How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Akkor jól gondolom, hogy Barney és Robin fog összeházasodni? Kár... 😊

Malakai
Az Barney esküvõje, nem Tedé. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LoSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én szerintem nem Robin lesz Ted felesége, bár én annak örülnék a legjobban. Ezt még szerintem úgy lehet csavarni, ahogyan az ember csak akarja. 😊 Nekem nem szimpatikus ez a Victoria, talán Õ volt a legsemlegesebb számomra a sorozatban, Ted csajai közül. Egyébként én egy ici-picit ütõsebb évadzárót vártam, de egyébként nem volt olyan rossz, várjuk a folytatást!

[HUN]FaTaL
Õsszel, mint mindig.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Agreed, abszolút nem egy liga ez a sorozat a Friends-el, de mondjuk nem is várható ez el. Valahogy mindig sejtettem, hogy ebbõl ilyen húzzuk-húzzuk rétestészta lesz... Sokszor több részen át egy darab poén nincsen csak ilyen szánalmas mûdráma századszorra is eljátszva, amikrõl ráadásul elõre lehet tudni, hogy nincs is semmi jelentõssége. Esküszöm, voltak évadok itt amik úgy mentek el, hogy nem röhögtem annyit összesen, mint egy-egy Friends vagy akár pl Office részen.
Sokszor jobban hasonít egy brazil szappanoperához ahol mindenki kavart már mindenkivel ötször, ugyanazt játszát el az örökkévalóságig újra és újra és soha nem lesz semmi értelmes belõle... De ezt írhattam volna már 3 évaddal ezelõtt is... Remélem a 8-al befejezik már...

Regards,

Golyo69
Amúgy jó a banner 😄

GGMU

Golyo69
Sztem k...va jó volt 😄 várom a 8.ik a évadot 😄

Robin nekem sem volt akkora meglepetés de azért arra kivácsni vaok hogy mégis hogy lett õ mennyaszony 😄

Mikor lesz köv évad tudni már vmit?😄

GGMU

mégis nézed 😄

Én meg már totál leszarom, hogy ki-mikor-kivel-hogyan, mert egyszerûen annyira unalmas, izzadságszagú, unalmas egy mûsor, hogy az valami borzasztó! Ez a Lilly meg állandóan terhes, már nekem kellemetlen, ahogy próbálják takargatni a nagy hasát...már nem is tudom hányadszorra. Ultragáz!
Egy FRIENDS simán kitartott 10 évadon keresztül, és az utolsó résznél tényleg könnyek között tették le a kulcsot az asztalra.

Ebben a sorozatban volt kb. 3 évadnyi potenciál, azóta csak folyamatos önismétlés, és a poénok teljes hiánya jellemzi. Srácok, a csúcson kellett volna abbahagyni.
rastaman
ffffuuuuuu!! persze, hogy ilyen évadzárót csinálnak 😄

hát nekem a "menyasszony hívat téged" résznél totál egyértelmûvé vált hogy Robin az, mert pl Quinn vagy akár más Barney-csaj miért hívatná pont Tedet?
A Victoriás szál meg nemtom hova vezet, de kíváncsi vagyok, mi lesz belõle...
Nem tudom, hogy mikor volt az a rész, de ahogy láttam azt a jelenetet, hogy Barney beszél Teddel és õ a võlegény... Majd jön a "Menyasszony hívat téged" rész tuti voltam benne, hogy Robin az. Bár az utóbbi pár Quines rész kicsit elbizonytalanított... 😄 Ezért jöhetett le úgy, hogy nem értek semmit 😄 Feltettem minden kérdést, ami eszembe jutott a történet lehetséges csavarjaival kapcsolatban 😄

pöpec az új banner... /bár nekem a mod 1 jött be legjobban! 😄/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

[HUN]FaTaL
Biztosan lesz csavar, de az elõzõ kommentedbõl az jön le, hogy nem értesz semmit 😄 A mennyasszony nekem már tavaly májusban világos volt, szóval most elpazaroltak egy jelenetet. 😄

Ez ilyen egyértelmû? 😄 Mármint, persze, annak tûnik, de gondolod, hogy nincs mögötte semmi csavar? 😄 Csak lazán: Ted lenyúl egy menyasszonyt, Barney dobja az imént eljegyzett barátnõjét és rögtön feleségül veszi Robint. 😄 Értem én, hogy Robin lesz a menyasszony, mert ez már februárban világos volt 😊 Csak a miként érdekes 😊

[HUN]FaTaL
Mondtam, hogy ebben a részben még nem jutnak el az esküvõig, majd a következõ évadban (vagy annak a végén)...

