4281

• sapkafej
    de én még pár évig szórakoznék a sorozaton, most miért vagy ilyen sneci, hogy azt kívánod, hogy vége legyen?
  • stargatelost
    Te jó ég, mennyire nem volt vicces ez a kezdés. Szenvedés, erőltetett szar. Irritáló az egész brancs, kivéve Barney. De most miatta nézzem megint az évadot? Főleg, hogy beleerőszakolják megint Robinba, ráadásul semmi meglepetéssel, hiszen tudjuk, hogy lesz valamikor egy eljegyzés, meg esküvő (ez utóbbin lehetnek max. érdekes dolgok, hiszen erre játszanak rá a készítők már mióta...), az idevezető út meg kurvára nem lesz érdekes számomra, mert én rühellem Robint. Na mindegy, persze nézni fogom, de nagyon remélem, hogy az utsó évad lesz.
  • desigo
    Nem volt rossz rész ez évad kezdésnek.

Az a baj ezzel a sorozattal,hogy a főszereplő a leggázabb.

Ted lett számomra a legjellegtelenebb,nyálasabb,idegesítőbb karakter.
    Marshall is totál szánalomtenger.A korábbi vicces énje tovaszállt.
    Lily is teljesen beszürkült,csak mosolyog folyton.
    Robin szerethető karakter vele nincs bajom.
    Barney pedig az aki megérdemelné a többiek gázsiját is.

Annyira össze-visszaság lett az egész történet is,hogy nem lehet rendesen követni az eseményeket.
  • ProGabe #3678
    Az rohadt jó volt!
  • [HUN]FaTaL
    Barney egy percben összefoglalta az előző 7 évadot :D
  • tigeroo
    és hogy áll a progress, eddig ki az aki rábólintott?
  • FZoleee
    "A How I Met Your Mother csak akkor folytatódik a 9. évaddal, ha minden színész aláír – csonka gárdával a 8. évad végén véget ér a sorozat."
  • tigeroo
    na ja, legalább az évadnak van kerete, az esküvő után EGY MEGÁLLÓBAN LESZNEK omg xd

marshallék része most kurvagáz volt, de egy nyitásnak elment a rész.
  • precision
    "Az anyát akarom már!"

És akkor mi lesz ha meg lesz az anya? Semmi :) Ott lesz egy nő és annyi :)

Nem is a régi részek hangulatát várom (1, 2. évad) mert tudom, hogy haladunk előre, komolyodnak a dolgok...stb. De ez a 8x01 is olyan erőltetett volt szerintem. Ez a hagyjál üzenetet, ez a szokás, otthagytam a kulcsom...stb. Marshallék szenvedése sem volt egy kicsit sem vicces.

A következő évad végére csak eljutunk az esküvős jelenet végéig. Kb. ennyi "izgalom" van az egészben. Normális poénok meg sehol.
  • k0trapali #3672
    Hát már a tököm kivan az egész sorozattal! Megint az ernyős csaj... azt kész! Az anyát akarom már! Amúgy bírom és vártam már a 8. évadot tűkön ülve! Gyenge kezdés volt, kb átismételtük a 7. évad utolsó részét... alig haladt a sztori. Remélem ez az utolsó évad!
  • Malakai
    Hogy Segel le akar lépni azon mondjuk semmi csodálkozni való nincs, baromi régóta Lily és Marshal poénjai a legbénábbak és a leg túljátszottabbak, még akkor is amikor eseménydús a sztorijuk elméletileg.
    De hogy ennyien mondogatják amögött egyszerű anyagi okok is vannak ilyenkor a színészeknél, amikor esetleg az ő szerződéseikről is tárgyalnak. Habár ezek álltalában a 8. évad előtt szoktak zajlani, nem tudom a nyilatkozatok és náluk a szerződések mikor voltak. Most utánajárni meg lusta vagyok. :D

A 8×01 egyébként nekem tetszett, egyedül Marshalék voltak most is bénák.
  • Neoncsoves
    jó szezonkezdés :) jó lesz ez...
  • [HUN]FaTaL
    Ser Szigony @szigony_

