4281

• LoSA
    Én szerintem azért nem ennyire drámai a helyzet. Nem azt mondom, hogy "hűű de jó", de azért ennyire nem is gázos, mint ahogy itt mindenki írja. Én azért el-el mosolyodom egy-egy jeleneten, sőt van ami kifejezetten tetszik! Szóval nyugi, ne legyetek ennyire ellenségesek! :)
  • Jim Morrison
    Akkor már én is leírom, hogy mi is fapofával nézzük (nővéremmel nézem), főleg úgy hogy szeptemberben elkezdtük a TBBT-t darálni, azután meg nagyon rossz, dupla évadnyitót mi is megnéztük és ennyi.
  • precision
    minden héten letöltöm az új részeket de még a dupla évadnyitóhoz sem volt kedvem... :D elindítottam és láttam ahogy Ted és Lilly a kocsiban vitáznak és el is ment a kedvem tőle... :D viszont érdekel hogy mi lesz már a vége...
    valszeg megvárom míg kijön az összes rész és egy átpörgetős szupergyors dara alkalmával megnézem az utolsó évadot... vagy nem tudom :)
  • Darthmushroom
    omg számomra ez volt az évad legrosszabb része.. ezen a 20 percen is vagy 5ször állítottam meg h híreket olvassak..
  • lemongrass
    várom a megismerkedést. meg talán még az "éltet" , hogy Barney-nak lesz 1-2 jobb húzása... némi poénnal.
    illetve érdekel, hogy hogy fejezik be... tehát, már nagyon várom az utolsó részt.
  • gotchaaa
    Én azért még párszor elnevetgéltem az új részeken is, aztán eljött az előző, na azt kb. 1 perc alatt végigtekertem. Elkezdtem nézni közben a régi évadokat, tényleg elég durva a színvonalcsökkenés.
  • ProGabe #4115
    Én előző évadban canceleztem, pontosabban darálásra ítéltem. Most meg azért nézem, mert utolsó évad és kajáláshoz kell valami :D
  • gotchaaa
    Én már csak azt nem értem, hogy miért kínozzátok magatokat 2 évad óta :D
  • lemongrass
    nem. semmi baj nincs veled. legalábbis, ha belegondolok, hogy én hogy szoktam megnézni... detto uez.

ha van új epizód, akkor gyorsan lekapom és meglesem.
    ahogy látom a thx Linus még mindig felszínen van! :D na ezen most röhögök.
  • ReszegKoldus
    Nem tudom miért hiszik, hogy jó ez a poénismételgetés
    (valamilyen szinten valóban jó, de nem egy részen belül ezerszer)
  • Fabio Capello
    Ez a "Thank you, Linus" kezd iszonyatosan elcsépelt és unalmas lenni...
  • ProGabe #4110
    Sikerült végignéznem az új részt, igaz párszor belepörgettem.

Most komolyan, velem van a baj, hogy fapofával nézem végig az egészet? Néha-néha érzem, hogy valami poén akart lenni, de egyszerűen még egy halvény mosoly sem jön, ill. csak hihetetlenül ritkán (most, amikor felcsendült az a bizonyos szám, de az is csak a nosztalgia miatt).
  • ProGabe #4109
    Közeledik a mélypont:

"A How I Met Your Mother egyik epizódját teljes egészében rímbe szedett dialógusokkal adják majd elő a színészek."
  • lemongrass
    csesznye egy állat.
  • [HUN]FaTaL
    Ha meg is csinálják és be is rendelik a pilotot, akkor is akkora bukás lesz mint a ház :D
  • tigeroo
    dögöljön meg ott az is aki kitalálta ezt a spinoffot

remélem már most a how i met évadzáró is csúfos lesz nézettség szempontjából, nemtudom hogy gondolták meggyalázni ezt a sorozatot így a végére.
  • stargatelost
    Nem lesz köze a két sorozatnak egymáshoz, értsétek már meg :D

Junkieról: Bár arról szó van, hogy a How I Met Your Father karakterei bemutatkoznának a How I Met Your Mother sorozatzárójában, a két szériának nem lesz köze egymáshoz szereplők szintjén – mindössze a gyülekező hely, a kocsma térhet vissza. A helyszín tehát New York, a főszerepben pár barát, a középpontban pedig egy női karakter és az ő útja jövendőbelijének megismerése irányába.

Remélem nem lesz belőle semmi.
  • Fabio Capello
    Gondolom a Marshall-Lily NY-ban szálat viszik tovább, vagy a Ted Chicagoban szálat... De akkor mi lesz az eredeti sorozat értelme?
  • ProGabe #4103
    Újrázom a Maffiózókat, némmá' kit látnak szemeim! :)

• stargatelost
    Testvérsorozat lesz, nem spin-off. Nem lesz köze ehhez, csak a nevet meg az alapötletet veszik át. Pénzfejés.
  • Neoncsoves
    Vagy az lesz a spinoff, hogy a gyerekei masszív droghasználók lesznek és lecsúszott drogosok meg alkoholisták lesznek és egy büdös koszos lakókocsiban fogják élni sivár életüket... Innen meg jön egy Breaking Bad spinoff, hogy Ted elkezd meth-et gyártani, hogy a gyerekeinek jobb legyen!
  • szabii98
    2030
  • tigeroo
    Lehet ted kolkei a college eletben ugyanigy friends sztiloban, csak 2020 miatt necces vagy mikor meseli ted
  • szabii98
    fősuli egyetem helyett* :D
  • szabii98
    egyetemi évek vagy ted gyerekeinek élete?
  • lemongrass
    én meglepődtem. azt hittem, már nincs lejjebb, de úgy fest, h mégis.

Joey-t elkezdte CC is adni nemrég. belenéztem, mert már nem emlékeztem, csak arra, hogy sz*r... de elég volt az az 5 perc, amit láttam.
  • Darthmushroom
    így jártam apátokkal?
  • ReszegKoldus
    remélem olyan sikeres lesz, mint a Joey (maximum!)
  • Monoton
    Spinoffot terveznek a sorozathoz. Gondolom senki nem lepődött meg :D
  • lemongrass
    már az ilyen kiszenvedett poénokat is előre lelövöd? :D
    a végén a levélfelolvasós gyógyszertáras résznél 1x röhögtem...
    aztán move to trash volt.
  • tigeroo
    dearduff the hooker:D na nézzük a részt.
  • Monoton
  • ProGabe #4089
    Tényleg, ti is észrevettétek, hogy pár résszel korábban egy kisgyerek a lépcsőfeljáróban játszott valami matchbox-szal és ott hagyott egy autót a fordulóban? Az még mindig ott van, valaki egy hatalmasat fog zakózni miatta.

• rastaman
    ez konkrétan trágya egy rész volt.
  • ReszegKoldus
    ez se volt valami jó rész nókveszcsönszeszkd
  • Lantee
    hátőőőizé...ez egyre gyengébb
  • lemongrass
    valóban van pár együttállás, ami a 2 sorozatot illeti.
    mondjuk a para szemes kávézós fricska is a friends-nek szól szerintem...
  • ProGabe #4084
    Barney kettőnek számít :D

5/6-ot akartam írni, így sikerült, nah.
  • ReszegKoldus
    Na várjunk csak...6 barát? :D
  • ProGabe #4082
    Azért hasonlítjuk sokan a Jóbarátokhoz, mert az alapszitu ugyanaz. 6 barát, New York, 30 év körüliek, sitcom.

Amit lentebb írtam csak egy példa volt a sokból, írhattam volna kb. bármelyik másik sitcomot is, épp ez jutott eszembe.