150 ezer forintos PC melle meg EZT is?! -
#509 BladeW
_Atti_
Muki100
Csoder
én
még egy ember köll
1/2 9kor -
egyjátékos #508 ja boccs, hogy nem vagyok egy dolgozó ember és nekem nincs olyan amivel lehetne fizetni netre.
a játék tudtommal meg tegnap jött ki szal a pár hétvége még odébb van.
-
#507 Nekem szerencsére van pénzem,hiába nem is munkázom,hanem tanulo vagyok.Hogy miért? Mert kihasználom a számitogépben rejlö munkákat,és ez alapján,ha elég okos vagy és értesz valami a gépen,amiböl hasznát veheted pénzként,akkor lehet pénzed,1 hónap alatt összegyülhet 10.00 FT,vagy akár sokkal több is !
-
Csoder #506 oks, benézhetek, félkilenc? -
#505 áhááá :)
te jössz? -
#504 Oks, de akkor megkérnék mindenkit, hogy ezentúl a játékról follyon a társalgás és ne a warezról. Tudom elkerülhetetlen volt, hogy ez is előkerüljön, én vagyok a hibás, hogy nem raktam ki már előbb a "kérést" a bannerba. -
#503 Szerintem te is belátod, hogy ez elég gyenge kifogás. Ha egy 7-8e (urambocsá 10-12e)forintos dologról lenne szó, akkor minden további nélkül rábólintok az érvelésre. Azonban 4000 forint egy átlagos fiatalnak lazán összejön ha pár hétvégén nem megy el bulizni, vagy csak annyit költ, hogy maradjon még a végére egy ezres.
Az egyetlen kifogás ami tényleg megálja a helyét az a bank/hitelkártya hiánya. -
egyjátékos #502 na jó!
asszem akkor végeztem ezzel a burzsuj társasággal.
ha neked meg annyi pénzed van akkor nyugodtan elküldheted a cdkulcsodat.
örömmel fogadom.
-
#501 amikor bejön a főnök az irodába?
Hmuda: lehet neked van igazad, de 60 mega olyan gyorsan lent van hogy azt nem bírja ki az ember hogy ne próbálja ki Ez van, megszokás. -
Csoder #500 *feltéve ha az esc van beállítva panic key-ként -
Csoder #499 dupla esc, és ledobja tray-ba :) -
#498 a panic key mit takar? -
#497 Már megvettem, az egész világon az első ötven előrendelő között voltam.
Muki: Az az igazság, hogy lehet demóval is csatlakozni játékhoz. A következő a felállás: vagy két demós játszik egymás ellen, vagy egy demós csatlakozik egy teljesen alap beállításokkal rendelkező hatfős játékhoz, vagy ami még jobb, beáll nézőnek és az alapján is meg lehet nézni, hogy milyen is egy teljes létszámú meccs.
Ez a játék azon ritka esetek egyike, mikor a demó tökéletesen alkalmas arra, hogy megnézzük milyen is a teljes játék. -
#496 Akkor ne játsz. -
egyjátékos #495 én is megveszem amikor lessz rá keret.
akármennyire is jelképes összeg (mert tényleg az) nincs mindenkinek pénze rá -
#494 mért,te megvetted? vagy megveszed ?
ha jó lesz a gép,és eléggé kitudom sajátítani a játékot,akkor kihivlak egy 1v1 meccsre ! :) -
#493 Előbb szeretném látni, mégis milyen ha nem AI ellen megy, és utána elgondolkozni hogy megéri-e ez nekem. És ha más is így gondolja miért ne? Úgyse tud csatlakozni vele máshová, itt a warez értelmét veszti ennél a játéknál. Ez még inkább a fejlesztők javát szolgálja, hogy meglátjuk milyen is egy "valódi" sokszemélyes játszma nem pedig egy head-to-head beállítások nélküli és valóban eldönthetjük hogy megéri-e az árát.
Tudom ezért van a demo, de ez nem az a kategória aminél a teljeset is leszedi pistike, kinyomja 3 nap alatt és vége, ezzel leszarja a fejlesztők többhónapos munkáját és megspórolja az árát. -
#492 Aki 100%, hogy később megveszi az engem nem zavar, de ha egy ennyire olcsó (és anyagi gondokkal küszködő fejlesztő csapat által készített) játékról van szó, akkor jobb lenne ha a "maradandó" warezosok inkább a játékra koncentrálnának és ne arra, hogy "igen én lewarezoltam". Lehet sokaknak nem tetszik, de engem hihetetlen módon irritál a hozzáállás.
Megkérnék mindenkit, hogy a meccsek szervezésére koncentráljatok és ne arra, hogy ki warezos és ki nem. -
#491 én megveszem a játékot.