How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Annyira nem akarom tudni a reszleteket, lehet h megnezem majd azert (ha mar olyan sokaig vegigszenvedtem 😊 ) de akkor a lenyeg h a fo szalban semmi nem tortent, vagyis meg nem ismeri az anyjukat, nem latta, vagy ha latta nem tud rola.

Regards,

stargatelost
LOL, ez csak elmúlt pár rész sztorija, azért több infót is csepegtettek az elmúlt egy-két évben az anyáról. Valaki mintha összefoglalta volna itt, visszaolvasni nem árthat, ha már nem nézi.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ressy14
ha spoiler kell, itt van:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barney megkérte Robin kezét, õ pedig igent mondott.
Illetve Ted lefeküdt Barney féltesójával (hugával)
Az anyuka kiléte még kérdéses.

Dum spiro, spero.

skinnyman
Valaki leirja h most h lehet tudni h mindjart vege lesz, tortent is mar valami azota? 1-2 evad ota nem nezem mert csak nyujtottak, mint a retestesztat. Tortent mar azota valami, talalkozott mar az anyjukkal?

Regards,

Hivatalosan is berendelték az utolsó, 9. évadot.

REAL MADRID

szabii98
kövi rész nem holnap hanem ötödikén

I met God. She's black

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

😄

Malakai
Az biztos néztek volna a nézõk, ha összeházasodnak és "That's how i married your Mother. Now we will come back later how we actually met earlier."

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ressy14
Pedig meg volt az esély a gyors esküvõre 😄

Dum spiro, spero.

k0trapali
Jó rész volt!
Barney féltesója felõli kérdéseket pedig le is tudták szerintem a végén azzal, hogy Ted bejött a kalapban. Túl fiatal lett volna hozzá.
szabii98
bro-nection 😄😄

I met God. She's black

ReszegKoldus
Hát most már ez egyre kevésbé valószínû 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Malakai
Igen, eddig illik az Anya-képbe, mivel eleve alig tudni valamit róla, csak annyit, hogy fõiskolás, tehát akár ottlehetett azon a közgáz órán. 😊
A másik érv az volt, hogy mivel Barney féltestvére így minden bizonnyal az esküvõn is ott lesz. Ez nem feltétlen lényeges persze, márha feltételezzük, hogy a zenész lány nem félrevezetés. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ressy14
szerintetek van esélye annak, hogy Barney apjának egyetemista lánya (azaz Barney féltesója) legyen az anya? Így Barney simán lehet ugyebár a gyerekek bácsikája is.

Dum spiro, spero.

ressy14
true story bro 😄

Dum spiro, spero.

szabii98

I met God. She's black

ez cáfolná Tednek azt a kijelentését, hogy "ha nincs az az esküvõ, sosem találkoztam volna anyátokkal"

persze lehet, hogy át vagyunk verve. 😛

sztem a reggae-s csaj lesz. Stacey Gusar. fel van ez építve gyerekek. nem volt véletlen a basszgitározás... ha nem, akkor buktam egy fogadást 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ReszegKoldus
Én is megnéztem, de nem láttam a haját, csak a vállát...lehet kopasz 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Malakai
Újranéztem én is és igazad van, az nem az Anya haja azon a képen, hanem a táncoló nõé. Doh. 😄 Ez van ha nem magam mentek ki képet, hanem neten lévõre hagyatkozok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Megnéztem megint a végét, és szimplán hullámos barna haja van. Ha az az övé...

ReszegKoldus
<#eljen>

Bár az a barna haj lehet inkább a háttal táncoló nõhöz tartozik 😊

Malakai
Az anya valamilyen olyan szakon tanult, ahol felvette a közgázt is (Ted elsõ órája ugye).
Az anya bokái. Cindy lakásán.
Cindy a mostani metrós lány.

