How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vége meg ütött..😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
(\__/) ( X.x) ( } . { )
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
szal ez fontosabb volt eddig mint a vasárnapi közös ebéd, stb.
nemtudom még milesz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
😄😄:😄
szvsz a 7. évad eddigi egyetlen jó része volt ez a 8.
Dum spiro, spero.
:/
opensubtitlesen hibát dob.
szerintem ez megint egy hihetetlenül erõltetett rész volt. de én nem panaszkodom, 20 perc feelgood-ot ad ez a sorozat. sajnálnám, ha vége lenne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Barney macska imitálása 😄 :'D
inkább belekezdek egy másik sorozatba, mindegy csak ne ezt a vergõdést kelljen nézni 😄
pl. barney tesója mi a fasznak volt benne? úristen, akkora potenciált hagynak ki amúgy hogy az hihetetlen (pedig az õ szövegén röhögtem csak, amikor kiment a wc-re)
vagy ittvan robin barátja, aki so-so ismert színész, erre mikor mutatják õket? ha a többiekkel gengelnek, semmi önálló szál amiben bemutatják hogy a kapcsolatuk hogy alakul, SEMMI...
ted személyiségét egyszerûen egy sim (the sims játékból) szintjére degradálták az utóbbi pár évadban, õ az okoskodó, meg nem értett építész/egyetemi professzor, aki kicsit sznob is és érzelmileg ingatag. de ha egy csajjal beszélget akkor mindig megkapja az "aranyos/cuki" jelzõt!!!... komolyan, mintha ezzel nyugtatnák magukat az írók is, mintha nekik mindegy lenne hogy mit csinálnak a karakterrel mert mindig jófej maradna...
nemigaz hogy csak ennyire futja az íróknak...
a poénok már korántsem olyan pimaszak és fiatalosak mint rég
kb mint 5 "vénember", szenvednek itt a hülyeségeikkel... az írók meg azt hiszik, hogy ez vicces
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
a legkedvencebb pillanatom amikor Marshall belenyír a hajába 😄
S03E03 - Third Wheel (A harmadik kerék)
Két nõ is nagyon érdeklõdik Ted iránt, és végül Ted lakásán kötnek ki. Nagyon úgy tûnik, hogy Tednek meglehet az édeshármas.
http://www.megavideo.com/?v=M458EZRG
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim