How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
emlékszem régebben mikor elkezdtem nézni, kb a 3. évadnál járt a sorozat, letöltöttem egyben az egészet, és csak daráltam, egyik részt a másik után, és mindegyik röhögtem mint az állat
mostanában egy mosolynak is örülük, 5részbõl kb 1ben vannak értékelhetõ poénok, a többi átlagos v. azon aluli
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
11:21nél
video_1
21:09-nél látható.
itt pedig 11:21-nél
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
5x21 - Twin Beds
5x22 - Robots Versus Wrestlers
Az utolsó kettõnek még nincs közzétéve a címe.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
remélem a következõ részben (május 24, season finálé) lesz megint valami elõrelépés!!
Ezt a Rules of Engagement-et megkósoltom.
viszont utóbbi idõben (tbbt-t nem számítva) rules of engagement átvette rendesen nálam a prímet himymtõl 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Valaki látta már az új részt? jó féle?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
DFTBA ಠ_ಠ
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valaki be tudná linkelni a 2. évad 20-21 részét?
Köszönöm!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
REAL MADRID
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"