4281
-
#4121 Én szerintem azért nem ennyire drámai a helyzet. Nem azt mondom, hogy "hűű de jó", de azért ennyire nem is gázos, mint ahogy itt mindenki írja. Én azért el-el mosolyodom egy-egy jeleneten, sőt van ami kifejezetten tetszik! Szóval nyugi, ne legyetek ennyire ellenségesek! :) -
#4120 Akkor már én is leírom, hogy mi is fapofával nézzük (nővéremmel nézem), főleg úgy hogy szeptemberben elkezdtük a TBBT-t darálni, azután meg nagyon rossz, dupla évadnyitót mi is megnéztük és ennyi. -
#4119 minden héten letöltöm az új részeket de még a dupla évadnyitóhoz sem volt kedvem... :D elindítottam és láttam ahogy Ted és Lilly a kocsiban vitáznak és el is ment a kedvem tőle... :D viszont érdekel hogy mi lesz már a vége...
valszeg megvárom míg kijön az összes rész és egy átpörgetős szupergyors dara alkalmával megnézem az utolsó évadot... vagy nem tudom :) -
#4118 omg számomra ez volt az évad legrosszabb része.. ezen a 20 percen is vagy 5ször állítottam meg h híreket olvassak.. -
#4117 várom a megismerkedést. meg talán még az "éltet" , hogy Barney-nak lesz 1-2 jobb húzása... némi poénnal.
illetve érdekel, hogy hogy fejezik be... tehát, már nagyon várom az utolsó részt. -
gotchaaa #4116 Én azért még párszor elnevetgéltem az új részeken is, aztán eljött az előző, na azt kb. 1 perc alatt végigtekertem. Elkezdtem nézni közben a régi évadokat, tényleg elég durva a színvonalcsökkenés. -
#4115 Én előző évadban canceleztem, pontosabban darálásra ítéltem. Most meg azért nézem, mert utolsó évad és kajáláshoz kell valami :D -
gotchaaa #4114 Én már csak azt nem értem, hogy miért kínozzátok magatokat 2 évad óta :D -
#4113 nem. semmi baj nincs veled. legalábbis, ha belegondolok, hogy én hogy szoktam megnézni... detto uez.
ha van új epizód, akkor gyorsan lekapom és meglesem.
ahogy látom a thx Linus még mindig felszínen van! :D na ezen most röhögök.
-
#4112 Nem tudom miért hiszik, hogy jó ez a poénismételgetés
(valamilyen szinten valóban jó, de nem egy részen belül ezerszer) -
#4111 Ez a "Thank you, Linus" kezd iszonyatosan elcsépelt és unalmas lenni... -
#4110 Sikerült végignéznem az új részt, igaz párszor belepörgettem.
Most komolyan, velem van a baj, hogy fapofával nézem végig az egészet? Néha-néha érzem, hogy valami poén akart lenni, de egyszerűen még egy halvény mosoly sem jön, ill. csak hihetetlenül ritkán (most, amikor felcsendült az a bizonyos szám, de az is csak a nosztalgia miatt). -
#4109 Közeledik a mélypont:
"A How I Met Your Mother egyik epizódját teljes egészében rímbe szedett dialógusokkal adják majd elő a színészek." -
#4108 csesznye egy állat. -
#4107 Ha meg is csinálják és be is rendelik a pilotot, akkor is akkora bukás lesz mint a ház :D -
#4106 dögöljön meg ott az is aki kitalálta ezt a spinoffot
remélem már most a how i met évadzáró is csúfos lesz nézettség szempontjából, nemtudom hogy gondolták meggyalázni ezt a sorozatot így a végére. -
#4105 Nem lesz köze a két sorozatnak egymáshoz, értsétek már meg :D
Junkieról: Bár arról szó van, hogy a How I Met Your Father karakterei bemutatkoznának a How I Met Your Mother sorozatzárójában, a két szériának nem lesz köze egymáshoz szereplők szintjén – mindössze a gyülekező hely, a kocsma térhet vissza. A helyszín tehát New York, a főszerepben pár barát, a középpontban pedig egy női karakter és az ő útja jövendőbelijének megismerése irányába.
Remélem nem lesz belőle semmi. -
#4104 Gondolom a Marshall-Lily NY-ban szálat viszik tovább, vagy a Ted Chicagoban szálat... De akkor mi lesz az eredeti sorozat értelme? -
#4103 Újrázom a Maffiózókat, némmá' kit látnak szemeim! :)
-
#4102 Testvérsorozat lesz, nem spin-off. Nem lesz köze ehhez, csak a nevet meg az alapötletet veszik át. Pénzfejés. -
Neoncsoves #4101 Vagy az lesz a spinoff, hogy a gyerekei masszív droghasználók lesznek és lecsúszott drogosok meg alkoholisták lesznek és egy büdös koszos lakókocsiban fogják élni sivár életüket... Innen meg jön egy Breaking Bad spinoff, hogy Ted elkezd meth-et gyártani, hogy a gyerekeinek jobb legyen! -
#4100 2030 -
#4099 Lehet ted kolkei a college eletben ugyanigy friends sztiloban, csak 2020 miatt necces vagy mikor meseli ted -
#4098 fősuli egyetem helyett* :D -
#4097 egyetemi évek vagy ted gyerekeinek élete? -
#4096 én meglepődtem. azt hittem, már nincs lejjebb, de úgy fest, h mégis.
Joey-t elkezdte CC is adni nemrég. belenéztem, mert már nem emlékeztem, csak arra, hogy sz*r... de elég volt az az 5 perc, amit láttam. -
#4095 így jártam apátokkal? -
#4094 remélem olyan sikeres lesz, mint a Joey (maximum!) -
Monoton #4093 Spinoffot terveznek a sorozathoz. Gondolom senki nem lepődött meg :D -
#4092 már az ilyen kiszenvedett poénokat is előre lelövöd? :D
a végén a levélfelolvasós gyógyszertáras résznél 1x röhögtem...
aztán move to trash volt.
-
#4091 dearduff the hooker:D na nézzük a részt. -
Monoton #4090 -
#4089 Tényleg, ti is észrevettétek, hogy pár résszel korábban egy kisgyerek a lépcsőfeljáróban játszott valami matchbox-szal és ott hagyott egy autót a fordulóban? Az még mindig ott van, valaki egy hatalmasat fog zakózni miatta.
-
#4088 ez konkrétan trágya egy rész volt. -
#4087 ez se volt valami jó rész nókveszcsönszeszkd -
Lantee #4086 hátőőőizé...ez egyre gyengébb -
#4085 valóban van pár együttállás, ami a 2 sorozatot illeti.
mondjuk a para szemes kávézós fricska is a friends-nek szól szerintem... -
#4084 Barney kettőnek számít :D
5/6-ot akartam írni, így sikerült, nah. -
#4083 Na várjunk csak...6 barát? :D -
#4082 Azért hasonlítjuk sokan a Jóbarátokhoz, mert az alapszitu ugyanaz. 6 barát, New York, 30 év körüliek, sitcom.
Amit lentebb írtam csak egy példa volt a sokból, írhattam volna kb. bármelyik másik sitcomot is, épp ez jutott eszembe.