4281
-
NSC #1477 ez most akkor a 15. rész?vagy mi ez?én is próbálnám szedni csak nem akar jönni mininováról :( valaki tud vmi ingyenes oldalt ahonnan le tudnám szedni?hm? -
#1476 thx. most értem megint haza, már látom=> töltöm. legalább megfeleződik a várakozási idő a 2 rész között (magyarul nem 1 hét + 2 hét, hanem 1.5+1.5) -
greger #1475 Ja és Barney utalásai NPH-ra hatalmasak, figyeljetek oda :) -
greger #1474 Igen, nagyon jól sikerült ez a rész szerencsére :)
Nekem az out of sync fel sem tűnt. -
#1473 omg, milyen rész
mintha nem is a jövő heti lenne, hanem egy másik dimenzióbeli HIMYM-et láttam volna :D + az, hogy pénteken új rész, valahogy összejött az, hogy tök szürreális volt az egész
tnm: néha out-of-sync, a minősége kb olyan, mint egy szimpla CD-s dvd rip:
(a színe nem ilyen, csak jpeg capture bsplayerben mindig ilyet produkál) -
#1472 hmmm. még nem találom torrenteken. biztos nem fake? minősége milyen? -
greger #1471 hopp, a 0415 kikerült preair, gondolom a kanadai adás. -
#1470 -
#1469 a Gyertyafény keringőt (Auld Lang Syne) -
#1468 Nem tudja valaki véletlen mit játszott a banda lilynek a reptéren a havas részben?:) Nem ugrik be az istennek se:S -
bonehead #1467 Azt hiszem egyedül vagyok azzal, hogy most kivételesen nem bánom, hogy nem lesz új rész. Rengeteg melóm van, nehéz lett volna beszorítani. -
NSC #1466 sírok... -
#1465 holnap kivételesen nem lesz HIMYM-ből új rész, ellentétben a TBBT-vel és a 2,5Men-nel; az Obama beszéd miatt. ez végülis jó hír, mert látszik, hogy a csatorna törődik annyira a sorozattal, hogy nem küldi be az elnöki beszéd ellen, illetve így több rész marad a -későbbre csúszott- sweeps-re és azutánra -
#1464 htx. -
#1463 jó lett, pedig nem volt egyszerű :)
köszi! -
bonehead #1462 Ferdítés tölthető. -
-
#1460 Istenem az agyam szétzuhant. Kicsit lemaradtam a sorozatba igy elkezdtem behozni magam. A 4. évadból egyhuzamba a 13.nál tartok. Isten egy sorozat ez.
A jelenet mikor a bárban vannak, és megrohanja őket a kórus.. ott a telepatikus beszélgetés.. egyszerüen sírok :D -
bonehead #1459 Hát ez a rész nem habostorta.
Én is a "lehetségtelen" mellett döntöttem. -
#1458 jaja, lehetségetlen, hogy ne az legyen... : ) -
Cat 02 #1457 És a 2 evőbajnokság ? Lehet h az volt az igazi :D -
PunkZoli #1456 lehet még nem nagy a hasuk?:D vagy még nem az az évad megy?:D -
Cat 02 #1455 Ám így tudatosan nézve elég jól el van rejtve h terhesek o.O -
Cat 02 #1454 Hm az h Marshal a "Camper of the Year" volt h kapcsolódik az ügyvédséghez ? xD -
sabon #1453 Meg ezt is: :D
Megint egy jó rész volt, bár a Lily dolog szerintem hülyeség volt, de amúgy teljesen elégedett vagyok.:) -
PunkZoli #1452 aki nézi a magyar sorozatot mondja meg nekem hogy mondják az awesome-ot:D ?! -
Cat 02 #1451 Kis spoiler, aki látta már a részt nézze meg :D
http://www.barneysvideoresume.com/ -
#1450 ma indul a harmadik évad a comedy centralon
és egy rövidhír, szintén a comment.comról: a Sírhant művekből ismert Frances Conroy-t szerződtette a HIMYM, hogy Barney muterját alakítsa. -
sabon #1449 Kedden volt egy olyan, h 'An Evening with How I Met Your Mother' Emmy-éknél. Lehet olvasni beszámolót itt meg itt. (kissé spoileres)
Az biztos, h a két terhesség nem lesz beleírva a sorozatba, Cobie-é nyilván nem, Alyson-ét én azt hittem,h bele fogják, de igazuk van, majd a sokadik évadban.:)
A hasuk egyébként már elég nagy, és mindenféle módon próbálják majd elrejteni, vagy nem elrejteni, de ez bővebben már spoiler.
-
#1448 gyenge mint az állat -
#1447 Fuu az a baj, hogy keves olyan szinesz van, akinek a fejet nem birom... de ez a csoka az elsok kozott van. -
Cat 02 #1446 Gary Unmaried, 13 részes, egy hét alatt meg lehet nézni amíg nincs ez a sorozat -
#1445 Hat majd elvalik mi lesz :D
Az bisztos, hogy regen nem lattunk ilyen jo sorozatot :) -
#1444 nem személyeskedésnek, nem sértésnek szántam. de az az eszköz, ahogy azt a csajt bedobták, az szerintem elég alap manipulációs módszer.
