4281

• ReszegKoldus
    [spoiler]Ja jó. Azért gondoltam, mert konkrétan azt mondja, ha visszamehetne az időben, akkor tuti nem menne el a Robots vs Wrestlersre, és aztán sorolja, hogy hova menne helyette.
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egész végig a bárban ült és csak gondolta az egészet. Minden az egyedüllétről szólt.
  • Janika114
    Én úgy emlékszem azt mondja ha visszamehetne az időben akkor sem menne el, nem ment el így se. Én úgy értelmeztem h a végén mikor kiment a bárból elmondta h nem menne el akkor se ha most visszamehetne az időben hanem átmehetne Marshallhoz vagy Barneyhoz, de nem ezt csinálná szíveen hanem elmenne a mostani felségéhez akivel még nem ismerik egymást és elmondaná neki h megismeri nem sokára és szereti őt és így tovább. Szóval nem ahhoz a csajhoz aki ott ült a bárban.

• ReszegKoldus
    [spoiler]szerintem elment a Robots vs Wrestlersre mivel azt mondja, ha visszamehetne az időben, akkor nem menne el
  • r4pt0r
    Ami valójában történt: Ted végig egyedül ült a bárban, elvileg volt is jegye a robotos mecsre, de senki más nem jött el, mert más dolgok volt. Aztán a végén amikor kiment a bárból elgondolkodott mit is csináljon: haza megy, átmegy Marshallhoz meg Barneyhoz, vagy elmegy a csajhoz (gondolom akit látunk), aztán a végén mégis csak elkezd lassan sétálni, gondolom haza. Persze mivel még nem volt felirat, ezért csak a gyenge angol tudásom után mondom, de majd valaki kijavít. :D
  • Danyi
    Most ebben a részben tulajdonképpen mi történt meg? Vagy mi nem történt meg....? Dafaq?
  • Monoton
    Rohadt jó rész volt, komoly dologgal foglalkozott de mégis humoros maradt. Nem számítottam, hogy hasonló epizódot fogok látni ebben a sorozatban. A végén a
    jövendőbeli feleséghez történő "ugrás", gondolatmenet, (elmélkedés)

nem kellett volna, mert az tényleg kicsit megkavarta :)
  • szabii98
    én sem tudtam követni a végét már :D
  • Neoncsoves
    nem igazán értettem a lényegét, pedig értelmes emberi lény vagyok
  • szabii98
    háááát, körülbelül o.O
    érdekes rész volt
  • Neoncsoves
    wtf?!
  • FZoleee
  • szabii98
    krva jó rész volt :D
  • Darthmushroom
    "gombafelhő 5s" hát a könnyem kifolyt :D
  • Neoncsoves
    ez a rész... :DDDD
  • MerlinW
    2013-Mar-18 How I Met Your Mother 08x19 The Fortress
    2013-Mar-25 How I Met Your Mother 08x20 The Time Travelers
    2013-Apr-15 How I Met Your Mother 08x21 The Bro Mitzvah
    2013-Apr-29 How I Met Your Mother 08x22 Romeward Bound
    2013-May-06 How I Met Your Mother 08x23 Something Old
  • ressy14
    következő rész márc. 18-án.
  • LoSA
    Ez most nem volt olyan jó rész... :(
  • rastaman
    playbook
  • Monoton
    A csizmaaa
  • oliwwer
    utolsó két rész kifejezetten jó volt!!
  • k0trapali #3900
    Jó rész volt! Tudtam rajta nevetni!

"értettem...értettem...értettem...értettem..." és az 1 perces néma csöndes rész haláli volt!
  • FZoleee
    engem a poénok ismételgetése idegesít csak, ötödszörre már egyáltalán nem vicces...
  • stargatelost
    Hmm, szerintem a szokásos nézhetetlen poénok voltak ebben a részben is, na de ez egy dolog, ezt már megszoktam. Ami jobban zavart, hogy ekkora plothole-os sztorit kellett ezért a részért írni. Mert majd BIZTOS egy ilyen sztorit csak egy (vagy kettő?) évvel később mesélnének el Marshaléknak (főleg pont Lilly nem mondta volna el neki ezt, hogy beletapostak az önbizalmába), mikor máskor minden szir-szart elmesélnek egymásnak órákkal (vagy esetleg napokkal) később. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna úgy megírni a részt, ez a Kapitányos dolog csak pár napja történt volna. Na mind1, gondoltam kiírom ezt magamból, szerintem titeket ez nem zavart a részben :D
  • Fabio Capello
    Hiányoznak a playbookos bevágások... :D
  • szabii98
    eeeez jórész volt :D
  • Danka88
    rég volt már az, amikor annyit nevettem egy részen,mint most ezen. remélem lesz még pár ilyen rész. :)
  • Neoncsoves
    fain rész volt :D
  • ressy14
    eddig mindig az adott sorozat első epizódjától számított 1 év után kezdte el adni a Comedy Central, azaz ősszel.
  • DONGUBA
    a 8. evedra
  • hungary27
    Most is adják. De ha az újabb részekre gondolsz szerintem egy év múlva.
  • DONGUBA
    magyar adon mikor adjak majd,?
  • tigeroo
    énis ezen vagyok, #3699
  • precision
    hagyjuk már... egy brazil szappanoperában nincs ekkora titkolózás mint ebben a sorozatban... :)

amúgy meg engem hidegen hagy az a anya kiléte... a színvonalat kéne visszatornázni az 1-3. évad szintjére
  • Danyi
    Tuti, hogy kiderül most már mert a mai részben ilyet tol Ted, hogy mindenkinek van egy óriási baklövése mielőtt megházasodik... és neki a mai részben megismert csaj volt az a baklövés...

Szóval hamarosan kiderül :)
  • hungary27
    amúgy most volt egy rész amiben találkozott volna a számára megfelelő nővel, biztosan ő lesz majd a felesége
  • ressy14
    ebugatta
  • ressy14
    És:

Azta teringette, most figyölj hinnye, nebugatta! :D
  • szabii98
    kis off :
  • stargatelost
    Flashforwardokat kapunk utalásokkal, már tudjuk, hogy hol és mikor találkozik vele, milyen körülmények között. Már csak el kell jutni eddig az eseményig, az pedig már hamarosan bekövetkezik (az én tippem ez az évadzáró, hogy az utsó évad már az anyáról szóljon)