How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
én végig néztem az eddigi összes részt, az új évad elsõ részét viszont kb. 1 perc alatt ki is nyomtam, és nem is nagyon tervezem, hogy folytassam... max ha tényleg nem lesz semmi más dolgom és/vagy mást nézni akkor átpörgetem majd az évadot

Bazinga!

szabii98
szerintem nem volt rossz a rész...:D

I met God. She's black

Darthmushroom
de közbe megvan:
Salzburger Mozarteum Chor & Orchester - Kurt Prestel: Fortuna

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
nem :D rögtön a legelsõre számra mikor kezdõdik gondoltam

Jim Morrison
megszokás, kilencedik évad, most már csak megnézzük mi lesz. Szerintem a többiek is így vannak vele. Én nem úgy ülök le hogy úgyis szar, hanem remélem most jó lesz :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem akarom a sorozatot védeni, de ha titeket ENNYIRE nem érdekel és irritál akkor minek nézitek még mindig? Ha valami elé úgy ülök le, hogy ez úgyis szar, akkor tuti, hogy nem fog tetszeni. Tény, hogy közel nincs az elsõ pár évadhoz a színvonal, de ez kb. egyértelmû volt, hogy így lesz...

stargatelost
Uhh, na azt hittem már velem van a gond, hogy itt mindenki magasztalja. Közel nézhetetlen volt, azokkal a beöltözésekkel, a folyamatosan ismételt poénokkal...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

FZoleee
Szerintem az utóbbi idõk egyik legszarabb része, még csak el sem mosolyodtam rajta...
ReszegKoldus
adagio for strings?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
jó rész volt (ideje volt)
am a "pofon" zenének a címét nem tudja valaki? ismerem, de valahogy a cím nem akar beugrani

Jim Morrison
És tényleg D:
http://www.youtube.com/v/BWGFeH_Wkww&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sok liberalista fasz

ReszegKoldus
nekem tetszett, de azon még jobban röhögök, hogy volt aki rasszizmusra panaszkodott a résszel kapcsolatban :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
én is megnéztem, de csak mosolyogtam (néha) :(

9x14

Brutálisan jó rész volt, tényleg végig nevettem rajta!

boldog karácsonyt mindenkinek! :)
http://www.youtube.com/v/Jb2xHGDfCjY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kmarha
(pontosabban : "A csapat a musicalt a 2007–2008-as amerikai forgatókönyvíró-sztrájk alatt írta, azzal a céllal, hogy egy kis, olcsó, de profi produkciót készítsenek, mely megkerüli a tiltakozásokat kiváltó ügyeket.")

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
és hogy készült :) páran unatkoztak a nyári szünetben. Jöhetne még pár hasonló

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

két hete nem láttam. leköt a Shameless :D szerintem megvárom, míg lemegy a 23-dik részig, akkor lepörgetem egyszerre, hogy csak 1x kelljen azt mondanom, h hû... kár volt.. /vagyis 2x, mert a final-ra sem várok semmi egetrengetõt./

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ProGabe
Hogy lehet valami ennyire erõltetett? Már Barney sem vicces, mert ez nem over the top, ez már under the bottom. :(

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez nagyon fájdalmas volt! Unalmas és fájdalmas.
rastaman
egész kellemesre sikerült ez az utolsó
Barney még mindig a legnagyobb játékos. <#hawaii>

MerlinW
Ma megnéztem megint a Dr Horrible-t, még mindig zseniális:)

http://www.youtube.com/v/ILObfEzX92k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

szabii98
vicces rész volt :D bár az elõzõ jobb volt

I met God. She's black

jamaikai csávó szendviccsel :DD

Lenyomtam a 7., 8. és 9. részt egymás után. Sztem baj van az izlésemmel, de nekem még mindig tetszik.
Az tény, hogy nem sitcom-ként nézem már. Tény, hogy nem végigröhögõsek a részek, de nekem ezek a kis lelkizõs dolgok még mindig bejönnek.

Emellett még mindig vannak olyan jelenetek amiken jót mosolygok: robotot csináltam a tv-bõl, Barney tapsolása a challeng-eknél...etc.

Nekem a spinoff ötlete is tetszett egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy nem ennek az anyukának a szemszögébõl fogják nyomatni a dolgokat.
Jó, igen kicsit nehéz lenne, hisz ezek a szereplõk se lesznek már fiatalabbak. Neil is unja már a banánt. Viszont nekem az tetszett volna tutira. Azért így is megnézem az elsõ pár részt majd, hátha...

