185
NOKIA N73 letöltések.
-
lackomalacko #185 ha valaki tud segíthetne van egy nokia n73-som szoft frissités volt de nem sikerült és a telo behalt bekapcsol kiirja hogy nokia és kikapcsol ez sokszor ismétlödik. nokia szerviz nem tudott segiteni,ha valaki tud valami okosat segithetne,probáltam telo ujraélesztést de semmi a számitogép sem ismeri fel usb-n,lehet hogy kuka?
-
Rhece Phice #184 Ja és még valami,még a régi hátlap egyszer "begajdult",mert a teló ugy érzékelte,hogy belépek a kamerába,tehát elcsusztatom a hátlapot,na akkor haverral átcseréltük,mert neki is n73 van és megjvault,most pedig,hogy az egész házat lecseréltem,nem érzékeli ha elhúzom a hátlapot,se az újal,se a régivel...esetleg valami ötlet? -
Rhece Phice #183 Csáó! Van egy N73-am,most lett bele új akksi véve,új billentyű és joystickpanel,új házat és gombsort is kapott... az akksi azért lett cserélve,mert a régivel már kb csak 1napig bírta... de az újjal se jobb a helyzet,ezzel is lemerül kb másfél nap után. Ha valaki tud valami megoldást légyszi írjon Köszi! -
k roy96 #182 köszi -
#181 FreeFSWP a progi neve -
k roy96 #180 #177!!!!!!!! PLS valaki segítsen -
k roy96 #179 Ennyire nem ért senki az N73hoz?? Nagyon kellene a segítség!! Pls segítsetek a #177-ben leírtakban! -
k roy96 #178 Valaki #177?
Nagyon nagy szükség lenne rá... -
k roy96 #177 Sziasztok!
Hogy lehet azt megoldani, hogy a teló kirakja a képeket háttérnek teljes képernyőre?
Mert csak a képernyő közepére rakja ki a képeket...(240x320-as képet szedtem le, mert a teló felbontása is ennyi, de mégse csinálja) -
mrmucza #176 Sziasztok!
Eredeti finn Nokia N73 Music Edition, eredeti szoftverrel, 2gb-os kártyával, headset-el, szép állapotban eladó!
Az ár:23.000 Ft
Érd.: [email protected]
06205650276
Csere csak n95 re érdekel, egyébként fix ár. -
k roy96 #175 Köszi a gyors választ! -
#174 2gb-ot. -
k roy96 #173 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy meddig támogat az N73 memóriakártyát? 1 gb vagy 2 gb? -
Orlifunk #172 Nokia N73 témák! Nagyon szépek!
Download: http://hotfile.com/dl/16383027/2460196/Nokia_N73_tmk.rar.html
-
TiBa #171 Mondjuk azt még elmesélheted, h hogyan működik, mert felraktam, beállítottam az időt, h mennyi után zárjon, a témánál is beállítottam amit kell, telefont is újraindítottam, de nem zár le. :)
Előre is köszi a segítséget:) -
TiBa #170 Na végre. :D
Köszönöm szépen a segítséget:) -
norbi1022 #169 TiBa! Gyárilag nincs automata billentyűzár. Én egy Handy Clock nevű alkalmazással oldottam meg ,jó kis program ,automata billentyűzár mellett ébresztő ,világóra ,stopper... www.nokia-n73-e50.com oldalon megtalálod. -
korcsillio #168 Hello.
Vettem egy N73Me-t,működött rajta a giroszkóp(sok programmal),de én hülye csináltam egy hard rsetet és azóta nem megy.Hogyan tudnám újra "elővarázsolni" ezt a funkciót a készülékből?Valaki tudna segíteni?
-
Csuky #167 oké köszi -
sonika #166 Szia!
Nézz körül a Nokiaprogramok.hu-n.Jó böngészést! -
Pufi 9 #165 Hali.
Kijelző csere kb: 10000Ft. -
#164 Mondjuk menj el egy szervízbe és kérdezd meg? Nemhiszem, hogy bárki is tudná :/ -
Gibor #163 Sziasztok!
Nem tudjátok megmondani hogy mennyi a kijelző csere? mivel nem tudom hogyan de egyik napról a másikra betört a kijelző és az a durva hogy az asztalon volt egész éjjel de reggelre bevolt törve... és semmi ütődés nyom vagy bármi... vagy ezt tudják még garanciásan cserélni? :D -
Csuky #162 Sziasztok lenne egy kérdésem, nekem is van egy N73ME, és hogy lehetne rajta megoldani hogy ne csak 1percet vegyen fel a diktafon hanem pl korlátlanul szal amennyire a memória engedi...? -
#161 ma vettem, jó telefon nagyon -
TiBa #160 Az engem is érdekelne, h témába hogy tudom beleépiteni a képet, és továbbra is érdekel az, hogy az automata billentyűzárat hol találom, vagy esetleg milyen néven? -
#159 sztem felejtsd el :-) -
#158 én most akarok venni N73-at -
#157 lehet h kár volt :) én nagyot csalódtam benne
lassú nagyon :S -
wigyory01 #156 na mindegy az ára nem az érdekel hanem hogy tudok vele sms-t küldeni??????? -
#155 pf hol vetted te?? függetlenül volt az elektro world-ben 40ér.. én meg 35ért vettem 1hetesen -
wigyory01 #154 most vettem 56883 FT újonnan -
#153 fúú, te én nemrég vettem és még ismerkedem vele.. őszintén szólva fingom sincs -
#152 és témához hozzákonvertálni 1 képet, hogyan tudok?? -
#151 témával 1ütt csak -
wigyory01 #150 hali
hogy lehet az n73 as telóba beállitani hogy tudjak smst küldeni!!!???
fogadni tudok küldeni nem!!!
köszi a help-et -
#149 heló!
az a kérdésem, hogy a noki n73-am ra, hogyan tudom a háttérképet teljes képernyőre rakni?? -
#148 Itt van rengeteg minden, mindenfajta telohoz...
Software-ek meg minden ami nemkell...:) -
#147 sry azt hittem ugyanott van ahol az N82nek :( -
TiBa #146 N73-1 es készülék! Jah és az autómata zár opciót a Telefon és SIM beállításokban találtam, de az nem a billentyűzár.