How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
igen

mascarun
Üdv!
A Robint játszó színésznõ terhes volt a negyedik évad végén vagy miért van mindig ilyen bõ cuccokban?

ReszegKoldus
Én tudtam 😊
Arról nincs ilyen kép, hogy Robin kollégája Sandy Rivers, Alyson Hannigan férje? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Következõ rész márc. 19-én.

Dum spiro, spero.

Adaaam

everything's better with music

Malakai
Csak eszembejutott, valószinüleg volt már, de azért berakom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ressy14
A végén kiderül, hogy övé a GNB <#idiota>

Dum spiro, spero.

LOL

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

hungary27
Remélem nem valami idétlen poén lessz az.
ressy14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dum spiro, spero.

tigeroo
sztem nincs kidolgozva.

tudod mint amikor jön egy jelenet csak a poén végét mondja el és mindenki röhög az ultimate viccen 😄
Skypack
Jelenleg a 7. évadnál tartanak, de nem hiszem, hogy ezt valaha megtudjuk talán az utsó részben kiderülhet, plusz poénként.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

hungary27
Pontosan nem.
mascarun
Üdv! Még csak a második évad elején tartok. Ki fog derülni valaha hogy mit dolgozik Barney?

tigeroo
ez jó rész volt, elment egynek
FZoleee
sitcomnál viszonylag értelmetlen sztem, de mindegy😄
Golyo69
ennyi 😄 720p alatt semmit nem nézek már 😄

GGMU

Skypack
Elvileg a CBS oldalán is lehetne nézni, csak nem támogatott kis hazánkban, vagy mi.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

[HUN]FaTaL
Nem volt rossz. 😊

De 720p alá nem adunk 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
jó volt, és az x264 még szebb is, meg kisebb méretû is az xvid-nél😊
hungary27
Szerintem ez is olyan rész volt mint az utolsó kettõ. Jó.
Marci0115
jó rész volt, de csak a csajok miatt

Golyo69
nekem tetszett az új rész😄
akkor is ha vannak gyengébb részek....nekem tetszik 😄

GGMU

vége nagyon tetszett, talán most már végbemegy Tednél a "felnõtté válás" ahogy te is írtad..😊
sztem is azt a házat teszi rendbe majd amelyiket megvette anno...
Barney és Quinn szála tetszett, voltak benne jó poénok, de kiszámítható volt h a végén elkezdenek randizni

Szerintem most kezdi el majd építgetni azt a házat amit évadokkal ezelõtt megvett.

ressy14
De Ted meghúzta az amit anno Lily? Elmegy messzire, vagy csak átköltözik máshova NYC-n belül? <#fejvakaras>

Dum spiro, spero.

s07e18:

Lagymatag egy rész volt egészen 19:50ig. Tetszett Ted húzása 😊 remélem ez dob majd egyet az õ karakterén is. Nyafogós kisfiúból hátha végre normális felnõtt lesz.

Barney és Karma dolog viszont keresztülhúzta a számításaimat 😄
Azt hittem 14:30 körül, hogy Barney visszatér a csajozós múltjához és az lesz a szezonzáró, hogy eljegyzi Robint.
Mondjuk ez még simán meglehet, de remélem ha összejön Karmával akkor nem ilyen 1-2 részig vele vagyok dolog lesz.

Sõt igazából örülnék neki, ha nem Robin lenne a felesége. (utálom Robin karakterét) Azután a húzás után amit tett R., hátha nem lágyul el B.

