4281

• gotchaaa
    Oh...jogos :)úgy tűnik kissé fáradt voltam már fél 4-kor :(
  • Golyo69
    hát igen ott van a bábu :) de azért mert úgy kezdődik a rész hogy közli Robin Barney-val hogy terhes!! és mivel a gyerekeinek azt mondja hogy meséltem már hogy találkoztam apátokkal? úgy állítja be mintha barney lenne az apa :) ez nem spoiler :)
  • gotchaaa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézegetem a régi részeket és fúú micsoda spoilert találtam s07e12-ben! Amikor Robin beszélget a nem létező gyerekeivel, a rész végén végén, mikor eltűnnek a srácok, akkor látszik a kanapé mögött egy rohamosztagos bábu, bár nem bal oldalon mint Barney lakásában lehetett sokszor látni de azért na :)
  • Swarczi
    Amúgy csak nekem tűnt fel hogy Ted az elején bejelenti, hogy ez egy balul sikerült esküvő? Sztem Robin és Barney ezért nem maradnak majd együtt, tán az évad elején is vacilált Barney h mi legyen
  • Jim Morrison
    múlt héten megnéztem az utolsó részeket. A végének nem örültem de amúgy jó volt, a reptéri trükk is :D
  • hungary27
    :DD
  • Malakai
    6x01? Ez lehet tipikus HIMYM néző átejtés, csak utalnak rá, nem mondja ki.
    The day I met your mother was the day of a wedding.
    Aztán vált a kép Barney esküvőjére.
    Ez spoiler? Másfél éves téma. :)

@LoSA az viszont már spoiler. :)
  • [HUN]FaTaL
    De igen, nézd csak meg megint, a tavalyi évadban elmondja Ted, hogy ezen az esküvőn ismerte meg.
  • hugopareiros
    EGY esküvőn ismerte meg. Nem volt szó arról, hogy Barney esküvőjén.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván nem mivel az Barney esküvője, ráadásul hatszor elmondták már, hogy az anyát azon az esküvőn fogja megismerni. :)
  • LoSA
    Akkor jól gondolom, hogy Barney és Robin fog összeházasodni? Kár... :)
  • Malakai
    Az Barney esküvője, nem Tedé. :)
  • LoSA
    Én szerintem nem Robin lesz Ted felesége, bár én annak örülnék a legjobban. Ezt még szerintem úgy lehet csavarni, ahogyan az ember csak akarja. :) Nekem nem szimpatikus ez a Victoria, talán Ő volt a legsemlegesebb számomra a sorozatban, Ted csajai közül. Egyébként én egy ici-picit ütősebb évadzárót vártam, de egyébként nem volt olyan rossz, várjuk a folytatást!
  • [HUN]FaTaL
    Ősszel, mint mindig.
  • skinnyman
    Agreed, abszolút nem egy liga ez a sorozat a Friends-el, de mondjuk nem is várható ez el. Valahogy mindig sejtettem, hogy ebből ilyen húzzuk-húzzuk rétestészta lesz... Sokszor több részen át egy darab poén nincsen csak ilyen szánalmas műdráma századszorra is eljátszva, amikről ráadásul előre lehet tudni, hogy nincs is semmi jelentőssége. Esküszöm, voltak évadok itt amik úgy mentek el, hogy nem röhögtem annyit összesen, mint egy-egy Friends vagy akár pl Office részen.
    Sokszor jobban hasonít egy brazil szappanoperához ahol mindenki kavart már mindenkivel ötször, ugyanazt játszát el az örökkévalóságig újra és újra és soha nem lesz semmi értelmes belőle... De ezt írhattam volna már 3 évaddal ezelőtt is... Remélem a 8-al befejezik már...
  • Golyo69
    Amúgy jó a banner :D
  • Golyo69
    Sztem k...va jó volt :D várom a 8.ik a évadot :D

Robin nekem sem volt akkora meglepetés de azért arra kivácsni vaok hogy mégis hogy lett ő mennyaszony :D

Mikor lesz köv évad tudni már vmit?:D
  • hugopareiros
    mégis nézed :D
  • Lantee
    Én meg már totál leszarom, hogy ki-mikor-kivel-hogyan, mert egyszerűen annyira unalmas, izzadságszagú, unalmas egy műsor, hogy az valami borzasztó! Ez a Lilly meg állandóan terhes, már nekem kellemetlen, ahogy próbálják takargatni a nagy hasát...már nem is tudom hányadszorra. Ultragáz!
    Egy FRIENDS simán kitartott 10 évadon keresztül, és az utolsó résznél tényleg könnyek között tették le a kulcsot az asztalra.

