How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New Girlt most kezdtem el, és valóban elég lapos az elsõ 2-3 rész, viszont utána egyre jobb lesz. A két srác meg úgy cserélõdött ki, hogy Damon Wayans Jr.-nak élõ szerzõdése volt egy másik sorozattal, emiatt csak a Pilotban szerepelhetett. De egyébként úgy kezdõdik a második rész, hogy elmagyarázzák a cserét.

REAL MADRID

detto. fellángoltam, h végre valaki ajánlott egy jót, erre kaptam egy agyament blõdséget. az a nõ kifejezetten irritáló. ill nem tudom, h a pilot rész után hogy cserélõdött ki a 2 néger srác... azt a szálat is elvarratlanul hagyták. én a hatodik rész felénél mondtam, h ok. ebbõl nem lesz jobb... elég.

HIMYM hozta azt, ami mostanában "kötelezõ". megnéztem... nem ájultam el tõle. a Ted féle régi video-k átnyálazása ötletes volt... aztán kb ennyi.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

tigeroo
megnéztem ezt a részt, annyira nem volt rossz (legalább volt 1 csavar most marshall részében)
[HUN]FaTaL
Duplarész, 40 perc. Bár ebbõl a sorozatból mostanában a 20 is sok 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

k0trapali
Én már azt sem tudom hányadiknál jártam...
Lehet bepótlom ma este elvégre 7 évadot végignéztem tisztességesen! <#vigyor2>
FZoleee
Bár jobban belegondolva ez lehet csak 40 perc, ha reklámidõvel is számolunk😊
szerintem jó résznek mondható. fõleg az elõzõ után

én nemsokára elkezdem nézni😊

ressy14
az eheti részrõl vélemények? <#rolleyes>

vagy mindenki abbahagyta? 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Ez relatív egyébként, én a New Girlbõl az elsõ pár (4-5) részt láttam, de szerintem unalmas.

rhazid
New girl sitcomból marha jó, Mad love is jó volt kár érte. (Nem sitcom de nagyon jó KOMÉDIA sorozat az Archer is )

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

hungary27
Amúgy a Hivatalhoz és a Városfejlesztési osztályhoz készít valaki feliratot, mert szerintem nagyon jó sorozatok. Amúgy a Munka hõseit (Workaholics) szívesen ajánlom mindenkinek.
TAAHM, The King of Queens, Everybody Loves Raymond, Modern Family, My name is Earl (ajánlott eredeti szinkronnal), Jóbarátok, Joey

REAL MADRID

egyet kell, h értsek veled! bár tuti, h végig fogom szenvedni ezt az évadot, mert 1-1 nagyon eltalált rész még minden évadban volt...

bár belegondolva az mindig a Barney szál miatt humoros... szóval ezt a marshall-Lily párost én már páros lábbal rúgnám Jersey-be... és beújítanék 2 új szereplõt... bár igaz ez Ted-re is... viszont akkor nincs sorozat!

várom már a Californication új évadát, mert ez annyira silány eddig, h már nem nagyon bízom a felívelésében! :S

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

modellmaker
New Girl

Igaz, én még csak egy részt láttam belõle, nem is a pilotot, de az tetszett. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[HUN]FaTaL
Ja nem volt rossz, utolsó két részt nem láttam, mert addigra kaszát kapott, de jó kis sorozat volt.

ProGabe
Mad Love elsõ rész alapján elég faszának tûnik. Persze, hogy elkaszálták -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FZoleee
Happy endings - fuss el véle, comedy-n megy.
Sorozatjunkie-ról lopva: modern jóbarátok😊
Darthmushroom
modern család annyira nem gáz tényleg. heti 20percet megér, már Ed O'neil miatt is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ressy14
akkor már rém rendes család budapesten 😄

Dum spiro, spero.

ProGabe
Ha az nem is (hiszen már mindenki látta), azért a Modern Family szintén megér egy misét! Itthon "Egy rém modern család" címen fut, innen is a k. anyját a címadónak <#wave>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Darthmushroom
rém rendes család <#banplz>

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ProGabe
Jóbarátok <#idiota>
Egy Community-t bepróbálnék a helyedben. Nagyon más, de hátha megtetszik. Fontos, hogy ne 1 rész alapján dönts.

k0trapali
Na emberek mivel úgy néz ki búcsút veszek a sorozattoól mert bûn fos lett keresnem kell helyette egy hasonló szitkomot. Azért ide írok mert biztos van itt olyan aki néz hasonló sorozatot.
Mad Love elkezdve, de csak 1 évadot élt meg a sorozat szóval ezt hamar kivégzem. Olyat keresek ami lehetõleg van szinkronosan mert általában csak mennek a háttérben és hallgatom, de ha tudtok nagyon jót ami feliratos akkor az is jöhet! The Big Bang Theory kösz nem.
Hasonló kéne mint a mad love vagy himym. Szerelem, poénok, alkoholizálás, drogok szóval értitek.
Szerintem meg gyenge volt. Egyre higabb fos ez az egesz. Ez az egesz uj evad ilyen nyogvenyelos...

