348
-
#299 ez "SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!" szerinted mit jelent? Szerintem azt, hogy ez igenis spoiler.
A stílusodból meg nem ártana visszavenni, mert nem lesz ez a nick hosszúéletű az sg-n, ha így folytatod.
[nem kell erre a hsz-re reagálni, csak felhívtam 1-2 dologra a figyeled merő jóindulatból] -
#298 a qrva anyad. elbasztad a poent:(
el kellt olvasnom, nemtuttamh komoly spoiler, minek is lenne itt olyan ha a topic spoilermentes:( bazdmeg! -
#297 nem ovlastam el sorry, de a válaszom, nem baj, azért hadd találgassunk csak már:) -
#296 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt csak lincoln álmodja h kivégzik :D -
Paulie86 #295 Pl. a kocsidban ? :D -
#294 Szerinted ülök a gép előtt és hajtogatok?
Majd nyugodt körülmények között:) -
Paulie86 #293 mármint mit kell kinyomtatni, a pdf-et, minek? -
#292 De komoly:)))))
Mekkora méretben kell ezt kinyomtatni?
Megcsinálom és berakom a kocsiba:) -
Paulie86 #291 Aki origami bolond lett ettől a sorozattól, és mindenáron megakarja csinálni Michael hattyú/kacsa/DARU-ját, annak ezt a pdf-et ajánlom :
http://www.minivations.com/flettfolding/prisonbreakduck.pdf -
#290 Lol
A bemutatójában mutatták,hogy viszik a kivégzésre... -
#289 Méirt végeznék ki?!? 1honap ,vagy mennyi van hátra,vagy te nem lincoln-ra gondolsz? -
#288 én is:) -
#287 ja mar varom.. . -
#286 Nemsokára szerda:) kiderül miért akarják kivégezni olyan hamar a tesókát.... -
#285 Meg az a 24-ben is játszott.. Amúgy sajnálom, az a feka csávó szimpatikus volt.. -
#284 A My name is Earl című sorozatban ugyan az a férfi játszik, és ott is örültet és Earl miatt jut börtönbe két évre. Szerintem csak véletlen, de eléggé meglepődtem:D -
#283 Az csak a második évad első részének az alcíme. -
#282 Prison Break : Manhunt ezt irták vmelyik weblap-ra ,meg a forumokba -
winnie #281 a 2. évadnak is az a címe, ami az elsőnek. nem is tudom, hogy honnan veszed ezt az embervadászat butaságot... -
#280 ha az 1 évadnak az neve h szökés ,a másodiknak meg embervadászat ,akkor valószínü h az első évad végén fognak megszökni ,és a 2. évadban fognak menekülni.
-
#269 22 részes -
#268 45 perc... -
#267 faxom kivan hogy van 1 30perces rész aztán várhatok 1 hétig:( -
#266 Jó volt nagyon a jövő heti rész bemutatója!!!!!!!!!! -
#265 jófej srác már most látszik :D -
#264 :DDDD értlmiségi:PP -
#263 Ez meg milyen cellatárs
llooooooooooolll -
#262 hány részes is ez? -
#261 Remélem,hogy nem az utolsó részben fognak megszökni mert így elég uncsi lesz... -
#260 most olvasom így a topicot, oszt most jut az eszembe hogy már rég megy...
szal most rendesen lekéstem..
-
#259 ngyo jó ez a sorozat9 csak azt utálom az ilynekben hogy hetente vannak:( -
#258 Nem is ordított amikor levágták... -
#257 jah már látom:D -
#256 hádecsak terensz hill van benne O.o -
#255 Fókusz most!!! -
#254 Én is, milyen az élet kislábujj nélkül..:) -
#253 Várom:) -
#252 szerdán lesz uj resz! -
#251 Így van:) -
Lyan Kyj #250 azért oda vitték, mert a bíróságon is említette a bírónő, h kérvényezte, h a lakásához legközelebbibe rakják. És bár keményebb börtön a Fox River a hasonló bűnöket elkövetőknek, mégis oda küldték, mert mákja volt, és mert akkor nem lenne sorozat:P