4281

• bubi07
    Kösz a fodítást, ismét gyors voltál.
  • bonehead
    Ferdítés elérhető a szokott helyeken.
  • bonehead
    Az Egy becsületbeli ügy utalás volt a legnagyobb benne. Azt a részt megnéztem négyszer :)
  • tnm #1554
    "So live long and prosper.. whatever."
  • Lyan Kyj

:DD
  • Cat 02 #1552
    Huh, végét tudtam h ez lesz :D Előzőnél mindenképp jobb volt ^^
  • Lacee
    reggel öt-hat körül kerül föl EZTV-re például, legkésőbb délig le lehet cibálni ha korán kezded :)
  • debcsillu
    Honnan szedted ilyen hamar?
  • ProGabe #1549
    nagyon jó az új rész! sok poénforrás, mindet sikerült maximálisan kihasználni + moralizálás. ez igen!

"NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" :D
  • bowden
    Maradjunk annyiban, hogy volt már jobb rész is ennél, de nem volt unalmas.
    A gyors feliratot pedig köszönjük szépen.
  • tnm #1547
    pedig sztem se ez volt a csúcs. nagy poén kb csak az volt, mikor Robin találkozik az ex-ével, hogy az visszaadjon valamit, meg amikor Barney találkozik, az ex-ével és az meg akarja ölni. Örülök, hogy az utóbbi szereplőről nem feledkeztek meg. Régen láttuk. :(
  • threeman
    közepeeees? micsodaaaaa? annyit röhögtem amikor lily-vel összefutottak... :D
  • Casillas
    köszi!
  • ProGabe #1544
    erőltetett volt az, hogy azon nevessünk, Barney erőltetetté tesz valamit

erős közepes. lesz ennél még 20x jobb is, remélem a jövő heti :)
  • bonehead
    Ferdítés szokkot helyeken hamarost elérhető.
    Jó szórakozást!
    De aztán nem hozzászokni a kivételes szerdai kikerüléshez :)
  • Cat 02 #1542
    Ez elég gyengus rész lett =\
  • bonehead
  • PunkZoli
    az a baj, hogy ennél a sorozatnál pl az awesome és a legendary poénokat el nem tudom képzelni, hogy magyarban hogyan adják vissza!

mondjatok egy részt plíz amiben halomra vannak a nyelvi poénok, és azt leszedem magyarul és angolul is :)
  • tnm #1539
    egyértelmű, szinkronos felé.
    -legalább egyszer megnézed felirat nélkül-> nem szereted felirattal nézni
    -legalább 3szor megnézed magyar felirattal->mégiscsak a magyart szereted

tehát ha lenne egyből magyar szinkronos, azt néznéd :D
  • PunkZoli
    nekem sajnos bugos az egyik gombos cuccnál úgy észleli, hogy nem jelöltem be valamelyiket, és jelzi, hogy kihagytam valamit, és nem megy tovább...

viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretek ilyeneket kitölteni, pláne, ha tudok vele segíteni bármit is; akármilyen kis indok legyen, de felspannol, mikor kattintgatom ezeket:D //lehet betegség?:D

persze nem túl sűrűn :_D
  • bonehead
    Kitöltve.
    Hmm, vajon melyik irányba húzott a szívem...? :)
  • BlackShadow
    kösz mindenkinek :)

#1532 .. hát igen .. nagyon nehéz s költséges művelet :D az idézet meg jóféle :)
  • artschi
    kitöltve.
  • Calver
    dettó kitöltve.
  • Casillas
    kitöltöttem én is :)
  • tnm #1532
    pdf konvertáláshoz áram kell, az energiaárak meg ugye rohamosan....

amúgy múltkor vkinek a PH-s aláírásában olvastam ezt, én feküdtem rajta:
    "A növekvő energiaárak és a gazdasági világválság okán le kellett kapcsolnunk a fényt az alagút végén."

sajnos már nem emlékszem ki-é volt (és nem is szó szerint idéztem, csak fejből), pedig úgy illene, hogy megjelölöm a forrást
  • Lacee
    kész.
  • passatgt
    lol
  • BlackShadow
    hehe :D 100 kitöltést kell min. összehozni.. lassan megvan :) majd csinálok egy screent ha lezárjuk a dolgot a végeredményről.. 100$-t kérnek a szemetek, h lementhessem pdf-ben.. :D
  • tnm #1528
    kitöltöttem. mikor derül ki, hogy mennyit találtam el? :D
  • BlackShadow
    nos a skins topikon felbátorodva itt is kérnék egy szívességet a néptől. kérlek ne fejezzetek :P beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdőívet aminek a témája: Szinkron kontra felirat

aki érez magában annyi erőt, h kitölti ezt a rövid kérdőívet azt nagyon megköszönném :) és tényleg rövid, nem marketing fogás :P

köszönöm szépen!
  • ProGabe #1526

Usually we’d put this sort of thing in VOTD, but honestly, we just don’t want to wait until Monday to share this with you. At a Chicago screening of I Love You Man, Jason Segel and Paul Rudd were asked during the Q & A to perform “Dracula’s Lament”, the puppet musical song from Forgetting Sarah Marshall. Watch the video after the jump.

via /Film
  • artschi
    az E01S01 alapján nem :)
  • Monoton
    Jó hír, legutóbb a My name is Earl-ben is nagyot alakított :)
  • Lacee
    csak nem színesbőrű lesz a muter? :)
  • Bulykin
    Danny Glover fel fog tűnni a How I Met Your Mother évadzárójában, melyben az ígéretek szerint meglehetősen közel fog kerülni a központi kérdés megválaszolásához.

-from junkie
  • dieselG
    köszi utólag is!
  • Lacee
    Family Guy nagy király, bár ez a jelenet speciel nem nyűgözött le :)
  • artschi
    hálás köszi.
  • tigeroo
    köszi