4281
-
Janika114 #4241 Ott a pont :D A témánál maradva szerintem nem volt rossz finálé, ahhoz képest, hogy az évad mennyire szenvedős volt már, meg a tavalyi is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az anya halála szerintem nagyon is kellett, még ha hülyén is oldották meg, Barney szála kicsit gáz volt tényleg, de annak is jó volt a vége a gyerekkel. -
#4240 Őőő, inkább az a bajuk, ahogy befejezték.
Nem tudják, milyen az, amikor tényleg szar egy befejezés
-
RYO21 #4239 Nektek semmi sem jó. Eddig azért sírtatok, hogy vége legyen és most, hogy vége lett, most az a baj ahogy befejezték... -
hugopareiros #4238 Teljes mértékben csalódott vagyok. Ki se fejtem, mert ez...áh
Értem én, hogy ezt így összerakták és az ok okozati dolgokat...elég is volt. Első 3 évad fasza, a többit soha többet nem akarom látni. -
#4237 Én aztán eléggé savaztam a sorozatot az elmúlt években, de nekem mégis inkább bejött a lezárás, mint sem.
Értem én a fanyalgókat, hiszen rá lehet azt is aggatni, hogy arcon köpték saját filozófiájukat (pontosabban Ted magáét) a készítők, de láthattuk, hogy mennyire rámentek a karakterfejlődésre az utolsó évadokban. Kicsit persze túlzásba is vitték, van, akinek egy perc volt megváltozni...
Szinte természetes volt az is, hogy még így is Barney kapta a legjobb lezárást, annál a bizonyos jelenetnél el is morzsoltam egy könnycseppet, jól összerakták. Ő kapta a legjobb utolsó sort is.
Hiányozni nem fog a sorozat, de innen is köszönet a készítőknek, mert adtak valamit. Sok nevetést, párszor könnyeket, emlékeket.
This was legen... -
#4236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg hülyeség volt Barney személyiségfejlődését egy rész pár perce alatt porrá zúzni, még ha a Robinnal való kapcsolata ingatagnak is tűnt, majd pár perc múlva már megint emberi jelleget kreáltak neki a babás jelenetben.
Az anyát kár volt megölni. Kidolgozatlan volt, egyszer csak bumm beteg lesz, és meghal, inkább váltak volna el, vagy a 2. gyerek szülésekor halt volna meg. Az esküvőjük is egy pár másodperces semmi volt.
Oké, hogy a Robinra építették fel az egészet, de ez így már rohadtul irreális volt.
Az első 18 percig okés volt, de utána túl sok mindent sűrítettek bele, túl sok időbeli ugrálással, ennél még egy unalmas befejezés is jobb lett volna, ahol mindenki boldog.
Az első 3 évad remek, a többi egyszernézős. A jóbarátok magasan veri, ott a befejezés is elfogadhatóbb volt.
Mindenesetre az elmúlt 6 évemet megszépítette, picit üresek lesznek így a hétkezdetek. Pár klasszikus azért megmarad.
Legen......wait for it... -
Neoncsoves #4235 mindenki máshogy látja. szerintem a sorozatnak félig-meddig méltó lezárása volt. nem a nézők írják a forgatókönyvet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont az anya halálára több hangsúlyt fektethettek volna szerintem, nem csak annyit, hogy a csaj 1 mondatban elintézi, hogy már X éve meghalt... a Barney - Robin dolog is így volt jó szerintem. -
#4234 BAAAAAZDMEG én ilyet még nem basztam. A készítők képesek voltak a legundorítóbb módon telibe pisálni, szarni, fosni, hányni a rajongókat ezzel a fináléval. Hú de geci mérges vagyok, ezt nem hiszem el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is évadokon át leépítik Barney karakterét, hogy aztán egy varázsütésre visszatérjen régi önmagához. Egy teljes kurva évadot rászentelnek a rohadt Robin Barney esküvőre, erre elválnak.
És a legundorítóbb nem is az, hogy meghalt már az Anya, amikor mesél, mert erre lehetett számítani, voltak elméletek, hanem hogy Robinra vezették ki az úgymond csattanót. Hát ez mi már??? (Mellékesen kurva gáz volt az évekkel ezelőtt leforgatott gyerekek, meg a most leforgatott Ted beszélgetése)
Húúúúúúú de ááááááá -
#4233 -
lord nihilus #4232 -
dregnarr1 #4231 Szerintem a legjobb megoldás ez volt. Én nem vártam semmit, egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy az írók által megálmodott történetnek mi lesz a vége SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, ezt így kellett felvezetni, és így lett értelme.(és az előre felvett jelenetek alapján tudták jóelőre). Azt hiszem az egész teljesen ésszerű volt, elég csak a lánya által mondottakat megismételni: "semmi értelme nem volt csak úgy elmondani ezt, mégis mi a francért mondat el ezt a részt, anyu alig szerepelt". Szerintem a sorozatban megszokott írói trükkökhöz, ötletekhez és egyediséghez hű lezárást kaptunk. Én teljesen el tudtam fogadni, és az évek óta nyilvánvaló Robin-Ted viszony is méltó helyre került. -
lord nihilus #4230 nekem is ez volt az érzésem, az utolsó részekkel kapcsolatban
amúgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége hasonlított a 'Mindenképpen, talán' végére, csak ott mást kezdtek az anyával, de a happyend megoldása stimmel. Sajnálom az anyát, megkedveltem a pár rész alatt. Azokat a rossz részeket leszámítva az elmúlt ~2-3 évadból, jó volt nézni ezt a sorozatot, persze előbb-utóbb véget kellett érnie. Tuti lesz olyan, hogy újranézem az egészet (pár részt kihagyva).
