How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
számomra szinte unalmas rész volt, egyedül a Barney száll volt érdekes, de viszont akárki akármit mond a nagy Õ szerintem rohadt aranyos csaj (valóságba is)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

stargatelost
Ööö, ez már tavasszal vagy mikor kiderült, amikor a készítõk felvázolták, hogy ez az évad az esküvõ hétvégéjén fog játszódni, és elmondták, hogy Ted fog utoljára találkozni az anyával, mindenki más elõtte.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

szabii98
basszus Lilyt és Robint össze kevertem valamiért, bocsi 😄

I met God. She's black

ProGabe
Lily már találkozott vele a vonaton. Robin mikor futott össze vele?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
már csak Marshallnak és Lillynek kell, nem elképzelhetetlen, de nem ezzel kéne elütni a mûsoridõt 😄

I met God. She's black

ressy14
A szezon eddigi részeihez képest kiemelkedõ volt.
Nekem az az érzésem, hogy mindenki találkozni fog a csajjal, mielõtt Ted találkozna 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
ugyan ezt írtam volna, hogy kövezzetek meg, de ez tetszett! 😄

I met God. She's black

ProGabe
+1. Meg is néztem, nem egy régi részt töltöttem-e le véletlenül 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na a mai rész tetszett végre. Kicsit a régebbi évadok részeihez hasonlított.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Golyo69
jaja teljesen igazad van 😊
sztem sem annyira rossz mint itt sokan leírják..tény hogy "nem olyan jó" mint a régebbi évadok de azért nem is rossz!
Már nem sok van hátra úgyhogy ki kell bírni 😊 akinek nem tetszik az nem nézi..ennyi...nekem speciel hiányozni fog...a barátnõmmel általában hétvégén szoktuk megnézni a heti részt és ez már így van kb. 5-6 évad óta....mi szeretjük 😊

GGMU

LoSA
Én szerintem azért nem ennyire drámai a helyzet. Nem azt mondom, hogy "hûû de jó", de azért ennyire nem is gázos, mint ahogy itt mindenki írja. Én azért el-el mosolyodom egy-egy jeleneten, sõt van ami kifejezetten tetszik! Szóval nyugi, ne legyetek ennyire ellenségesek! 😊

Jim Morrison
Akkor már én is leírom, hogy mi is fapofával nézzük (nõvéremmel nézem), fõleg úgy hogy szeptemberben elkezdtük a TBBT-t darálni, azután meg nagyon rossz, dupla évadnyitót mi is megnéztük és ennyi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
minden héten letöltöm az új részeket de még a dupla évadnyitóhoz sem volt kedvem... 😄 elindítottam és láttam ahogy Ted és Lilly a kocsiban vitáznak és el is ment a kedvem tõle... 😄 viszont érdekel hogy mi lesz már a vége...
valszeg megvárom míg kijön az összes rész és egy átpörgetõs szupergyors dara alkalmával megnézem az utolsó évadot... vagy nem tudom 😊

Bazinga!

Darthmushroom
omg számomra ez volt az évad legrosszabb része.. ezen a 20 percen is vagy 5ször állítottam meg h híreket olvassak..

várom a megismerkedést. meg talán még az "éltet" , hogy Barney-nak lesz 1-2 jobb húzása... némi poénnal.
illetve érdekel, hogy hogy fejezik be... tehát, már nagyon várom az utolsó részt.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Én azért még párszor elnevetgéltem az új részeken is, aztán eljött az elõzõ, na azt kb. 1 perc alatt végigtekertem. Elkezdtem nézni közben a régi évadokat, tényleg elég durva a színvonalcsökkenés.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ProGabe
Én elõzõ évadban canceleztem, pontosabban darálásra ítéltem. Most meg azért nézem, mert utolsó évad és kajáláshoz kell valami 😄

Én már csak azt nem értem, hogy miért kínozzátok magatokat 2 évad óta 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

nem. semmi baj nincs veled. legalábbis, ha belegondolok, hogy én hogy szoktam megnézni... detto uez.

ha van új epizód, akkor gyorsan lekapom és meglesem.
ahogy látom a thx Linus még mindig felszínen van! 😄 na ezen most röhögök.

ReszegKoldus
Nem tudom miért hiszik, hogy jó ez a poénismételgetés
(valamilyen szinten valóban jó, de nem egy részen belül ezerszer)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Fabio Capello
Ez a "Thank you, Linus" kezd iszonyatosan elcsépelt és unalmas lenni...

ProGabe
Sikerült végignéznem az új részt, igaz párszor belepörgettem.

