4281
-
#3721 megy az...
-
Neoncsoves #3720 faszomat miért nem működik a videó beszúrás...
katt -
Neoncsoves #3719 :D
-
#3718 barney for the win! jó volt ez a rész. úgy néz ki feltámadt a sorozat a tavalyi mélyrepülés után? -
#3717 ez egy jó rész volt, az eddigiek kritikán aluliak, ahogy a 7es évad is, de ezen most jókat nevettem -
#3716 -
#3715 ...avagy zárják már le ezt a szenvedést és spinoffot Barneynak!!! -
#3714 szokásos...
Barney for prezident, a többiekre ráférne egy alapos saller... főleg Lillyre és Marshallra -
Neoncsoves #3713 Gently to the bar, then hit on sluts and do ten shots :D
Boobs on the bus go up and down, up and down, up and down :D:SAD:D -
#3712 Bro bro bro your broat. :D -
Neoncsoves #3711 Lilynek jól állt a ruha :D
Marshall & Lily része szánalmas volt
Barney megint kurvanagy volt :D -
#3710 istenem annyira tudtam hogy ezt elfogják sütni marshallékkal ezt.
-
#3709 Az mindig hülye arcot vág, eléggé rondácska. -
#3708 na, most bepótoltam ezt a pár részt, nem volt olyan rossz, de másnak is feltűnt milyen hülye arcot vág második rész végén Ted csaja (bal oldalt) ? :D -
#3707 kinek ismerősek a képek? -
#3706 Megadta! :D -
#3705 Castle jó volt :D Ez viszont nem, és ezt a promot elnézve a következő sem lesz vmi jó.. Remélem legalább a tbbt megadja a heti röhögést :D -
#3704 Woohoo Castle! :D Sztem teljesen jó, ahogy az írok kezelik a kettejük kapcsolatát. És kíváncsi vagyok rá mit hoznak majd ki a dupla részből, meg úgy az egész sorozatból. ^^
Ja és ennyit a HIMYM-ről, hogy a topikjában egy másik sorozatról simán elkezdünk beszélgetni... -
#3703 -
#3702 Én másodikra, megnéztem közben a castlet. De vártam már mikor lesz vége. Nem is tudom minek nézem még... -
#3701 Osztom... 3. nekifutásra néztem végig (20percet!) annyira nem tudott lekötni.
Ja meg a kiszámíthatóság... régebben nem voltak ilyen egyértelmű részek! -
#3700 Ez a rész egy raklap szar volt. -
#3699 köszönöm az angolleckét, himym részeket konkrétan fordítottam jó 3-4 éve de np:)
nyilván arra értettem (ahogy már ittis kilett tárgyalva) hogy engem sem érdekel ki az anya, amíg tudják tartani a színvonalat felőlem úgy nyújtják ahogy akarják. de így... -
#3698 Én meg már álmos vagyok *met :D
Uccsó sor stornó de a lényeg, hogy nem arról kell szólnia. Hanem az ismerkedésig tartó útról meg persze a végén az anyáról pár randiról stb... -
#3697 Pont, hogy nem arról kellene szólnia :D Az odáig vezető útról szól, hogyan ismerte meg a kölykök anyját.
Magyar cím tudom másra utal de ne azt vedd alapul.
meet = találkozik,megismer -
#3696 Úgy álltalában a szitkomok között ez még kimondottan tartja magát az első évadban felvetett témához.
Mégha egy tizenpár epizódos egy évados valamiről lenne szó akkor kiviteleznék azt, hogy (csak) arról szól, de ez egy nyolcadik évadjánál, 163-ik részénél járó szituációs komédia...
Persze ettől még sok hibája van, csak szerintem pont nem az anya téma az. -
#3695 de érted, arról kellene szólnia hogyan ismeri meg ted az anyát? oké, végülis ezsem lényeg, legyen benne az ahogy randizgat
erre ez kimerül abban hogy van 1 utalás a mostani barátnőjére, meg a végén benyögi hogy am 1 hónapon belül szakítottak.
a többi meg marshall és lily baromkodása volt, barney is hadilábon áll mostmár a poénokkal. az a csecsemő meg már kezd idegesíteni, kinyírta az egész sorozatot. -
#3694 1 szar 1 jó rész lesz most felváltva? -
#3693 szerintem meg gáz volt... :)
a rész maga meg szokásosan unalmas... Marshal vs. Lilly iqfighterkedései, Robin vs. Ted féle szánalommal vegyítve :)
Barney hozta megint a formáját az igaz, de már ő sem a régi -
#3692 axtaqrva ennek a tegnapinak a vége mekkora volt! :D -
#3691 Valószínű -
#3690 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akk most barney + robin újra..? ha igen, akk ez az utolsó évad.. nem ?:S -
#3689 Egész jó rész volt, remélem legalább tartják a színvonalat a hátralévő részekben. -
#3688 Na ez most tényleg jó rész volt! Jöhet 7-8 szar :| -
Neoncsoves #3687 1. résznél jobb :) remélem ugyanigy fog növekedni a színvonal és az évad vége jobb lesz mint az eddigi összes évad eddig:P -
#3686 jó kis rész volt ez is. -
#3685 na ez a rész már odabaszott!
az opening előtti kis jelenetet (barney + a főnöke + a ringtónja) 3x néztem meg XD -
aadam #3684 ahogy néztem a 8x01-et bennem is felmerült hogy miért nézem még, Barney 1 perces összefoglalója volt szinte az egyetlen igazán jó dolog a részben. -
#3683 engem is idegesít már egy kicsit a sorozat, talán már csak megszokásból nézem. nem értem a készítőket miért nem mutatták már a feleséget. egy jó évadot/félévadot simán lelehetne nyomni h végül h jönnek össze vagy hogy lesz az esküvőjük stb... -
#3682 +1