How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
A Comedy-nek érdekes filozófiája van, miszerint már másfél éve folyamatosan ismétlik a részeket. Van olyan amit már 6-odszorra láttam.<#zavart2>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
6. is lement már, de felirattal jobb. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Comedy Central...már azt hiszem az ötödik évadot is leadták.
precision
eztv.it és annyi 😊

Bazinga!

bency
Én Btjunkie ról szedem a részeket

:) Semmi okosság :P

tigeroo
isohunt + hosszupuskasub
Tudtok olyan helyet, ahol magyar szinkronnal, vagy legalább magyar felirattal lehet nézni a sorozatot? Nincs se megaupload, se VideoBB se Videozer, pedig eddig ezekrõl a helyekrõl szereztem be az epizódokat.

hungary27
Következõ rész 31. én.
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

úú genyó, Barney örökké csörgõ telefonjáról szóló rész mekkora volt anno 😄DDD

ProGabe

újráznom kéne az elsõ évadokat :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bency
Igen! Igy van,ebben a sorozatban nem vicces csak!

Jóbarátokban semmi visszaesés nem volt emiatt,sõõõõt.

Jóvanna, pontosítok:
"EBBEN A SOROZATBAN nem annyira vicces.."

😉
[HUN]FaTaL
"és az annyira nem vicces"

Azért a jóbarátokban csak sikerült megoldaniuk az ottani íróknak. 😊

Szóval egyetértek a #3417-tel.

ProGabe
"és az annyira nem vicces"

mármint õk nem tudják viccesre megírni, pontosabban vicces szituációkat nem tudnak kitalálni

az egyik legszánalmasabb egyébként az utóbbi részekben a többször elsütött poénok száma: most a soooooooooooooo, aztán volt az, amikor beszívva mindig rossz sorba álltak, és volt még jó pár ilyen. ezek sokszor még elsõre sem jók, nemhogy harmadjára, meg negyedjére

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az elsõ két évad hihetetlen jó volt, imádtam! A harmadik-negyedik is simán elment, de már érezhetõ volt a visszaesés. Aztán az ötödik évadtól kezdve folyamatos mélyrepülésben vannak a srácok. Valahol teljesen érthetõ, hiszen egy szituációs-komédia már nem lehet ugyanaz, ha az eredeti szituáció már sokadjára változott meg. A karakterek már nem fiatalok, már a felnõttkor problémáival foglalkoznak (és az annyira nem vicces), stb.

Illetve még az is gond, hogy folyamatosan elõrángatnak régebbi, bevált poénokat, karaktereket, ami egy igazi rajongóban elég nagy visszatetszést kelt.
Egyedül Barney tud még sziporkázni, komplett részeket visz el a hátán.

Mindentõl függetlenül természetesen nézni fogom, de tényleg már csak megszokásból.
bency
Egyetértek.

tigeroo
nézni nem muszáj, de véleményt nyílvánítani lehet róla
Kmarha
rászokott az ember nehezen hagyja abba 😊 akkor is ha már csak csalódás.. egyszer csak eljön a szakító pont (ha addig nem fejezik be)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nem muszáj nézni

Azt hiszem tökéletes alkalom, hogy itt végre befejezzék. Ez már csak ócska szenvedés, egyfajta haláltusája egy valaha volt jófajta sorozatnak.
how i met your barney xD

nem volt rossz rész😊
fõcím(ek) kifejezetten tetszettek😊

hungary27
😄DD
artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
kösz😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
Egy extravagáns néger prof: "The quantity of posts with how i met your mother is too damn high"

Alá meg bevágva az egyetemista Ted és Marshall ahogy épp szendvicseznek: "So are we"

szal 1 szimpla füves poén
Jim Morrison
ja :/ valaki mondja el mi volt ott 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

modellmaker
Azóta már 404.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nincs cache, fõleg nem az összes böngészõmön ugyanaz
de érdekes, mert most meg már én se látom...

[HUN]FaTaL
Korábban látszott, így neked valószínûleg cachebõl húzza. Én is láttam korábban pcrõl, viszont most mobilról vagyok és tényleg nem látszik.

de látszik (4 böngészõvel tesztelve)

nem látszik a kép...

dehogy nézem, pont hogy vártam vmi jobbat😄
nade majd köv héten remélhetõleg😉
tigeroo
ha nem hüledezel a múlthetin akkor nézd meg azt mégegyszer
😞
[HUN]FaTaL
Nem, jövõhéten lesz.

Tegnap nem volt új rész?
természetesen..😄

de szigorúan a Barney-s sorok miatt! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

hát én is csak azt tudom mondani h nem volt jó...
amikor Barney és Ted énekelt ott kicsit elmosolyogtam magam és ennyi...

tegnap este kerítettem rá sort... kritikán aluli...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

precision
hát ez sem volt egy túl jó rész... :|

Bazinga!

skinnyman
Nálam ez pont fordítva volt, néztem h ez a sorozatgyilkos meg hogy lehet Barney apja 😊

Regards,

nézem a Dextert és Barney faterja egy sorozatgyilkos benne... mondom jajj 😄

FZoleee
Season 7
Ep 13
Tailgate
2012/1/2

Szerintem nincs gond vele, nekem továbbra is tetszik.