HIMYM 8x01 (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DiMENSiON) elkezdve, ahogy már írtam, ma késő este vagy holnap reggel érkezik. #fb
  • cargame
    Felirat mai nap folyaman lesz ?
  • hungary27
    :D
  • SzirmosSzisza
    Egy pillanatig azt hittem az öregasszony lesz
  • FZoleee
    Igen, junkie-n olvastam, hogy úgy írják a mostanit, mintha az utolsó lenne, de folynak a tárgyalások a 9. évadról és ha berendelik, vannak terveik.
  • hungary27
    Ha valamelyik főszereplő nem írja alá a szerződést akkor vége lesz. De már a mostani évadot úgy írják, hogy ez az utolsó. Persze ha mindenki aláírja könnyen megoldják, hogy kitudjanak hozni egy újabb évadot.
  • ProGabe #3663
    Lusta vagyok visszakeresni és amikor olvastam lusta voltam beírni ide, a lényeg hogy NPH aszonta' ez lesz az utolsó évad.

Persze ez még semmit nem jelent, de amikor 3 főszereplő (NPH, Segel, Smulders) ki akar szállni egy sorozatból, az általában nem szokta túl sokáig húzni.
  • hungary27
  • [HUN]FaTaL
    A tavalyi évad után sok jóra nem számítok, de azért megnézem én is :D
  • Jim Morrison
    kíváncsi leszek milyen lesz. Bár szerintem ha szar lesz is végignézem azért az évadot :D
  • ressy14
    Holnap végre jön az új rész.
  • MerlinW
    2012-Sep-24 How I Met Your Mother 08x01 Farhampton
    2012-Oct-01 How I Met Your Mother 08x02 TBA
    2012-Oct-08 How I Met Your Mother 08x03 Nannies
    2012-Oct-15 How I Met Your Mother 08x04 The Bro Code For Parents
  • FZoleee
    2 kép az új évadból
  • ProGabe #3656
  • hungary27
    http://www.comedycentral.hu/news/kiadjak-az-igy-jartam-anyatokkal-filmzenejet
  • hungary27
  • Malakai
    CBS nézőinek különösen magas az átlagéletkora, de a nyugdíjasok minden csatornánál erősen felhúzzák ezt a számot. :) Viszont az elsődleges vásárlóerő nem ők, ezért is szokták a 18-49-es életkorra külön nézni a nézettséget.
  • hungary27
    45,7 az átlagkor? Ezen meglepődtem.
  • FZoleee
    "A CBS és a Fox Tv már most elkezdett tárgyalni a How I Met Your Mother 9. évad lehetőségeiről, hiszen nemcsak a főszereplőkkel, hanem a készítőkkel is le kéne szerződni, s a sztorit jobb annak tudatában alakítani, hogy tudják, lesz-e folytatás."
    "A CBS-nek egyébként a HIMYM az egyetlen sorozata, melynek közönsége 50 év alatti átlagéletkorral rendelkezik (45,7) – érthetőek a törekvések."
  • dragon11
    reméljük.:)
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szerintem ügyesen össze lett ollózva két különböző esküvő... nem hiszem hogy barney robinnal házasodna össze. szerintem csak szopatásból összevágtak két esküvői jelenetet:D
  • dragon11
    Viszont ha ez az esküvő Barney-é, akkor itt fogja megismerni az anyjukat.. azt esélytelen elhúzni 20részben[ha az esküvő 2részt ölelne fel..]

kösz.
  • Malakai
    24 részes lesz és nem volt szó olyasmiről, hogy az utolsó lenne.
  • dragon11
    Következő évadhoz kapcsolódó FEJTEGETÉS:

Szerintetek ki lehet Robin vőlegénye?oO Barney ?:OOOOO

btw ez lesz az utolsó évad..?hány részes lesz ?
  • Danyi
    Áááááá :D Ez fájt, de hatalmas forma :DDD
  • rastaman
    há-há! nagy arc ez a NPH! :D
  • ProGabe #3643
  • Jim Morrison
    én meg most álltam neki az első évadnak (nem láttam). Egy csomó minden van ami most az utolsó részekben :D basszus, előbb meg kellett volna néznem :D
    szerk:vagy várjunk csak. Lehet nem is voltak ilyen jelenetek az utolsó részekben, csak mostanában néztem egy-két részt comedyn, és valszeg ezek voltak azok :D teljesen összekavarodtam.