#3613: Mit nem értesz?😄 Barney eljegyezte Quinnt, majd szakítanak, késõbb meg el fogja venni Robint.

Ted meg biztosan nem veszi el Victoriat, lévén "anyut" majd Barney esküvõjén fogja megismerni.

Hát most szeptemberig szünet, amennyire én tudom... 😞 Pedig fúúú 😄

hungary27
Majd pár hónap múlva rájössz. 😊 (úgy hallottam lesz egy kicsi kihagyás)

Okés, de most mi van? Most akkor ki a menyasszony? 😄
#3470-ben kifejtettem, hogy miért Robin, és #3472-ben választ is kaptam rá, hogy Robin lesz a menyasszony. De akkor most miii? Vagy inkább ki...? A hivatalos
Vagy Robin annak a csávónak lesz a menyasszonya akit otthagy Victoria? 😄
Meg... Victoria ott volt abban a teremben, ahova Ted tévesen ment be? 😄 Mert cukrászként nem sanszos... 😄 De akkor miért baszott ki a csajjal?
Csak én nem értem, hogy most, ki hogy mi kit mit? 😄

berczely
fúúúú az engem kiakasztott! megvoltam zavarodva, alig vártam, hogy megmutassák azt erre.... 😄DD ökrök. Ha a 8. évad az utolsó akkor lehet, hogy a Viktória marad a Ted csaja? Bár a sorozatot elnézve szerintem 2 rész és már szakítanak is 😄 A végén amugy nem az volt, hogy a menyasszony hívatta Tedet õ meg ment és a menyasszony Robin volt. wtf? Vagy az megint egy másik esküvõ? 😄

ressy14
szvsz két külön szál lesz. Robin keres magának vki mást. 😊

Az elején am engem csak az a rohadt ajtó érdekelt 😄

Dum spiro, spero.

berczely
Írtam a modi topicba, hogy a 2. képet tegye be valaki.

Amúgy mi a tököm volt ez a 2 uccsó rész? Eszméletlen!
Most akk Barney Robint veszi el? wtf?

ressy14
Én is a másodikra szavazok. És grat, jó lett. <#eljen>

Dum spiro, spero.

berczely
Magyar felirat a 23-24. részhez!

én is a 2.-ra

Malakai
A gloss nélküli élesebb esetleg ezzel a babakék kerettel. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berczely
Nekem 8. Ha megszavaztátok valaki rakja be vagy rakassa ki. 😊 Ha meg egyik sem jó akkor nyasgem! <#action><#nyes>

tigeroo
2.-ra voksolok 😊
berczely
Új bannernak? <#zavart1>

És még 2 apróbb változtatással. 1. 2.

What the F*******************************************************

hátöööööö.....évek óta nem volt ilyen jó rész😊
Az elsõ 20 perc átlagos volt számomra, de a második része (Y) legen (Marvin) wait for it (Eriksen) ... dary.

Végre meg mertek húzni kemény dolgokat is. Remélem Ted is marad Victoriával. Nem kell új csaj. Így pont tökéletes.

Fabio Capello
WOW.

megmondtam h ebben az évadzáróban lesz az esküvõ😊
tigeroo
desigo
Annyira fullosra kirittyentették,hogy eleinte meg se ismertem...
MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

VinylToy
Watching the Avengers at a bar...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

skinnyman
Avengers-ben is feltûnik innen valaki:

Regards,

ProGabe
Újráztam az Iron Maneket, az elsõ részbõl egy kép:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rastaman
hasonló véleményen vagyok. ez az évad kicsit más :/

Hát felejthetõ egy rész volt ez, kb. az egész évad ilyen volt eddig szerintem...Felejthetõ
rastaman
XD úgy értem, hogy az utolsó, ami a tv-ben ment, nem pedig az évad utolsó része 😛

[HUN]FaTaL
Nem volt valami jó rész, de szerintem volt már ennél rosszabb is.

[HUN]FaTaL
Ebbõl az évadból, duplarész két hét múlva.

Marci0115
még 2 rész lesz

rastaman
hát ez nagyon kakás volt ez az utolsó rész... 😞

tigeroo
hát meg tednél is már túlzás ez a haluzás bazmeg 😄

egynek elment a múltkori részben (amikor robin kiköltözött és az "emléke" kísértette)
stargatelost
ettõl a Robinos szenvedéstõl már az arcomat kaparom...
amúgy kb. ja, fostalicska rész volt megint.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Dafaq did i just see???