348
A Szökés spoilermentesen.

A szökés
  • mucsácsó
    a legelső részben nincs is asszem
  • drobee
    Felvilágosítottak és meg is néztem. Ennek még nincsen. Tényleg nem is tudnának bele rakni semmit, mert minden spoiler lenne.
  • desigo
    Nem volt főcímzene....
  • mucsácsó
    nah nézitek?

"üdvözöllek kóterlandban.."
  • desigo
    Ez de láma direkt lecsukatja magát:)

Full felvettem a mélyet:)))))
  • Dynamic
    Na most már csend legyen:)
  • vezeték
    kezdődik
  • drobee
    45-46
  • desigo
    meglátjuk
    hány perc egy rész?
  • drobee
    Na már csak egy reklám és egy ország fogja imádni, vagy utálni a 2005/2006-os idény legnagyobb internetes sikereit elérő új sorozatot.
  • ROKICA
    Elég szopás hogy pont a született feleségek-el van párhuzamosan:(
  • Lyan Kyj
    ezt a részt nézd meg, aztán eldöntöd. (értsd: úgyis nézni fogod)
  • desigo
    Dilemma:
    -Elkezdjem nézni és akkor nézhetem minden héten
    -Vagy ne kezdjem el?

hmhmhmhm
  • ROKICA
    főcím:) majd meglátom.
  • fernando torres
    nincs hozzá linked véletlenül?
  • drobee
    Nem, de a főcím még annál is jobban fog neked tetszeni hidd el! A háttérzenék pedig mind saját maguk által komponáltak, Ramin Djawadi által.
  • fernando torres
    én is várom már naon..
  • ROKICA
    na mindjár kezdődik egy kérdésem lenne:
    a filmben is ugyanaz a háttérzene mint az előzetesben amit a fókuszban nyomattak? (eminem - lose yourself)
  • akyyy
    hát ez pff...:DDD
  • akyyy
    lassan 5 éve vagyok regelve, mindnenhol ugyanezzel a névvel vok, de kb 1 éve felvettem az ákombákom nevet is mert az oylan, egyedi:P
  • ROKICA
    ... 21:10 ... .
  • Hooligan666
    Ehh...

Remélem ÍGY már megy
  • Hooligan666
  • Qwerty4
    amúgy semmi bajom veled, csak nem tetszik egy kicsit ez a dolog hogy valaki regisztrál egy néven és mást ír a logoján, de ha te ezt szeretnéd akkor jó.
    Csak az nem tetszett, de különben fasza a designja.
  • akyyy
    adatlapaodon.
    ettőé régebben volt az h felvettem így az ákombákom nevet:) a legtöbb logómba ez a név szerepelt:):P és valljuk bele, jobban illik rá, mintha azt írnám rá h akyyy
  • Qwerty4
    az nem mérvadó, mert 2 hónapig ide se dugtam a képem, csak június végétől vok igazából itt és miből látszik?
  • akyyy
    látszik hogy "Regisztráció időpontja:2006. 04. 22" :)
  • Qwerty4
    ma lesz, sztem én ma leszek függő, pl. amikor ment a Rejtályek városa nameg amikor kezdődött a Gyilkos számok akkor is már az első résznél függő lettem.
    Vajon ezzel is így lesz??
  • drobee
    3. résznél lettél függő, de már az első után is olyan kéztetést éreztél hogy 10 percen belül nézd meg a következőt :)
  • Mayday
    En ugy a 3-4 resznel lettem igazan rakattanva, akkor lettem "fuggo" :)
    Elso resz utan meg nem jott ennyire at.
  • Qwerty4
    őszintén...nem.Miért nem a nick nevedet írtad oda vagy irattad?akkor tetszene.
  • akyyy
    h teccik a logom?:P
  • desigo
    Akkor fél évig lehet mit nézni
  • drobee
    1. évad 22 részes
    2. évad szintén 22 lesz, de eddig csak 1 ment le belőle.
  • desigo
    Hány részes a sorozat?
  • North
    Ne féltsd a készítőket, van fantáziájuk!:) Ez az a sorozat, ahol az első rész is istenkirály, és mégis minden újabb epizóddal rá tudnak tenni egy lapáttal az előzőre. Ajánlom mindenkinek.
  • akyyy
    mindneki ki akar szökni?
  • drobee
    Én is erre gondoltam mielött láttam. Első résznél megérted, hogy miért nem olyan egyszerű az egész.
  • Dying Soul
    Most a viccet félretéve, ez tényleg olyan jó sorozat. Én sem tudom mi lesz benne, de a baráti körben teöbben szedik netről és csak ódákat zengenek róla.
  • Harly18
    Azt nem értem, hogy ha a sorozat egy börtönben fog játszódni ott milyen történéseket lehet kitalálni? Főleg sorozatnál? Mert gondolom nem a 2. részben fognak megszökni........Valahogy nem tudom elképzelni, hogy mik történhetnek majd. Minden részben azt mutatják majd, hogy körömreszelővel reszelik a rácsot? :)