How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"záróepizódként meg beköpné ted, h mind2-t adoptálta... na az lenne a csavar 😄"
Azon legalább egy nagyot röhögnék 😄
Azon legalább egy nagyot röhögnék 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
akkor járnánk a legjobban, ha a sorozat címe ez lenne ->
akkor nem agyalnánk, hogy a 7 évad alatt leamortizálódott Ted mikor találja meg azt a nõt....
mellesleg nem bírtam ki és megnéztem az utsó 2 részt... no comment... tényleg csak a remény az, ami miatt nézem... hátha jobb lesz... hátha újra jó lesz...
záróepizódként meg beköpné ted, h mind2-t adoptálta... na az lenne a csavar 😄
akkor nem agyalnánk, hogy a 7 évad alatt leamortizálódott Ted mikor találja meg azt a nõt....
mellesleg nem bírtam ki és megnéztem az utsó 2 részt... no comment... tényleg csak a remény az, ami miatt nézem... hátha jobb lesz... hátha újra jó lesz...
záróepizódként meg beköpné ted, h mind2-t adoptálta... na az lenne a csavar 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
eddig 8 a biztos, utána még lehet...mivel kb sorozatcsúcson is van nézettségügyileg(bár nem tudom mire fel)
A színészek szerzõdése a 8.ik évaddal lejár, és többen se tudják még, hogy visszatérnek-e (vagy vissza akarnak-e egyáltalán, Segel asszem inkább filmezne), szóval sanszos, hogy már csak egy évad lesz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 7. közepénél járunk és még semmi nincs kialakulóban. Szerintem 8 évaddal nem ússzuk meg. Ha meg valóban csak 8 évad lesz, az csak jó változás lehet, mert nem lesz ennyire vontatott, hanem minden epizódban történik majd valami.
Bár ezt nem tudom miért írjuk spoilerbe <#vigyor2>#vigyor2>
Bár ezt nem tudom miért írjuk spoilerbe <#vigyor2>#vigyor2>
Dum spiro, spero.
Szerinted akivel össze fog házasodni BARNEY, az idegen lesz a többiek számára? 😄
Nem 1ik napról a másikra találnak neki csajt.
Nem 1ik napról a másikra találnak neki csajt.
Végülis ebben van logika,mert így értelmet nyerne a sorozat címe 😄 Bár ha a sorozat történéseit vesszük akkor viszont kizárt dolog, mert 1, ugye Robin nem volt a csaj lakótársa, 2: Robin nem volt abban az egyetemi teremben, azon az órán; 3: Ted Barney esküvõjén ismerte meg azt a csajszit 😄 Én Addig amíg Robin nem jött össze a Buliszerviz 2-es csávóval (Kal Penn-nel)addig meg voltam gyõzõdve, hogy Robin Barney-val házasodik össze. Ugyanis volt egy jelenet... Amikor ez a párbeszéd zajlott le: "Ted, a võlegény hívat Téged..." és akkor a megdöbbenés, Barney a võlegény... És aztán... "Ted, a menyasszony hívat Téged..."- bár azt nem tudtuk, meg, hogy ki a menyasszony, de szerintem nagy valószínûséggel Robin az (egyrészt mert nem volt mutatva a jelentben, másrészt, ha egy idegen lenne a menyasszony, mit akarna Tedtõl?).
a végén bemondja majd Ted a gyerekeknek, hogy
csak kamuztam, Robin az anyátok... 😄 vagyis azt mondtam, hogy Robin a neve, hogy ne lõjem le a poént...
Bazinga!
sztem még lesz valami csavar, csak nem sütik el megint ezt a szart. (fõleg hogy bazdmeg ted még ott panaszkodik hogy nem akar randizni csak bulizni aztán a rész végén már szerelmet vall a "semmibõl")
lehet csak ted azért mondta hogy vigasztalja vagy valami, de am a barney dolog is elég gáz hogy nemtudja mit akar.
marshall és lilyt pedig sikerült teljesen dilettánsra átírni mint jellemek...
szal nemistudom.. nem akarom elhinni egyszerûen!
kíváncsi vagyok amúgy hogy az ofisöl fórumon is ennyien rinyálnak a plot miatt...?
lehet csak ted azért mondta hogy vigasztalja vagy valami, de am a barney dolog is elég gáz hogy nemtudja mit akar.
marshall és lilyt pedig sikerült teljesen dilettánsra átírni mint jellemek...
szal nemistudom.. nem akarom elhinni egyszerûen!
kíváncsi vagyok amúgy hogy az ofisöl fórumon is ennyien rinyálnak a plot miatt...?
ja igen, bocsesz...😊
So-so, ez a Ted-Robin ügy már tényleg gáz...remélem jól kikosarazza, és végre összejön Barney-val...
