821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• Hmuda
    Sajtópéldánya van. :-)
  • PíszLávJuniti
    Honnan van meg?
  • rotator
    Miii? Postaköltség több lesz nekik, mint amennyit kicsengetek a játékért!
  • Hmuda
    Miért ne szállítanák? Én is dobozost rendeltem és ingyen házhoz viszik az előrendelési akció keretében.
  • rotator
    A dobozost nem szállítják kis hazánkba, mi? Marad a Steam...
  • Braveheart
    60MB a teljes verzió? És kiváló játszhatósági faktor? Még pénzt is adnék érte komolyan...
  • Hmuda
    Nembaj, csak azért írtam, mert most kijött egy warez verzió, és nem akarom hogy egy ennyire olcsó játékot elcseeszenek a warezhuszárok. :-/
  • SötétBarom
    Ez nem Vér István játéka.. Sztem a chessmasterX topikban sem tobzódnak a warezos postok.. ;)
  • Hmuda
    No még most mondom, hogy warez ügyekben ha lehet akkor ne itt tobzódjatok...
  • Lacc
    Nagyon ráérsz, ennyi változattal :)
  • Hmuda
    Köcc, de az alapja tényleg CrucifX-é, én csak az utómunkálatokat végeztem el rajta.

Más: Ettől a pillanattól számítva már csak 9 nap van hátra!
  • robotnyk
    szép lett
  • Hmuda

:)
  • CrucifX
    PLÁGIUM!

:)
  • Hmuda
    Hm, ennyire rossz lett? :-)
  • Hmuda
    No, tessék válogatni. Köszönet CrucifX-nek az alapváltozatért. :-)

Ízelítő:

• CrucifX
    Azt kell, hogy mondjam, bizony az AI sem gyenge, nagyon csunyan elkalapalt ma :) sajnos sok mulik a szerencsen is.
  • rotator
    Na! Az Indul a bakterháztól meg szívrohamot kapsz? :)
  • Hmuda
    Ha nem lennék olyan lusta mint amilyen egyébként vagyok, akkor lehet megpróbálkoznék vele. :-)
  • Lacc
    Valami flash-es jósággal meg kéne oldani, hogy le lehessen nyomni azt a gombot :)
  • Hmuda
    No, a videókat beraktam a gomb alá. ^_^
  • Hmuda
    Jah ezt olvastam, hogy mindig a végjáték dönti el, hogy ki hogyan is végzi a játékot. :-)
  • CrucifX
    Most toltam le ket multit, hat default modban sem gyors a draga, bar gyorsitottunk sokszor defcon lepcsok miatt de meg igy is ket oras volt a meccs - raadasul nagyon durva, vegig utolso voltam, victory fazisban mar elso mert kivartam es megvartam, mig elobb lo az ellen aztan hatbatamadtam, mindezt osszehangolva a csapattarssal: erre mit ad isten, az utolso helyezett kilepett a sajat szovettsegebol es a semmibol vagy 25 nukeot kuldott a tarsamra, aki igy nagyon csunyan lehuzott: en meg masodik lettem. A legjobb taktika a kivaras :)
  • SötétBarom
    Írhatta volna aztis hogy a f*szom ^^...
    Indulatszó, elengedhetetlen a mondat megfelelő értelmezéséhez.. Az "a mindenit hát" pedig ritka hülyén hangzik..
  • Braveheart
    A kedvedért: a 2. szó a #135ben. Nem vagyok álszent, csak nem szeretem a fölösleges káromkodásokat. Én is szoktam, de akkor már nagy baj van.
    ON
  • ColdFire
    ???
  • Braveheart
    Az a szó feltétlenül kellett oda, ugye?
  • Hmuda
    Úgy, hogy abban a módban nem lehet az alap sebességről felgyorsítani a játékot és az egész real-time megy le. Minden baromi lassú és a rakétáknak is átlagsan fél-egy órába telik mire odaérnek a célhoz.
  • rotator
    Az istenit, hogy sokáig pangás, aztán minden jó játék egyszerre jelenik meg! Ennek is már április óta itt kéne lennie a gépemen. :)
    A 8 órás office mode-ban hogy az ördögbe lehet elhúzni annyi ideig a játékot??
  • Hmuda
    Csak mert láttam, hogy valaki berakta a #90-ben linkelt hátteret. :-)
  • CrucifX
    Már három éve (még Uplinkben való elakadáskor :) csak elfelejtettem az adatim, pár hete regeltem újra :)
  • Hmuda
    Hmmm, ha másfél órája nem jött vissza akkor valószínűleg tényleg olyan jó lehet (feltéve, hogy jófiú módjára teszteli ahogyan azt kell :-) ). Ennyi idő alatt minimum két meccs is lemegy.
  • Hmuda
    Jól látom, hogy beregisztráltál a hivatalos fórumra?
  • ColdFire
    kukoricát ki a zsebből ez zsir :D
  • CrucifX
    Feltételezem, hogy még nem :)
  • Hmuda
    Mondtam már neked, hogy "büdös mázlista, kukoricát ki a zsebből"?
  • CrucifX
    Sneak peak, tutorial után

1. Lényegesen szebb, mint bármelyik screenshoton
    2. Van egy-két furcsaság az irányításba, meg kell szokni
    3. Baromira összetett a látszat ellenére :)
    4. A zenéje az elmúlt évek egyik legjobbjika - szivszorító mikor sikerül lebombázni egy várost
  • ColdFire
    robbanás utáni csend... :D
  • Hmuda
    Vihar előtti csend. :-)
  • robotnyk
    épp az előbb néztem meg a hivatalos honlapot, hátha van valami újdonság, de nincs :)