821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• ZSOOLT2
    A Földgömb kehetett volna 3D-s is, mint az X-com -ban, v. Ufo Aftermach-ban, így kigyensúlyozottabb lehetett volna a prog.
  • ZSOOLT2
    Szivacs
  • CrucifX
    Az Electron csak belfoldon hasznalhato.
  • Kabuto0
    Hallottuk láttuk :)
  • ZSOOLT2
    Nem tudom hallotta-e már valaki, de É-Korea kísérleti atomrobbantást végzett, bár "csak" egy fél kilotonnás bombát használtak...
  • ZSOOLT2
    Nem tudja v.ki, a steam-en lehet használni vásárlásra visa electon-os nem-dombornyomott OTP-s bankkártyát? Az introversion honlapján nem lehet, ott már néztem.
  • Doomista
    Nem...
  • bigfoot
    Magyarországon meglehet venni ezt a gamet??
  • Zomil
    remélem hamarosan felkerül xfire-re a játék :)
  • Pacmann
    jó, OK, a port probléma megoldva.
  • Pacmann
    Tiszta jó ez a játék. Meg is rendeltem. Még az a bizonyos péntek előtt. Csak olyan helyen vok, ahol titva vannak a game portok, ezért IPvel kéne próbálkoznom. De nem tok olyan IPket, amiken éppen játszanak. Lehet nem is menne. Ha vki nyomja, vagy tudni fogja, hogy majd nyomni fogja, akkor dobjon már meg egy maillel. Köszi
    Ha minden játék ennyibe kerülne ......... bejóó is lenne
  • Lacc
    Akkor szoktak ezek bejönni, mikor a játék vége fele már meghal egy rakás ember.
  • _Atti_
    kibontottam data fileokat kiváncsiságbol. ugylátom még a nyomasztobb hangokat ki is hagyták belőle végül..(vagy legalábbis én nem hallottam még játékban a souls1-x hangokat vagy pl azt a másik siros hangot..meg még egykét háttérzajt. ikonok közt meg olyan van hogy tornado, saucer..
    ezeket nemtudom elő lehet e csalni belőle vhogy.
  • KaBuTo666
    Ugylátom,hogy a grafikát sikerült 4-ra tenni hurrá... :)
  • Doomista
    faja :)
    kár hogy nem adták meg a 4 csillagot ...
  • Neoncsoves
    nagyon jó lett :)
  • Hmuda
    Remélem megfelel. :-)

Még nem jött válasz a grafikai dologra.
  • Neoncsoves
    Nagyon ott van! Szerintem megveszem! :)
  • petersz
    Ez egy vicc, ugye? Kettes? Akit kettest ad, az nem tud különbséget tenni egy természetesen szép lány és egy szilikonos kikent plázamaca között sem, szerintem.
  • Doomista
    Bízzunk benne hogy meglesz a 10-s értékelés.
  • Hmuda
    Őőő, én. Amúgy kábé egy órája már ment egy mail, hogy ragaszkodom ahoz a 4/5-höz, majd elválik.
  • Lacc
    Most akkor ő értékeli a játékot vagy te? :D
  • Hmuda
    Még nem írt vissza, de ha remélhetőleg ha nem is egy négyest de egy hármast talán ki tudok harcolni, plusz egy kiegészítés a grafikai szöveghez, hogy én személy szerint négyest akartam.
  • robotnyk
    elég rossz hozzáállás a grafikát magában, és nem a játékban alkotott szerepével együtt vizsgálni.
    példálózz az ign értékelésével, és magyarázatával

7.8 Graphics
    Ripped straight out of WarGames, the neon wire-frame models and understated effects maybe sparse but they’re extremely stylish, perfectly suiting DEFCON’s matter-of-fact approach.
  • Hmuda
    Ezt beszéld meg a főszerkesztővel. :P
  • Lacc
    Szerintem meg simán 5ös.
  • Hmuda
    No, remélhetőleg holnap felkerül a Defcon cikk az SG-re, bár a grafikai értékelést még nem tisztáztuk (én négyest akarok, ők kettest :P).
  • Hmuda
    A kulcsszó: "hozzáértő"

A "tech-zseni" csak költői tulzás volt. :P
  • SötétBarom
    Nem kell hozzá tech zseninek lenni, hogy ha ezt a kütyüt kibelezed egy icipicit hozzáértő emberke simán összeaplikállja a bekapcs-kikapccsal..
  • Hmuda
    Hát egy tech-zseni tuti ki tud találni rá valamit. Nagyon jó lenne ha ráadásként egy patchben megoldanák, hogy gombnyomásra indulnának el az ICBM-ek. :-)
  • CUCLI
    szerintem amúgy átlehetne alakítani, megfontolandó. körbenézek még pár modding oldalon hátha csinált valaki ilyet :P
  • Hmuda
    Sajna nem, ez csak dísz, nem lehet funkciót rendelni mellé. A leírása alapján csak annyi, hogy gombnyomásra kiad valamilyen hangot. Pedig sokkal értelmesebb lenne ha rendes számítógépen is használható gomb lenne (pl a gép kikapcsolása vagy esetleg a Defcon elindítása :P) de így csak jól mutat a gép mellett.
  • CUCLI
    basszus ez nagyon komoly :D
    ezzel a gépet is belehet kapcsolni? :D
    tuti ,h veszek vagy csinálok 1 ilyet :D hatalmas
  • Doomista
    wof...egy ilyenbe énis szivesen bennelennénk :=)
  • Hmuda
    Az esti vígjáték után csak hogy komolyabb vizekre evezzünk:

Lezajlott a Defcon launchpartija. A rendezvény a londoni Whitehall WarRoomjaiban volt, amik tulajdonképpen egy - Churchill által építtetett - második világháborús bunkerhálózat részei. Összesen 150-en voltak jelen a rendezvényen. Itt a meghívó másolata:

A helyszinen volt négy laptop, amin egyszerre négy helyi és két netes játékos játszott (az egyiket sikerült végignéznem, amibe bejutottam az a felénél le lett lőve). Projektorral az egyik falra vetítették a játszmákat, hogy a jelenlévők is nézhessék a meccseket, míg a terem másik végében a Wargames filmet mutatták be ugyanígy. A zenét három DJ szolgáltatta. Az IV csapatának tagjai a királyi légierő egyenruháiban feszített.

• Doomista
    ma énsem gondoltam,holnap sem jó,pénteken és szombaton lenne aktuális ...
  • Hmuda
    Ma este tuti nem, egyetemi cuccokat kell intéznem neten.
  • Doomista
    mhuda mikor nyomunk egy 1vs1-t ?
  • Doomista
    látom uj lett a banner !
    kiprobálgattam a szineket a words dolgoknál,most teljesen töb fajta piros szinel képrézik,nagyon zsír !
  • Doomista
    erre valo a bepótolás szó :D