4281
-
#3961 [spoiler]Ezzel készítik elő, hogy lehessen How I met your father spin-off :) -
#3960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tévedés: Szemszín kalkulátor
Ráadásul azt tudjuk, hogy Ted szüleinek is barna szeme van.
Így már mindössze 14%, hogy barnától különböző lesz a gyerekeké.
Szóval Ted gyerekeit a postás "hozta"... -
#3959 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szem szín nem ilyen egyszerű, simán lehet barna szemű szülőknek kék szemű gyereke. -
#3958 DE! -
#3957 kit érdekel hogy nem modellcsaj vagy híres színésznő? inkább ez legyen, legalább ezis egy üzenet a csajoknak/pasiknak, hogy álmaid szerelme nem feltétlenül bombázónak kell lennie.. -
#3956 EPIC FAIL! :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ted szeme barna, anyuci szeme barna, gyerekek szeme zöld/kék
Spinoff sorozat címe: How I cheated your father. :)) -
#3955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cindy, vagyis Rachel Bilson. Nekem is elsőre az ugrott be, hogy ez a csaj csavarta el az összes pasijának a fejét? :)
De mindegy, lényeg, hogy jó karakter legyen. -
#3954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azta de nem szép ez a csaj, a szobatársa (név???) szebb volt szvsz. De legalább hagytak pár izgalmasnak tűnő szálat a következő évadra is. -
#3953 jó befejezés volt ez, alig várom a kövi évadot -
#3952 [spoiler]Mondjuk Lily arról "ábrándozott", hogy Ted feleségétől kölcsönkéri a csizmáját, ez a csaj lehet, hogy épp olyan mint Lily, csak ő esernyőt, gitárt és csizmát is kapott kölcsön :D -
#3951 Az évadnyitóban Barney első látásra beleszeret ebbe a csajba, aki Robinnak adja az esernyőjét, így ő lesz az anya, Barney meg elveszi a csajt -
#3950 again... so what? :) -
#3949 Akit a hivatalos Facebook oldalon "The mother" címkével láttak el :D -
#3948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!láttuk a sárga esernyős nőt... so what? -
#3947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem, hogy egy kicsit nagyobb szám lesz az anyuka személye, de konkrétan egy random színésznőt felkértek :D -
#3946 már késő :( , francnak kellett kitenni -
#3945 spoiler a hivatalos facebook oldalon, senki se nézze meg... -
#3944 na mivolt ebben az évadban valaki foglalja má össze... -
#3943 whoa whoa whoa!
az évadzáróban sok minden történt, és végre ... -
#3942 Én nekem tetszett az uccsó rész, kíváncsian váro m az évadzárót! :) -
#3941 this ending is going to be sh....wait for it....it!!!..SHIT!!!! -
#3940 egy rohadt brazil szappanoperában nincs ennyi "fordulat" mint itt... -
paly90 #3939 őszintén, ez mi a fasz volt?!!
nem akarom....áááá, nevetséges
és tudom h szinte biztosan nem merik bejátszani de akkoris szánalmas századszorra visszahozni... -
Neoncsoves #3938 Ted részén ma sikerült felnevetnem, már hiányzott a szerepéből az ilyen TÉNYLEG vicces jelenet. a rágógumis szöveg meg a Duke Nukemből ismerős lehet ... :D -
#3937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Óriási nagy fasság ezt a szálat újra és újra kijátszani.
+ ketyeg az idő, abból a 45 napból sok mindent már nem tudnak kicsavarni. -
#3936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem ted meg robin nem jönnek össze már megint -
Neoncsoves #3935 dafuck did i just see -
#3934 Így jártam anyátokkal: 12 emlékezetes hazugság -
#3933 eléggé unalmas volt -
Danyi #3932 hmm hmm... csak nekem volt lapos? -
#3931 húzzák, húzzák húzzák... de legalább a minőségen is meglátszana... -
hugopareiros #3930 On break, returns: 2013-04-15 -
#3929 egy hét és pár nap múlva jön a kövi rész, ugye? már hiányzik a sorozat :D -
#3928 sok a spoiler, úgy hiszem meg kell néznem az új részt. :) -
#3927 Én nem lennék biztos a nevében, szerintem a wiki írója is csak ugyanonnan tippelte. -
#3926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elmegy a csajhoz rész egy 2033-as gondolat... mert így lenne az anyával +45sec. de mivel még nem ismerte /majd 45 nappal később csak/ így csak a jövőben a gyerekeinek mondhatja, h ez egy opció lett volna...
más:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Marshall-os résznél beugrott, h Carl vezetékneve MacLaren lehet...
övé a bár -> MacLaren's Pub. (és érezhető volt, h M egy túl egyértelmű kérdésre nem tudta a választ...)
utánajárva tényleg az link
és fura volt látniSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rucimacát...
várom már az évad végét, mert rétestészta állaga van a sorozatnak... -
#3925 görcsösen titokzatossá akarják tenni ezt az egész anya kérdést pedig nem ez a lényeg, hogy ki az, hanem az, hogyan találkozott vele... _HOW_ I Met Your Mother :)
egy Sherlock Holmes filmben hamarabb kiderül ki a gyilkos... -
#3924 The Mother
az eddigi összes info az anyáról. -
#3923 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így a végére elég szomorú rész lett, kicsit megtörte az eddigi állandóságot, ami szerintem jól jött már, nem végig a Barney-Robin vagy a Marshall-Lily szál futott, hanem Tedé volt az egész rész, és újabb utalás az anyára. Az FBI már megtalálná ennyi nyomból a feleségét :D -
#3922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, konkrétan azt mondja, hogy akkor se menne el a "meccsre", ha megtehetné, és sorolja hogy hova ment volna szivesen inkább. És ott a lényege az epizódnak, hogy nem a régi lakásba, régi bútorokhoz, vagy a barátaihoz, hanem a jövendőbeliéhez, mert ő is továbblépne már legszivesebben, ahogy a barátai már mind továbbléptek az életben. Valóságban valószinüleg simán haza battyogott.