4281

• tigeroo
    sztem nincs kidolgozva.

tudod mint amikor jön egy jelenet csak a poén végét mondja el és mindenki röhög az ultimate viccen :D
  • Skypack
    Jelenleg a 7. évadnál tartanak, de nem hiszem, hogy ezt valaha megtudjuk talán az utsó részben kiderülhet, plusz poénként.
  • hungary27
    Pontosan nem.
  • mascarun
    Üdv! Még csak a második évad elején tartok. Ki fog derülni valaha hogy mit dolgozik Barney?
  • tigeroo
    ez jó rész volt, elment egynek
  • FZoleee
    sitcomnál viszonylag értelmetlen sztem, de mindegy:D
  • Golyo69
    ennyi :D 720p alatt semmit nem nézek már :D
  • Skypack
    Elvileg a CBS oldalán is lehetne nézni, csak nem támogatott kis hazánkban, vagy mi.
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt rossz. :)

De 720p alá nem adunk :D
  • FZoleee
    jó volt, és az x264 még szebb is, meg kisebb méretű is az xvid-nél:)
  • hungary27
    Szerintem ez is olyan rész volt mint az utolsó kettő. Jó.
  • Marci0115
    jó rész volt, de csak a csajok miatt
  • Golyo69
    nekem tetszett az új rész:D
    akkor is ha vannak gyengébb részek....nekem tetszik :D
  • paly90
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vége nagyon tetszett, talán most már végbemegy Tednél a "felnőtté válás" ahogy te is írtad..:)
    sztem is azt a házat teszi rendbe majd amelyiket megvette anno...
    Barney és Quinn szála tetszett, voltak benne jó poénok, de kiszámítható volt h a végén elkezdenek randizni
  • hugopareiros
    Szerintem most kezdi el majd építgetni azt a házat amit évadokkal ezelőtt megvett.
  • ressy14
    De Ted meghúzta az amit anno Lily? Elmegy messzire, vagy csak átköltözik máshova NYC-n belül?
  • hugopareiros
    s07e18:

Lagymatag egy rész volt egészen 19:50ig. Tetszett Ted húzása :) remélem ez dob majd egyet az ő karakterén is. Nyafogós kisfiúból hátha végre normális felnőtt lesz.

Barney és Karma dolog viszont keresztülhúzta a számításaimat :D
    Azt hittem 14:30 körül, hogy Barney visszatér a csajozós múltjához és az lesz a szezonzáró, hogy eljegyzi Robint.
    Mondjuk ez még simán meglehet, de remélem ha összejön Karmával akkor nem ilyen 1-2 részig vele vagyok dolog lesz.

Sőt igazából örülnék neki, ha nem Robin lenne a felesége. (utálom Robin karakterét) Azután a húzás után amit tett R., hátha nem lágyul el B.
  • Danyi
    Valóban... Keretet adna a történetnek eléggé... De ez nem lesz így :) Ebben szinte biztos vagyok, bár kicsit troll lenne... :D
  • tigeroo
    hallod, én már ezt mindig leírtam, igazából pont leszarnám ki az anya ha a színvonalt tudnák tartani :) így nincs értelme elhúzni, zárják le szépen és legyen belőle egy olyan klasszikus amit mittudomén 2-3 évente maratonban újranézünk zusammen.
  • Darthmushroom
    az h ismerjük vagy pont együtt vannak vagy nem egy csomó új poén lehetőséget nyit meg.meg mi van akkor ha barney meg robin tényleg összeházasodna(mivel ez kell h megism. őt). az is csak új lehetőségeket nyitna meg.
  • Kmarha
    én csak arra vagyok kiváncsi, még hányszor lövik el a "és végre kitárult a világ Ted előtt" fasszágot. Kb minden évadban benne van.

Amúgy legalább lehetett élvezni ezt a részt, épp annyira, hogy a következőt még meg nézzem
  • ProGabe #3500
    roflmao

szerintetek ha kiderülni ki az anya, hirtelen olyan lenne a sorozat, mint az első évadokban? csak kiderülne egy tény, de emiatt nem feltétlenül lenne több poén

nem az a gond, hogy "nem történik semmi", hanem az, hogy nincsenek igazán jó poénok, ill. a feelgood faktor is nagyon lecsökkent. a Jóbarátokban sem voltak Shakespeare-i fordulatok, elég volt az is, ha egy szobában voltak 3-an és csak beszélgettek. a lényeg, hogy vicces volt
  • tigeroo
    spoiler, bocsi.
  • tigeroo
    de nemfognak összejönni

még meséli is hogy robin volt az utolsó nő akinek kimondta hogy 'szeretlek' , utána már csak az anyának mondta ezt
  • lemongrass
    nem lenne gáz, de a sokadik bőrt nyúzzák már le erről... illetve dramaturgiailag zsákutca a #3470-ben említett dolgok miatt.

más... ha Barney nem lenne , már rég nem érdekelne, h ki szülte a két kölyköt...

#3492 <- ott a pont!

• LoSA
    Nem értem, hogy miért lenne gáz, ha Robin és Ted összejönne és mondjuk a sorozat vége az lenne. A sorozat is így kezdődött, szerintem nem lenne gáz.
  • tigeroo
  • paly90
    végre egy jó rész:)
    mondjuk Marshall utolsó mondata azért megrémiszt...
    "még nem"....remélem nem veszik elő megint a Robin-Ted témát, ideje lenne már h összejöjjön Barneyval azt jóvan:D
  • LoSA
    Nah ez végre... Nagyon jó rész volt, nagyon tetszett!! :)
  • Darthmushroom
    tényleg nem volt rossz rész, de max csak az idei/tavalyi évadhoz viszonyítva. am ha minden igaz ugyebár akkor Barney és Robin esküvőjén ism. meg a feleségét. akkor lehet h valamelyikük rokona? vagy szerintetek ez rossz gondolkodás?:D
    másik szerintem igazán meghúzhatnák azt a lépést h megism. mert 1-2évadot azzal is ki lehetne tölteni h jönnek össze vagy vesznek össze jönnek megint össze stb.
  • [HUN]FaTaL
    Na végre egy jó rész :)
  • ressy14
    Végre haladtunk a fő cselekménnyel. Kezdenek megint belejönni.
  • hungary27
    Az utolsó rész megint ütött:D
  • Danyi
    Jaja, ez végre fasza volt. Lehetett rajta nevetni, apró történések is voltak. +1 :)
  • Golyo69
    A mostani rész sem volt rossz :) nekem tetszett...és mostmár remélem elindul abba az irányba ahova kéne :D
  • LoSA
    Ez a rész jó volt, tetszett, jókat mosolyogtam. Talán feledteti a múltkori iszonyatosan gyenge részt. :)
  • Danyi
    Persze, ez nekem is leesett :D Én csak az okot fejtettem :D
  • paly90
    persze nem azért, de úgy őszintén az nagyon szánalmas lenne:D:D
  • FZoleee
    nem hiszem, hogy az emberek azért néznék, mert kíváncsiak az anyára, az nyilván csak az utolsó részben fog kiderülni, hogy ki:D
  • paly90
    én akk azon röhögnék h hogy lehettem ilyen gyökér h végignéztem ezt a szart:D