185
NOKIA N73 letöltések.
-
TiBa #145 Üdv.
Az automata bliientyűzár még mindíg nincs meg...:(
menü--eszközök--beállítások és innentöl a köv lehetőségek vannak:
1.)Telefon
2.)Hívás
3.)Csatlakozás
4.)Dátum és idő
5.)Biztonság
6.)Hívásátirányítás
7.)Híváskorlátozás
8.)Hálózat
9.)Tartozékok
Nos ezek közül egyikben sem találok még hasonlót sem...
Bár a biztonsági beállításoknál találtam egy olyat, hogy automata telefonzár, de az amint lezár, csak biztonsági kóddal lehet kicsitni, ami ugyan nem lenne probléma, csak számomra nagyon unalmas mindíg irogatni:S A telefon beállításokon belül ugyan van általános beállítások, de az egészen más. N73-i készülékről van szó ha ez esetleg befolyásol valamit.
A segítséget előre is köszönöm! -
kati38 #144 Köszönöm a segítséget,így fogom keresni őket! -
Hello a K550ibe M2 (MS micro) kell
N73-ba miniSD (Secure Digital) kell -
kati38 #142 Segítséget szeretnék kérni.
Ma vettem a fiamnak egy kingston 2gb micro memóriakártyát,amihez van adapter így mini sd kártyává alakítja,a boltos állította nyugodtan vegyem meg ,mert tuti jó lesz a nokia n73-ba.Hát nem lett jó.A lányomnak sony eriscon k550i van,abba nem merem beletenni,mert arra meg azt mondta,hogy nem bele való,más a feszültsége.Légyszíves írja meg valaki,hogy pontosan milyet vegyek és hol tudnék olcsón venni.Köszönöm előre is a választ! -
Beállítások--Általános--Biztonság--Telefon és SIM kártya--és itt lejebb mész és meglátod -
TiBa #140 Igen, természetesen adnak, de egyszerűbbet.
Viszont van egy rettentően h*lye kérdésem...
Hol lehet beállítani az automata billentyű zárat? Hogy lehet manuálisan lezárni a billentyűzetet?
Nemtom, lehet csak én vagyok ilyen h*lye, de sehol sem találom. -
Keresek N73-at Nokia 6630 beszámításával! -
Kikoki #138 Hali!
Még 1 kérdés azt a 2GB os kártyát enm lehet valahogyan feljebb dobni vagy esetleg hogy nagyobb bővíthetősége legyen ?
Vag ymagát a belső memoriáját?? -
Kikoki #137 Én igen bemész a Nokia boltba és veszel hozzá. -
tud valaki téma lészítő programot ehez a telefonhoz?? elöre is köszi! -
Vki nem tud N73 Me-s billentyűzetet eladót? -
n73 jobb :-) -
Már nem érdekel az N73. SE K550i-t vettem tegnap. -
N73-at vennék használtan! Van valakinek eladó? -
freya1 #131 Glesthor :
igen,van hozzá msn,én is onnan vagyok fennt sokszor.Live MSN.Igaz,englishül,de azt bánja a kutya :)
Viszont volna kérdésem N73 felhasználókhoz..
A nokia updaterem VBScript hibát jelez ki,amikor telepiteném,és nem is települ fel.
Ergo:nemtudom frissiteni az ezer éves szoftot a telón.
A nokiások csak hümmögnek,semmit nem mondanak..
Ötlet? -
http://logout.hu/iras/symbian_at_tores.html -
van hozzá mindenféle progi szal megoldható -
Glesthor #128 Üdv mindenkinek!
Nagyon tetszik ez a készülék. Ha minen igaz, akkor most májusban megveszem. Hallottam, hogy ezzel lehet msn-t nyomni. Ez kicsit furcsán jött nekem. Tudtommal erre nem képes ez a telefon. Ha esetleg nincs igazam, akkor javítsatok ki... :) Hmm... Ha még ez a lehetőség is benne van, akkor tuti megveszem! :) -
Nem az enyém haveré. -
nem akarom elrontani az üzleted de 60 újonann :-) -
Nokia N73 ELADÓ
Újszerű megkímélt állapotban, Nyíregyháza környékén.
Irányár:50e Ft
Érd.:06 30 440 9291 -
letőltőd a frissitést gépre, majd rámásolod telóra :D -
jano007 #123 Sziasztok!
Azt meg lehet oldani N73-al, hogy a számítógép internetét használja ha pl. frissíteni szeretnék dolgokat?
üdv
Janó -
Daffchy #122 Jah és amugy nem is Szignóztál??? -
Daffchy #121 ÉN is onnan szedtem mindent...engem az érdekelt volna hogy melyik Verziót pontosan mert sokféle van fent. Légyszives a verziószámát és a dátumot amivel telepítetted írd már le!:) -
nokiaprogramok.hu-ról szedtem és csak simán feltelepittettem az e re (memóriakártyára) -
Daffchy #119 Hát persze mert nincs benne giroszkóp. És azt hogy siekrült felraknod mert nagyon kellene az a program de Én nem tudtam, egyszerüen nem sikerült, mindíg tanusítványhibát írt rá.
Légyszíves írd már le pontosan hogy honnan szedted melyik progit és hogy hogy Installáltad ha megtennéd.
Előre is nagyon Köszi!!! -
távirányitós progir még nem próbáltam de a rotateme-t felraktam de csak akkro fordul a képernyő amikor rányomom h forduljon és nem akkor amikor megforditom a képernyőt :( -
Daffchy #117 Most látom neked is N73ME-d van. RotateME progit (tudod amelyik elfordítja a kijelzöt) azt neked sikerült rá felrakni? Vagy esetleg valamelyik távirányítós progit?
Ha sikerült volna légyszives írd már meg, hogy melyik és, hogy hogy telepítetted és honnan...ha nem túl nagy kérés!:) -
Daffchy #116 Próbáltam a dátumot, állítgattam össze vissza de egyedül csak a SmartMovie-t engede ugy felrakni semmi mást.:S -
próbáld meg a dátumot egyel kissebre venni pl 2006
vagy tegyélrá normális progit 2.-ik generációssat -
Daffchy #114 Sziasztok! Tegnap vettem egy N73 ME telót és az a bajom, hogy egy programot nem enged feltelepíteni rá, mert mindegyikre azt írja, hogy "Tanúsítványhiba". Valaki segítsen már légyszives, hogy mit csináljak vele hogy engedjen telepíteni.
Előre is Nagyon Köszi! -
windlord #113 Gyerekek, tegnap vettem meg.
Még csak ismerkedem vele, de atomkirály.
Először rámsóztak T-Mobil -ban egy Samsung G800 -at -ami egy ragyi- azt cseréltem be N73 -ra, de sztem nagyon jól jártam.
N Series Fun lettem. -
LPJ #112 www.nokiaprogramok.hu -
Overdose021 #111 nem tudja vki H N73-ra melyik fajta tom-tom jo?...am ha még +is tudja vki hogy honnan lehet letölteni az jo lenne...elöre is THX -
tom110 #110 http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.feltölteni lehet jönni .regisztráljatok.admin és moderátort is kell ezen van téma minden ajánlom -
etnies #109 köszi szépen -
#108 www.nokiaprogramok.hu -
etnies #107 nem tud vki olyan oldalt ahonnan le tudok szedni vmi videolejátszó progit?
mert amiket találtam szinte mindhez azt írja ki h a telepítés nem támogatott.
előre is köszi -
Nekem nem jön be az oldal