4281
-
#3481 "záróepizódként meg beköpné ted, h mind2-t adoptálta... na az lenne a csavar :D"
Azon legalább egy nagyot röhögnék :D -
#3480 akkor járnánk a legjobban, ha a sorozat címe ez lenne ->
akkor nem agyalnánk, hogy a 7 évad alatt leamortizálódott Ted mikor találja meg azt a nőt....
mellesleg nem bírtam ki és megnéztem az utsó 2 részt... no comment... tényleg csak a remény az, ami miatt nézem... hátha jobb lesz... hátha újra jó lesz...
záróepizódként meg beköpné ted, h mind2-t adoptálta... na az lenne a csavar :D
-
#3479 Sok évad nem lehet, nem 50 éves gyerekeknek mesél :D -
#3478 Oh friss info, köszi. -
paly90 #3477 eddig 8 a biztos, utána még lehet...mivel kb sorozatcsúcson is van nézettségügyileg(bár nem tudom mire fel) -
#3476 A színészek szerződése a 8.ik évaddal lejár, és többen se tudják még, hogy visszatérnek-e (vagy vissza akarnak-e egyáltalán, Segel asszem inkább filmezne), szóval sanszos, hogy már csak egy évad lesz. -
#3475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 7. közepénél járunk és még semmi nincs kialakulóban. Szerintem 8 évaddal nem ússzuk meg. Ha meg valóban csak 8 évad lesz, az csak jó változás lehet, mert nem lesz ennyire vontatott, hanem minden epizódban történik majd valami.
Bár ezt nem tudom miért írjuk spoilerbe -
#3474 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem fog mert 8 évad lesz elvileg. -
#3473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az újabb 1-2 évadba fog kerülni... -
#3472 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robin a menyasszony -
hugopareiros #3471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted akivel össze fog házasodni BARNEY, az idegen lesz a többiek számára? :D
Nem 1ik napról a másikra találnak neki csajt. -
Danyi #3470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis ebben van logika,mert így értelmet nyerne a sorozat címe :D Bár ha a sorozat történéseit vesszük akkor viszont kizárt dolog, mert 1, ugye Robin nem volt a csaj lakótársa, 2: Robin nem volt abban az egyetemi teremben, azon az órán; 3: Ted Barney esküvőjén ismerte meg azt a csajszit :D Én Addig amíg Robin nem jött össze a Buliszerviz 2-es csávóval (Kal Penn-nel)addig meg voltam győződve, hogy Robin Barney-val házasodik össze. Ugyanis volt egy jelenet... Amikor ez a párbeszéd zajlott le: "Ted, a vőlegény hívat Téged..." és akkor a megdöbbenés, Barney a vőlegény... És aztán... "Ted, a menyasszony hívat Téged..."- bár azt nem tudtuk, meg, hogy ki a menyasszony, de szerintem nagy valószínűséggel Robin az (egyrészt mert nem volt mutatva a jelentben, másrészt, ha egy idegen lenne a menyasszony, mit akarna Tedtől?). -
#3469 a végén bemondja majd Ted a gyerekeknek, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak kamuztam, Robin az anyátok... :D vagyis azt mondtam, hogy Robin a neve, hogy ne lőjem le a poént... -
#3468 sztem még lesz valami csavar, csak nem sütik el megint ezt a szart. (főleg hogy bazdmeg ted még ott panaszkodik hogy nem akar randizni csak bulizni aztán a rész végén már szerelmet vall a "semmiből")
lehet csak ted azért mondta hogy vigasztalja vagy valami, de am a barney dolog is elég gáz hogy nemtudja mit akar.
marshall és lilyt pedig sikerült teljesen dilettánsra átírni mint jellemek...
szal nemistudom.. nem akarom elhinni egyszerűen!
kíváncsi vagyok amúgy hogy az ofisöl fórumon is ennyien rinyálnak a plot miatt...? -
debcsillu #3467 ja igen, bocsesz...:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!So-so, ez a Ted-Robin ügy már tényleg gáz...remélem jól kikosarazza, és végre összejön Barney-val... -
#3466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó jelenten nagyot röhögtem :D
Erről a Ted - Robin témáról még hányadik bőrt húzzák le és mi a francnak? Semmi jobb nem jutott eszükbe? -
#3465 múlt hetit nem láttam még... meg a tegnapit sem... sőt, sanszos, h megvárom a befejező epizódot és akkor darálom le a felgyülemlett részeket... de ahogy látom sokmindenről nem maradtam le... -
#3464 vége
-
Danyi #3463 Ez sokkal jobb rész volt, mint a múlt heti... A vége adta, de az utolsó előtti jelenet... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát... Miért? Amikor úgyis tudjuk, hogy nem lesz belőle semmi... Akkor minek előszedni újra...? Egyszerűen nem értem... -
Lantee #3462 Történések voltak, Barney megint elvitte a hátán a show-t, de a vége...pfff...még hányszor akarják ezt ellőni?! -
#3461 *sztem nem volt rossz :D:D -
#3460 sztem volt rossz....:)
annyira nem mint az előző : d
De ezen legalább már nevettem párat -
paly90 #3459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fordítva nem?:D
a Tedes Robinos volt az utolsó előtti..az szánalom volt
az utolsó meg a sztriptíztáncos:D azon besírtam:D -
debcsillu #3458 Nemár, milyen vége volt már ennek a résznek????? Hányszor akarják még eljátszani ezt????
Az utolsó előtti jelenet tényleg jó volt;) -
paly90 #3457 az utolsó jelenet nagyon nagy volt:D:D
az utolsó előtti viszont szánalmas sztem...
amúgy ismét egy gyenge közepes rész -
#3456 Szörnyű rész volt!! -
#3455 pofátlan filler rész volt, de amúgy elment (lehet ezen a burning for you zenéje is dobott) -
#3454 Már vagy 20-adszorra nézem újra a Comedy Centralon az első 2-3 évad részeit, de még mindig többet tudok rajtuk röhögni, mint az újakon... -
hát tényleg nem volt benne semmi említésre méltó...
talán Barneynak volt 1-2 jó mondata, de ennyi :| -
#3452 Unalmas, pocsék rész volt. -
Danyi #3451 Hát mert semmi nem is történt benne. Nálam dettó ugyan ez volt az érzés, hogy máris vége? -
Lantee #3450 Nem elég, hogy unalmas volt, de mintha semmi sem történt volna benne! A végén csak pislogtam, hogy máris vége? Azt hittem, csak reklámszünet... -
#3449 Jó hozzá, amúgy igen elég uncsi rész volt szerintem is. -
#3448 Már megint? :/ Még nem néztem meg.
PROPERhez jó a felirat? (720p-orenji) -
#3447 istenem de egy unalmas szar rész volt -
diktius #3446 vannak még érdekességek
itt: http://goo.gl/QchxK
több is
gfhghgdhdf -
Danyi #3445 De miért olyan későn jön? :( -
#3444 Műsorújságból néztem -
#3443 Tehát:
15. rész február 6.
16. rész február 13. -
#3442 Ó, akkor #3424 félrevezett.