348
-
#129 1x02 PROMO [HUN] (by Hooligan) -
#128 [megSZökött] -
#127 levették volna, csak az userbarjaim miatt nem lehetett:C ha nem szedem ki bannolva maradok örökre:C:D -
#126 hova lett a büntid? -
#125 csak most várhatunk egy hetet:( ahelyett h hetente 2 részt adnának mint a cool -
#124 na bejöttek a hsz-ek!:) cool minygyá megnézem én is! -
#123 Valóban nem spoiler a szó szoros értelmében, és emlékszem még nekem is zavaros volt, hogy ki kicsoda meg ilyesmi.De sokkal érdekesebb, ha pár rész múlva tisztul le a kép.Direkt van így megcsinálva.Nem kéne lelőni az ilyen "nem spoilereket" sem. -
#122 Nem tűntek sehova se azok. Bug. -
#121 nem birtam nézni az első részt mert néztem a született feleségeket a tv2-őn..
de felvettem avi-ba! szal majd megnézem:)
amugy hovatüntek el a hsz-ek..??? mi?? -
#120 Hatalmas puzzle az biztos. -
#119 az egész sorozat televan aproságokkal -
#118 az első rész volt nekem a "legrosszabb" :) -
vezeték #117 engem az fogott meg hogy az elején mutattak egkyét apróságot amire az ember nem tud mit tenni de azt mondaj h biztos jó ( beletette az ujságot a csatornába, kis origami figurák..)
aztán a gyenkélkedőn is beledobja, később kiderül h azért volt jó hogy megakadt ott ahol az ujság van(?)
bár még most nem sok értelme van, de megfogott és biztos később lesznke durvábbak is:) -
#116 ennél csak izgalmasabb lesz 2. résztöl jobb lesz és a 6. résztöl meg odabassz! -
vezeték #115 de nincs semmi amivel tudnék lapozni, se fent, se lent:( -
#114 Ha ezt pörgősnek tartottad akkor a többi rész alatt lefordulsz a székről szívroham miatt. -
#113 Remélem,hogy nem fog leülni a többi rész hanem izgalmas marad végig! -
#112 következő oldal ,aztán vissza és akkor jó lesz . hibás a topic -
#111 kis bug az sg rendszerében...
lapozz a 2-ra majd vissza az 1-re.
-
#110 nekem sincs:( -
#109 sztem csak neked -
vezeték #108 hova lett 105 hozzászolás? vagy csak nekem tünt el? -
DJviolin #107 Nem mondták, csak sejtheti az ember, abból, hogy Ambruzzinak vannak pincsijei, meg a maffiás hangulatú vágóhíd. De lehet hogy nem mindenkinek esik le, ezért jött létre ez a topik, hogy ne löjjétek le a poéneket. Idő előtt. -
#106 én még nem láttam 1 részt sem korábban, mégis lejött, hogy vmi nagykutya, ez egyeltalán nem volt spoiler -
#105 NEm fogok spoileres tényeket mondani, de ezt azthiszem le lehetett már szűrni a mostani részből is, ha figyeltek volna ( lásd: hír Michael falán az elején ) -
vezeték #104 de azt most mondták most is nem? -
vezeték #103 ebben nem sok spoiler van mlegalább is remélem... igy már nagyjából tiszta:) -
DJviolin #102 Ha telespoilerezitek ezt a topikot, akkor elveszíti az ertélmét az egész, és lehet bezáratni. Kár volt elárúlni, hogy Ambruzzi maffiafőnök. Úgyis kiderült volna. -
#101 Amíg megírtad ezt a hozzászólásod már válaszoltak is neki.... XD -
#100 :) -
DJviolin #99 Ez nem ér. -
DJviolin #98 Itt senkise fog válaszolni, mert mindenki most látta veled együtt elsőnek. Ezért van ez a topik. :S -
#97 A macskás csávó a legenda szerint DB Cooper aki kirabolt egy bankot és 1,5 millió dollárt elásott aztán elkapták.
Abruzzi (BM melós főnök) egy maffiatag akit a fotókon látható arc dobott fel és persze, hogy bosszút akar. Vannak emberei kint és kapcsolatai.
Lincoln (Michael báttya) fősulis szerelme Veronica (ügyvédcsaj) és azért szakítottak mert félredugott LJ ( fia) anyjával. Tudomásom szerint annyi is volt az a kapcsolat, szal nem lett a felesége. -
#96 22 az első évad -
#95 tetszett nagyon. hány részes? -
#94 Scoffield szinkronja is jó.Az egy dolog, hogy az eredeti hangja nem ilyen, de attól elvonatkoztatva, a kölyök fejéhez teljesen jó ez a hang. -
vezeték #93 egy pár kérdés: ki az a macskás csávó, meg ki az aki BM munkát adott a csávókáknak? honnan ismeri?
meg most a báttyának van egy gyereke meg egy felesége akivel elváltak, mert lefekükdt a csávókánk ügyvédjével?:S -
#92 Jó volt tetszett!
Atom tetkó:) -
MrTressy #91 scoffield szinkronja ami nem passzol a karakterhez teljesen de amúgy a többi egész jó -
MrTressy #90 Muszáj lesz viritani valamit a tv2nek is mert ha nem mindenki ezt nézné :)