4281

• lemongrass
    nekem a Comedy Central-lal jött... (amint a UPC Direct beletette a programcsomagba)akkor már asszem kint volt 3 évad... /nem voltam soha sorozatfüggő, de idővel ez megváltozott/ szóval CC-n nyomták a Kúrós JAck-es társkeresős rész reklámját, akkor döntöttem úgy, h bele kell lesnem... és így maradt...

OFF. /a szakállas tényleg jól osztja a dumát a Mad Love-ban... lehet, h mégiscsak végigpörgetem.../
    Stella-t meg azért nem csípem, mert van egy külsőleg totál olyan munkatársnőm... :D
  • ressy14
    én amúgy pont a lily miatt kezdtem nézni, mert épp ment még jópár éve a comedy-n, és nini az a fuvolás csaj :D
  • lemongrass
    na abba a Mad Love-ba is belelesek... bár, ha Stella van benne meg a Ted mozizós társa /kaliforgiás trixi/ akkor sztem New Girl sorsra jut :S
  • lemongrass
    na... ez jó volt... a FROG LAKE-es video-nál halálra röhögtem magam!

nálam a probléma annyi, h az első 3 évadot még szinkronnal lestem... és ahhoz a marshallhoz illett a vékonyabb hang... aztán váltottam felirat+angol-ra... marshall is jól elhízott... /szinkron hiányában mutált is!/ meg már rég nem olyan humoros, mint annak előtte, úgyhogy ő az, aki nálam ilyen fura 2-sségben van...

Ted / Robin / Barney uazt kélpviseli, mint amikor elkezdtem lesni...

és Lily-t is ugyanúgy utálom , és idegesítőnek találom, mint a S01e1-ben... /már a pitében sem csíptem.../

külsőleg meg... 8 év az 8 év.... /de ja... Barney nem változik... :D/
  • tigeroo
    jót tett nekik az érés sztem:) bár robin túl szottyadt és seprűhajú
  • stargatelost
    Most nem akarok utánakeresni, de az alsó kép biztos, hogy 2012-nél régebbi, emlékszem rá régebbről.
  • Monoton
    Te sem leszel már fiatalabb.
  • tigeroo
    2005

2012

• tigeroo
    én nem bírtam végignézni:D kb. 3/4-nél kinyomtam

egyszerűen irritált lilyék szála (rendőrségi menős)
  • hungary27
    Jó rész volt. :D
  • Swarczi
    Barney viszont sztem egy az egyben úgy néz ki mint most :D
  • k0trapali #3790
    Mennyire elcsúnyultak a szereplők a 8. évadra... atyaég!
  • Swarczi
    Háát én ezen többe nevettem, mint eddig ezen az évadon összesen
  • ProGabe #3788
    +1!
  • k0trapali #3787
    B*sszátok meg ez a Mad Love rohadt jó sorozat lenne!
    Kár, hogy elkaszálták! A 4. rész nagyon jó volt. A szakállas dagi nagyon jól osztja a szöveget :D
  • tigeroo
    melyik volt az a rész amiben haluzták tedék (tán?) hogy marshall és lily összevan nőve?
  • lemongrass
    OFF.

na majd meló után ráfekszek a magyarázat keresésre... :D /nekem csak annyi jött le, h az új feka megjött Lettből és bepiáltak.../
  • LoSA
    Megnéztem tegnap az 5-6. részt... Nem olyan rossz szerintem, de tény és való, hogy kezd kipukkadni az egész. :) Kommentek alapján azért rosszabbra számítottam....
  • k0trapali #3783
    Mad Love tetszik nekem csak eddig 3 részt találtam a neten azt csumi!
  • Malakai
    Habár később többet foglalkoznak a többiekkel, de a New Girl tipik olyan, hogy áll, vagy bukik azon, hogy ki mennyire csipi, vagy épp rühelli a jellemző Zooey karaktert.
  • Monoton
    New Girlt most kezdtem el, és valóban elég lapos az első 2-3 rész, viszont utána egyre jobb lesz. A két srác meg úgy cserélődött ki, hogy Damon Wayans Jr.-nak élő szerződése volt egy másik sorozattal, emiatt csak a Pilotban szerepelhetett. De egyébként úgy kezdődik a második rész, hogy elmagyarázzák a cserét.
  • lemongrass
    detto. fellángoltam, h végre valaki ajánlott egy jót, erre kaptam egy agyament blődséget. az a nő kifejezetten irritáló. ill nem tudom, h a pilot rész után hogy cserélődött ki a 2 néger srác... azt a szálat is elvarratlanul hagyták. én a hatodik rész felénél mondtam, h ok. ebből nem lesz jobb... elég.

HIMYM hozta azt, ami mostanában "kötelező". megnéztem... nem ájultam el tőle. a Ted féle régi video-k átnyálazása ötletes volt... aztán kb ennyi.
  • tigeroo
    megnéztem ezt a részt, annyira nem volt rossz (legalább volt 1 csavar most marshall részében)
  • [HUN]FaTaL
    Duplarész, 40 perc. Bár ebből a sorozatból mostanában a 20 is sok :D
  • k0trapali #3777
    Én már azt sem tudom hányadiknál jártam...
    Lehet bepótlom ma este elvégre 7 évadot végignéztem tisztességesen!
  • FZoleee
    Bár jobban belegondolva ez lehet csak 40 perc, ha reklámidővel is számolunk:)
  • FZoleee
    December 17-én egy órás rész lesz
  • Neoncsoves
    szerintem jó résznek mondható. főleg az előző után
  • Neoncsoves
    én nemsokára elkezdem nézni:)
  • ressy14
    az eheti részről vélemények?

vagy mindenki abbahagyta? :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez relatív egyébként, én a New Girlből az első pár (4-5) részt láttam, de szerintem unalmas.
  • rhazid
    New girl sitcomból marha jó, Mad love is jó volt kár érte. (Nem sitcom de nagyon jó KOMÉDIA sorozat az Archer is )
  • hungary27
    Amúgy a Hivatalhoz és a Városfejlesztési osztályhoz készít valaki feliratot, mert szerintem nagyon jó sorozatok. Amúgy a Munka hőseit (Workaholics) szívesen ajánlom mindenkinek.
  • Monoton
    TAAHM, The King of Queens, Everybody Loves Raymond, Modern Family, My name is Earl (ajánlott eredeti szinkronnal), Jóbarátok, Joey
  • lemongrass
    egyet kell, h értsek veled! bár tuti, h végig fogom szenvedni ezt az évadot, mert 1-1 nagyon eltalált rész még minden évadban volt...

bár belegondolva az mindig a Barney szál miatt humoros... szóval ezt a marshall-Lily párost én már páros lábbal rúgnám Jersey-be... és beújítanék 2 új szereplőt... bár igaz ez Ted-re is... viszont akkor nincs sorozat!

várom már a Californication új évadát, mert ez annyira silány eddig, h már nem nagyon bízom a felívelésében! :S
  • modellmaker
    New Girl

Igaz, én még csak egy részt láttam belőle, nem is a pilotot, de az tetszett. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja nem volt rossz, utolsó két részt nem láttam, mert addigra kaszát kapott, de jó kis sorozat volt.
  • ProGabe #3764
    Mad Love első rész alapján elég faszának tűnik. Persze, hogy elkaszálták -.-
  • FZoleee
    Happy endings - fuss el véle, comedy-n megy.
    Sorozatjunkie-ról lopva: modern jóbarátok:)
  • Darthmushroom
    modern család annyira nem gáz tényleg. heti 20percet megér, már Ed O'neil miatt is