Ebben a sorozatban volt kb. 3 évadnyi potenciál, azóta csak folyamatos önismétlés, és a poénok teljes hiánya jellemzi. Srácok, a csúcson kellett volna abbahagyni.
  • rastaman
    ffffuuuuuu!! persze, hogy ilyen évadzárót csinálnak :D
  • debcsillu
    hát nekem a "menyasszony hívat téged" résznél totál egyértelművé vált hogy Robin az, mert pl Quinn vagy akár más Barney-csaj miért hívatná pont Tedet?
    A Victoriás szál meg nemtom hova vezet, de kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
  • Danyi
    Nem tudom, hogy mikor volt az a rész, de ahogy láttam azt a jelenetet, hogy Barney beszél Teddel és ő a vőlegény... Majd jön a "Menyasszony hívat téged" rész tuti voltam benne, hogy Robin az. Bár az utóbbi pár Quines rész kicsit elbizonytalanított... :D Ezért jöhetett le úgy, hogy nem értek semmit :D Feltettem minden kérdést, ami eszembe jutott a történet lehetséges csavarjaival kapcsolatban :D
  • lemongrass
    pöpec az új banner... /bár nekem a mod 1 jött be legjobban! :D/
  • [HUN]FaTaL
    Biztosan lesz csavar, de az előző kommentedből az jön le, hogy nem értesz semmit :D A mennyasszony nekem már tavaly májusban világos volt, szóval most elpazaroltak egy jelenetet. :D
  • Danyi

Ez ilyen egyértelmű? :D Mármint, persze, annak tűnik, de gondolod, hogy nincs mögötte semmi csavar? :D Csak lazán: Ted lenyúl egy menyasszonyt, Barney dobja az imént eljegyzett barátnőjét és rögtön feleségül veszi Robint. :D Értem én, hogy Robin lesz a menyasszony, mert ez már februárban világos volt :) Csak a miként érdekes :)
  • [HUN]FaTaL
    Mondtam, hogy ebben a részben még nem jutnak el az esküvőig, majd a következő évadban (vagy annak a végén)...

#3613: Mit nem értesz?:D Barney eljegyezte Quinnt, majd szakítanak, később meg el fogja venni Robint.

Ted meg biztosan nem veszi el Victoriat, lévén "anyut" majd Barney esküvőjén fogja megismerni.
  • Danyi
    Hát most szeptemberig szünet, amennyire én tudom... :( Pedig fúúú :D
  • hungary27
    Majd pár hónap múlva rájössz. :) (úgy hallottam lesz egy kicsi kihagyás)
  • Danyi

Okés, de most mi van? Most akkor ki a menyasszony? :D
    #3470-ben kifejtettem, hogy miért Robin, és #3472-ben választ is kaptam rá, hogy Robin lesz a menyasszony. De akkor most miii? Vagy inkább ki...? A hivatalos
    Vagy Robin annak a csávónak lesz a menyasszonya akit otthagy Victoria? :D
    Meg... Victoria ott volt abban a teremben, ahova Ted tévesen ment be? :D Mert cukrászként nem sanszos... :D De akkor miért baszott ki a csajjal?
    Csak én nem értem, hogy most, ki hogy mi kit mit? :D
  • berczely
    fúúúú az engem kiakasztott! megvoltam zavarodva, alig vártam, hogy megmutassák azt erre.... :DDD ökrök. Ha a 8. évad az utolsó akkor lehet, hogy a Viktória marad a Ted csaja? Bár a sorozatot elnézve szerintem 2 rész és már szakítanak is :D A végén amugy nem az volt, hogy a menyasszony hívatta Tedet ő meg ment és a menyasszony Robin volt. wtf? Vagy az megint egy másik esküvő? :D
  • ressy14
    szvsz két külön szál lesz. Robin keres magának vki mást. :)

Az elején am engem csak az a rohadt ajtó érdekelt :D
  • berczely
    Írtam a modi topicba, hogy a 2. képet tegye be valaki.

Amúgy mi a tököm volt ez a 2 uccsó rész? Eszméletlen!
    Most akk Barney Robint veszi el? wtf?
  • ressy14
    Én is a másodikra szavazok. És grat, jó lett.
  • berczely
    Magyar felirat a 23-24. részhez!
  • hugopareiros
    én is a 2.-ra
  • Malakai
    A gloss nélküli élesebb esetleg ezzel a babakék kerettel. :)
  • berczely
    Nekem 8. Ha megszavaztátok valaki rakja be vagy rakassa ki. :) Ha meg egyik sem jó akkor nyasgem!
  • tigeroo
    2.-ra voksolok :)
  • berczely
    Új bannernak?

És még 2 apróbb változtatással. 1. 2.
  • Neoncsoves
    What the F*******************************************************