4281
-
#3801 nekem a Comedy Central-lal jött... (amint a UPC Direct beletette a programcsomagba)akkor már asszem kint volt 3 évad... /nem voltam soha sorozatfüggő, de idővel ez megváltozott/ szóval CC-n nyomták a Kúrós JAck-es társkeresős rész reklámját, akkor döntöttem úgy, h bele kell lesnem... és így maradt...
OFF. /a szakállas tényleg jól osztja a dumát a Mad Love-ban... lehet, h mégiscsak végigpörgetem.../
Stella-t meg azért nem csípem, mert van egy külsőleg totál olyan munkatársnőm... :D -
#3800 én amúgy pont a lily miatt kezdtem nézni, mert épp ment még jópár éve a comedy-n, és nini az a fuvolás csaj :D -
#3799 na abba a Mad Love-ba is belelesek... bár, ha Stella van benne meg a Ted mozizós társa /kaliforgiás trixi/ akkor sztem New Girl sorsra jut :S -
#3798 na... ez jó volt... a FROG LAKE-es video-nál halálra röhögtem magam!
nálam a probléma annyi, h az első 3 évadot még szinkronnal lestem... és ahhoz a marshallhoz illett a vékonyabb hang... aztán váltottam felirat+angol-ra... marshall is jól elhízott... /szinkron hiányában mutált is!/ meg már rég nem olyan humoros, mint annak előtte, úgyhogy ő az, aki nálam ilyen fura 2-sségben van...
Ted / Robin / Barney uazt kélpviseli, mint amikor elkezdtem lesni...
és Lily-t is ugyanúgy utálom , és idegesítőnek találom, mint a S01e1-ben... /már a pitében sem csíptem.../
külsőleg meg... 8 év az 8 év.... /de ja... Barney nem változik... :D/ -
#3797 jót tett nekik az érés sztem:) bár robin túl szottyadt és seprűhajú -
#3796 Most nem akarok utánakeresni, de az alsó kép biztos, hogy 2012-nél régebbi, emlékszem rá régebbről. -
Monoton #3795 Te sem leszel már fiatalabb. -
#3794 2005
2012
-
#3793 én nem bírtam végignézni:D kb. 3/4-nél kinyomtam
egyszerűen irritált lilyék szála (rendőrségi menős) -
#3792 Jó rész volt. :D -
Swarczi #3791 Barney viszont sztem egy az egyben úgy néz ki mint most :D -
#3790 Mennyire elcsúnyultak a szereplők a 8. évadra... atyaég! -
Swarczi #3789 Háát én ezen többe nevettem, mint eddig ezen az évadon összesen
-
#3788 +1! -
#3787 B*sszátok meg ez a Mad Love rohadt jó sorozat lenne!
Kár, hogy elkaszálták! A 4. rész nagyon jó volt. A szakállas dagi nagyon jól osztja a szöveget :D -
#3786 melyik volt az a rész amiben haluzták tedék (tán?) hogy marshall és lily összevan nőve? -
#3785 OFF.
na majd meló után ráfekszek a magyarázat keresésre... :D /nekem csak annyi jött le, h az új feka megjött Lettből és bepiáltak.../ -
#3784 Megnéztem tegnap az 5-6. részt... Nem olyan rossz szerintem, de tény és való, hogy kezd kipukkadni az egész. :) Kommentek alapján azért rosszabbra számítottam.... -
#3783 Mad Love tetszik nekem csak eddig 3 részt találtam a neten azt csumi! -
#3782 Habár később többet foglalkoznak a többiekkel, de a New Girl tipik olyan, hogy áll, vagy bukik azon, hogy ki mennyire csipi, vagy épp rühelli a jellemző Zooey karaktert. -
Monoton #3781 New Girlt most kezdtem el, és valóban elég lapos az első 2-3 rész, viszont utána egyre jobb lesz. A két srác meg úgy cserélődött ki, hogy Damon Wayans Jr.-nak élő szerződése volt egy másik sorozattal, emiatt csak a Pilotban szerepelhetett. De egyébként úgy kezdődik a második rész, hogy elmagyarázzák a cserét. -
#3780 detto. fellángoltam, h végre valaki ajánlott egy jót, erre kaptam egy agyament blődséget. az a nő kifejezetten irritáló. ill nem tudom, h a pilot rész után hogy cserélődött ki a 2 néger srác... azt a szálat is elvarratlanul hagyták. én a hatodik rész felénél mondtam, h ok. ebből nem lesz jobb... elég.
HIMYM hozta azt, ami mostanában "kötelező". megnéztem... nem ájultam el tőle. a Ted féle régi video-k átnyálazása ötletes volt... aztán kb ennyi. -
#3779 megnéztem ezt a részt, annyira nem volt rossz (legalább volt 1 csavar most marshall részében) -
#3778 Duplarész, 40 perc. Bár ebből a sorozatból mostanában a 20 is sok :D -
#3777 Én már azt sem tudom hányadiknál jártam...
Lehet bepótlom ma este elvégre 7 évadot végignéztem tisztességesen! -
#3776 Bár jobban belegondolva ez lehet csak 40 perc, ha reklámidővel is számolunk:) -
#3775 December 17-én egy órás rész lesz -
Neoncsoves #3774 szerintem jó résznek mondható. főleg az előző után -
Neoncsoves #3773 én nemsokára elkezdem nézni:) -
#3772 az eheti részről vélemények?
vagy mindenki abbahagyta? :D -
#3771 Ez relatív egyébként, én a New Girlből az első pár (4-5) részt láttam, de szerintem unalmas. -
#3770 New girl sitcomból marha jó, Mad love is jó volt kár érte. (Nem sitcom de nagyon jó KOMÉDIA sorozat az Archer is ) -
#3769 Amúgy a Hivatalhoz és a Városfejlesztési osztályhoz készít valaki feliratot, mert szerintem nagyon jó sorozatok. Amúgy a Munka hőseit (Workaholics) szívesen ajánlom mindenkinek. -
Monoton #3768 TAAHM, The King of Queens, Everybody Loves Raymond, Modern Family, My name is Earl (ajánlott eredeti szinkronnal), Jóbarátok, Joey -
#3767 egyet kell, h értsek veled! bár tuti, h végig fogom szenvedni ezt az évadot, mert 1-1 nagyon eltalált rész még minden évadban volt...
bár belegondolva az mindig a Barney szál miatt humoros... szóval ezt a marshall-Lily párost én már páros lábbal rúgnám Jersey-be... és beújítanék 2 új szereplőt... bár igaz ez Ted-re is... viszont akkor nincs sorozat!
várom már a Californication új évadát, mert ez annyira silány eddig, h már nem nagyon bízom a felívelésében! :S -
#3766 New Girl
Igaz, én még csak egy részt láttam belőle, nem is a pilotot, de az tetszett. :D -
#3765 Ja nem volt rossz, utolsó két részt nem láttam, mert addigra kaszát kapott, de jó kis sorozat volt. -
#3764 Mad Love első rész alapján elég faszának tűnik. Persze, hogy elkaszálták -.- -
#3763 Happy endings - fuss el véle, comedy-n megy.
Sorozatjunkie-ról lopva: modern jóbarátok:) -
#3762 modern család annyira nem gáz tényleg. heti 20percet megér, már Ed O'neil miatt is