4281

-
Nekem (igaz, 5. évadnál tartok, magyarul nézem) kedvencem az öltöny-dal, az 5/12-ből, Barney-val. Hatalmas! -
Hát ez kevés volt nekem, hogy ezen nevessek... Az előző rész sokkal jobb volt!!
-
Jaja,meg mikor már kitör belőlük a röhögés az is jó . -
Amikor Barney és Ted visszafojtják a nevetésüket, miközben Robint nézik a tévében?:D Én azon szakadtam :D azok a fejek:D -
Szerintem nem volt ez olyan rossz rész,sőt,en sokat kacagtam rajta :) -
naaa, a "-schmosby! - punchy!" telefonos résznél sem?:D -
fogantyu #2795 Hu, a mostani részt még nem láttam, de izgatottan várom, hogy végre megnézzem. Remélem nagyon jó lesz! Bár az egyik kedvenc részem a paraszemes rész volt, bár toplistát nem tudnék összeállítani a kedvenceimből : ) -
Ez a rész szörnyűű volt!!! Még csak nem is mosolyogtam egyszer sem! :) -
nem volt valami nagy rész szerintem.
a nőjét meg kb az első évad óta találgatja mindenki, de szerintem nem is láthattuk még. max a bokáját. :) -
Kérdés, hogy Zoey mióta él azzal a faszival, mertha elég régóta, akkor nem lehet ő, mivel a feleség amint tudjuk a bokás szobatárs. :) -
Szerintem ez a Zoey csajszi lesz a nője. -
komoly rész volt :D
(tuti hogy ted a haverja esküvőjén belefut vmi csajba) -
8:25-nél vagyok, eddig tényleg nagyon jó. Kb az egész évadon nem nevettem annyit mint ezen. -
Neoncsoves #2788 ez a rész nagyon jó volt, lehetett rajta röhögni :D -
Szerintem is frankó rész volt,Tedet is birtam a hangzással :D De Robin és Barney vitte a részt :) -
Ez a rész tetszett... :) Robin és Barney milyen jól elvoltak már... :) -
Neoncsoves #2785 Lily se rossz mondjuk, de inkább Robin :D -
pfujjjj!
nekem Victoria volt még olyan, akivel "elborozgattam" volna a kanapén addig, míg Lilyék megtanulnak egymás előtt nagydolgozni! :D -
és Lily-vel mivan? -
Neoncsoves #2782 Ja, Stella a sorozat egyik legjobb sunája Robin mellett :D -
am egy kis nosztalgia
am kár hogy nem stella lett a felesége tednek, nekem szimpatikus nő -
Neoncsoves #2780 szerintem a vége jó volt -
hát ez a rész nemvolt valami nagy :( -
ezt a pár részt már kiszenvedem.... érdekel, h mit akarnak Captain Cooper ügynök nejével /mert feltételezem, h ezt az Arcadian vonalat erőltetik most még jópár részen keresztül.../
& mint ahogy tigeroo is írta (#2764) én is már csak megszokásból nézem...
nemrég feltettem az ipodomra az első évad pár részét... hááát... ég és föld... -
miért nem hagyod abba most? -
na a hétfő esti rész előrevetíti számomra, h a 7-dik évad nálam nem lesz keresett a sorozatok világában!
kegyetlenül kiégett... szánalmas poénokkal tarkított sitcom lett.
ezt az évadot még végigszenvedem, de szerintem itt vége is a HIMYM rajongásomnak...
meg kéne találni anyut... és nem tovább rontani a sorozat /már megtépázott/ hírnevét!
sajna azt kell mondanom, h egyáltalán nem fog hiányozni.... -
Cainophobia? -
köszi :> -
annak de utálom a képét
lefogyott már? -
HÖRLI -
paly90 #2771 Lostból a dagadt csávó(nem jut eszembe a neve) szerepelni fog a soroztaban -
kedd reggel -
mikor szokott új rész jönni? -
NSC #2768 ...lehet hogy neked nem kéne tovább nézni...vagy ezen még nem gondolkodtál?
nekem a mostani rész is bejött:D -
mi baj volt a community első évadzárójával? :O -
á, azért ott én még nem járok:D vagyis nemtom... hiányozna azért...
szeretnivaló karakterek.
bezzeg a community első évadzárónál (amikor a főhősünk már minden főbb lányszereplővel lesmárolt a szerelmét meg otthagyta
) akkor aztmondtam hogy STOP, ezt a szart többet nem nézem. pedig kurvanagy potenciál volt abban is (Abed, Troy karaktere, stb.)
-
Kb én is... Régen annyira jó részek voltak.... Lehet, hogy lassan be kéne fejezni, vagy nem tudom...
-
hát kb. egy jó része volt amikor lily pszichopata :DASD
mostmár rájöttem hogy csak megszokásból nézem, nemis a poénok miatt (mivel az alig) -
Ez a rész most nem tetszett, múltkori pl sokkal jobb volt! :S -