A Szökés - RTL Klub (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert magyaraztam most en el :-))
Amugy en is csak mas angol forumokon es a wikipedian szerzem ilyeniranyu ismereteimet :-)))
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
nekem teccettek a pb-ben a rap számok...
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
PSN ID.: Beegabor
A T (ejtsd "Tí") ebben az esetben a Tea-bag (filteres tea zacskoja)-re utal.
Tea-baging pedig egy szexualis gyakorlat, mikor valaki a hereit a "partnere" szajaba "martogatja" (mint a tea filtert a cseszebe).
Ezzel a homoszexualis bealitottsagara (meg a lealacsonyito viselkedesere) utalnak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
es ha valaki nem tud annyira angolul, hogy megertse? az var feliratra, vagy ha nem szereti a feliratosan nezni, akkor nezi szinkronosan. n
en feliratosan neztem meg, es sztem a szinkron nem lett olyan tulsagosan elb***ott. de belick magyar hangjaval nagyon nem vagyok kibekulve. :|
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Sztem se olyan rossz Micheal,Lincoln,Kellerman,LJ,"telefonáló nõ" szinkje eléggé eltalált.
Sucre,C-Note,Pope hangja elfogadható,nagyjából illik a figurához.
Abruzzi nagyon rossz de azért le lehet nyelni viszont T-Bag és Bellick hangja ultragáz...
Szóval az õrök azért nem látták a tervrajzot mert:
1.Nem figyeltek
2.Scofield nem átlagos ember..õ nem csak az ábrát látja hanem azt is ami mögötte van ezért "ment bele" a csavarba ebben a részben is a kamera hogy a nézõ számára is láthatóvá tegye azt amit Micheal érintésbõl tud!
Ne aggódjatok nem lesz ebbõl sci-fi,egy késöbbi részben erre normális magyarázat lesz!
hihetetlen...
Egyre jobb ez a sorozat. LOST got owned, emberek!
Amúgy meg minek szinkron, minek felirat, jó az eredeti angolban!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Mellesleg a szinkronban sokkal zavaróbb az a nyílvánvaló igénytelenség, hogy nem tudnak tömeget normálisan leszinkronizálni.Röhejes volt a feka/fehér harc jelenet is.Hallatszott, hogy max 2-3 ember üvöltözik csak a háttérben, csatazaj meg semmi.Nagyon szar és hiteltelen.
a történet a lényeg...
de hát nem tehetek róla, hogy ennyire zavar...
ez a Zsebes akkor sem a legmegnyerõbb... akkor maradt volna a T-BAG...
nemtom mi a faszért kell egy sorozatban/filmben mindent lemagyarosítani...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
PSN ID.: Beegabor
A feliratos fordítás a T-Áska valahogy mérföldekkel több IQ-ra vall mint ez a Zsebes :D:D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"