How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi <#eljen>#eljen>
már megijedtem, mert IMDB-n a 21-es rész az utolsó bejegyzés a 7. évadnál
már megijedtem, mert IMDB-n a 21-es rész az utolsó bejegyzés a 7. évadnál
Dum spiro, spero.
Nem, de szünet van. Még 3 rész lesz, 1 a jövõhéten, és május tizenötödikén dupla résszel zár az évad.
Ha jól emlékszem, akkor még egy évad lesz.
Ha jól emlékszem, akkor még egy évad lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
A 7. évadból a 21-es az utolsó rész?
Még hány évad van a színészek szerzõdésébõl?
Még hány évad van a színészek szerzõdésébõl?
Dum spiro, spero.
ó, akkor ezért volt ismerõs a ruha😊))
nekem most nem jött be ez a rész, ok, a Robinos jó volt, de a többi annyira nem :/
nekem most nem jött be ez a rész, ok, a Robinos jó volt, de a többi annyira nem :/
közben megtaláltam 😊
Season 6
Episode 11
Ted then walks in wearing a green dress, stating "Now we’re even!” though Future Ted says that’s a story for another time.
Season 6
Episode 11
Ted then walks in wearing a green dress, stating "Now we’re even!” though Future Ted says that’s a story for another time.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha arra gondolsz amikor Ted lekirályozza Barneyt, emlékeim szerint soha nem volt benne a sorozatban
jogos....csak olyan jó lenne😊))
ez tényleg jó rész volt. mondjuk megint túlzásba vittek ezt-azt
mondjuk eléggé át tudom érezni a mondanivalóját: nagyon lassan õrölnek a malmok, hogy rohadnának meg 😄
mondjuk eléggé át tudom érezni a mondanivalóját: nagyon lassan õrölnek a malmok, hogy rohadnának meg 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ki mondta, hogy a mostani évadzáróban lesz az esküvõ? Semmi utalás nincs erre.
http://goo.gl/gd6Zi5
De barney-t és qiunnt se mutatnák a jövõben...szóval azért van itt még talány...
áh sztem az a lehetõség kivan zárva, nemhiába nem mutatják robint + barneyt együtt a "jövõben", ezlesz a csattanó. 😄
de jó se...ok, a vége aranyos volt, de még mindig nem tudom elhinni, hogy
lehet h mégse Robin lesz az évadzáró részben Barney menyasszonya, hanem Quinn...
Hát igen, a Friends az eredeti azért... Színvonalban is szerintem egy jó nagyságrenddel a how i met felett áll, sok részén többet nevettem, mint how i met-nél némelyik évad alatt összesen...
Regards,
igen sok mindenben hasonlít csak ugye ez most játszódik az meg jó pár évvel ezelõtt volt 😄 ugyanazt a sorit még sem adhatják el 😊
ez kicsit modernebb és sokan szeretik köztük én is...és igaz néha vannak nem olyan jó részek (direkt nem írom hogy "rossz" mert még ebbõl is a jóbarátokra asszociál vki 😄 ) de mostmár végig nézem akármi lesz mert végig lassan 7 évadot ( régebbieket (1-2-3-4-5) már többször is és mindig tudok nevetni rajta😄 jah és kiváncsi vaok ki az ANYA 😄
ez kicsit modernebb és sokan szeretik köztük én is...és igaz néha vannak nem olyan jó részek (direkt nem írom hogy "rossz" mert még ebbõl is a jóbarátokra asszociál vki 😄 ) de mostmár végig nézem akármi lesz mert végig lassan 7 évadot ( régebbieket (1-2-3-4-5) már többször is és mindig tudok nevetni rajta😄 jah és kiváncsi vaok ki az ANYA 😄
GGMU
A legjobb fej azért a HIMYM-ben nem a Marshall szvsz. Inkább Lorenzo von Matterhorn 😄
Dum spiro, spero.
Szerintem fasza volt ez a rész 😊 😊
ez a rész nagyon jó volt, de bekaphatják hogy a következõ rész csak jövõ hónapban lesz...
hát volt egy pár idõhúzó dolog is, de az elmúlt mondjuk 3 részben azért haladtak elég szépen😊
Aki most fel van zárkózva, kérdem: történt az évadban eddig bármi érdekes vagy csak a szokásos idõthúzó unalmas semmittevés az egész?
Regards,
Nekem kicsit erõltetettnek tûnt ez a rész. Mintha valami hasonlót már csináltak volna...
Igen, a Búváros - Playbook-os részben.
Dum spiro, spero.
Hamár 500 miles 😄
LEGEN...
-wait for it-
...DARY!
LEGEN...
-wait for it-
...DARY!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."