4281
-
#3841 Sok helyen kint már a hír, már csak Jason Segelel kellett megegyezni.
Hivatalos évadbejelentés viszont még nincs. -
#3840 Nem tudom mennyire megbízható forrás a sorozatjunkie. -
#3839 "Megtörtént a megegyezés a színészekkel, lesz How I Met Your Mother 9. évad. Hivatalos bejelentés nemsokára." forrás: sorozatjunkie
-
#3838 Sztem a CBS-t pont nem érdekli, hogy Magyarországon felfutóban van. :D -
#3837 engem nem érdekel hogy ki az anya
de ez már a legelső zseniális évadok megcsúfolása.
oké, hogy most rohadt népszerű a himym, meg most érte el a nagyközönséget is a dolog (főleg magyarországon pl. ugye), de ezz így már vállalhatatlan szerintem. -
RYO21 #3836 Csak szertinem nemfog egyáltalán kiderülni h ki lesz a gyerekek anyja? -
#3835 én már nagyon régóta azt várom h lépjék meg a megismerkedést. egy fél évadot legalább lelehetne még adni azzal hogy hogy jönnek össze, leánykérés,esküvő. hiába a cím, azért még ez bőven beleférne. -
#3834 Akár mikor befejezheted te magad, nem kell függjél a készítőktől, amikor kiderül az anyuka meg megnézed az utolsó részt, ha érdekel. -
#3833 asd inkább ne legyen még évad...
lily és marshall irritál mostmár, ted inkompetens balfasz (és észrevettétek hogy amióta nincs nője mindig a gimis flashback dolgait veszik elő?)
a többiek még so-so -
davidragon #3832 elég fura lenne, ha az évad végén kiderül ki az anyuka, és vége is az egész sorozatnak. kettévágottnak érezném, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy le tudják így zárni.
szerintem egy 9. évad még simán belefér, ahogy próbálja megszerezni, ahogy járnak, esküvőjük. plusz Barney egy új szerepben férjként. nagyon van ebben a sorozatban még egy évadnyi lehelet! de sajnos pénz beszél... -
#3831 Ha ez lesz az utolsó évad, akkor szerintem lesznek még itt nagy durranások az évad vége felé :D -
#3830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát az egész éved azért volt lapos, hogy a végén dörrenjenek egy nagyot? :D
Frankón fel volt építve, azért gondolom nem sokan kamuzták be a Barney - Patrice dolgot :D -
cargame #3829 Huhhh. Na ez igen :D -
#3828 Hatalmas! Hatalmas részek voltak! Rendbe szedték ezzel a 2 résszel a sorozatot! Várom a következőket!
-
#3827 utolsó 2-3évad messze legjobb része volt ez a dupla -
Danyi #3826 Húúh! Ez a rész nagyon EPIC volt. Már a múltheti is jó volt, de ez... Ez most nagyságrendekkel szárnya túl azt is. Hatalmas rész. -
#3825 Még nem tudni mi lesz, de a köv 1-2 hétben elméletileg jönnie kell majd a hírnek róla. -
#3824 Most már kezdem sajnálni, hogy ez az utolsó éved. Nagyon jó rész volt. -
#3823 Ez igen, ez egy szépen felépített duplarész volt, a sok szar rész után kellemes felüdülés volt. -
Neoncsoves #3822 öcséééééééééém, hatalmas rész :D -
#3821 Szerintem a dupla is jó lett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ez egy Barneys lánykérés. :) -
Monoton #3820 Zseniális volt :D -
#3819 Tényleg jó rész volt! Élveztem végre... -
#3818 Évad legjobb része :D -
RAMyMamy #3817 köszi szépen -
#3816 régi nagy kedvenc akárcsak a többi száma -
#3815 -
RAMyMamy #3814 s8e8-ban mi az a "diszkózene", ami brad frog lake-es videójában szerepel? -
#3813 Slowpoke much? -
#3812 -
#3811 Én ezen a banneren Barney-n kívül mindenkit pofán basznék. :D :D Nem tudom, a beállásuk, meg amit művelnek a sorozatban mostanában, felbasz eléggé :D -
#3810 mostis nézem a bannert és legszívesebben pofánbasznám, nagyon megutáltam -
#3809 ott nyomtam ki amikor lily elkezdett sírni.
pubba viszik a csecsemőjüket, de kiakadnak ha nem látják az első "mászását"? naaa ne már xd
ez már IRRITÁL -
Danyi #3808 Hát jah, a 8. rész eléggé kritikán aluli volt, de a végén azért volt egy csattanó :) Ez a 9. egész okés volt :) -
#3807 nem volt egy nagy eresztés -
#3806 Elment egynek...
Úgy néztem meg, hogy a 8. részt be sem fejeztem valahogy nem volt hozzá idegzetem és nem is bírtam végignézni. -
paly90 #3805 Cornelius:DDD -
Monoton #3804 -
cargame #3803 Kurva jo resz volt ez :D -
#3802 http://brobibs.com/