How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I met God. She's black
Nekem az az érzésem, hogy mindenki találkozni fog a csajjal, mielõtt Ted találkozna 😄
Dum spiro, spero.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
sztem sem annyira rossz mint itt sokan leírják..tény hogy "nem olyan jó" mint a régebbi évadok de azért nem is rossz!
Már nem sok van hátra úgyhogy ki kell bírni 😊 akinek nem tetszik az nem nézi..ennyi...nekem speciel hiányozni fog...a barátnõmmel általában hétvégén szoktuk megnézni a heti részt és ez már így van kb. 5-6 évad óta....mi szeretjük 😊
GGMU
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
valszeg megvárom míg kijön az összes rész és egy átpörgetõs szupergyors dara alkalmával megnézem az utolsó évadot... vagy nem tudom 😊
Bazinga!
illetve érdekel, hogy hogy fejezik be... tehát, már nagyon várom az utolsó részt.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ha van új epizód, akkor gyorsan lekapom és meglesem.
ahogy látom a thx Linus még mindig felszínen van! 😄 na ezen most röhögök.
(valamilyen szinten valóban jó, de nem egy részen belül ezerszer)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Most komolyan, velem van a baj, hogy fapofával nézem végig az egészet? Néha-néha érzem, hogy valami poén akart lenni, de egyszerûen még egy halvény mosoly sem jön, ill. csak hihetetlenül ritkán (most, amikor felcsendült az a bizonyos szám, de az is csak a nosztalgia miatt).
"A How I Met Your Mother egyik epizódját teljes egészében rímbe szedett dialógusokkal adják majd elõ a színészek."
http://goo.gl/gd6Zi5
remélem már most a how i met évadzáró is csúfos lesz nézettség szempontjából, nemtudom hogy gondolták meggyalázni ezt a sorozatot így a végére.
Junkieról: Bár arról szó van, hogy a How I Met Your Father karakterei bemutatkoznának a How I Met Your Mother sorozatzárójában, a két szériának nem lesz köze egymáshoz szereplõk szintjén – mindössze a gyülekezõ hely, a kocsma térhet vissza. A helyszín tehát New York, a fõszerepben pár barát, a középpontban pedig egy nõi karakter és az õ útja jövendõbelijének megismerése irányába.
Remélem nem lesz belõle semmi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Joey-t elkezdte CC is adni nemrég. belenéztem, mert már nem emlékeztem, csak arra, hogy sz*r... de elég volt az az 5 perc, amit láttam.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
a végén a levélfelolvasós gyógyszertáras résznél 1x röhögtem...
aztán move to trash volt.
REAL MADRID

mondjuk a para szemes kávézós fricska is a friends-nek szól szerintem...
5/6-ot akartam írni, így sikerült, nah.
Amit lentebb írtam csak egy példa volt a sokból, írhattam volna kb. bármelyik másik sitcomot is, épp ez jutott eszembe.