4281

-
sztem nincs kidolgozva.
tudod mint amikor jön egy jelenet csak a poén végét mondja el és mindenki röhög az ultimate viccen :D -
Jelenleg a 7. évadnál tartanak, de nem hiszem, hogy ezt valaha megtudjuk talán az utsó részben kiderülhet, plusz poénként. -
Pontosan nem. -
Üdv! Még csak a második évad elején tartok. Ki fog derülni valaha hogy mit dolgozik Barney? -
ez jó rész volt, elment egynek -
sitcomnál viszonylag értelmetlen sztem, de mindegy:D -
ennyi :D 720p alatt semmit nem nézek már :D -
Elvileg a CBS oldalán is lehetne nézni, csak nem támogatott kis hazánkban, vagy mi. -
Nem volt rossz. :)
De 720p alá nem adunk :D -
jó volt, és az x264 még szebb is, meg kisebb méretű is az xvid-nél:) -
Szerintem ez is olyan rész volt mint az utolsó kettő. Jó. -
jó rész volt, de csak a csajok miatt -
nekem tetszett az új rész:D
akkor is ha vannak gyengébb részek....nekem tetszik :D -
paly90 #3508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vége nagyon tetszett, talán most már végbemegy Tednél a "felnőtté válás" ahogy te is írtad..:)
sztem is azt a házat teszi rendbe majd amelyiket megvette anno...
Barney és Quinn szála tetszett, voltak benne jó poénok, de kiszámítható volt h a végén elkezdenek randizni -
hugopareiros #3507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem most kezdi el majd építgetni azt a házat amit évadokkal ezelőtt megvett. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Ted meghúzta az amit anno Lily? Elmegy messzire, vagy csak átköltözik máshova NYC-n belül?
-
hugopareiros #3505 s07e18:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lagymatag egy rész volt egészen 19:50ig. Tetszett Ted húzása :) remélem ez dob majd egyet az ő karakterén is. Nyafogós kisfiúból hátha végre normális felnőtt lesz.
Barney és Karma dolog viszont keresztülhúzta a számításaimat :D
Azt hittem 14:30 körül, hogy Barney visszatér a csajozós múltjához és az lesz a szezonzáró, hogy eljegyzi Robint.
Mondjuk ez még simán meglehet, de remélem ha összejön Karmával akkor nem ilyen 1-2 részig vele vagyok dolog lesz.
Sőt igazából örülnék neki, ha nem Robin lenne a felesége. (utálom Robin karakterét) Azután a húzás után amit tett R., hátha nem lágyul el B. -
Danyi #3504 Valóban... Keretet adna a történetnek eléggé... De ez nem lesz így :) Ebben szinte biztos vagyok, bár kicsit troll lenne... :D
-
hallod, én már ezt mindig leírtam, igazából pont leszarnám ki az anya ha a színvonalt tudnák tartani :) így nincs értelme elhúzni, zárják le szépen és legyen belőle egy olyan klasszikus amit mittudomén 2-3 évente maratonban újranézünk zusammen. -
az h ismerjük vagy pont együtt vannak vagy nem egy csomó új poén lehetőséget nyit meg.meg mi van akkor ha barney meg robin tényleg összeházasodna(mivel ez kell h megism. őt). az is csak új lehetőségeket nyitna meg. -
én csak arra vagyok kiváncsi, még hányszor lövik el a "és végre kitárult a világ Ted előtt" fasszágot. Kb minden évadban benne van.
Amúgy legalább lehetett élvezni ezt a részt, épp annyira, hogy a következőt még meg nézzem -
roflmao
szerintetek ha kiderülni ki az anya, hirtelen olyan lenne a sorozat, mint az első évadokban? csak kiderülne egy tény, de emiatt nem feltétlenül lenne több poén
nem az a gond, hogy "nem történik semmi", hanem az, hogy nincsenek igazán jó poénok, ill. a feelgood faktor is nagyon lecsökkent. a Jóbarátokban sem voltak Shakespeare-i fordulatok, elég volt az is, ha egy szobában voltak 3-an és csak beszélgettek. a lényeg, hogy vicces volt -
spoiler, bocsi. -
de nemfognak összejönni 
még meséli is hogy robin volt az utolsó nő akinek kimondta hogy 'szeretlek' , utána már csak az anyának mondta ezt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lenne gáz, de a sokadik bőrt nyúzzák már le erről... illetve dramaturgiailag zsákutca a #3470-ben említett dolgok miatt.
más... ha Barney nem lenne , már rég nem érdekelne, h ki szülte a két kölyköt...
#3492 <- ott a pont!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem, hogy miért lenne gáz, ha Robin és Ted összejönne és mondjuk a sorozat vége az lenne. A sorozat is így kezdődött, szerintem nem lenne gáz. -
-
paly90 #3494 végre egy jó rész:)
mondjuk Marshall utolsó mondata azért megrémiszt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"még nem"....remélem nem veszik elő megint a Robin-Ted témát, ideje lenne már h összejöjjön Barneyval azt jóvan:D -
Nah ez végre... Nagyon jó rész volt, nagyon tetszett!! :) -
tényleg nem volt rossz rész, de max csak az idei/tavalyi évadhoz viszonyítva. am ha minden igaz ugyebár akkor Barney és Robin esküvőjén ism. meg a feleségét. akkor lehet h valamelyikük rokona? vagy szerintetek ez rossz gondolkodás?:D
másik szerintem igazán meghúzhatnák azt a lépést h megism. mert 1-2évadot azzal is ki lehetne tölteni h jönnek össze vagy vesznek össze jönnek megint össze stb. -
Na végre egy jó rész :) -
Végre haladtunk a fő cselekménnyel. Kezdenek megint belejönni.
-
Az utolsó rész megint ütött:D -
Danyi #3488 Jaja, ez végre fasza volt. Lehetett rajta nevetni, apró történések is voltak. +1 :) -
A mostani rész sem volt rossz :) nekem tetszett...és mostmár remélem elindul abba az irányba ahova kéne :D -
Ez a rész jó volt, tetszett, jókat mosolyogtam. Talán feledteti a múltkori iszonyatosan gyenge részt. :) -
Danyi #3485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, ez nekem is leesett :D Én csak az okot fejtettem :D -
paly90 #3484 persze nem azért, de úgy őszintén az nagyon szánalmas lenne:D:D -
nem hiszem, hogy az emberek azért néznék, mert kíváncsiak az anyára, az nyilván csak az utolsó részben fog kiderülni, hogy ki:D -
paly90 #3482 én akk azon röhögnék h hogy lehettem ilyen gyökér h végignéztem ezt a szart:D