348
-
#209 Jajj de durva volt a tegnapi rész vége..:S -
#208 engem a lost jobban megfogott mint ez, de megneztem mar pb-t es varom az uj reszt.
es ha valaki nem tud annyira angolul, hogy megertse? az var feliratra, vagy ha nem szereti a feliratosan nezni, akkor nezi szinkronosan. n
en feliratosan neztem meg, es sztem a szinkron nem lett olyan tulsagosan elb***ott. de belick magyar hangjaval nagyon nem vagyok kibekulve. :| -
#207 már kaptam váűlaszt, szal köszi. most nincs kérdésem... -
Owned #206 A szinkről meg:
Sztem se olyan rossz Micheal,Lincoln,Kellerman,LJ,"telefonáló nő" szinkje eléggé eltalált.
Sucre,C-Note,Pope hangja elfogadható,nagyjából illik a figurához.
Abruzzi nagyon rossz de azért le lehet nyelni viszont T-Bag és Bellick hangja ultragáz...
-
#205 Szerintem sincs... -
Owned #204 Ez enyhén spoileres lesz!
Szóval az őrök azért nem látták a tervrajzot mert:
1.Nem figyeltek
2.Scofield nem átlagos ember..ő nem csak az ábrát látja hanem azt is ami mögötte van ezért "ment bele" a csavarba ebben a részben is a kamera hogy a néző számára is láthatóvá tegye azt amit Micheal érintésből tud!
Ne aggódjatok nem lesz ebből sci-fi,egy késöbbi részben erre normális magyarázat lesz! -
fradis #203 téleg én is most látom először az égegyadta világon semi baj nincs vele... -
#202 nem értem miért kell fikázni a szinkront,akik most látják először annak tökéletesen megfelel,de ez el lett már mondva egy jópárszor...
hihetetlen... -
#201 -
KnightRider #200
Egyre jobb ez a sorozat. LOST got owned, emberek!
Amúgy meg minek szinkron, minek felirat, jó az eredeti angolban! -
#199 Ez van ha az ember rászokik hogy csakés kizárolag feliratosan néz filmet -
#198 jah értem... -
#197 Akit kinyírtak az a "Zsebes" barátnője volt, aki ordíbált hogy kinyírlak Scofield az pedig ő maga. -
#196 Miért mi lett volna szerinted a megfelelő név?Táska?Hát AZ lenne gigalol.
Mellesleg a szinkronban sokkal zavaróbb az a nyílvánvaló igénytelenség, hogy nem tudnak tömeget normálisan leszinkronizálni.Röhejes volt a feka/fehér harc jelenet is.Hallatszott, hogy max 2-3 ember üvöltözik csak a háttérben, csatazaj meg semmi.Nagyon szar és hiteltelen. -
#195 akibe beleszurkáűltak egy csomot. és kampecc lett. az az a T-bag, nem? és most mondta h megdöglesz scofild, ez a "barátnő". vagy a barátnő halt meg? -
#194 a szatyor nem csak a "barátnője" -
#193 de az a szatyore most meghalt? -
#192 Meg a kislábújj is:( -
#191 Hát a gyógyszer oda lett: -
Lyan Kyj #190 legalább nem Zsákos -
#189 volt eddég két rész is areklámnak, erre az rtlnek öntudattól kell belevágnia a felébe:( pedig elvileg a coolal teestvércsatornák és ott nagoyn szépen megcsinálja a cool... -
#188 Pont ez az! Nem arra utal a név, mert a karakter tolvaj, vagy lop, vagy hasonló. És ezzel a fordítással olyan mintha egy piti zsebtolvaj lenne. Az eredeti neve Theodore Bagwell. A T-Bag, pedig egyrészt a nevének a rövidítése, másrészt a zseb funkciójára utal. -
#187 így van... -
#186 én meg nemtom minek ezt a topicot telefokázni... -
#185 tudom nektek megfele a szink...
a történet a lényeg...
de hát nem tehetek róla, hogy ennyire zavar...
ez a Zsebes akkor sem a legmegnyerőbb... akkor maradt volna a T-BAG...
nemtom mi a faszért kell egy sorozatban/filmben mindent lemagyarosítani... -
#184 és ezt szinkronba számít szerinted, hogy T-Áska??? Feliratba lehet jól mutat, szinkronba szart se ér. Bag az meg zsák, zseb -et jelent. A T meg lehet szlenges to, tudod így írják t ' . T'-Bag -ez meg kizsebel, ellop stb. SZóval szerintem passzol. A szinkron meg olyan amilyen, aki még nem látta , mint ahogy én se, tökéletesen megfelel. -
#183 hát ez giga LOL :D:D
A feliratos fordítás a T-Áska valahogy mérföldekkel több IQ-ra vall mint ez a Zsebes :D:D -
#182 neide! -
#181 Zsebes bazmeg! A hülyék! -
#180 nah végre kezdődik:) -
#179 hát úgy van rátetoválva, hogy rajzba van rejtve az egész. aki nem tudja mit kell nézni és mi mit jelnet az csak a rajzot látja.
ha a 13. rész lement akkor majd linkelek egy special epizódot amiben riportok vannak és abban elmondják azt is ahogy készítették. -
#178 Biztos megnézték csak nem foglalkoztak vele,hogy mit ábrázol. -
#177 télleg még azt nem értem h ugye rá volt tetoválva a tervrajz, de még az elején ellenőrizték a testüket h nem vettk észre? vagy azé mer azt mondta h cukorbeteg , de hát attol miért ne nézhetnék meg:S:S::S -
#176 Jah kezdek visszaszokni rá mostanában:) -
#175 az is jó :) -
#174 barátok közt! -
#173 lehetne már -
#172 legyen má kilenc óra -
#171 Hm
Egy jó bunyót a sitten:) -
#170 Na addiktpalánták mit vártok a mai résztől? :)