How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve Ted lefeküdt Barney féltesójával (hugával)
Az anyuka kiléte még kérdéses.
Dum spiro, spero.
Regards,
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A másik érv az volt, hogy mivel Barney féltestvére így minden bizonnyal az esküvõn is ott lesz. Ez nem feltétlen lényeges persze, márha feltételezzük, hogy a zenész lány nem félrevezetés. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dum spiro, spero.
persze lehet, hogy át vagyunk verve. 😛
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bár az a barna haj lehet inkább a háttal táncoló nõhöz tartozik 😊
Az anya bokái. Cindy lakásán.
Az esküvõn magán elméletileg nem találkoznak, hanem utána itt, ami megerõsíti azt is, hogy szerepe van a sárga esernyõnek a talkálkozáskor.
A mostani képen mintha barna haj lógna be. 😊
És habár nem lehetetlen, hogy reggaes lány, de erõsen kétlem. 😊
Elméletileg nem szerepelt még az Anya a sorozatban, tehát nem Ted eddigi nõi közül valaki. De volt már, hogy félrevezettek nézõket a készítõk ebben a sorozatban is. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
amúgy a basszeros csaj nem= a Reggae-s/jógázós csajjal, akire anno fogadtak?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
REAL MADRID
Hivatalos évadbejelentés viszont még nincs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#szomoru2>#szomoru2>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ez már a legelsõ zseniális évadok megcsúfolása.
oké, hogy most rohadt népszerû a himym, meg most érte el a nagyközönséget is a dolog (fõleg magyarországon pl. ugye), de ezz így már vállalhatatlan szerintem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lily és marshall irritál mostmár, ted inkompetens balfasz (és észrevettétek hogy amióta nincs nõje mindig a gimis flashback dolgait veszik elõ?)
a többiek még so-so
szerintem egy 9. évad még simán belefér, ahogy próbálja megszerezni, ahogy járnak, esküvõjük. plusz Barney egy új szerepben férjként. nagyon van ebben a sorozatban még egy évadnyi lehelet! de sajnos pénz beszél...