How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Salzburger Mozarteum Chor & Orchester - Kurt Prestel: Fortuna
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
am a "pofon" zenének a címét nem tudja valaki? ismerem, de valahogy a cím nem akar beugrani
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Brutálisan jó rész volt, tényleg végig nevettem rajta!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Barney még mindig a legnagyobb játékos. <#hawaii>#hawaii>
[merlinw.org]
Az tény, hogy nem sitcom-ként nézem már. Tény, hogy nem végigröhögõsek a részek, de nekem ezek a kis lelkizõs dolgok még mindig bejönnek.
Emellett még mindig vannak olyan jelenetek amiken jót mosolygok: robotot csináltam a tv-bõl, Barney tapsolása a challeng-eknél...etc.
Nekem a spinoff ötlete is tetszett egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy nem ennek az anyukának a szemszögébõl fogják nyomatni a dolgokat.
Jó, igen kicsit nehéz lenne, hisz ezek a szereplõk se lesznek már fiatalabbak. Neil is unja már a banánt. Viszont nekem az tetszett volna tutira. Azért így is megnézem az elsõ pár részt majd, hátha...
Most borítékolom, hogy az Robin lesz! :D
Meg azt is, hogy lesz egy meleg is a csoportban.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Én úgy tudtam, hogy a spin-off egy karaktert "fog meg" és helyez át egy másik sorozatba és azt gondoltam, hogy ez a karakter az anya lesz.
Amilyen szinten tart a sorozat, azt hittem ekkora gyökerek és meglépik ezt.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
REAL MADRID
és a csaj mondjuk 2040-ben kezdi mesélni a gyerekeinek (ha ebben is lesz ilyen baromság) hogyan találkozott az apjukkal

De.. izé... ez... mármint.... hogy...
Tényeg ennyire hülyék ezek bazzeg? Sõt, ez rosszabb! Ennyire hülylnek nézik a nézõt. Ez tipikusan a legfosabb poén.
- Éveken át mindkét csapat ugyanabban a kocsmában töltött el szó szerint napokat és nem találkoztak!
- Igen?
- Igen!
- Háááááááááááááááháháháháháhááááááááááááááááááháháhááááááááááááháháhááááááááááááááááháháhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
meg ugyanabban a pubban fog játszódni, de itt elvileg ki is merül minden közös pont
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
/bár már csak az Anya miatt is nézni fogom , szerintem nagyon szép/ :D
I met God. She's black
http://tvline.com/2013/11/15/how-i-met-your-mother-spinoff-how-i-met-your-dad-pilot-cbs/
I met God. She's black
- Barney végre azt adta ami miatt megszerettük a karakterét
- YO! MR. WHITE! jó volt látni az "öreget", most, hogy véget ért a Breaking Bad