Most komolyan, velem van a baj, hogy fapofával nézem végig az egészet? Néha-néha érzem, hogy valami poén akart lenni, de egyszerûen még egy halvény mosoly sem jön, ill. csak hihetetlenül ritkán (most, amikor felcsendült az a bizonyos szám, de az is csak a nosztalgia miatt).

ProGabe
Közeledik a mélypont:

"A How I Met Your Mother egyik epizódját teljes egészében rímbe szedett dialógusokkal adják majd elõ a színészek."

csesznye egy állat.

[HUN]FaTaL
Ha meg is csinálják és be is rendelik a pilotot, akkor is akkora bukás lesz mint a ház 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
dögöljön meg ott az is aki kitalálta ezt a spinoffot <#idiota>

remélem már most a how i met évadzáró is csúfos lesz nézettség szempontjából, nemtudom hogy gondolták meggyalázni ezt a sorozatot így a végére.
stargatelost
Nem lesz köze a két sorozatnak egymáshoz, értsétek már meg 😄

Junkieról: Bár arról szó van, hogy a How I Met Your Father karakterei bemutatkoznának a How I Met Your Mother sorozatzárójában, a két szériának nem lesz köze egymáshoz szereplõk szintjén – mindössze a gyülekezõ hely, a kocsma térhet vissza. A helyszín tehát New York, a fõszerepben pár barát, a középpontban pedig egy nõi karakter és az õ útja jövendõbelijének megismerése irányába.

Remélem nem lesz belõle semmi.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fabio Capello
Gondolom a Marshall-Lily NY-ban szálat viszik tovább, vagy a Ted Chicagoban szálat... De akkor mi lesz az eredeti sorozat értelme?

ProGabe
Újrázom a Maffiózókat, némmá' kit látnak szemeim! 😊

stargatelost
Testvérsorozat lesz, nem spin-off. Nem lesz köze ehhez, csak a nevet meg az alapötletet veszik át. Pénzfejés.

Vagy az lesz a spinoff, hogy a gyerekei masszív droghasználók lesznek és lecsúszott drogosok meg alkoholisták lesznek és egy büdös koszos lakókocsiban fogják élni sivár életüket... Innen meg jön egy Breaking Bad spinoff, hogy Ted elkezd meth-et gyártani, hogy a gyerekeinek jobb legyen!

szabii98
2030

I met God. She's black

tigeroo
Lehet ted kolkei a college eletben ugyanigy friends sztiloban, csak 2020 miatt necces vagy mikor meseli ted
szabii98
fõsuli egyetem helyett* 😄

I met God. She's black

szabii98
egyetemi évek vagy ted gyerekeinek élete?

I met God. She's black

én meglepõdtem. azt hittem, már nincs lejjebb, de úgy fest, h mégis.

Joey-t elkezdte CC is adni nemrég. belenéztem, mert már nem emlékeztem, csak arra, hogy sz*r... de elég volt az az 5 perc, amit láttam.

Darthmushroom
így jártam apátokkal?

ReszegKoldus
remélem olyan sikeres lesz, mint a Joey (maximum!)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Spinoffot terveznek a sorozathoz. Gondolom senki nem lepõdött meg 😄

REAL MADRID

már az ilyen kiszenvedett poénokat is elõre lelövöd? 😄
a végén a levélfelolvasós gyógyszertáras résznél 1x röhögtem...
aztán move to trash volt.

tigeroo
dearduff the hooker😄 na nézzük a részt.
<#taps>

REAL MADRID

ProGabe
Tényleg, ti is észrevettétek, hogy pár résszel korábban egy kisgyerek a lépcsõfeljáróban játszott valami matchbox-szal és ott hagyott egy autót a fordulóban? Az még mindig ott van, valaki egy hatalmasat fog zakózni miatta.

rastaman
ez konkrétan trágya egy rész volt.

ReszegKoldus
ez se volt valami jó rész nókveszcsönszeszkd

hátõõõizé...ez egyre gyengébb
valóban van pár együttállás, ami a 2 sorozatot illeti.
mondjuk a para szemes kávézós fricska is a friends-nek szól szerintem...

ProGabe
Barney kettõnek számít 😄

5/6-ot akartam írni, így sikerült, nah.

ReszegKoldus
Na várjunk csak...6 barát? 😄

ProGabe
Azért hasonlítjuk sokan a Jóbarátokhoz, mert az alapszitu ugyanaz. 6 barát, New York, 30 év körüliek, sitcom.

Amit lentebb írtam csak egy példa volt a sokból, írhattam volna kb. bármelyik másik sitcomot is, épp ez jutott eszembe.