How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg már készen kéne sztem lennie, elvégre októberben már vetítik.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Malakai
Ja hát ilyenkor új poénokat kell kitalálni, ha jó a szövegíró, akkor jó.
Mondjuk nem egyszer hadarnak csúnyán, fõleg Barny, azok helyére lehet jó szöveget írni.. (Meg felmondani..)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BlackShadow
viszont elképzelhetõnek tartom, h, ha veszik a fáradtságot és kreatív fiatalok kezébe adják a szinkron szöveg munkálatokat lehet frappáns magyar poénokkal bõvül azt kb egy "új" sorozat lesz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Valszeg csalódás lesz, mert megszoktad 😛

BlackShadow
és ilyenek miatt fogok szinkronosan csak 1 epizódot megnézni csak úgy kiváncsiságból h milyenek a hangok 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csak kérdés:

"I left a voice mail" "Yeah, you left a voice but i wasn't male"

Szituáció h lett lefordítva ? Mert pl erre majd magyar szinkronban kíváncsi leszek 😊

school persze, nem scholl 😊

Kösz a fordítást, kicsit szõrszálhasogatok, ha nem gond 😊 :
Sophomore year at college = nem, elsõéves, hanem másodéves hallgató
Junior year at high scholl = nem, elsõéves, hanem harmadéves gimnáziumi diák.

Hálás köszönet érte!
Ferdítés hamarost szokott helyrõl szedhetõ.
Have fun!

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

Jeremy Piven is nagyon jó. Sõt, talán azért õ nyer folyamatosan, mert neki a karaktere talán nem annyira jól megírt, mint NPH-nak, akinek azért valljuk be, az írók a szájába adják a legjobb poénokat.

Egyébként nekem csak az volt furcsa, hogy Stellának honnan lett ennyi szabadideje, amikor van egy 8 éves lánya, aki csak egyszer lett megemlítve. Ja, meg kicsit fura, hogy Marshall 2 diplomával (egyik ráadásul jogi) nem talál munkát New Yorkban, bár recesszió van kint, ez tény 😄

Sil3nt
meglestem.lehet hogy a hianya beszel belolem, de nagyon tetszett.vegig mosolyogni lehetett, vegen meg rohogni is. bar szamomra is szokatlan volt egy-ket dolog, de elso resznek simanjo volt

BlackShadow
hogy az anyjukat.. és nincs semmi proper?

Dzsíí tényleg :S Pedig megérdemelte volna, depls :S

Lacee
de hát nem õ nyert, hanem Jeremy Piven. Vagy..?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Legjobb férfi mellékszereplõ (komédia)

Jeremy Piven, Törtetõk
Kevin Dillon, Törtetõk
Neil Patrick Harris, Így jártam anyáddal<#eljen>
Rainn Wilson, The Office
Jon Cryer, Két pasi meg egy kicsi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
nah megnéztem, konkrétan ennyi van a végén:

Mind az öten a bárban ülnek a szokásos fotelokban.
Nevetnek (nem tudjuk min).
Lily: - "Chimichanga"
Marshall: - "We have to go"
És kimennek ketten.
Sötét képernyõ.

Tessék most ezzel, meg némi fantáziával megspóroltok 572 747 KB letöltést. 😊

ProGabe
upsz, valahogy nem sikerült észrevennem a hsz-ed. hát akkor a fov elmehet a francba! nem elõször fordult ez elõ :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mondom h nem úgy van vége. Nézd meg a 720p-s Dimensiont.

ProGabe
szerintem nem vágtak le semmit a fov-osok, amit nem kellett volna

"After Lily marches out disgusted & disappointed, Barney turns on the TV for just a moment and watches Robin on Metro News 1 before turning the TV off and the episode ends."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A hosszupuska nekem nem akar bejönni.
Bonehaed: <#worship>
A hosszupuskan levõ felirat jó a 720p-shez is.

youtubra, vagy valahova feltöltené valaki az utolsó poént? nincs kedvem amiatt leszedni a 720at.

