4281
-
#3441 Nem volt rész, jövő hét. -
#3440 Az új rész (mai) fentvan már valahol? Csak mert pirate-n és iso-n nem találtam -
#3439 Következő rész február 6-án. -
Danyi #3438 Hmm... Miért át állt két hetenkénti kiadásra? -
hugopareiros #3437 vizsgaidőszak miatt most sikerült csak megnéznem a legutóbbit :) -
#3436 Melyik? Nem is volt új rész :D -
hugopareiros #3435 Ez a rész nekem kifejezetten tetszett. -
#3434 Haver a Comedyn nézi, minden évben szeptemberben letolják a részeket aztán ismételnek. Heti 4 részt adnak, így 6 hét alatt vége egy évadnak. -
Lantee #3433 Már azt is letolták?!
Mindenesetre néha elkapok egy-két régebbi részt, és akkor a TV előtt ragadok. Múltkor volt a cigarettás (mikor mindenki bagózik), és hát Lily hangja pl. totál nem jött át. -
#3432 én meg nézném a comedyt csak diginél nincs, szal örülj hogy van mit nézned :D -
#3431 A Comedy-nek érdekes filozófiája van, miszerint már másfél éve folyamatosan ismétlik a részeket. Van olyan amit már 6-odszorra láttam. -
#3430 6. is lement már, de felirattal jobb. :) -
Lantee #3429 Comedy Central...már azt hiszem az ötödik évadot is leadták. -
#3428 eztv.it és annyi :) -
#3427 Én Btjunkie ról szedem a részeket -
#3426 isohunt + hosszupuskasub -
RYO21 #3425 Tudtok olyan helyet, ahol magyar szinkronnal, vagy legalább magyar felirattal lehet nézni a sorozatot? Nincs se megaupload, se VideoBB se Videozer, pedig eddig ezekről a helyekről szereztem be az epizódokat. -
#3424 Következő rész 31. én. -
#3423 Hasty-puding Jason Segel-nek. -
Neoncsoves #3422 úú genyó, Barney örökké csörgő telefonjáról szóló rész mekkora volt anno :DDDD -
újráznom kéne az első évadokat :\ -
#3420 Igen! Igy van,ebben a sorozatban nem vicces csak!
Jóbarátokban semmi visszaesés nem volt emiatt,sőőőőt. -
Lantee #3419 Jóvanna, pontosítok:
"EBBEN A SOROZATBAN nem annyira vicces.."
;) -
#3418 "és az annyira nem vicces"
Azért a jóbarátokban csak sikerült megoldaniuk az ottani íróknak. :)
Szóval egyetértek a #3417-tel. -
#3417 "és az annyira nem vicces"
mármint ők nem tudják viccesre megírni, pontosabban vicces szituációkat nem tudnak kitalálni
az egyik legszánalmasabb egyébként az utóbbi részekben a többször elsütött poénok száma: most a soooooooooooooo, aztán volt az, amikor beszívva mindig rossz sorba álltak, és volt még jó pár ilyen. ezek sokszor még elsőre sem jók, nemhogy harmadjára, meg negyedjére -
Lantee #3416 Az első két évad hihetetlen jó volt, imádtam! A harmadik-negyedik is simán elment, de már érezhető volt a visszaesés. Aztán az ötödik évadtól kezdve folyamatos mélyrepülésben vannak a srácok. Valahol teljesen érthető, hiszen egy szituációs-komédia már nem lehet ugyanaz, ha az eredeti szituáció már sokadjára változott meg. A karakterek már nem fiatalok, már a felnőttkor problémáival foglalkoznak (és az annyira nem vicces), stb.
Illetve még az is gond, hogy folyamatosan előrángatnak régebbi, bevált poénokat, karaktereket, ami egy igazi rajongóban elég nagy visszatetszést kelt.
Egyedül Barney tud még sziporkázni, komplett részeket visz el a hátán.
Mindentől függetlenül természetesen nézni fogom, de tényleg már csak megszokásból. -
#3415 Egyetértek. -
#3414 nézni nem muszáj, de véleményt nyílvánítani lehet róla -
#3413 rászokott az ember nehezen hagyja abba :) akkor is ha már csak csalódás.. egyszer csak eljön a szakító pont (ha addig nem fejezik be) -
Neoncsoves #3412 nem muszáj nézni -
Lantee #3411 Azt hiszem tökéletes alkalom, hogy itt végre befejezzék. Ez már csak ócska szenvedés, egyfajta haláltusája egy valaha volt jófajta sorozatnak. -
Neoncsoves #3410 how i met your barney xD -
paly90 #3409 nem volt rossz rész:)
főcím(ek) kifejezetten tetszettek:) -
#3408 :DDD -
#3407 :DD
-
#3406 -
#3405 kösz:) -
#3404 Egy extravagáns néger prof: "The quantity of posts with how i met your mother is too damn high"
Alá meg bevágva az egyetemista Ted és Marshall ahogy épp szendvicseznek: "So are we"
szal 1 szimpla füves poén -
#3403 ja :/ valaki mondja el mi volt ott :( -
#3402 Azóta már 404.