4281

• Malakai
    Sok helyen kint már a hír, már csak Jason Segelel kellett megegyezni.
    Hivatalos évadbejelentés viszont még nincs.
  • hungary27
    Nem tudom mennyire megbízható forrás a sorozatjunkie.
  • stargatelost
    "Megtörtént a megegyezés a színészekkel, lesz How I Met Your Mother 9. évad. Hivatalos bejelentés nemsokára." forrás: sorozatjunkie

• modellmaker
    Sztem a CBS-t pont nem érdekli, hogy Magyarországon felfutóban van. :D
  • tigeroo
    engem nem érdekel hogy ki az anya

de ez már a legelső zseniális évadok megcsúfolása.

oké, hogy most rohadt népszerű a himym, meg most érte el a nagyközönséget is a dolog (főleg magyarországon pl. ugye), de ezz így már vállalhatatlan szerintem.
  • RYO21
    Csak szertinem nemfog egyáltalán kiderülni h ki lesz a gyerekek anyja?
  • Darthmushroom
    én már nagyon régóta azt várom h lépjék meg a megismerkedést. egy fél évadot legalább lelehetne még adni azzal hogy hogy jönnek össze, leánykérés,esküvő. hiába a cím, azért még ez bőven beleférne.
  • Malakai
    Akár mikor befejezheted te magad, nem kell függjél a készítőktől, amikor kiderül az anyuka meg megnézed az utolsó részt, ha érdekel.
  • tigeroo
    asd inkább ne legyen még évad...

lily és marshall irritál mostmár, ted inkompetens balfasz (és észrevettétek hogy amióta nincs nője mindig a gimis flashback dolgait veszik elő?)

a többiek még so-so
  • davidragon
    elég fura lenne, ha az évad végén kiderül ki az anyuka, és vége is az egész sorozatnak. kettévágottnak érezném, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy le tudják így zárni.
    szerintem egy 9. évad még simán belefér, ahogy próbálja megszerezni, ahogy járnak, esküvőjük. plusz Barney egy új szerepben férjként. nagyon van ebben a sorozatban még egy évadnyi lehelet! de sajnos pénz beszél...
  • Skypack
    Ha ez lesz az utolsó évad, akkor szerintem lesznek még itt nagy durranások az évad vége felé :D
  • ressy14
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tehát az egész éved azért volt lapos, hogy a végén dörrenjenek egy nagyot? :D
    Frankón fel volt építve, azért gondolom nem sokan kamuzták be a Barney - Patrice dolgot :D
  • cargame
    Huhhh. Na ez igen :D
  • k0trapali #3828
    Hatalmas! Hatalmas részek voltak! Rendbe szedték ezzel a 2 résszel a sorozatot! Várom a következőket!
  • Darthmushroom
    utolsó 2-3évad messze legjobb része volt ez a dupla
  • Danyi
    Húúh! Ez a rész nagyon EPIC volt. Már a múltheti is jó volt, de ez... Ez most nagyságrendekkel szárnya túl azt is. Hatalmas rész.
  • Malakai
    Még nem tudni mi lesz, de a köv 1-2 hétben elméletileg jönnie kell majd a hírnek róla.
  • hungary27
    Most már kezdem sajnálni, hogy ez az utolsó éved. Nagyon jó rész volt.
  • Skypack
    Ez igen, ez egy szépen felépített duplarész volt, a sok szar rész után kellemes felüdülés volt.
  • Neoncsoves
    öcséééééééééém, hatalmas rész :D
  • Malakai
    Szerintem a dupla is jó lett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na ez egy Barneys lánykérés. :)
  • Monoton
    Zseniális volt :D
  • k0trapali #3819
    Tényleg jó rész volt! Élveztem végre...
  • hungary27
    Évad legjobb része :D
  • RAMyMamy
    köszi szépen
  • Skypack
    régi nagy kedvenc akárcsak a többi száma
  • ressy14
  • RAMyMamy
    s8e8-ban mi az a "diszkózene", ami brad frog lake-es videójában szerepel?
  • stargatelost
    Slowpoke much?
  • VinylToy #3812
  • stargatelost
    Én ezen a banneren Barney-n kívül mindenkit pofán basznék. :D :D Nem tudom, a beállásuk, meg amit művelnek a sorozatban mostanában, felbasz eléggé :D
  • tigeroo
    mostis nézem a bannert és legszívesebben pofánbasznám, nagyon megutáltam
  • tigeroo
    ott nyomtam ki amikor lily elkezdett sírni.

pubba viszik a csecsemőjüket, de kiakadnak ha nem látják az első "mászását"? naaa ne már xd

ez már IRRITÁL
  • Danyi
    Hát jah, a 8. rész eléggé kritikán aluli volt, de a végén azért volt egy csattanó :) Ez a 9. egész okés volt :)
  • Marci0115
    nem volt egy nagy eresztés
  • berczely
    Elment egynek...
    Úgy néztem meg, hogy a 8. részt be sem fejeztem valahogy nem volt hozzá idegzetem és nem is bírtam végignézni.
  • paly90
    Cornelius:DDD
  • Monoton
  • cargame
    Kurva jo resz volt ez :D
  • ReszegKoldus
    http://brobibs.com/