4281
-
#1597 dettó. :) -
#1596 #1575 Itt a harmadik link.
Nekünk is csak ennyi van.
#1595: thx -
#1595 jelenlegi banner: -
claaay #1594 Valaki feltenné a mostani banner eredeti csoportképét? Köszönet!
Én is jobbulást kívánok! -
#1593 jobbulást kívánok! -
#1592 nopara, jobbulást! -
bonehead #1591 Fordítás ezen a héten csúszhat, egy kötőhártya-gyulladással bajlódom épp. Sorry. -
#1590 nekem a vége poén tetszett, az egy kicsit felhúzza, ja meg Marshall stand-upja :D -
Cat 02 #1589 Azért mikor Barney az asztal alól előjön a csajjal :D -
#1588 azt nem én csináltam :)
mai rész tényleg nem volt olyan jó, mint a múltheti. a pózokkal van a gond: nem ütnek. az oldal természetesen él canadiansexacts.org -
#1587 ez a mai rész egy közepes szint volt szvsz :) volt pár mosoly, de a múltheti wookie üvöltést nem übereli semmi ^^ -
#1586 "Victoria's Secret buli most!" :D -
Cat 02 #1585 Erős közepes, alakul,alakul, de még nem az igazi... :D
-
#1584 nekem a példád már bőven jónak tűnik :D -
#1583 az elnyújtott túlexponáltból egy jobb verzió, egy jó példa
talán ezzel is lehetne kezdeni valamit
kicsit más:
oldschool
Victoria's secretes rész
-
Monoton #1582 Igazából engem hidegen hagy, kinek hogy áll a haja. Nekem a mostani is megfelel és az előző is jó volt :D -
#1581 Nekem is az a szimpi (azért linkeltem elsőnek :D), egy keretes banner jobb alsó sarkára igazítva talán el is menne... -
#1580 az első szerintem elég jó kép róluk. -
#1579 köszi a feliratot -
#1578 Ja taxis jó, de pont az volt, hogy ne régi legyen, nem? :) Az első szezonos lehet Lily haja alapján... -
Monoton #1577 Sztem ez lenne a legjobb -
#1576 Az első az tetszik csak kár, hogy Ted negyede van benne, de az utolsó az jó, valami ilyesmire gondoltam. A középső az nekem is meg van, csak azt szerintem nehez tudnám elhelyezni, hogy beleilleszkedjen jól a bennerba. Az utolsóval megpróbálok összehozni valamit.
Köszi. üdv -
#1575 Ez, meg ez pl viszonylag újabb (3. évados), ez nem túl nagy, de nem biztos, hogy annyira jók is bannerba. :) 3. évadosból rémlik mégegy csoportkép, de nem találom... -
#1574 A régi bannerben a fotelon ültek, és a háttérben nagyban az arcuk volt, de halványan. Az is ilyen első évados fotó volt. -
#1573 Ha tudtok linkeljetek pár jó felbontású csoportképet ami frissebb, és nincs rajta felirat,olyan hasonlót mint a mostani, hogy beférjen ekkora helyre. A háttér színen is tudok változtatni! -
hangyafarm #1572 szerintem nice job, az új banner
meg az új rész is jópofa volt -
#1571 Tényleg, 4. szezonos bármilyen csoportkép (ahol a szerepükben vannak) nem nagyon van, max részből elkapott... :) 3. szezonról viszont van pár. -
#1570 nájsz új banner -
#1569 á Marshall a csontos arcával :D mennyit hízott ez a tag már!
amúgy én nem emlékszem a régi bannerre, de az jobb volt -
#1568 no igen, kéne frissebb nagyfelbontású kép, nem első évados; azóta kicsit hízott is mindenki :) -
Cat 02 #1567 Szerintem jobb lenne aktuálisabb képekkel, mert azért sokat változtak, főleg Lily haja :D -
NSC #1566 hát nekem a régi jobban tetszett.csatlakozom tnm-hez.nekem se jön be a rózsaszín a piros felirattal.bocs -
Monoton #1565 Második lesz sztem :DD
Am. nemrossz, tetszik de a banner alól ki lehetne szedni a címet. -
#1564 hát, vagy sok a rózsaszín, vagy hiányzik az egyik sarokból egy Hello Kitty :S sztem. -
#1563 -
#1562 Csináltam egy új bannert a régim helyett, hogy kicsit más legyen
a hangulat. -
#1561 utolsó képkockát sztem merevítsd ki 2 mp-re :) -
#1560 mikor láttam a jelenetet, már tudtam, hogy meg kell csinálni. most rászántam azt a pár percet :)
-
#1559 köszi a feliratot
nagyon nagy rész :D a végén tudtam hogy ezlesz a poén:D (barney) -
direkt halasztottam megnézését mostani résznek, angol tudás ide vagy oda ha 1 nap alatt jön a kiváló magyar felirat
ezer köszönet a jó és gyors feliratért