Magyar felirat holnap jön. Fov-hoz.

http://libri.hu/hu/konyvek/irodalom/szorakoztato_irodalom/sci_fi/szintetikus_alom

BlackShadow
jah én is jobban szeretem ha van egy pár mp-nyi ending.. így olyan "nincs-is-vége" hatást kelt

tnm
a fene vigye el, hogy a nagy versenyben ezen spórolnak, a többi csapat meg már nem fogja feltölteni 2.nak...

720p-s változatban ülnek a kocsmában és Lily odasúgja a titkos szót Marshallnak és "We have to go".

Nem gyenge rész 😄 Ask a personal question xD

Lacee
szerintem itt a vége amúgy is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tnm
fov verziónak a végén megint lemaradt a slussz poén?
vagy mindenkinek az a vége, hogy Barney a pultra dobja a távirányítót?

miapicsa ennyi részt nem láttam volna, vagy volt benne pár kimaradt sztáff? 😄

Én is megnéztem már kétszer, majd még egyszer felirattal is, hogy biztos ne maradjak le semmirõl 😊

ProGabe
mekkora rész volt!

ugyebár tavaly már egyre többen leálltak a nézésével, nekem meg egyre jobban bejön/bejött. minden egyes poén nagyon ül, sokszor nyerítek, mint a ló 😄

remélem sok-sok millió amcsi is így tesz^^

BlackShadow
hát ez kurva jó volt 😄 "bear" <#nevetes1>

Köszi.
Pont jó mert mek suliba és mire hazaérek lejön ez 720p-ben, meg a heroes is 😄

mininova 😊

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

Honnan van meg ? 😄

Jóóó volt az új rész, tetszett, jókat röhögtem rajta.😊
A 3. évad végére kicsit kezdett laposabb lenni, de jól kezdett az új évad szerintem. Az is tetszik,h keverik az új Barney-t a régi Barney-val.

\"If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they\'ll kill you.\"

Casillas
csíííííííííííííííííít

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tnm
hát én mostantól már az Emmy-re se fogok adni (pár év óta az Oscar is hidegen hagy hasonló okokból). szal az egy dolog, hogy nekem nem jön be a 30 Rock (nem tragikus, de nem is nevettet meg), de az tuti, hogy annyira nem jó, mint ahány díjat kapott. (hasonlóan 11 Oscar-os Titanic...)

PrisonMan
hát nem sikerült :-(
Jeremy Piven ismét elvitte! Gratula neki, egymás után háromszor megnyerni ugyanazt a díjat nem semmi

How i met your mother, Heroes, jó kis hét lesz.

Lacee
és alig több mint 24 óra múlva már nézhetjük is a season premiere-t 😊

PrisonMan
Szûk 7 óra és kezdõdik az Emmy! Szurkoljunk NPH-nak!! <#kacsint>
<#worship><#worship>It's gonna be legen... i hope so... dary!!<#worship><#worship>

http://www.sg.hu/cikkek/62745/elindul_itthon_amerika_elso_szamu_humorcsatornaja

állítólag a VH1 helyén lesz, ha azotok van CC-tek is lesz

-the invisible-

Behind the Scenes a 4x02-bõl: http://www.youtube.com/watch?v=FrEz6YU4u_o

tnm
BlackShadow
nem mindig arról van szó, h a szinkron csak szar lehet 😊 és épp azért, amit említettél. Figyelni kell a szájmozgásokat stb. ergó kénytelenek úgy írni a szöveget.
A sorozat írói írják a szövegeket, a poénokat, mindent. Ha ezt megváltoztatják azért, h jól kijöjjön a szinkron, akkor már nem azt kapja az ember, amit az írók "megálmodtak" 😊

Fikázzátok a szinkront, pedig nem mindig tehetnek róla, hogy rosszul sikerül. Nekik figyelni a szájmozgásokat, a beszéd hosszát és az adott hosszban kell elmondani a szöveget. Valószínûleg a szinkronhangok is furcsák lesznek elõször, meg másodszorra is, mert mi az eredeti hangokhoz, az eredeti poénokhoz szoktunk.
Azért remélem igényes szinkron készül majd, nem olyan, mint amilyenek a nesönelen meg diszkoverin szoktak lenni mostanában.
Szerintem mindenki adjon nekik egy esélyt, aztán majd értékeljünk. Ha nagyon rossz lesz a szinkron, majd lázadunk, fejek hullását követeljük...<#kuss>