Defcon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamachival volt ilyen gondotok, hogy amikor fennt azt írja ki, hogy Vizsgálat, akkor újraindul a gép?😄 Nekem most egymás után 2szer csinálta.

Serpa
már online.

Doomista
Ez van,máskor sikeresebben járunk evvel a gombal 😄

Lál,sikerült ma is 1 menetet lenyomnom,az eleenfél sajno legyözött 😄
Nyugodt voltam,csak hajokal támadtam,hogy körülnézek a vizeken,kb 6 hajom volt, rendelkezettt attackal,a többi msáhol járt , máris a nyakmba jött 12 db hajo,szépen leis söpörtek,jolvan mig elvoltam foglalva a hajozsdival,egyszer csak rámzuzud egy teljes tömnyi nukreális és atombomba,hát b********,azonal énis kilöttem az összes repülömet,atombombáimat,de sajnos késö volt,igy aaz ellenfé ltöbbet kaszált,igy no victory ... Hát holnap viszont visszavágo 😄

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Muki hostolhatna, ha online lenne :\

Serpa
hostol vki?

Hmuda
Lásd #607. Ez egy natúr USB-s dísz a gép mellé, sajnos még csak funkciót se lehet rendelni a gombhoz, ha lenyomod akkor megcsinálja ami bele van égetve és nem többet. Viszont ha külön használható gombként funkcionálna és a játékban nem idõre hanem gombnyomásra indulnának a rakéták (magyarán hozzá lehetne rendelni a gombot a kilövéshez) akkor kitünõ kiegészítõ lenne olyan helyekre, ahhol nagyban játszanak (például egy tournament).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez csak egy poénos usb elosztó, nem pedig az egyik katonai létesítmény elbugázott rakéta indító konzolja. <#idiota>

Random work
Tegnap steam-en keresztül szedtem le és elsõre ment.
Javaslom, hogy te is így próbáld.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Truck Driver001
Egypk..Letöltöttem a demot.Rákattintanék az exe-re,és application error!😄
Gondoltam biztos szarul töltötte le..De leszedtem vagy 6helyrõl,és ugyanaz.Valami tipp?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Doomista
hát manapság már azért is nehéz megdolgozni ...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

_Atti_
dehiszen csak negyven dollár!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Doomista
hát ezt nehezen és sokért szereznéd meg.... De ha van titkos illegális kapcsolataid,akkor mért ne ... De ezt megtudják csinálni sima játékba is,nem kell ide fém meg minden,az egészet müanyagba.

Hmuda
Ha gombnyomásra indulnának a rakéták akkor lehet beruháznék egy ilyenre.

(Na jó, nyilván nem, de poén lenne. 😄)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nah 2-en fennvagyunk Hamachin, gyertek, gyertek!

nomen est omen
(az sem egy program)

khumbula

direct ip inkább fogalom, mint program.
annyit tesz, hogy közvetlenül csatlakozol a hosthoz, szal bepötyögöd az IP címet, és connect.
hamachi pedig egy virtuális hálózatot hoz létre, és játékon belül a servert ezért látni a lan szûrõ segítségével.

Doomista
nemtom mért mondtam a directipt vagy mit,olvastam hogy deirectiip programal vagy mivel nyomjátok inkább mint hamachiával aztán ara telepedtem most,de google nem adot ki rá ...

Doomista
style editort megcsintam,de ott a menüt kurtam el aztán visszaálitotam,de akkor értem.köszi.

nemszóltam, már értem. privát chat mûködik, csak a group nem

Serpa
lol

játékbeli

Hmuda
Van a tools->style editor. Ott lehet buherálni a szineket. A térkép részeinek szinei körüla az elsõ az amikor mindeki él, a második pedig mikor mindenki hulla. Ahogy fogy a népesség, úgy megy át ez elsõbõl a másodikba.<#vigyor1>

azt mondom, hogy azt nem engedélyezi 😊 vagy a játékbelire gondolsz?

hogy mit kapsz le?<#idiota>

Doomista
jah,énis lekapom holnap a directip-t és avval is megnézem megnézzük.