LoSA
Most fejeztem be a 9. részt, nekem ez most pl kifejezetten tetszett! Nem rossz ez, én azért sajnálni fogom, hogy vége lesz! :)

ProGabe
"Sõt szerintem az egyik mellékszereplõt fel is szedi majd egy éjszakára."

Most borítékolom, hogy az Robin lesz! :D
Meg azt is, hogy lesz egy meleg is a csoportban.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sõt szerintem az egyik mellékszereplõt fel is szedi majd egy éjszakára. Meg tuti majd sokszor botlanak beléjük a bárban... Én igazából a mellékszereplõkre leszek kíváncsi, ott lesz igazán nehéz dolguk, egy idõ után itt is már csak Barney volt jó, ha csinálnak egy ugyanilyen karaktert az gáz, ha nem csinálnak akkor meg nehéz dolguk lesz valami érdekeset kitalálni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

tigeroo
Kitalalom. Vegtelenul romantikus es naivan szimpatikus leszvmint ted, kicsit szex es nyeorkos beutessel mert csak csajrol van szo, a mostani szereplokkel meg alairatnak vmit hogy neha-neha jonniuk kell cameozni ebbe a sorozatba (tuti lesz olyan hogy barney beprobalkozik fel perces jelenetbe de o elkuldi stb..)
ááá. az egyik legjobb jelenet a Family Guy történetében! :D unokaöcsémmel vagy 40x visszatekertük anno :D és természetesen borultunk a röhögéstõl...

hát, ha elkészül ez a már most elvetélt ötletbõl született sorozat, az elsõ részét megnézem azért... nem nagyon érdekel, de legszebb öröm a...

ProGabe
Na így mindjárt más!
Én úgy tudtam, hogy a spin-off egy karaktert "fog meg" és helyez át egy másik sorozatba és azt gondoltam, hogy ez a karakter az anya lesz.

Amilyen szinten tart a sorozat, azt hittem ekkora gyökerek és meglépik ezt.

Nem az itteni anya lesz a fõszereplõ, egy teljesen más nõ elmeséli a gyerekeinek hogyan ismerte meg az apját, és az õ bandája is ugyanoda járt mint Tedék. Ennyi.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Nekem mi bajod? Semmi köze nem lesz ehhez a sorozathoz, csak a helyszín. :D Gondolom a helyszín is csak azért közös, hogy néha feltûnjön a HIMYM ötösébõl néha valaki vendégszereplõnek.

REAL MADRID

Darthmushroom
lényeg úgy is az lesz h színvonala olyan legyen mint ennek az elején. nem mint a mostani pár évad. meg persze jó nõk legyenek benne :D

ReszegKoldus
Na de ez egyáltalán nem biztos, mivel új szereplõk lesznek és új sztori akár lehet hogy csak most kezdenek odajárni :D
és a csaj mondjuk 2040-ben kezdi mesélni a gyerekeinek (ha ebben is lesz ilyen baromság) hogyan találkozott az apjukkal

ProGabe
Illusztrálnám képpel is:

ProGabe
"meg ugyanabban a pubban fog játszódni"

De.. izé... ez... mármint.... hogy...
Tényeg ennyire hülyék ezek bazzeg? Sõt, ez rosszabb! Ennyire hülylnek nézik a nézõt. Ez tipikusan a legfosabb poén.

- Éveken át mindkét csapat ugyanabban a kocsmában töltött el szó szerint napokat és nem találkoztak!
- Igen?
- Igen!
- Háááááááááááááááháháháháháhááááááááááááááááááháháhááááááááááááháháhááááááááááááááááháháhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ReszegKoldus
a címe hasonló :D
meg ugyanabban a pubban fog játszódni, de itt elvileg ki is merül minden közös pont

szabii98
<#wilting>

I met God. She's black

Darthmushroom
valamennyi köze csak lesz mivel spinoff...

stargatelost
ahhh, még mindig nem világos egyeseknek, hogy SEMMI KÖZE NEM LESZ EHHEZ A SOROZATHOZ?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Darthmushroom
szerintem is aranyos, bár nagyon sokan szidják.

szabii98
egy esélyt kaphat. :D
/bár már csak az Anya miatt is nézni fogom , szerintem nagyon szép/ :D

I met God. She's black

stargatelost

Darthmushroom
how i met your dad LOL

szabii98
rastaman
ez az utolsó tetszett:

- Barney végre azt adta ami miatt megszerettük a karakterét
- YO! MR. WHITE! jó volt látni az "öreget", most, hogy véget ért a Breaking Bad