821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
Sajtópéldánya van. :-) -
Honnan van meg? -
Miii? Postaköltség több lesz nekik, mint amennyit kicsengetek a játékért! -
Miért ne szállítanák? Én is dobozost rendeltem és ingyen házhoz viszik az előrendelési akció keretében. -
A dobozost nem szállítják kis hazánkba, mi? Marad a Steam... -
Braveheart #158 60MB a teljes verzió? És kiváló játszhatósági faktor? Még pénzt is adnék érte komolyan... -
Nembaj, csak azért írtam, mert most kijött egy warez verzió, és nem akarom hogy egy ennyire olcsó játékot elcseeszenek a warezhuszárok. :-/ -
Ez nem Vér István játéka.. Sztem a chessmasterX topikban sem tobzódnak a warezos postok.. ;) -
No még most mondom, hogy warez ügyekben ha lehet akkor ne itt tobzódjatok... -
Nagyon ráérsz, ennyi változattal :) -
Köcc, de az alapja tényleg CrucifX-é, én csak az utómunkálatokat végeztem el rajta.
Más: Ettől a pillanattól számítva már csak 9 nap van hátra! -
szép lett -
:) -
PLÁGIUM!
:) -
Hm, ennyire rossz lett? :-) -
No, tessék válogatni. Köszönet CrucifX-nek az alapváltozatért. :-)
Ízelítő:
-
Azt kell, hogy mondjam, bizony az AI sem gyenge, nagyon csunyan elkalapalt ma :) sajnos sok mulik a szerencsen is. -
Na! Az Indul a bakterháztól meg szívrohamot kapsz? :) -
Ha nem lennék olyan lusta mint amilyen egyébként vagyok, akkor lehet megpróbálkoznék vele. :-) -
Valami flash-es jósággal meg kéne oldani, hogy le lehessen nyomni azt a gombot :) -
No, a videókat beraktam a gomb alá. ^_^ -
Jah ezt olvastam, hogy mindig a végjáték dönti el, hogy ki hogyan is végzi a játékot. :-) -
Most toltam le ket multit, hat default modban sem gyors a draga, bar gyorsitottunk sokszor defcon lepcsok miatt de meg igy is ket oras volt a meccs - raadasul nagyon durva, vegig utolso voltam, victory fazisban mar elso mert kivartam es megvartam, mig elobb lo az ellen aztan hatbatamadtam, mindezt osszehangolva a csapattarssal: erre mit ad isten, az utolso helyezett kilepett a sajat szovettsegebol es a semmibol vagy 25 nukeot kuldott a tarsamra, aki igy nagyon csunyan lehuzott: en meg masodik lettem. A legjobb taktika a kivaras :) -
Írhatta volna aztis hogy a f*szom ^^...
Indulatszó, elengedhetetlen a mondat megfelelő értelmezéséhez.. Az "a mindenit hát" pedig ritka hülyén hangzik.. -
Braveheart #139 A kedvedért: a 2. szó a #135ben. Nem vagyok álszent, csak nem szeretem a fölösleges káromkodásokat. Én is szoktam, de akkor már nagy baj van.
ON -
??? -
Braveheart #137 Az a szó feltétlenül kellett oda, ugye? -
Úgy, hogy abban a módban nem lehet az alap sebességről felgyorsítani a játékot és az egész real-time megy le. Minden baromi lassú és a rakétáknak is átlagsan fél-egy órába telik mire odaérnek a célhoz. -
Az istenit, hogy sokáig pangás, aztán minden jó játék egyszerre jelenik meg! Ennek is már április óta itt kéne lennie a gépemen. :)
A 8 órás office mode-ban hogy az ördögbe lehet elhúzni annyi ideig a játékot?? -
Csak mert láttam, hogy valaki berakta a #90-ben linkelt hátteret. :-) -
Már három éve (még Uplinkben való elakadáskor :) csak elfelejtettem az adatim, pár hete regeltem újra :) -
Hmmm, ha másfél órája nem jött vissza akkor valószínűleg tényleg olyan jó lehet (feltéve, hogy jófiú módjára teszteli ahogyan azt kell :-) ). Ennyi idő alatt minimum két meccs is lemegy. -
Jól látom, hogy beregisztráltál a hivatalos fórumra? -
kukoricát ki a zsebből ez zsir :D -
Feltételezem, hogy még nem :) -
Mondtam már neked, hogy "büdös mázlista, kukoricát ki a zsebből"?
-
Sneak peak, tutorial után
1. Lényegesen szebb, mint bármelyik screenshoton
2. Van egy-két furcsaság az irányításba, meg kell szokni
3. Baromira összetett a látszat ellenére :)
4. A zenéje az elmúlt évek egyik legjobbjika - szivszorító mikor sikerül lebombázni egy várost -
robbanás utáni csend... :D -
Vihar előtti csend. :-) -
épp az előbb néztem meg a hivatalos honlapot, hátha van valami újdonság, de nincs :)