A Szökés - RTL Klub (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a 13. rész lement akkor majd linkelek egy special epizódot amiben riportok vannak és abban elmondják azt is ahogy készítették.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
de várom a holnapot:)
sztem hogy nem láttad az elsõ 10 percet nem olyan gáz,a többiek tudják én az elsõ 12 részt nem láttam,igaz így "teljes az élmény" és a kép.
ja,amúgy gratu a hey-ho-s videohoz,nagyon bejött a dolog:)
a szinkron kicsit bántja a fülem,de nem vészes,bár T-bagnek vmi veszélyesebbet adtam volna,de hát örüljünk,hogy van egyáltalán:)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
PBfan
Sok-sok minden kiderült. A fõbb események, meg ezek..
Rush!
A cikkek a falon + egyéb apróságok nem hiában vannak mutatva...
sendspace.com/file/st78ev
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Qwerty4
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Volt valami lényeges az elsõ 10 percben, aminek szerepe lesz a késõbbiekben, vagy csak az alapszitut vázolta fel?
Konkrétan: szerezzem be valahogy az 1. részt, nézzem meg, vagy jó lesz így is. Kb onnan láttam, mikor Michael beszél a testvérével beszélõn (asszem már börtönben van M is)
megmaradt a régi jól bevált John Doe-s szinkronhang. Sucre hangja tök gáz, nem is beszélve Abruzzi-ról (Peter Stormare) aki már nem elsõ filmes színész (Armageddon, Bad Boys 2, Constantine, stb.) és egész jó szinkronhangjai voltak eddig, de ez a mostani nagyon nem illik hozzá. A többi szereplõ hangja közül a legrosszabbul kiválasztott C-note (aki beszerzi a Pugnac-ot Scofield-nak) hanja, Pope és T-Bag hanját nem is említem. Én feliratosan nézem, de nem az alapján ítélem meg a szinkront.
Chronicles of Riddick <#eljen>#eljen>
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Tényleg nem volt annyira rossz a szinkron. Azért én LJ anyjának hangját adtam volna Veronicának, Kellermanét meg majd T-bagnek.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
és hogy milyen programmal vetted fel?