4281
-
#1517 köszönjük szépen! -
bonehead #1516 Ferdítés a szokott helyeken elérhető.
Jó szórakozást. -
gabeszg #1515 Lehet, hogy már volt de én még csak most láttam ezt a részt How I Met Your Father -
#1514 rendben! várjuk:) -
bonehead #1513 Péntekre dél körül a tuti.
Ha időm engedi, előbb, de ezt nem ígéret :) -
#1512 ja igen bocs
barney blogja ...köszönöm a felvilágosítást:D
felirat mikorra várható? -
bonehead #1511 A casting az epizód része.
És nem mindegy, hogy NPH blogja vagy Barney blogja. -
Cat 02 #1510 Már kijött :D ua mint a pre air -
#1509 the stinsons résznek nem a héten kelett volna jönnie?
NPH blogján meg az van írva hogy castingot szerveznek ehhez a részhez...akkor most hogyvan? -
#1508 :O -
#1507 valszeg fordítóprogival csinálták -
claaay #1506 Jaértem, köszi az infót! Akkor muszáj lesz kivárnunk a márciust... -
greger #1505 angol felirat van egyébként, de helyenként teljesen más szavak vannak benne, mint amit mondanak, nem tudom kik csinálták. időzítése viszont jó. -
#1504 © bonehead 2009. feb. 20. 15:25 | Válasz | #12830
How I met your mother fordítás a "hivatalos" release-hez lesz, addig a pénzkereső munkámmal leszek elfoglalva. A preair verzióhoz nem készítek. -
claaay #1503 A 15. részhez mikor várható felirat? -
#1502 és ték :D -
claaay #1501 Nagy köszönet!!! -
Monoton #1500 3x00 -
claaay #1499 Ezt a Lilly és Marshall nászutas részt honnan tudnám letölteni? Már néztem több külföldi torrent oldalon, de nem leltem rá...Köszi a segítséget! -
#1498 4x15 jó volt -
#1497 Bocs... 4x14 -
Monoton #1496 4x16? -
#1495 Ez a 4x16. rész szerintem nagyon unalmas volt... :( -
#1494 bocs a szemetelésért, de amig nincs új rész
(meg legalább kipróbálom 4chanról enged e képet beszúrni :D):
-
#1493 Nem véletlenszerű, szüneten van, még jövő héten se lesz. -
#1492 ma este sem lesz? :( elég véletlenszerű a műsorbeosztás mostanában, nem? -
#1491 ouhh.
Title: The Stinsons
Episode #: 04x15
Production Number: 415
Original Airdate: Monday March 02nd, 2009
ez az ami kikerült, szal a következő valóban új rész:
Title: Marshall Forgets His Pants
Episode #: 04x16
Original Airdate: Monday March 09th, 2009
ami 3 hét még :S -
#1490 tudtommal 4, de lehet rosszul emlékszem -
#1489 vagy akár a youtube-on :) -
#1488 köszi, leszedtem!
a nászút három minirész, összesen talán 10 perc. régebben meg lehetett nézni a HIMYM mayspace-videoi között, talán még most is ott van. -
#1487 Engem is érdekelne:) -
#1486 és az merre található?:D -
Monoton #1485 Nem is tudtam hogy van 3x00 rész amiben Marshall és Lily nászútját mutatják meg :DD Ez valami hatalmas -
#1484 itt fent van, jelezve az is hogy melyik verzióhoz van időzítve -
#1483 tess, ha leszedted, szólj mert törölném! bár ez lehet nem dvd-riphez van, de nem nagy meló időzíteni, hacsak nem más a dvd vágása -
#1482 magyar feliratot tudsz linkelni az egybenlevő, dvdrip verzióhoz? nem találok sehol sem. -
Cat 02 #1481 I have a PhD in horribleness.
Ám sztem mér mindenki látta innen :D -
#1480 Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelező!:
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.
Sok poént nem lőnék le, de azért valamit mégis e filmről: a szereplők viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki" (ő Neil Patrick Harris, azaz Barney), ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hős, aki bár a jó oldalon áll, valójában önző, nagyképű, és csak a dicsőség érdekli.
45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésű műről van szó. De ez adja meg a báját :)
Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belőle. -
NSC #1479 -
sabon #1478 Innen jönni fog!;) (az nph-t majd nevezd át avi-ra)
Nekem is tetszett a rész, de már régóta tudtam,h miről fog szólni, így annyira nem lepett meg.:) Doogie Howser utalás nagy volt.:D