185
NOKIA N73 letöltések.
-
kandzsal #65 Hali nekem ez nagyon fontos lenne az a kérdésem hogy lehet a szám.gépen keresztül feltölteni a telót??és ha igen akkor hogyan??
Nagyon fontos lenne .... -
karedus #64 Köszi a segítséget, Pheaper! Az 12345 nem működik de akkor megpróbálom szoftverfrissétéssel. köszi mégegyszer -
#63 asszem -
mistermiskolcz #62 A feliratosat is? -
#61 Me-hez jobbat adnak -
DJviolin #60 Ezek szerint akkor a sima, tehát nem ME verzióhoz is adnak füllhallgatót? És ugyanolyat, mint az ME-hez, vagy valami egyszerűbbet? -
#59 www.n73-e50.extra.hu/
www.nokiaprogramok.hu
itt vannak mind2 nél -
#58 ahhoz külön kell venni gps adaptert és ahhoz kapsz progit 30-40 K -
mistermiskolcz #57 Biztos hülyeség amit kérdezek,de erre a telóra van GPS navigációs program? -
mistermiskolcz #56 Tud valaki olyan oldalt, ahol N73-hoz vannak játékok? -
#55 smart movie lejátsza az avit -
#54 Időközben találtál hozzá? -
#53 12345 ha ez nem az akkor rakj rá új szoftot -
karedus #52 sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom, nem tudtok valami megoldást, hogy hogy tudnám feloldani valahogy? légyszi segítsetek! köszi -
#51 én 1 éveeel szoktam -
#50 Állítsd vissza a dátumot a telefonodon 3-4 hónappal, telepítsd a programot, majd visszaállíthatod maz időt. -
Verseghy #49 Azt irja minden letölött programnál, hogy lejárt tanisítvány, az mit jelent? -
#48 nem igaz -
#47 http://www.n73-e50.extra.hu/ -
#46 Az igaz, hogy alap csomagban nincs fülhallgató? -
#45 Hát ln music editionosat venném helyedbe amugy abba jobbak az ikonok talán gyorsabb is és szebb média lejátszó van benne ... amugy a simában is lehet médialejátszót háttérben futtatni.
igen a másik az a product code átirássa félig meddig teljes értékűt fogsz kapni lehet h olyan minősége lesz olyan 70%
füllhallgató olyan használtan 3500 körül van -
DJviolin #44 Sziasztok!
Gondolkodok Nokia N73-as vételén, csak azt nem tudom, hogy sima N73-as, vagy Music Edition legyen? A Music Edition mivel tud többet, mint a sima? Hallottam, hogy az ME-ben a médialejátszó futtatható úgy is a háttérben, hogy nem emészt memóriát. Viszont az ME használtan is kb. 20ezerrel drágább. Netezés közben ráakadtam egy olyan megoldásra, hogy a telefonon belül egy kódot átírva a sima mobil szoftverjét fel lehet túrbózni ME-re. A külsőt leszámítva teljes értékű ME-t fogok kapni? Tehát a zene minősége is olyan lesz, mint az ME-ben?
Amit az ME-hez adnak fülhallgatót, az kb. magában mennyibe kerülhet? -
#43 áá imádom zet a telót :) -
G_ArchAngel #42 Link helyesen: N82 -
G_ArchAngel #41 Ma jön az N73 utód, az N82... -
#40 megvettem tegnap Tmobilba zsir kis teló csak nem tudja vki hova kell másolni a Témákat?:O
amugy nem tűnik el csak más szinű lesz enyém hátuja barna eleje fehér :) -
#39 és a hátlapon lévő kamera takaró is eltűnik?
egyebként lehet megveszem feketében kártyafüggetlenbe mert akkor kapok hozzá még rakat mindent, mert ahol venném előfizuba ott nem adnak semmi t hozzá szinte -
#38 lehet
én is barnába rendeltem meg és majd veszek hozzá fekete elő és hátlapot meg billentyűzetet amilyen a Music editionnak van :)) -
#37 wáz kiderült hog ycsak ilyen szürke elejú és padlizsán hátuljú van,
ha olyanba rendelem meg akkor lehet cserélni hátlapot???? -
#36 ez lesz köv telóm :) -
#35 neked is ilyen van?
tényleg megkapom hozzá a keresztapát? -
etnies #34 Jól teszed,megéri várni rá
,nagyon jó kis teló -
#33 nah megrendeltem ,de nincs még fekete, várni kell picit, már váromXD -
#32 Ennek is csigácska az oprendszere, mint az E50-esnek? -
#31 full ugyanaz az hardverileg, csak a szoftver más rajta, tehát igen. -
karedus #30 sziasztok! tud valaki segíteni? kaptam egy n73ast, szeretnék bele memóriakártyát, de nem nagyon látom semmilyen oldalon, hogy meddig bővíthető... 2 GBos kártya működik benne szerintetek?
köszi előre is -
showman78 #29 sziasztok! tudna nekem valaki segiteni? N73 ra szeretnek magyar menüt varazsolni. a hogyan keresre meg tudnam a valaszt de honnan tudok letölteni ujjab verzioszámut? az enyemen jelenleg v 4.0723.2.0.1 van de angol. vagy valami mas megoldast tud valaki? -
DJviolin #28 Sziasztok!
A Nokia N73 Music Edition is kompatibilis az új N-Gage szolgáltatással, vagy csak a sima N73-as? Az N-Gage.com-on csak a sima N73-ast írják. -
#27 Hetek óta gondolkozom azon, hogy vegyek-e ilyen készüléket? Ami miatt parázok, hogy a Symbian miatt lassú a mobil szoftvere. Mellesleg egy a westend-ben fogdostam meg egy minta készüléket, de eléggé elbizonytalanodtam vele kapcsolatban. Kicsit nagynak tűnt a készülék. Valamint a kamera fedlap csúszkája elég gagyinak tűnt. Lönyögött, meg úgy alapjában véve elég gyengécske szerkezet, nem? A másik a joystick... a legutóbbi telóm egy sonyericsson K700i volt, de a joyja elég hamar kb. fél év után tönkrement. Azóta fentartásokkal vagyoka joy-os mobilok iránt. De azért ez mégiscsak egy N szériás Nokia... szóval tud valaki segíteni egyéni véleménnyel?
Érdemes egy ilyenért 64K-t? -
DJviolin #26 Sziasztok!
Ha mondjuk az ausztriai vagy a német eBay-ről szeretnék rendelni egy Nokia N73-ast, akkor az a mobil tartalmazni fogja a magyar nyelvet? vagy ha nem, akkor legalább az angolt?
Meg lehet utólag csinálni, hogy magyar nyelvű szoftvert rámásolni?