185
NOKIA N73 letöltések.
  • kandzsal
    Hali nekem ez nagyon fontos lenne az a kérdésem hogy lehet a szám.gépen keresztül feltölteni a telót??és ha igen akkor hogyan??

Nagyon fontos lenne ....
  • karedus
    Köszi a segítséget, Pheaper! Az 12345 nem működik de akkor megpróbálom szoftverfrissétéssel. köszi mégegyszer
  • Pheaper
    asszem
  • mistermiskolcz
    A feliratosat is?
  • Pheaper
    Me-hez jobbat adnak
  • DJviolin
    Ezek szerint akkor a sima, tehát nem ME verzióhoz is adnak füllhallgatót? És ugyanolyat, mint az ME-hez, vagy valami egyszerűbbet?
  • Pheaper
    www.n73-e50.extra.hu/
    www.nokiaprogramok.hu
    itt vannak mind2 nél
  • Pheaper
    ahhoz külön kell venni gps adaptert és ahhoz kapsz progit 30-40 K
  • mistermiskolcz
    Biztos hülyeség amit kérdezek,de erre a telóra van GPS navigációs program?
  • mistermiskolcz
    Tud valaki olyan oldalt, ahol N73-hoz vannak játékok?
  • Pheaper
    smart movie lejátsza az avit
    Időközben találtál hozzá?
  • Pheaper
    12345 ha ez nem az akkor rakj rá új szoftot
  • karedus
    sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom, nem tudtok valami megoldást, hogy hogy tudnám feloldani valahogy? légyszi segítsetek! köszi
  • Pheaper
    én 1 éveeel szoktam
  • Hassel606
    Állítsd vissza a dátumot a telefonodon 3-4 hónappal, telepítsd a programot, majd visszaállíthatod maz időt.
  • Verseghy
    Azt irja minden letölött programnál, hogy lejárt tanisítvány, az mit jelent?
  • Pheaper
    nem igaz
    http://www.n73-e50.extra.hu/
    Az igaz, hogy alap csomagban nincs fülhallgató?
  • Pipör
    Hát ln music editionosat venném helyedbe amugy abba jobbak az ikonok talán gyorsabb is és szebb média lejátszó van benne ... amugy a simában is lehet médialejátszót háttérben futtatni.
    igen a másik az a product code átirássa félig meddig teljes értékűt fogsz kapni lehet h olyan minősége lesz olyan 70%
    füllhallgató olyan használtan 3500 körül van
  • DJviolin
    Sziasztok!

Gondolkodok Nokia N73-as vételén, csak azt nem tudom, hogy sima N73-as, vagy Music Edition legyen? A Music Edition mivel tud többet, mint a sima? Hallottam, hogy az ME-ben a médialejátszó futtatható úgy is a háttérben, hogy nem emészt memóriát. Viszont az ME használtan is kb. 20ezerrel drágább. Netezés közben ráakadtam egy olyan megoldásra, hogy a telefonon belül egy kódot átírva a sima mobil szoftverjét fel lehet túrbózni ME-re. A külsőt leszámítva teljes értékű ME-t fogok kapni? Tehát a zene minősége is olyan lesz, mint az ME-ben?

Amit az ME-hez adnak fülhallgatót, az kb. magában mennyibe kerülhet?
  • Pipör
    áá imádom zet a telót :)
  • G_ArchAngel #42
    Link helyesen: N82
  • G_ArchAngel #41
    Ma jön az N73 utód, az N82...
  • Pipör
    megvettem tegnap Tmobilba zsir kis teló csak nem tudja vki hova kell másolni a Témákat?:O
    amugy nem tűnik el csak más szinű lesz enyém hátuja barna eleje fehér :)
  • bigfoot
    és a hátlapon lévő kamera takaró is eltűnik?
    egyebként lehet megveszem feketében kártyafüggetlenbe mert akkor kapok hozzá még rakat mindent, mert ahol venném előfizuba ott nem adnak semmi t hozzá szinte
  • Pipör
    lehet
    én is barnába rendeltem meg és majd veszek hozzá fekete elő és hátlapot meg billentyűzetet amilyen a Music editionnak van :))
  • bigfoot
    wáz kiderült hog ycsak ilyen szürke elejú és padlizsán hátuljú van,
    ha olyanba rendelem meg akkor lehet cserélni hátlapot????
  • Pipör
    ez lesz köv telóm :)
  • bigfoot
    neked is ilyen van?
    tényleg megkapom hozzá a keresztapát?
  • etnies
    Jól teszed,megéri várni rá
    ,nagyon jó kis teló
  • bigfoot
    nah megrendeltem ,de nincs még fekete, várni kell picit, már váromXD
  • Zocsi
    Ennek is csigácska az oprendszere, mint az E50-esnek?
  • Prince of Máté
    full ugyanaz az hardverileg, csak a szoftver más rajta, tehát igen.
  • karedus
    sziasztok! tud valaki segíteni? kaptam egy n73ast, szeretnék bele memóriakártyát, de nem nagyon látom semmilyen oldalon, hogy meddig bővíthető... 2 GBos kártya működik benne szerintetek?
    köszi előre is
  • showman78
    sziasztok! tudna nekem valaki segiteni? N73 ra szeretnek magyar menüt varazsolni. a hogyan keresre meg tudnam a valaszt de honnan tudok letölteni ujjab verzioszámut? az enyemen jelenleg v 4.0723.2.0.1 van de angol. vagy valami mas megoldast tud valaki?
  • DJviolin
    Sziasztok!

A Nokia N73 Music Edition is kompatibilis az új N-Gage szolgáltatással, vagy csak a sima N73-as? Az N-Gage.com-on csak a sima N73-ast írják.
  • Zocsi
    Hetek óta gondolkozom azon, hogy vegyek-e ilyen készüléket? Ami miatt parázok, hogy a Symbian miatt lassú a mobil szoftvere. Mellesleg egy a westend-ben fogdostam meg egy minta készüléket, de eléggé elbizonytalanodtam vele kapcsolatban. Kicsit nagynak tűnt a készülék. Valamint a kamera fedlap csúszkája elég gagyinak tűnt. Lönyögött, meg úgy alapjában véve elég gyengécske szerkezet, nem? A másik a joystick... a legutóbbi telóm egy sonyericsson K700i volt, de a joyja elég hamar kb. fél év után tönkrement. Azóta fentartásokkal vagyoka joy-os mobilok iránt. De azért ez mégiscsak egy N szériás Nokia... szóval tud valaki segíteni egyéni véleménnyel?
    Érdemes egy ilyenért 64K-t?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ha mondjuk az ausztriai vagy a német eBay-ről szeretnék rendelni egy Nokia N73-ast, akkor az a mobil tartalmazni fogja a magyar nyelvet? vagy ha nem, akkor legalább az angolt?

Meg lehet utólag csinálni, hogy magyar nyelvű szoftvert rámásolni?