821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• Serpa
    mehet a hadelhad?
  • Thanatos
    lehet, nekem egyelőr4e taktika még nagyon megérzés alapján megy :PPP
  • SötétBarom
    Még nem nyertem soha
  • Hmuda
    Azért nemegészen, ha megfelelően taktikázol (márpedig erről szól az egész) akkor akármelyik zónában nyerhetsz. Én már nyertem három gép ellen SzU-val.
  • Thanatos
    már megtaláltam azóta :) hát dél amerikával utolsó elötti lettem :DDD
    viszont eddig két game alapján nekem picit ugy tünik arról szól a game hogy ki hova kerül, délamerika a peremre kihelyezett összevissza városokkal gyk védhetetlen :(
  • Hmuda
    A legelején ha nincs beállítva a random elhelyezés akkor a térképen klikkelve lehet kiválasztani a területe(i)det. Az EU tényleg easy-mode.
  • Thanatos
    *random... :/
  • Thanatos
    jah azt el lehet dönteni hogy ki hova kerül? :D:D:D azthittem az rendom (amugy télleg euba kerültem :D)
  • Hmuda
    Attól függ, hogy hová rakod magad. Ha Európába, akkor naná, hogy harmatos, azt állati könnyű bevédeni. De a SzUban vagy Afrikában már állati nehéz rendesen elhelyezni a védelmet.
  • Thanatos
    én elvielg igen ha nem felejtem el...
    amugy ai-nál vna nehézségi fokozat? mert elsőre nem tünt fel, de igy alapból elég harmatos :/
  • Hmuda
    Hááát, nem is tudom, nagyon ritkán nézek sorozatokat, de 9 körül van a Bermuda háromszög, azt akarom majd nézni. Utána viszont késő estig fent vagyok, mert aludtam délután.
  • Serpa
    ~21.00 kor ráér vki?
  • Hmuda
    Azért az AI csúnyán elkalapánt minket tegnap este. :P
  • Lacc
    AI ellen nem olyan jó ezt tolni szvsz, ezt multira lett kihegyezve.
  • Hmuda
    Bocs, épp aludtam.
  • SötétBarom
    Ehhh lepörgettem ma 3 meccset AI-k ellen, hát bizony van még mit gyakorolni, eszméletlen kemény leosztottak minden alkalommal.. =(
  • Thanatos
    most fejeztem be :)
  • Serpa
    vidd végig a tutorialt, azt este találkozunk.
    3 player több halált okoz mint 2 :)
  • Thanatos
    hm, most látom csak hogy kijött , elgalábbis neten... :)
  • Serpa
    rendezzük le, de ne legyen túl hosszú.
  • Hmuda
    Győzködd azzal, hogy ő ír be mindent és így te nem fogod megtudni a kártyájának az adatait. :-)
  • CrucifX
    Igen, erre gondoltam en is, csak meg nem nagyon hajlik kartyaadatai kiadasara. De lezsirozzuk, ha beledoglik is :)
  • Hmuda
    Hm, ha a haverod accján sikerült rendelni akkor talán erre az egy rendelésre odaadja a kártyájának a számát, vagy ami még jobb, ő kreál egy új accot és arra rendel, majd a végén leszedi a kártyaadatokat (bár úgytudom nem tárolja a számot, csak leszedi a pénzt oszt csókolom). Utána meg készpénzben mehet a fizetés.
  • CrucifX
    Hát most az én rendelésemmel is gáz van :\ Nincs hitelkártyám, haver accountjáról meg ha rendelünk, nem tudni, hogy kapunk-e két kulcsot és két külön letöltési linket.
  • Hmuda
    Mivel már fizettem a játékért, ezért tulajdonképpen nem károsítottam meg a fejlesztőket. :-)

De kerüljük a témát. A játékról beszéljünk és ne arról, hogy milyen görény az aki nem veszi meg. :-/
  • CrucifX
    Ehhh...
  • Hmuda
    Nekem megfelel.
  • Serpa
    őőö

16.30 körül?

• Hmuda
    Igen. Játszunk egyet?
  • Serpa
    directip alapján beírom az ipt és mehet a nuke?
  • SötétBarom
    pontosan ezért nem tört ki ilyen háború.. =)
  • Hmuda
    Jó cikk lett. :-)

Épp tegnap este küldtem levelet az SG szerkesztőjének, hogy megjelenés után összedobnék egy ismertetőt. :-)
  • Hmuda
    Hát igen, ha egyszer beindul a nukleáris gépezet, onnan nincs sok hátra a világvégéig. És ami ijesztő az egészben, hogy a valóságban nincs olyan rakétaelhárító rendszer mint a játékban.
  • Paranoia
    klasz kis játék!Habár én eddig csak a tutorialal sznvedtem.kellemes depresziós zene megy alatta.:)
  • CrucifX
    Tessenek olvasni.

BEMUTATÓ
  • Braveheart
    Az előbb Eu-val voltam Ázsia meg Afrika ellen. Hát... Afrika megtámadott, de egyik bombája sem ért el. Az ellencsapásom után Ázsia is megtámadta Afrikát, de pár óra után hátbatámadott... Nekem meg nem volt már sok atomom, Róma, London, Varsó, Bécs elesett, Bp nem kapott bombát de ha ez tényleg megtörtént volna már hullana a hajunk
    Az eredmény: Afrika 3. Eu 2. Ázsia 1.
    Durva hogy milyen hamar lezajlana egy ilyen háború...
  • CrucifX
    A 15 eurós előrendelésben a postaköltség is benne van.
  • Boconadi
    Ez nagyon jó játék, mindjárt megyek és játszok vele eggyet
  • Hmuda
    :-)
  • Lacc
    Hmuda 50 millió emberem haláláért felelős, mindjárt feljelentem emberiség ellen elkövetett bűntett vádjával