How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Robint játszó színésznõ terhes volt a negyedik évad végén vagy miért van mindig ilyen bõ cuccokban?
Arról nincs ilyen kép, hogy Robin kollégája Sandy Rivers, Alyson Hannigan férje? 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
tudod mint amikor jön egy jelenet csak a poén végét mondja el és mindenki röhög az ultimate viccen 😄
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem is azt a házat teszi rendbe majd amelyiket megvette anno...
Barney és Quinn szála tetszett, voltak benne jó poénok, de kiszámítható volt h a végén elkezdenek randizni
Dum spiro, spero.
Barney és Karma dolog viszont keresztülhúzta a számításaimat 😄
Azt hittem 14:30 körül, hogy Barney visszatér a csajozós múltjához és az lesz a szezonzáró, hogy eljegyzi Robint.
Mondjuk ez még simán meglehet, de remélem ha összejön Karmával akkor nem ilyen 1-2 részig vele vagyok dolog lesz.
Sõt igazából örülnék neki, ha nem Robin lenne a felesége. (utálom Robin karakterét) Azután a húzás után amit tett R., hátha nem lágyul el B.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy legalább lehetett élvezni ezt a részt, épp annyira, hogy a következõt még meg nézzem
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szerintetek ha kiderülni ki az anya, hirtelen olyan lenne a sorozat, mint az elsõ évadokban? csak kiderülne egy tény, de emiatt nem feltétlenül lenne több poén
nem az a gond, hogy "nem történik semmi", hanem az, hogy nincsenek igazán jó poénok, ill. a feelgood faktor is nagyon lecsökkent. a Jóbarátokban sem voltak Shakespeare-i fordulatok, elég volt az is, ha egy szobában voltak 3-an és csak beszélgettek. a lényeg, hogy vicces volt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még meséli is hogy robin volt az utolsó nõ akinek kimondta hogy 'szeretlek' , utána már csak az anyának mondta ezt
más... ha Barney nem lenne , már rég nem érdekelne, h ki szülte a két kölyköt...
#3492 <- ott a pont!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
mondjuk Marshall utolsó mondata azért megrémiszt...
másik szerintem igazán meghúzhatnák azt a lépést h megism. mert 1-2évadot azzal is ki lehetne tölteni h jönnek össze vagy vesznek össze jönnek megint össze stb.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dum spiro, spero.
GGMU