4281
-
#3561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki mondta, hogy a mostani évadzáróban lesz az esküvő? Semmi utalás nincs erre. -
#3560 Elég szokatlan lesz ha vége lesz. -
#3559 én imdb-n úgy látom még 1 részhez van szerződtetve (now we're even) és annyi -
debcsillu #3558 De barney-t és qiunnt se mutatnák a jövőben...szóval azért van itt még talány... -
#3557 áh sztem az a lehetőség kivan zárva, nemhiába nem mutatják robint + barneyt együtt a "jövőben", ezlesz a csattanó. :D -
debcsillu #3556 de jó se...ok, a vége aranyos volt, de még mindig nem tudom elhinni, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet h mégse Robin lesz az évadzáró részben Barney menyasszonya, hanem Quinn... -
#3555 nah ez nemvolt olyan rossz rész :D -
#3554 Hát igen, a Friends az eredeti azért... Színvonalban is szerintem egy jó nagyságrenddel a how i met felett áll, sok részén többet nevettem, mint how i met-nél némelyik évad alatt összesen... -
#3553 **mert végig néztem lassan
egy szó kimaradt :D -
#3552 tutira kiderül :D -
#3551 gondolod kiderül? -
#3550 igen sok mindenben hasonlít csak ugye ez most játszódik az meg jó pár évvel ezelőtt volt :D ugyanazt a sorit még sem adhatják el :)
ez kicsit modernebb és sokan szeretik köztük én is...és igaz néha vannak nem olyan jó részek (direkt nem írom hogy "rossz" mert még ebből is a jóbarátokra asszociál vki :D ) de mostmár végig nézem akármi lesz mert végig lassan 7 évadot ( régebbieket (1-2-3-4-5) már többször is és mindig tudok nevetni rajta:D jah és kiváncsi vaok ki az ANYA :D -
#3549 vagy ranjit, a taxisofőr! :D -
#3548 -
#3547 A legjobb fej azért a HIMYM-ben nem a Marshall szvsz. Inkább Lorenzo von Matterhorn :D -
#3546 Jóbarátok vs Így jártam anyátokkal
-
#3545 szerintem is jó volt... -
Danyi #3544 Szerintem fasza volt ez a rész :) :) -
#3543 -
#3542 Nekem most valahogy nem tetszett annyira ez a resz. Eros kozepes.... -
Neoncsoves #3541 ez a rész nagyon jó volt, de bekaphatják hogy a következő rész csak jövő hónapban lesz... -
paly90 #3540 hát volt egy pár időhúzó dolog is, de az elmúlt mondjuk 3 részben azért haladtak elég szépen:) -
#3539 Aki most fel van zárkózva, kérdem: történt az évadban eddig bármi érdekes vagy csak a szokásos időthúzó unalmas semmittevés az egész? -
#3538 brobe :D:D:DD -
#3537 szerintem jó kis rész volt -
#3536 Nekem kicsit erőltetettnek tűnt ez a rész. Mintha valami hasonlót már csináltak volna...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, a Búváros - Playbook-os részben. -
#3535 tessék :D -
#3534 -
#3533 Hamár 500 miles :D
LEGEN...
-wait for it-
...DARY! -
#3532 miiiii?? ez komoly :O :) -
#3531 igen -
#3530 Üdv!
A Robint játszó színésznő terhes volt a negyedik évad végén vagy miért van mindig ilyen bő cuccokban? -
#3529 Én tudtam :)
Arról nincs ilyen kép, hogy Robin kollégája Sandy Rivers, Alyson Hannigan férje? :D -
#3528 Következő rész márc. 19-én. -
#3527 -
#3526 Csak eszembejutott, valószinüleg volt már, de azért berakom. :) -
#3525 A végén kiderül, hogy övé a GNB -
#3524 LOL
-
#3523 Remélem nem valami idétlen poén lessz az. -
#3522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!