How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
György
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az a baj ezzel a sorozattal,hogy a fõszereplõ a leggázabb.
Ted lett számomra a legjellegtelenebb,nyálasabb,idegesítõbb karakter.
Marshall is totál szánalomtenger.A korábbi vicces énje tovaszállt.
Lily is teljesen beszürkült,csak mosolyog folyton.
Robin szerethetõ karakter vele nincs bajom.
Barney pedig az aki megérdemelné a többiek gázsiját is.
Annyira össze-visszaság lett az egész történet is,hogy nem lehet rendesen követni az eseményeket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
marshallék része most kurvagáz volt, de egy nyitásnak elment a rész.
És akkor mi lesz ha meg lesz az anya? Semmi 😊 Ott lesz egy nõ és annyi 😊
Nem is a régi részek hangulatát várom (1, 2. évad) mert tudom, hogy haladunk elõre, komolyodnak a dolgok...stb. De ez a 8x01 is olyan erõltetett volt szerintem. Ez a hagyjál üzenetet, ez a szokás, otthagytam a kulcsom...stb. Marshallék szenvedése sem volt egy kicsit sem vicces.
A következõ évad végére csak eljutunk az esküvõs jelenet végéig. Kb. ennyi "izgalom" van az egészben. Normális poénok meg sehol.
Bazinga!
De hogy ennyien mondogatják amögött egyszerû anyagi okok is vannak ilyenkor a színészeknél, amikor esetleg az õ szerzõdéseikrõl is tárgyalnak. Habár ezek álltalában a 8. évad elõtt szoktak zajlani, nem tudom a nyilatkozatok és náluk a szerzõdések mikor voltak. Most utánajárni meg lusta vagyok. 😄
A 8×01 egyébként nekem tetszett, egyedül Marshalék voltak most is bénák.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HIMYM 8x01 (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DiMENSiON) elkezdve, ahogy már írtam, ma késõ este vagy holnap reggel érkezik. #fb
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Persze ez még semmit nem jelent, de amikor 3 fõszereplõ (NPH, Segel, Smulders) ki akar szállni egy sorozatból, az általában nem szokta túl sokáig húzni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2012-Oct-01 How I Met Your Mother 08x02 TBA
2012-Oct-08 How I Met Your Mother 08x03 Nannies
2012-Oct-15 How I Met Your Mother 08x04 The Bro Code For Parents
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A CBS-nek egyébként a HIMYM az egyetlen sorozata, melynek közönsége 50 év alatti átlagéletkorral rendelkezik (45,7) – érthetõek a törekvések."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem ügyesen össze lett ollózva két különbözõ esküvõ... nem hiszem hogy barney robinnal házasodna össze. szerintem csak szopatásból összevágtak két esküvõi jelenetet😄
kösz.<#worship>#worship>
btw ez lesz az utolsó évad..?hány részes lesz ?
szerk:vagy várjunk csak. Lehet nem is voltak ilyen jelenetek az utolsó részekben, csak mostanában néztem egy-két részt comedyn, és valszeg ezek voltak azok 😄 teljesen összekavarodtam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
GGMU
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Aztán vált a kép Barney esküvõjére.The day I met your mother was the day of a wedding.
Ez spoiler? Másfél éves téma. 😊
@LoSA az viszont már spoiler. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://goo.gl/gd6Zi5