Valóban... Keretet adna a történetnek eléggé... De ez nem lesz így 😊 Ebben szinte biztos vagyok, bár kicsit troll lenne... 😄

tigeroo
hallod, én már ezt mindig leírtam, igazából pont leszarnám ki az anya ha a színvonalt tudnák tartani 😊 így nincs értelme elhúzni, zárják le szépen és legyen belõle egy olyan klasszikus amit mittudomén 2-3 évente maratonban újranézünk zusammen.
Darthmushroom
az h ismerjük vagy pont együtt vannak vagy nem egy csomó új poén lehetõséget nyit meg.meg mi van akkor ha barney meg robin tényleg összeházasodna(mivel ez kell h megism. õt). az is csak új lehetõségeket nyitna meg.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Kmarha
én csak arra vagyok kiváncsi, még hányszor lövik el a "és végre kitárult a világ Ted elõtt" fasszágot. Kb minden évadban benne van.

Amúgy legalább lehetett élvezni ezt a részt, épp annyira, hogy a következõt még meg nézzem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
roflmao

szerintetek ha kiderülni ki az anya, hirtelen olyan lenne a sorozat, mint az elsõ évadokban? csak kiderülne egy tény, de emiatt nem feltétlenül lenne több poén

nem az a gond, hogy "nem történik semmi", hanem az, hogy nincsenek igazán jó poénok, ill. a feelgood faktor is nagyon lecsökkent. a Jóbarátokban sem voltak Shakespeare-i fordulatok, elég volt az is, ha egy szobában voltak 3-an és csak beszélgettek. a lényeg, hogy vicces volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
spoiler, bocsi.
tigeroo
de nemfognak összejönni<#wow3>

még meséli is hogy robin volt az utolsó nõ akinek kimondta hogy 'szeretlek' , utána már csak az anyának mondta ezt
nem lenne gáz, de a sokadik bõrt nyúzzák már le errõl... illetve dramaturgiailag zsákutca a #3470-ben említett dolgok miatt.

más... ha Barney nem lenne , már rég nem érdekelne, h ki szülte a két kölyköt...

#3492 <- ott a pont!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

LoSA
Nem értem, hogy miért lenne gáz, ha Robin és Ted összejönne és mondjuk a sorozat vége az lenne. A sorozat is így kezdõdött, szerintem nem lenne gáz.

tigeroo
végre egy jó rész😊
mondjuk Marshall utolsó mondata azért megrémiszt...
"még nem"....remélem nem veszik elõ megint a Robin-Ted témát, ideje lenne már h összejöjjön Barneyval azt jóvan😄

LoSA
Nah ez végre... Nagyon jó rész volt, nagyon tetszett!! 😊

Darthmushroom
tényleg nem volt rossz rész, de max csak az idei/tavalyi évadhoz viszonyítva. am ha minden igaz ugyebár akkor Barney és Robin esküvõjén ism. meg a feleségét. akkor lehet h valamelyikük rokona? vagy szerintetek ez rossz gondolkodás?😄
másik szerintem igazán meghúzhatnák azt a lépést h megism. mert 1-2évadot azzal is ki lehetne tölteni h jönnek össze vagy vesznek össze jönnek megint össze stb.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

[HUN]FaTaL
Na végre egy jó rész 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
Végre haladtunk a fõ cselekménnyel. Kezdenek megint belejönni. <#eljen>

Dum spiro, spero.

hungary27
Az utolsó rész megint ütött😄
Jaja, ez végre fasza volt. Lehetett rajta nevetni, apró történések is voltak. +1 😊

Golyo69
A mostani rész sem volt rossz 😊 nekem tetszett...és mostmár remélem elindul abba az irányba ahova kéne 😄

GGMU

LoSA
Ez a rész jó volt, tetszett, jókat mosolyogtam. Talán feledteti a múltkori iszonyatosan gyenge részt. 😊

Persze, ez nekem is leesett 😄 Én csak az okot fejtettem 😄

persze nem azért, de úgy õszintén az nagyon szánalmas lenne😄😄

FZoleee
nem hiszem, hogy az emberek azért néznék, mert kíváncsiak az anyára, az nyilván csak az utolsó részben fog kiderülni, hogy ki😄
én akk azon röhögnék h hogy lehettem ilyen gyökér h végignéztem ezt a szart😄