-
#4229 Nekem tetszett.
Bár talán nem kellett volna ennyi résznek az esküvőről szólnia, így a vége elég "sűrű" lett. -
#4228 Érdemes megnézni az utolsó évadot így a finálé tekintetében? Én az utolsó évad első részének első perce után abbahagytam, nagyon elment tőle a kedvem :) -
#4227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehangolóan szar volt a vége, de a Barney-Ellie jelenet szép volt, nálam az volt az egyik pozitívum, a másik az anya -
#4226 meglepett a vége. totál nem ezt vártam. csalódás. örülök, hogy vége. az első pár évad viszont nagyon tetszett, de újra nézni biztos nem fogom. ennyi. -
#4225 jaj de kísért a spoiler gomb megnyomása. NOOOO!!! -
gotchaaa #4224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!9 évad alatt kb. 178-szor vágott ilyen fejet Robin, mikor meglátta Ted-et, aztán nem lett belőle végül soha semmi. Ennél jobban már tényleg nem tudták volna elb*szni. -
#4223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon csalódott vagyok. A sorozat tény, hogy már nem volt a régi, de én még mindig vártam hétről hétre, és voltak jó pillanatai, kicsit klisés és erőltetett volt már az utóbbi évadoktól kezdve, de még mindig nem tudtam nem szeretni. Már korábbi részeknél is éreztem, amit szoktam a finálék előtt, hogy egyre több megható momentum jól sikerült az íróknak, és tényleg érdekel a sorsa a szereplőknek. Az évadzáró felépítésével nem volt különösebb gond, jó is, hogy végigvittek a következő éveken. És ami plusz pont volt (először), hogy kicsit kiléptek a korábbi világból és valamennyire behoztak valóságos elemeket, ami szomorú vagy nem, de ilyen az élet. Gondolok itt pl. R+B válásra, vagy Barney becsúszott gyerekére, de még az is végül egész jól sült el, el is tudnám hinni Barneyről, hogy egy gyerek meg tudja változtatni. És a lényeg, Ted és az Anya szerelme. Basszák meg, de komolyan, kilenc éven keresztül vártuk, Tedet megismertük eléggé annyira, hogy tudjuk, hogy ez lesz a világ legnyálasabb, de ugyanakkor legszorosabb szerelmi kapcsolata. Elfogadtuk, főleg, hogy Tracy mindenkinek szimpatikus volt szvsz. Lett volna ott vége az esernyő alatt, ami szerintem lefedte a sztorit, mindenki sorsa eldőlt, így vagy úgy és a címszereplő és a főszereplő szerelme szép, ez van. Engem speciel az is bántott, hogy megölték az anyát, aki egy évadon át szerepelt összesen, és ezzel hitelét is vesztette, amit szerintem jól felépítettek. A vége meg dühítő, hogy az egész sorozat Robin és Tedre volt kiélezve, és a gyerekek borzalmas 6 éve felvett reakciója. Sajnálatos, és tönkre vágja a sorozatról az emlékeimet. -
Neoncsoves #4222 wow -
#4221 Muter-nap van a http://comment.blog.hu/-n -
lord nihilus #4220 igen -
#4219 -
dregnarr1 #4218 Nagyon sajnáltam, hogy a legfontosabb jelenetet (Robin-Ted) ilyen gyorsan lezavarták. Sokat vártam tőle, mert pityeregni akartam alatta, és szerintem nem jól kezelték az egészet a végén. Főleg úgy, hogy gyak 3-4 óra telt el azóta, hogy Ted "elengedte" a lányt. Mindegy, azért jó volt. -
#4217 Még nem láttuk a finálét, de ezután a rész után azt mondom, bárhogy is alakul hiányozni fog. -
#4216 https://twitter.com/JoshRadnor/statuses/444897212871372800 -
dregnarr1 #4215 Egyébként amikor a gyerekeknek beszél a jövőben, elhangzik valamelyik gyerek szájából az a szó, hogy "Dad"? Mondjuk amikor rákiabálnak, vagy valami?
Készítőként simán megjátszottam volna, hogy nem, és csak a végén derülne ki, hogy hát valóban az ő anyjukról beszél, csak az nem egyenlő Ted végső csajával:D -
#4214 két rész nem adják le egybe? vagy attól még lehet a finálé dupla rész? -
#4213 Robin "I do"-ja nem kellett volna már a végén, remélem nem folytatódik ez a szál tovább. -
dregnarr1 #4212 Már a rész elején gondoltam hogy ez volt az oka a hirtelen "oké, te nyertél, maradunk US-ben" résznek, de így is nagyon tetszett ahogy körbejárták a nyomozással. Ismét zártak le régi dolgokat és továbbra is mókás volt:) -
hugopareiros #4211 Az eheti rész nekem nagyon tetszett. (kivéve az utolsó 2 percet)
Remélem a maradék 2 is legalább ilyen szintet fog hozni. -
dregnarr1 #4210 Meg amikor Quinn és Barney szivatták a többieket, akkor is. Bár szerintem azok csak szájrapuszik voltak, így gyak. hivatalosan most először, nem? -
Bladzs #4209 Tényleg jó rész volt.
Az első évadban már smároltak, mikor megnézték a zenekart az esküvőre, egy gimis bulin. -
#4208 Hihetetlen, de tényleg jó volt -
#4207 Ez tényleg nagyon jó rész volt -
dregnarr1 #4206 Nagyon jó volt az új rész, végignevettem! -
-
#4204 Igen. -
#4203 holnap akkor új rész, ugye? -
Monoton #4202 Az NBC-n téli olimpia van, azzal a nézettséggel senki nem tud versenyezni, inkább ismétel a többi csatorna. :)