185
NOKIA N73 letöltések.
-
gsm900 #105 Letöltések ingyen ! Nokia N73, E50 és hasonló Symbianos mobilok oldala -
#104 N73-al kapcsolatban lenne még kérdésem:
-A Flash lejátszóval mlyen kiterjesztésű fájlokat tudok megnyitni? Mert egy .exe kiterjesztésű flash játékot felraktam, de az nem tetszik neki.
-Core player és smart movie van fent de egyik sem kezeli a feliratot. A kiterjesztés .srt de semmi.
Csak .sub-os felratot játszana le?
Vagy a programok nem jók?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
mistermiskolcz #103 Hy-helló!
Nekem Divxplayer, Core player, és Smart movie van fent a telefonon, de feliratot egyik sem játszik :(
Srt. formátumban van a sub, de nem kezelik, miért? -
persze hogy tudod írd be google ba ha konvertáló progit keresel h
- mp4 to avi
vagy
- mp42avi -
#101 És ezt a formátumot tudom AVI-ba konvertálni? -
quick time pl -
#99 Az N73-as készülékkel készült MP4-es videókat gépen mivel tudom megnézni? -
redeem3r #98 miert nem lehet egyes progikat felrakni a telefonra n73ra kiirja expired certificate ? valaki ha tud segitsen plz
-
ilyeneket nekem is kiirt h nincs szabad memória A menü megniytáshoz,kamera,üzenetek... blabla :)) passz inditsd újra a telót ha úőgy sem lesz jó akkor tőrőlj vmit -
#96 14 mega szabad hely amúgy a telefonon. -
#95 Az miért lehet, hogy megakarok nyitni egy PDF fájlt és azt írja ki hogy kevés a memória? -
mistermiskolcz #94 Nekem olyan problémám van hogy eddig nem volt hangpostám, ezen a telefonon pedig van, és nemtudom hol kell kikapcsolni. -
#93 Felraktam a SmartMovie VistaStyle programot. A feliratot nem játssza és a filmek is szaggatnak.
Konvertáljam őket, mert amúgy sima avi-k. -
#92 Kösz! -
karedus #91 jah, és a beszélgetések időtartamát az alkalmazásokban, a naplóban találod meg... -
karedus #90 Helló! már érdeklődtem itt egyszer az elfelejtett biztonsági kóddal kapcsolatban, és Pheaper szoftverfrissítést javasolt, de azt lehet biztonsági kód nélkül is? vagy tudtok valami oldalt, ami segítene szofftfrissítésnél? nem csináltam még ilyt soha:$ nem rontom el vele a telefonom?...nem örülnék neki:P
Előre is köszi! -
#89 Nem tudjátok hol találom, a beszélgetések idejének (kimenő, bejövő, összes) időtartamát? -
#88 Azt hittem valami téma :) -
Jah, az csak egy Flash cucc -
kapsz hozzá adatkábel,töltő,Jack átalakitó,cd,leirás,tőrlőkendő(jóó féle),Headset,na és persze a tela -
mijet?
Ez csak 1 animacio. Nem a windows. :) -
#84 Ilyet hol találok? -
#83 Úgy néz ki a héten megjön a telefon. Azt szeretném kérdezni, hogy adatlábelt adnak hozzá a csomagban, vagy külön kell vennem.
Az előző telefonhoz (6230i) nem adtak. -
mistermiskolcz #82 www.gsmhouse.hu
Itt kapsz olcsóbban is. Mondjuk még igy is drágább mint a t-gánynál, de legalább lesz telód, ha annyira fáj rá a fogad. -
#81 Jah, 100 ezerért :) Annyi korpa nincs. -
de sztem webshopban lehet még rendelni próbáld ott :) -
#79 Legszebb öröm a káröröm, igaz :D -
ihh :S -
#77 Az ideg öl meg, azt mondják a T-onlinenál, hogy az N73 egy kifutó készülék, és már valószínűleg nem fognak kapni belőle.
az anyjuk valagát... -
mistermiskolcz #76 Nekem a 3gp nézése közben lefagy a telefon és újraindul. Miért? -
mistermiskolcz #75 Ha 3gp-ben van, akkor olvassa mellé a feliratot? -
vagy felrkaod 3gpben vagy mpeg4 ben én aviban szoktam -
mistermiskolcz #73 Azt szeretném megkérdezni, hogy a filmeket N73-ra Ti milyen formában teszitek fel?
Simán avi-ban? Mert az úgy nagyon sokat foglal. Nem lehet valahogy tömöríteni, de úgy hogy a feliratot is olvassa majd? -
#72 Ilyen progit már én is régóta keresek.
A Bonkenc nekem is szarakodik. -
Pisszty #71 Naon köszi! -
mistermiskolcz #70 Valki tud egyjó mp3 To aac dekodert?
Ez a bonkec vagymi a neve állandóan lefagy... -
alap hogy támogatja, nekem is az van benne -
Pisszty #68 hali! biztos kérdeztétek már, de a 2gb-os mini sd-t azt támogatja még??? FONTOS! légyszi segítsen vki! -
húrrá:D -
#66 Még egy hét is végre megtudom venni a telefont!