"mivel latod ott a :D a mondat vegen"
#1436-es hsz-ed alapján (amiben egy darab smiley sincs!) az jött le, hogy bizony "ATOM komolyan" azt gondolod, hogy ő az anya
- én se hiszem, hogy _nagy_ híresség lesz az anya (bár ki tudja, elég jól áll most a HIMYM szénája, ahhoz hogy egy kicsit lecsúszott mozisztár állandóra szerződtessenek), de abban egész biztos vagyok, hogy nem egy eddig soha nem látott vki lesz az, pl. Sarah Chalke ilyen kaliber volt, sztem a végleges anyuka is ilyesmi lesz (persze ez tényleg csak az én spekulációm)
- az írók egyértelműen csak néhány hónapja mondták, hogy már tudják ki az anya, addig olyanokat mondtak, hogy még ők se tudják, több opciójuk is van. ez tény. persze lehet, hogy hazudtak, de nem látom miért tették volna.
- amit lenn írtam az továbbra is áll. ha mondjuk az lenne a poén, hogy az anya Robin-nak az a bnője lenne, akit a legeslegelső részben vigasztal ("Minden pasi ellenség."), ami azért elég nagy wtf lenne, akkor ahhoz elég sok mindennek klappolnia kéne. ráérjen még az a csaj és valóban, nehogy teherbe essen (látjuk most milyen lavina van :D), vagy egyéb sorozat szempontjából szerencsétlenségek.
"Vagy tenyleg az az anya vagy direkt szopatasnak tettek oda amin azert csodalakoznek."
én meg az ellenkezőjén csodálkoznék. az a jelenet olyan nyílvánvaló volt, hogy még a leggyengébb Culombo-ban se ő lenne a gyilkos. sztem.
és mégegyszer elnézést, ha sértésnek vetted, amit korábban írtam, nem annak szántam. -
#1443 Mivel a te mondanivalód is csak találgatás és nem tény, ezert nem tudom miért kell személyeskedni.
Habar ez a SG, itt mar az ember rosszul van ha nem személyeskedhet.
Visszaterve az eredeti temara :
- IMDB-en is talalgatnak, hogy vajon o volt e vagy mas lesz az. Itt semmifele manipulaciorol nincs szo, mivel latod ott a :D a mondat vegen, en sem ATOM komolyan irtam.
- A sorozatban valoban jelennek meg a hiressegek de az anya nem hinnem, hogy az lesz, ha sokaig akarjak megtartani. Persze ez attol is fugg hany reszt akarnak meg forgatni belole. (bar ugye van ra pelda, hogy nagy sztarok szerepelnek tobbet is : Alec Baldwin vagy Danny DeVito)
- Gondolom te is esszrevetted, hogy sokszor osszeviszza ugralnak a jelen/jovobe. Szeritnem mar nagyon is jol tudjak ezek mit irtak meg... hisz mindig vannak utalasok olyan dolgokra amik majd kesobb lesznek :)
- Vagy tenyleg az az anya vagy direkt szopatasnak tettek oda amin azert csodalakoznek.
-
#1442 ezt már akkor kitárgyaltuk:
lehet, hogy ő az anya, de sztem igen valószínűtlen:
- az a csaj nem volt éppen híresség, márpedig igencsak esélyes, hogy az anya egy "Vki" lesz
- ennyire korán sztem még el se döntötték ki lesz az anya, mivel elég sok problémát jelentene, hogy annyival később is 100%-ig biztosan ráérjen a színésznő (másik sorozatot kap, teherbe esik, stb.)
- egy ideje, már minden sorozatban megforduló nőben az anyát látjuk, ezt a készítők is tudják és rá is játszanak. az a csaj kizárt, hogy az anya legyen, mert az a jelenet annyira a képünkbe volt nyomva, hogy mindenki arra gondolt, hogy HAHA rájöttem ő az anya.
egyébként kb mostanában döntötték el az írók, hogy ki is lesz az anya, ez csaj meg korábban volt.
"Az a vicc, hogy a imdb fórumon sem fogtak fel az emberek mit latnak."
lehet nem mki olyan könnyen manipulálható, mint Te! :)
ettől még lehet, hogy mégiscsak ő lesz az anya, de sztem az elég gyenge/méltatlan megoldás lenne. -
#1441 Sorozatokban nincs ilyen véletlen. Meg véletlenül sem. Sot egy mozi filmben sem igazan talakozol ilyen dolgokkal. Minden jelenetnek van valami ertelme. Jol is neznenk ki, ha elkezdenenek ezek olyan jeleneteket forgatni, amiknek semm iertelmuk.
(bar meg lehet egyetlen egy dolog, espedig a Guest Star... de nem hinnem, tul egyertelmu volt a jelenet) -
#1440 talán véletlen? :) -
#1439 létezik felirat a 3. évad ORPHEUS féle változathoz?
ha valakinek van ilyen azt megköszönném -
#1438 Ted felesege es a gyerekek anyja abban a reszben volt lathatio 3 masodpercig :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Ted elmegy Barney-val abba a klubba ahol osszeszed egy gazdag csajt es a pezsgoket valaki mas nevere rendeli. Tudjatok az a resz, amikor Ted attol fel, hogy olyan lesz mint Barney. Abban a reszben meg is emliti, hogy az anyja ott bulizott (meg is talata a sarga esernyot a vegen). Na ott amikor a bar fele megy jon egy csaj akinek nekimegy veletlenul. Az mosojog, bocsanatot ker es tovabb all. NA HA AZ NEM AZ AKKOR MI ERTELME VOLT A JELENETNEK ?:D
Aki elolvasta az elemezze :)