4281

• ressy14
    akkor már rém rendes család budapesten :D
  • ProGabe #3760
    Ha az nem is (hiszen már mindenki látta), azért a Modern Family szintén megér egy misét! Itthon "Egy rém modern család" címen fut, innen is a k. anyját a címadónak
  • Darthmushroom
    rém rendes család
  • ProGabe #3758
    Jóbarátok
    Egy Community-t bepróbálnék a helyedben. Nagyon más, de hátha megtetszik. Fontos, hogy ne 1 rész alapján dönts.
  • k0trapali #3757
    Na emberek mivel úgy néz ki búcsút veszek a sorozattoól mert bűn fos lett keresnem kell helyette egy hasonló szitkomot. Azért ide írok mert biztos van itt olyan aki néz hasonló sorozatot.
    Mad Love elkezdve, de csak 1 évadot élt meg a sorozat szóval ezt hamar kivégzem. Olyat keresek ami lehetőleg van szinkronosan mert általában csak mennek a háttérben és hallgatom, de ha tudtok nagyon jót ami feliratos akkor az is jöhet! The Big Bang Theory kösz nem.
    Hasonló kéne mint a mad love vagy himym. Szerelem, poénok, alkoholizálás, drogok szóval értitek.
  • cargame
    Szerintem meg gyenge volt. Egyre higabb fos ez az egesz. Ez az egesz uj evad ilyen nyogvenyelos...
  • Monoton
    Nekem tetszett, jó volt
  • Skypack
    Szerintem nem volt rossz volt benne egy pár jó poén
  • ProGabe #3753
    Én voltam ma fogorvosnál, kicsit megkínzott, az számít? :D
  • rastaman
    én még legyűrtem, de annyira nem tetszett...
  • [HUN]FaTaL
    Én is kiváncsi lennék, hogy nőtt-e a színvonal :DD
  • tigeroo
    mai részt nézte még valaki egyáltalán?
  • precision
    én ennyire gáz dolgot még nem láttam semmilyen filmben/sorozatban amit most Marshallal/Lilly -vel csináltak a készítők... úristen.

copypastelni lehetne az utóbbi pár részről a véleményemet, Marshalék ultragázak, Ted és Robin szintén gázak, Barney pedig még mindig állat
  • ProGabe #3748
    Yep, benéztem valamit és nem lesz benne. Attól még a sorozat szar! :D
  • [HUN]FaTaL
    Már egy éve azt szajkózzuk, hogy van benne potenciál, meg hátha jobb lesz. Nem lett jobb.
  • Neoncsoves
    Lehet megváltozik majd a véleményük, bár nem hiszem hogy felfele ívelne a színvonal
  • Monoton
    A készítők már korábban kijelentették, hogy nem lesz megbontva a csapat. Ha valaki nem írja alá a szerződést akkor vége.
  • Monoton
    Az, hogy aláírt az Avengers sorozathoz valami belső infó? Mert én nem találok még hasonló hírt sem. Link légyszi.

Amúgy igen, gyenge rész volt. Ennek ellenére én akkor is nézem hétről hétre, mert még mindig van benne potenciál.
  • [HUN]FaTaL
    Részemről canceled ez a szar. Ez botrányosan fos volt.
  • tigeroo
    hihetetlen, de énis kinyomtam az utcsó pár percnél.

marshall mióta játszik buzit (elnézést kérek neil patrick harris), akarom mondani FÜRDŐSKURVÁT most komolyan? koktélozgat, cseverészik, pofákat vág mint vmi gettóbuxa... úristen.
  • ressy14
    vagy lezárhatnák annyival, hogy ted megmondja a gyerkőcöknek, hogy csak adoptálta őket, és anyukájuk helyett barney-val nevelte fel őket :D
  • Neoncsoves
    Ted része szokásos, Marshall és Lily egyre szánalmasabb. Barney még mindig király, Robin is még egész jó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először azt hittem hogy esetleg Robint kiírják a sorozatból (Victoriat választja Ted) és úgy fog az Avengersben játszani. de aztán 10 percre rá rájöttem hogy nem ez lesz.

nagyon sajnálnám ha nem lenne rendes befejezése ennek a sorozatnak...
  • ressy14
    wait for it....
  • ProGabe #3738
    Éééééééééés nekem ennyi volt. S08E05, 12-ik perc, eddig bírtam. Nem csak untat ez a sorozat, hanem idegesít is, annyira szar! Nem csak a rossz poénokat ismételgetik (akár egy részen belül ötször!), hanem a történetben is má' megint ott vagyunk, ahol pár kib*szott évvel (!!) ezelőtt.

Na ezzel nem az a bajom, hogy nem tudom ki az anya - azt nagy ívben leszarom. Egyszerűen ez így béna! A karakterek szarok:

Marshall: úr Isten! Mindig azt hiszi az ember, hogy nincs lejjebb és egyszerűen nem értem, hogy ezt, mint író hogy viseli el!?
    Lily: még ott van?
    Robin: ugyebár ő az a karakter, akivel mindenféle igazán gáz dolog történik. Ez a Let's get to the mall-tól eljutott odáig, hogy mittomén, összefolyik a taknya-nyála főműsoridőben, vagy mond valamit elváltoztatott hangon, amitől én érzem kínosan magam.
    Ted: pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    Barney: a részenkénti 2-3 poénért sajnos nem éri meg 20 percet elcsesznem az időmből.

Smulders aláírt az Avengers sorozathoz, azt hiszem ezzel nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy ez az utolsó évad. Nyáron majd ledarálom a maradék részt.

Szomorú vagyok egyébként! Once, this show was legen... :(
  • Neoncsoves
  • ressy14
    Ted megint esőtáncot járt? :D
  • hungary27
    Hétfőn adták le Magyarországon azt a részt amikor ott is nagy esők voltak. :D
  • lele
    rohadt sandy
  • FZoleee
    Nem lesz új rész ezen a héten a Sandy hurrikán miatt.
  • ressy14
    bár legyárthattak volna egy olyan részt is, ahol Barney megdugja a Dobó Katát
  • hungary27
    Ezért kérdeztem :DD
  • ressy14
    okt. 23, a magyar szabadságharc miatt ott is pihennek :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, nem tűnt fel, hogy nincs minden héten új rész?

Gondolom senki nem vette még észre, hogy 22-24 rész egy évad és 52 hét van egy évben :D
  • hungary27
    És milyen szünet?
  • ReszegKoldus
  • [HUN]FaTaL
    Pl. azért mert szünet van?
  • hungary27
    :D
  • ProGabe #3724
    Leégett a filmgyár, elvesztek a tekercsek!

Obama - Romney dumált egyet még utoljára így 2 héttel a választások előtt, mindegyik adó azt adta.
  • cargame
    Miert nincs uj resz? Valaki tud vmit?
  • LoSA
    Jó volt ez a harmadik rész! :)