A Szökés - RTL Klub (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hooligan666

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
levették volna, csak az userbarjaim miatt nem lehetett:C ha nem szedem ki bannolva maradok örökre:C😄

desigo
hova lett a büntid?
akyyy
csak most várhatunk egy hetet😞 ahelyett h hetente 2 részt adnának mint a cool

ROKICA
na bejöttek a hsz-ek!😊 cool minygyá megnézem én is!

Dynamic
Valóban nem spoiler a szó szoros értelmében, és emlékszem még nekem is zavaros volt, hogy ki kicsoda meg ilyesmi.De sokkal érdekesebb, ha pár rész múlva tisztul le a kép.Direkt van így megcsinálva.Nem kéne lelõni az ilyen "nem spoilereket" sem.
drobee
Nem tûntek sehova se azok. Bug.

ROKICA
nem birtam nézni az elsõ részt mert néztem a született feleségeket a tv2-õn..
de felvettem avi-ba! szal majd megnézem😊

amugy hovatüntek el a hsz-ek..??? mi??

drobee
Hatalmas puzzle az biztos.

ghost2
az egész sorozat televan aproságokkal

ghost2
az elsõ rész volt nekem a "legrosszabb" 😊

engem az fogott meg hogy az elején mutattak egkyét apróságot amire az ember nem tud mit tenni de azt mondaj h biztos jó ( beletette az ujságot a csatornába, kis origami figurák..)
aztán a gyenkélkedõn is beledobja, késõbb kiderül h azért volt jó hogy megakadt ott ahol az ujság van(?)

bár még most nem sok értelme van, de megfogott és biztos késõbb lesznke durvábbak is😊

ÁZ!

ghost2
ennél csak izgalmasabb lesz 2. résztöl jobb lesz és a 6. résztöl meg odabassz!

de nincs semmi amivel tudnék lapozni, se fent, se lent😞

ÁZ!

drobee
Ha ezt pörgõsnek tartottad akkor a többi rész alatt lefordulsz a székrõl szívroham miatt.

desigo
Remélem,hogy nem fog leülni a többi rész hanem izgalmas marad végig!
ghost2
következõ oldal ,aztán vissza és akkor jó lesz . hibás a topic

Amse
kis bug az sg rendszerében...
lapozz a 2-ra majd vissza az 1-re.

desigo
nekem sincs😞
ghost2
sztem csak neked

hova lett 105 hozzászolás? vagy csak nekem tünt el?

ÁZ!

Nem mondták, csak sejtheti az ember, abból, hogy Ambruzzinak vannak pincsijei, meg a maffiás hangulatú vágóhíd. De lehet hogy nem mindenkinek esik le, ezért jött létre ez a topik, hogy ne löjjétek le a poéneket. <#ravasz1> Idõ elõtt.

Seth
én még nem láttam 1 részt sem korábban, mégis lejött, hogy vmi nagykutya, ez egyeltalán nem volt spoiler

PSN ID.: Beegabor

Amse
NEm fogok spoileres tényeket mondani, de ezt azthiszem le lehetett már szûrni a mostani részbõl is, ha figyeltek volna ( lásd: hír Michael falán az elején )

de azt most mondták most is nem?

ÁZ!

ebben nem sok spoiler van mlegalább is remélem... igy már nagyjából tiszta😊

ÁZ!

Ha telespoilerezitek ezt a topikot, akkor elveszíti az ertélmét az egész, és lehet bezáratni. Kár volt elárúlni, hogy Ambruzzi maffiafõnök. Úgyis kiderült volna.

Seth
Amíg megírtad ezt a hozzászólásod már válaszoltak is neki.... XD

PSN ID.: Beegabor

Amse
😊

Ez nem ér. <#ravasz1>

Itt senkise fog válaszolni, mert mindenki most látta veled együtt elsõnek. Ezért van ez a topik. :S

Amse
A macskás csávó a legenda szerint DB Cooper aki kirabolt egy bankot és 1,5 millió dollárt elásott aztán elkapták.
Abruzzi (BM melós fõnök) egy maffiatag akit a fotókon látható arc dobott fel és persze, hogy bosszút akar. Vannak emberei kint és kapcsolatai.
Lincoln (Michael báttya) fõsulis szerelme Veronica (ügyvédcsaj) és azért szakítottak mert félredugott LJ ( fia) anyjával. Tudomásom szerint annyi is volt az a kapcsolat, szal nem lett a felesége.

Amse
22 az elsõ évad

Guilty01
tetszett nagyon. hány részes?

You\'ll never walk alone!

Dynamic
Scoffield szinkronja is jó.Az egy dolog, hogy az eredeti hangja nem ilyen, de attól elvonatkoztatva, a kölyök fejéhez teljesen jó ez a hang.
egy pár kérdés: ki az a macskás csávó, meg ki az aki BM munkát adott a csávókáknak? honnan ismeri?

meg most a báttyának van egy gyereke meg egy felesége akivel elváltak, mert lefekükdt a csávókánk ügyvédjével?:S

ÁZ!

desigo
Jó volt tetszett!

Atom tetkó😊
scoffield szinkronja ami nem passzol a karakterhez teljesen de amúgy a többi egész jó

Muszáj lesz viritani valamit a tv2nek is mert ha nem mindenki ezt nézné 😊

mucsácsó
a legelsõ részben nincs is asszem
drobee
Felvilágosítottak és meg is néztem. Ennek még nincsen. Tényleg nem is tudnának bele rakni semmit, mert minden spoiler lenne.

desigo
Nem volt fõcímzene....
mucsácsó
nah nézitek?

"üdvözöllek kóterlandban.."
desigo
Ez de láma direkt lecsukatja magát😊

Full felvettem a mélyet😊))))
Dynamic
Na most már csend legyen😊
kezdõdik

ÁZ!

drobee
45-46

desigo
meglátjuk
hány perc egy rész?
drobee
Na már csak egy reklám és egy ország fogja imádni, vagy utálni a 2005/2006-os idény legnagyobb internetes sikereit elérõ új sorozatot.