How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
HIMYM hozta azt, ami mostanában "kötelezõ". megnéztem... nem ájultam el tõle. a Ted féle régi video-k átnyálazása ötletes volt... aztán kb ennyi.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Lehet bepótlom ma este elvégre 7 évadot végignéztem tisztességesen! <#vigyor2>#vigyor2>
vagy mindenki abbahagyta? 😄
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
REAL MADRID
bár belegondolva az mindig a Barney szál miatt humoros... szóval ezt a marshall-Lily párost én már páros lábbal rúgnám Jersey-be... és beújítanék 2 új szereplõt... bár igaz ez Ted-re is... viszont akkor nincs sorozat!
várom már a Californication új évadát, mert ez annyira silány eddig, h már nem nagyon bízom a felívelésében! :S
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Igaz, én még csak egy részt láttam belõle, nem is a pilotot, de az tetszett. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Egy Community-t bepróbálnék a helyedben. Nagyon más, de hátha megtetszik. Fontos, hogy ne 1 rész alapján dönts.
Mad Love elkezdve, de csak 1 évadot élt meg a sorozat szóval ezt hamar kivégzem. Olyat keresek ami lehetõleg van szinkronosan mert általában csak mennek a háttérben és hallgatom, de ha tudtok nagyon jót ami feliratos akkor az is jöhet! The Big Bang Theory kösz nem.
Hasonló kéne mint a mad love vagy himym. Szerelem, poénok, alkoholizálás, drogok szóval értitek.
REAL MADRID
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
copypastelni lehetne az utóbbi pár részrõl a véleményemet, Marshalék ultragázak, Ted és Robin szintén gázak, Barney pedig még mindig állat
Bazinga!
REAL MADRID
Amúgy igen, gyenge rész volt. Ennek ellenére én akkor is nézem hétrõl hétre, mert még mindig van benne potenciál.
REAL MADRID
marshall mióta játszik buzit (elnézést kérek neil patrick harris), akarom mondani FÜRDÕSKURVÁT most komolyan? koktélozgat, cseverészik, pofákat vág mint vmi gettóbuxa... úristen.
Dum spiro, spero.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon sajnálnám ha nem lenne rendes befejezése ennek a sorozatnak...
Na ezzel nem az a bajom, hogy nem tudom ki az anya - azt nagy ívben leszarom. Egyszerûen ez így béna! A karakterek szarok:
Marshall: úr Isten! Mindig azt hiszi az ember, hogy nincs lejjebb és egyszerûen nem értem, hogy ezt, mint író hogy viseli el!?
Lily: még ott van?
Robin: ugyebár õ az a karakter, akivel mindenféle igazán gáz dolog történik. Ez a Let's get to the mall-tól eljutott odáig, hogy mittomén, összefolyik a taknya-nyála fõmûsoridõben, vagy mond valamit elváltoztatott hangon, amitõl én érzem kínosan magam.
Ted: pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Barney: a részenkénti 2-3 poénért sajnos nem éri meg 20 percet elcsesznem az idõmbõl.
Smulders aláírt az Avengers sorozathoz, azt hiszem ezzel nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy ez az utolsó évad. Nyáron majd ledarálom a maradék részt.
Szomorú vagyok egyébként! Once, this show was legen... 😞