821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
#403 Áh, ez a színváltósdi baromi jó lett. Be lehet állítani két színt a különböző dolgokra a térképen (víz, partvonal, országhatárok), és ahogy fogy a népesség, úgy megy át az első színből a másodikba. Szerintem irtó hangulatos, ahogy a zene is tükrözi azzal, hogy kezd egy kicsit olyan lenni mint egy megnyújtott magnószalag. De a képek látványosabbak:
-
#402 Ne húzom én is lefele :) -
#401 Európa megszívta...
-
ZSOOLT2 #400 www.introversion.co.uk/defcon -ról le lehet tölteni a demót, 60 MB. Ha jól látom, az "authentication key" beírása után teljes verziós programként is működhet. -
#399 lesz az még jobb is (néhány napig)
pláne, h kijött a "nem-hivatalos" verzió. -
ZSOOLT2 #398 A Defcon fórum benn van az első 50-ben, csak így tovább!!! -
#397 Megvolt az első meccs. Negyedik lettem, de erősen plusszos, akik mögöttem kullogtak azok erősen minuszosok lettek. Baromi jó eddig. :D -
#396 a metaserver is lehalt :D -
Thanatos #395 vagy azt hogy a szerverk egy 286oson üzemel 56os medemmel megtámogatva :P -
#394 Azon próbálkoztam és egy restart segített.
Mentem is, találkozunk a világ végén. :D -
#393 Azért baromi jó dolog hogy ekkora összeomlás volt, ez legalább azt jelenti, hogy van érdeklődés. -
#392 szedd le a demot és írd be a keyed. -
#391 -
#390 Ez nem mersz kérdése. :-)
De sajnos az auth szerverek is le vannak halva. :-/ -
#389 nem mered! :)) -
#388 Szeretnétek mi? :DDD -
#387 Nekem is :) -
#386 kopíztád már be ide :)) -
#385 Na, megjött a kulcsom. :D -
#384 nem, preloadoltam steamen, de valami authentication gond volt, elvileg megoldották, nekem továbbra sem jó. -
#383 te most a demot töltöd (vagy probálod tölteni)? -
#382 elvileg steames gond már megoldódott, csak én közben kitöröltem a demo keyt, szal töltöm le újra, remélem ezzel jó lesz :D
szerk: nem lett -
#381 na mi van?!
azt hittem ilyenkorra már nagyban lövitek egymást.
ja, beállt a crach. -
#380 Én nem kaptam levelet key-el :( -
#379 Ahham. Mindegy, időtöltésnek jól jön. -
FLeK0 #378 Csak ketten lehet játszani, default game mode-ban. -
#377 csak 1v1et lehet nyomni a géppel, normál módban asszem -
#376 No mindegy, addig is leszedem a demót, hogy lássam mi a korlát benne. -
FLeK0 #375 valve-os válasz is jött a sírásokra
Introversion is aware of the problem and hope to have it fixed as soon as possible.
-
#374 elindítani eltudtam, csak authentication failed o.0 -
#373 Most elvileg Chris vacakol a Torrentel, egy másik srác meg keresi a hibát a kulcsküldő scriptben. Várható volt sajnos, de nekik abszolút megbocsátható. ^.^ -
FLeK0 #372 Elindul nekik, de vmi errort dob, így csak demo módban fut. Biztos terheltek az ellenörző szervereik.
Az a baj, hogy ez a valve sara, nekik annyira nem megbocsájtható így 2 év steamezés után a bénázás. De reménykedni lehet, hogy gyorsan megoldódik; a half-life 2 megjelenésénél is csak 4-6 órás behalás volt, ez meg jóval kisebb mértékű azért. -
#371 Hát igen, egy ennyire kis csapatnál megbocsátható egy kis üzemzavar, scak remélem, hogy nem tart sokáig. :-) -
#370 A levélnek meg még se híre se hamva. Lehet, hogy a pre-load miatt hibádzik a Steameseknek. :-) -
#369 lol -
FLeK0 #368 steamen is fent van már a demo
aki megvette viszont nem tudja elindítani hibaüzenet miatt :P -
ZSOOLT2 #367 20:08 van, és sehol a demo!!!!
-
ZSOOLT2 #366 EVERYONE DIED !!!!!!!!!!! -
#365 :DDD -
ZSOOLT2 #364 6:00 pm GMT