How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frankón fel volt építve, azért gondolom nem sokan kamuzták be a Barney - Patrice dolgot 😄
Dum spiro, spero.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
pubba viszik a csecsemõjüket, de kiakadnak ha nem látják az elsõ "mászását"? naaa ne már xd
ez már IRRITÁL
Úgy néztem meg, hogy a 8. részt be sem fejeztem valahogy nem volt hozzá idegzetem és nem is bírtam végignézni.
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
OFF. /a szakállas tényleg jól osztja a dumát a Mad Love-ban... lehet, h mégiscsak végigpörgetem.../
Stella-t meg azért nem csípem, mert van egy külsõleg totál olyan munkatársnõm... 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Dum spiro, spero.
nálam a probléma annyi, h az elsõ 3 évadot még szinkronnal lestem... és ahhoz a marshallhoz illett a vékonyabb hang... aztán váltottam felirat+angol-ra... marshall is jól elhízott... /szinkron hiányában mutált is!/ meg már rég nem olyan humoros, mint annak elõtte, úgyhogy õ az, aki nálam ilyen fura 2-sségben van...
Ted / Robin / Barney uazt kélpviseli, mint amikor elkezdtem lesni...
és Lily-t is ugyanúgy utálom , és idegesítõnek találom, mint a S01e1-ben... /már a pitében sem csíptem.../
külsõleg meg... 8 év az 8 év.... /de ja... Barney nem változik... 😄/
REAL MADRID
egyszerûen irritált lilyék szála (rendõrségi menõs)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kár, hogy elkaszálták! A 4. rész nagyon jó volt. A szakállas dagi nagyon jól osztja a szöveget 😄
na majd meló után ráfekszek a magyarázat keresésre... 😄 /nekem csak annyi jött le, h az új feka megjött Lettbõl és bepiáltak.../