348
-
#249 Véletlenül. Ha nem oda vitték volna akkor Michael nem kezdett volna el tervezni. -
#248 igazad van deazer te se offolj, es ez mindenkine kszol$!#$:) -
#247 bocs de a kérdésem a témába vágott, a szökésről szólt, mert nem volt tiszta és erre van a topik is hogy megbeszéljük. akinek ez nem tetszik, menjen át a spoileres topikba! -
#246 te se -
#245 ne offolj -
#244 Gondolom,mert így írták meg:-)
Egyébként ha te is elkövetsz mondjuk valamit,esetleg súlyosabbat..valószínűsítheted hova kerülsz. -
#243 nehéz eset vagy. -
#242 és miért pont a foxriverbe viszik??? miért nem egy teljesen más börtönbe? -
#241 Időrendileg kicsit meg vagy keverve. Időrendbe a dolgok:
1. Michael cége megkapja a Fox River felújítását amit meg is csinálnak...
2. Lincolnt lecsukják és a Fox Riverbe viszik.
3. Michel elkezd tervezni.
Így összeáll a kép? -
#240 azt még megint nem értem, hogy mutatták ahogy a csávó tervezte a börtönt, felirta annak a csavarnak a számát, meg direkt oylan csavart rendelt....honnét tudta mikor tervezi azt a börtönt, hogy majdmeg kell szöknie ajövöben??? vagy az már a szökés terve volt?
plusz menyni esély volt rá h a báttyát pont abba a börtönbe visziki, és nem egy romániai büntetőintézetbe? azt értem h ő oda kérette magát, de a báttya? mi van ha oylanba amit nem őtervezet az összes börtönt nem őterveezhette.. -
#239 az első évad 22 részes, de van másik topic ahol arról beszélünk. itt az rtl-es szinkronos verzió a téma szóval nem hiszem, hogy ehez hozzászólnak.
Vigyázz, mert mi már a season 2 2. részénél járunk és belefuthatsz pár spoilerbe: prison break topic -
Larvin #238 Szerintetek is szexis a főszereplő csaj eredeti hangja? :)
Amúgy láttam 22 részig, van 23-ik rész is, vagy az évedzáró rész volt? -
#237 Az, hogy te mit csinálsz az hidegenhagy, csak az zavart, hogy kérdezgeted honnan lehet lszedni amikor egyértelmű a válasz. Sehonnan. -
#236 jó.. várom is de azér keresem is.. oké megengeded? -
#235 De ezen mit nem értessz?
"Az egész világon minden pb fan kereste már ezeket a zenéket, de sehol sem voltak fellelhetőek teljes egészükben(mivel a sorozat számára készültek, kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek)"
Ha ezek ellenére úgy gondolod, hogy szerinted megszerezhető akkor keresgélj...
Szerintem inkább várd a soundtrack-et. -
#234 kössz az info-t! -
#233 na minnyárt rá keresek azt letőltőm :) -
#232 bocs, tudom voltam az oldalon de azon csak egy darabja van meg, és volt már dolgom olyannal aki megtudta szerezni a számokat joval megjelenés után.. azért gondolom hátha valaki ezt is meg tuggya hamar zerezni szal mekkérdeztem. -
#231 értelmezd már a #222-t légyszives... -
#230 Honnan lehet megszerezni a full mp3 akat?????,,,, -
#229 Nem magyarazzak el a filmben, szoval nem onnan fogod megtudni.
Azert magyaraztam most en el :-))
Amugy en is csak mas angol forumokon es a wikipedian szerzem ilyeniranyu ismereteimet :-))) -
#228 dee azon az oldalon csak egy része van meg a számoknak, akkor valkakinek csak megvan egészben is az mp3.. -
#227 Nekem is, várom majd a Soundtracket..:) -
#226 kárh sehol nem találom mp3 ban:(
nekem teccettek a pb-ben a rap számok... -
#225 oké, te már gondolom láttad az eredetit, én meg nem, csak kicsit próbáltam logikázni, nem ismerem úgy a homokosok szokásait mint te(istenem ezt nehogy félre értsd). Most már ezt is tudjuk -
#224 A T-nek semmi köze a "to"-hoz es nem kizsebelesröl van szo.
A T (ejtsd "Tí") ebben az esetben a Tea-bag (filteres tea zacskoja)-re utal.
Tea-baging pedig egy szexualis gyakorlat, mikor valaki a hereit a "partnere" szajaba "martogatja" (mint a tea filtert a cseszebe).
Ezzel a homoszexualis bealitottsagara (meg a lealacsonyito viselkedesere) utalnak. -
#223 Öröm hallani..:) -
#222 Két nagyon jó hip-hop szám volt az ep02-ben. Az egyik a "willing to die", a másik a "this is war" című szám. a www.blacktoastmusic.com oldalon bele is tudsz hallgatni. Az egész világon minden pb fan kereste már ezeket a zenéket, de sehol sem voltak fellelhetőek teljes egészükben(mivel a sorozat számára készültek, kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek). A Fox a nagy érdeklődésre való tekintettel azonban megígérte, a hamarosan megjelenő soundtrack-en rajta lesz mindkét szám. -
#221 de van -
#220 Ú lemaradtam a mairól
(nincs topikja?) -
#219 barátok közt -
#218 mi az a bk ba?
a k1 ben szoktak jók lenni -
#217 -
#216 nemtom de nekem a bunyós szinészkedés annyira nem jött be. bk-ba jobbak szoktak lenni:D:D -
#215 Jah akkor jó, mert pont akkor telefonált a haverom, így nem tudtam figyelni..:) -
#214 nem Scofield ölte meg..csak 'érdekes' módon pont Michaelbe kapaszkodott a és ezt látta a Zsebes. -
#213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah, csak nem tom hogy azt a ferdehajlamú gyereket most kinyírta a csavarhúzóval ? Mert ha igen. hogyhogy hagyták szó nélkül a zsaruk ? -
#212 Volt jó kis bunyó:) -
#211 jáááááá
-
#210 Hi, nem tudjatok h mi annak a zenének a cime/eloadoja ami a 1x2 részbe megy ,amikor scofield a csavart keresi ,meg a másik ,amikor a kés-t adják tovább..??