Az utolsó jelenten nagyot röhögtem 😄
Errõl a Ted - Robin témáról még hányadik bõrt húzzák le és mi a francnak? Semmi jobb nem jutott eszükbe?
Errõl a Ted - Robin témáról még hányadik bõrt húzzák le és mi a francnak? Semmi jobb nem jutott eszükbe?
múlt hetit nem láttam még... meg a tegnapit sem... sõt, sanszos, h megvárom a befejezõ epizódot és akkor darálom le a felgyülemlett részeket... de ahogy látom sokmindenrõl nem maradtam le...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ez sokkal jobb rész volt, mint a múlt heti... A vége adta, de az utolsó elõtti jelenet...
hát... Miért? Amikor úgyis tudjuk, hogy nem lesz belõle semmi... Akkor minek elõszedni újra...? Egyszerûen nem értem...
Történések voltak, Barney megint elvitte a hátán a show-t, de a vége...pfff...még hányszor akarják ezt ellõni?!
fordítva nem?😄
a Tedes Robinos volt az utolsó elõtti..az szánalom volt
az utolsó meg a sztriptíztáncos😄 azon besírtam😄
a Tedes Robinos volt az utolsó elõtti..az szánalom volt
az utolsó meg a sztriptíztáncos😄 azon besírtam😄
Nemár, milyen vége volt már ennek a résznek????? Hányszor akarják még eljátszani ezt????
Az utolsó elõtti jelenet tényleg jó volt😉
Az utolsó elõtti jelenet tényleg jó volt😉
az utolsó jelenet nagyon nagy volt😄😄
az utolsó elõtti viszont szánalmas sztem...
amúgy ismét egy gyenge közepes rész
az utolsó elõtti viszont szánalmas sztem...
amúgy ismét egy gyenge közepes rész
Már vagy 20-adszorra nézem újra a Comedy Centralon az elsõ 2-3 évad részeit, de még mindig többet tudok rajtuk röhögni, mint az újakon...
Dum spiro, spero.
<#wilting>#wilting>
hát tényleg nem volt benne semmi említésre méltó...
talán Barneynak volt 1-2 jó mondata, de ennyi :|
hát tényleg nem volt benne semmi említésre méltó...
talán Barneynak volt 1-2 jó mondata, de ennyi :|
Bazinga!
Hát mert semmi nem is történt benne. Nálam dettó ugyan ez volt az érzés, hogy máris vége?
Nem elég, hogy unalmas volt, de mintha semmi sem történt volna benne! A végén csak pislogtam, hogy máris vége? Azt hittem, csak reklámszünet...
Jó hozzá, amúgy igen elég uncsi rész volt szerintem is.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De miért olyan késõn jön? 😞
Hmm... Miért át állt két hetenkénti kiadásra?
vizsgaidõszak miatt most sikerült csak megnéznem a legutóbbit 😊
Ez a rész nekem kifejezetten tetszett.
Haver a Comedyn nézi, minden évben szeptemberben letolják a részeket aztán ismételnek. Heti 4 részt adnak, így 6 hét alatt vége egy évadnak.
Már azt is letolták?!
Mindenesetre néha elkapok egy-két régebbi részt, és akkor a TV elõtt ragadok. Múltkor volt a cigarettás (mikor mindenki bagózik), és hát Lily hangja pl. totál nem jött át.
Mindenesetre néha elkapok egy-két régebbi részt, és akkor a TV elõtt ragadok. Múltkor volt a cigarettás (mikor mindenki bagózik), és hát Lily hangja pl. totál nem jött át.