Az esküvõn magán elméletileg nem találkoznak, hanem utána itt, ami megerõsíti azt is, hogy szerepe van a sárga esernyõnek a talkálkozáskor.
A mostani képen mintha barna haj lógna be. 😊

És habár nem lehetetlen, hogy reggaes lány, de erõsen kétlem. 😊
Elméletileg nem szerepelt még az Anya a sorozatban, tehát nem Ted eddigi nõi közül valaki. De volt már, hogy félrevezettek nézõket a készítõk ebben a sorozatban is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hungary27
sárga esernyõje volt és ott volt Ted elsõ egyetemi óráján
Danka88
nem. ez a basszeros csaj aki a szobatársa volt a csajnak akivel a végén találkozott a metron. a lábát elkaptuk már talán a 4.-5. vagy 6. évadban. (Csak hogy pontos legyen <#buck>)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Darthmushroom
és a végén kiderül h Barney az 😄 úgyis volt emlékeim szerint egy olyan rész h melegek lesznek 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hungary27
keze lába már megvan 😄
robin apja Leland Palmer-ként volt maga az ördög <#hehe><#hehe><#hehe>

amúgy a basszeros csaj nem= a Reggae-s/jógázós csajjal, akire anno fogadtak?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Darthmushroom
😮 de hülye vagyok XD am most már remélem valami bánya rém lesz 😄

tigeroo
már lehet tudni. a csaj a

gyerekei anyja
, ki más lenne?😄
Darthmushroom
tipikus töltelék rész volt.. h legyen 20+ rész egy évadba.de komolyan mondom én tököm szúrom magam ha az évad végéig nem derül ki, ki az a rohadt csaj akivel összejön Ted.

hungary27
el is felejtettem milyen nap van ma 😄
SzirmosSzisza
Nem csodálom, hogy Barney ennyire megijedt, Robin apja maga az ördög 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LoSA
Legen-DARY facts about

moderátor szerk.: Ezt inkább hivatkozásként.

Danka88
Csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyon izzadságszagú ez a 9. évad. Most már kitartok, ha már eddig néztem.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

De megnézem, és fintorogni fogok végig<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Malakai
Nem akartok 9. évadot nem nézitek, nem tudom mit kell fintorogni sorozatoknál, hogyha folytatják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

<#eljen>

REAL MADRID

Malakai
Sok helyen kint már a hír, már csak Jason Segelel kellett megegyezni.
Hivatalos évadbejelentés viszont még nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hungary27
Nem tudom mennyire megbízható forrás a sorozatjunkie.
stargatelost
"Megtörtént a megegyezés a színészekkel, lesz How I Met Your Mother 9. évad. Hivatalos bejelentés nemsokára." forrás: sorozatjunkie

<#szomoru2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

modellmaker
Sztem a CBS-t pont nem érdekli, hogy Magyarországon felfutóban van. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tigeroo
engem nem érdekel hogy ki az anya

de ez már a legelsõ zseniális évadok megcsúfolása.

oké, hogy most rohadt népszerû a himym, meg most érte el a nagyközönséget is a dolog (fõleg magyarországon pl. ugye), de ezz így már vállalhatatlan szerintem.
Csak szertinem nemfog egyáltalán kiderülni h ki lesz a gyerekek anyja?

Darthmushroom
én már nagyon régóta azt várom h lépjék meg a megismerkedést. egy fél évadot legalább lelehetne még adni azzal hogy hogy jönnek össze, leánykérés,esküvõ. hiába a cím, azért még ez bõven beleférne.

Malakai
Akár mikor befejezheted te magad, nem kell függjél a készítõktõl, amikor kiderül az anyuka meg megnézed az utolsó részt, ha érdekel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
asd inkább ne legyen még évad...

lily és marshall irritál mostmár, ted inkompetens balfasz (és észrevettétek hogy amióta nincs nõje mindig a gimis flashback dolgait veszik elõ?)

a többiek még so-so
elég fura lenne, ha az évad végén kiderül ki az anyuka, és vége is az egész sorozatnak. kettévágottnak érezném, egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy le tudják így zárni.
szerintem egy 9. évad még simán belefér, ahogy próbálja megszerezni, ahogy járnak, esküvõjük. plusz Barney egy új szerepben férjként. nagyon van ebben a sorozatban még egy évadnyi lehelet! de sajnos pénz beszél...