821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
#243 Ott vannak a nyilak a nevek mellett. -
CUCLI #242 hi
ha saját gémet csinálok és gépek ellen akarok játszani akkor hol tudom az elején beállítani ,h ki legyen velem és ki ellenem?
-
#241 [URL=http://consolegeek.atw.hu/defconwp_2_1024.jpg]Háttérkép #2[/URL]
Nem tudok görbét csinálni, vonalakból raktam össze ezért néz ki ilyen szarul, sry :( -
#240 Az IV saját kútfőből dolgozott, Chris állítólag egyetlen hét alatt lekódolta az alapokat és főleg a netkód miatt készült el ennyire későn. -
#239 gondolom a végleges verzióval nem lesz ilyen gond.
de ezer oka lehet. -
#238 És erre nincsen vlmilyen megoldás,hogy ne álljon ki a gém?:S -
#237 Thanatos állított, és nem fagyott ki. -
#236 Aha!:D.Egypk neked nem fagy ki,ha az advanced options-ba próbálsz állítgatni? -
Grusi #235 Oh, ezt a fejlesztést vette át az introversion, vagy az kútba esett, és csak az ötletet vitték tovább? -
Grusi #234 Mert közben téged lőnek, csúnyábban :) -
#233 ez -
#232 Nag még egy kérdés.Hátha ez nem lesz törölve.Miért mindig minusz pontokat kapok,ha az ellent pusztítom?:D Játék felétől pedig már elkezd csökkeni,és lassan elérem a +!:D:P.Érdekes.Na mind1.Azárt fagyott a gém,mert próbáltam állitani a advanced options-ba.LoL. -
Grusi #231 Ez mi? :D -
#230 huhh igen jóra sikerült ez a játék.
Ha kitart a lelkesedésem lehet megveszem! -
#229 :))
-
#228 Ötletes módja az ijesztgetésnek :) Btw remélem senki nem parázik az ip-címes kamu duma miatt. De persze egyetértek én is, cca. 15$-t simán megér ez a játék, én is előrendeltem már pár napja. -
#227 Ja, legközelebb szarrá fog verni, így is mázlim volt :(
A rohadék SEMMIT sem tett a nyugati partra, én állat meg végig a keleti partot támadtam - mire a nyugatira értek volna a subjaim már kétszer vége lett a meccsnek :( -
Grusi #226 Lejátszott meccsen nem tudok változtatni :(
Majd egyszer elkapom a fürtös grabancát ;) -
#225 könnyen beletörödsz ^^ -
Grusi #224 :DDDD
Ez van :D -
#223 Grusi egy szar :D
-
#222 -
Grusi #221 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=13593
Hcgamer teszt :) -
#220 Hát az biztos, hogy ember ellen más lehet az élmény. -
#219 Valamelyik kolléga leakelte ki a review copyját, de szerencsére csak egy kulccsal - az alapján pedig be lehet azonosítani, hogy ki volt az, mivel mindegyikünk egyedileg generált kulcsokat kapott.
Btw, sikerült leadni az előrendelésem, úgyhogy jövőhéten találkozunk, addig pihetetem is a játékot hogy friss legyen :) -
#218 Gép ellen játaszni olyan mintha a Quake3-at vagy a Battlefield sorozat bármelyik tagját játszanád botok ellen.
Nem lehet semmi mikor egy hat fős játszmában beindulnak a diplomáciai intrikák és mindenki félőrült módon retteg, hogy mikor támadja hátba az egyik szövettségese, vagy mikor fog össze ellene az egész díszes társaság, mert olyan jól be van védve. -
#217 LOL!
Tehát a kikerült verzió nem végleges? Az jó, mert így is simán elkalapált a gép. :) Egyelőre még nem éreztem rá az ízére a játéknak, de nem tűnik rossznak (bár az Uplink és a Darwinia elsőre addiktívabbnak tűntek). -
Thanatos #216 tény, de gyk mindegyik szöveg igaz :) én is csak tesztelni szedtem le hogy megéri-e, őszintén megmondom nem hiszem hogy meg fogom venni ez alapján :/ még megvárok egy hivatalos demot majd, de eddig nem győzött meg annyira sajna mint amenyire hypolva van itt :/ -
#215 Nekem személy szerint nincs lelkiismeretfurdalásom, mert én már fizettem érte (és egy-két játszma után tegnap este le is töröltem, megvárom a kiforrottabb változatot), de aki nem, az jó lenne ha megszívlelné a harmadik kép mondanivalóját, ezek a srácok megérdemlik.
Jelenlegi állás szerint ez a verzió egy augusztus 10-ei build, szóval azóta elég sokat finomítottak rajta. -
-
#213 Hála az égnek!
(IV fp) -
#212 [center]
-
#211 lassan megnézhetem én is :)
-
#210 majd meglássuk, pá -
Thanatos #209 akár, bár nemtom holnap még hogy leszek :/ -
#208 holnapra felvértezem magam ^^
talán 1 CPU t is beengedhetünk. -
Thanatos #207 gg :)
ui.: tulképp mindkét értelmezés megálja a helyét az adott szvöegkörnyezetben :DDD -
#206 elszúrtam; mielőtt vki másra gondolna ^^ -
#205 a 2. körnél nagyon elúrtam; egy subosztályt nagyon rossz helyre raktam.
amúgy gg :) -
Thanatos #204 oks, tőlem ha kell egy ágyutöltelék :) ip-ip alapján lessz vagy hogy?