Doomista
nah ez az internetes dolog sehogy sem megy,majd holnap megnézzük veletek egy server ip csatizáshoz,mert az van benne hogy más ipre csatizol,vagyis evvel nyomjátok,és ha tudok csatizni,akkor nincs gond,ha meg nem akkor meg pasz.
Viszont felmerült egy hiba,játék végén valami csatlakozási hiba volt,de az a fura hogy nem multiban hanem singleben nyomtam,szoval pasz mit akart evvel jelezni,holnap is lenyomok pár menetet,ha kiirja akkor meglátjuk.
Egy kérdés még a végére; #402 --Szinváltás--Ezt a szinváltosdit hogyan teccik elérni ?

Serpa
arra ott a chat, bõven elég.

fölraktam, de ne várjátok, hogy meg is fogok rajt szólalni, valami premium hozzáférés kellene neki 😊

Serpa
direktipvel kicsit tököltünk, de Atti szerint úgyis megy.

amúgy pár perc alatt fennt van.

Hmuda
Tudom, hogy mindenkié, most így írtam le. 😛

nem 😊
felrakjam? <#rolleyes>

CrucifX
Nem csak a tied, mindenkie.

Serpa
csak nem installáltad? 😊

Doomista
nah internettel veszödök márcsak. mennie kell,itt már minden félét állitgattam.

Serpa
"a physical unit"

ez a megnevezés 😊

Doomista
most léptem játékbol,megtaláltam,de köszi azért !
Csoder neked is köszi !

szerverre csatlakozás után tudod magad átnevezni,
ha a kliens nem jegyzi meg, akkor a fõkönyvtárában a preferences.txt-be illeszd be ezt a sort:
PlayerName = Doomista

Hmuda
A franc, késik a fizikai kópiám. :-/

Dear customer,

Thanks for buying DEFCON and ordering a physical unit. You should have been able to download the game and hopefully you are enjoying destroying millions of your opponents’ populations!

Due to the un-precedented demand for DEFCON, shipping is taking longer than usual, and we are asking for you to bear with us as we catch up. Orders may take as long as a month to get dispatched, but rest assured we are working day and night to solve the problem.

If you have had any problems with your download, please e-mail [email protected] who will be able to assist.

Thanks for buying our game; now get back to nuking....

Viszont jó, hogy nem technikai problémák hanem a hatalmas érdeklõdés miatt késik. :-)

Hmuda
A neved mellett van egy níl, arra klikkelve mehet a rename.

Doomista
nah látod,azt éppen nem ! átis alakitom 😊
egyébként lan nélkül sem lát servert.
egy kérdés,nem akarok noobnak tünni,végignéztem az egész menüt,de sehol sem tudok saját nevet beirni.help.

szûrõt lan-ra átálítottad?

Doomista
Hm..érdekes,hamachit benyomtam,saját servert is csintam,bemék a join gamere,semmi server. hmm... gondolkozom...

Serpa
téged ki is vágott.

Muki100
ha a hálózaton fent vagy onnantól nincs tovább, csak csatlakozol és lanon keresed a játékot
azért a tegnapi lagparty 6 emberrel eléggé elbizonytalanított engem..milyen neted van neked atti?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Valaki jön velem játszani?
Csak mondjátok meg, hogy hogy kell a Hamachi-t használni!
(a defconsg hálózaton már fent vagyok.)

"Everything that happens, happens for a reason"

Doomista
hát mhudával már igértem egy meccset,ha ma nem ér rá akkor én jövök !

Este kinek lenne kedve jönni megint? Hamachira fel, Muki kreál (😄) és go.

Doomista
nah végigvittema tutkot,készel állok majd ma egy csatára .

Serpa
ma nem biztos, de holnap lehet szó egy vissszavágóról.

Nah fasza gamek voltak 😄
Serpa durván lealáztál minket az utolsóban 😊)
Holnap folyt köv? Majd gyertek fel ventrire, ma is voltunk ott 3-an.

Doomista
nem mindenhol,rapidsharen töltsd,ott nincs idötullépés !