How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
újráznom kéne az elsõ évadokat :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jóbarátokban semmi visszaesés nem volt emiatt,sõõõõt.
:) Semmi okosság :P
"EBBEN A SOROZATBAN nem annyira vicces.."
😉
Azért a jóbarátokban csak sikerült megoldaniuk az ottani íróknak. 😊
Szóval egyetértek a #3417-tel.
http://goo.gl/gd6Zi5
mármint õk nem tudják viccesre megírni, pontosabban vicces szituációkat nem tudnak kitalálni
az egyik legszánalmasabb egyébként az utóbbi részekben a többször elsütött poénok száma: most a soooooooooooooo, aztán volt az, amikor beszívva mindig rossz sorba álltak, és volt még jó pár ilyen. ezek sokszor még elsõre sem jók, nemhogy harmadjára, meg negyedjére
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Illetve még az is gond, hogy folyamatosan elõrángatnak régebbi, bevált poénokat, karaktereket, ami egy igazi rajongóban elég nagy visszatetszést kelt.
Egyedül Barney tud még sziporkázni, komplett részeket visz el a hátán.
Mindentõl függetlenül természetesen nézni fogom, de tényleg már csak megszokásból.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
fõcím(ek) kifejezetten tetszettek😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Alá meg bevágva az egyetemista Ted és Marshall ahogy épp szendvicseznek: "So are we"
szal 1 szimpla füves poén
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de érdekes, mert most meg már én se látom...
http://goo.gl/gd6Zi5

nade majd köv héten remélhetõleg😉
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
amikor Barney és Ted énekelt ott kicsit elmosolyogtam magam és ennyi...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ep 13
Tailgate
2012/1/2