Nekem tetszett, jó volt <#bohoc>

REAL MADRID

Skypack
Szerintem nem volt rossz volt benne egy pár jó poén

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

ProGabe
Én voltam ma fogorvosnál, kicsit megkínzott, az számít? 😄

rastaman
én még legyûrtem, de annyira nem tetszett...

[HUN]FaTaL
Én is kiváncsi lennék, hogy nõtt-e a színvonal 😄D

tigeroo
mai részt nézte még valaki egyáltalán?
precision
én ennyire gáz dolgot még nem láttam semmilyen filmben/sorozatban amit most Marshallal/Lilly -vel csináltak a készítõk... úristen.

copypastelni lehetne az utóbbi pár részrõl a véleményemet, Marshalék ultragázak, Ted és Robin szintén gázak, Barney pedig még mindig állat

Bazinga!

ProGabe
Yep, benéztem valamit és nem lesz benne. Attól még a sorozat szar! 😄

[HUN]FaTaL
Már egy éve azt szajkózzuk, hogy van benne potenciál, meg hátha jobb lesz. Nem lett jobb.

Lehet megváltozik majd a véleményük, bár nem hiszem hogy felfele ívelne a színvonal

A készítõk már korábban kijelentették, hogy nem lesz megbontva a csapat. Ha valaki nem írja alá a szerzõdést akkor vége.

REAL MADRID

Az, hogy aláírt az Avengers sorozathoz valami belsõ infó? Mert én nem találok még hasonló hírt sem. Link légyszi.

Amúgy igen, gyenge rész volt. Ennek ellenére én akkor is nézem hétrõl hétre, mert még mindig van benne potenciál.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Részemrõl canceled ez a szar. Ez botrányosan fos volt.

tigeroo
hihetetlen, de énis kinyomtam az utcsó pár percnél.

marshall mióta játszik buzit (elnézést kérek neil patrick harris), akarom mondani FÜRDÕSKURVÁT most komolyan? koktélozgat, cseverészik, pofákat vág mint vmi gettóbuxa... úristen.
ressy14
vagy lezárhatnák annyival, hogy ted megmondja a gyerkõcöknek, hogy csak adoptálta õket, és anyukájuk helyett barney-val nevelte fel õket 😄

Dum spiro, spero.

Ted része szokásos, Marshall és Lily egyre szánalmasabb. Barney még mindig király, Robin is még egész jó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször azt hittem hogy esetleg Robint kiírják a sorozatból (Victoriat választja Ted) és úgy fog az Avengersben játszani. de aztán 10 percre rá rájöttem hogy nem ez lesz.

nagyon sajnálnám ha nem lenne rendes befejezése ennek a sorozatnak...

ressy14
wait for it....

Dum spiro, spero.

ProGabe
Éééééééééés nekem ennyi volt. S08E05, 12-ik perc, eddig bírtam. Nem csak untat ez a sorozat, hanem idegesít is, annyira szar! Nem csak a rossz poénokat ismételgetik (akár egy részen belül ötször!), hanem a történetben is má' megint ott vagyunk, ahol pár kib*szott évvel (!!) ezelõtt.

Na ezzel nem az a bajom, hogy nem tudom ki az anya - azt nagy ívben leszarom. Egyszerûen ez így béna! A karakterek szarok:

Marshall: úr Isten! Mindig azt hiszi az ember, hogy nincs lejjebb és egyszerûen nem értem, hogy ezt, mint író hogy viseli el!?
Lily: még ott van?
Robin: ugyebár õ az a karakter, akivel mindenféle igazán gáz dolog történik. Ez a Let's get to the mall-tól eljutott odáig, hogy mittomén, összefolyik a taknya-nyála fõmûsoridõben, vagy mond valamit elváltoztatott hangon, amitõl én érzem kínosan magam.
Ted: pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Barney: a részenkénti 2-3 poénért sajnos nem éri meg 20 percet elcsesznem az idõmbõl.

Smulders aláírt az Avengers sorozathoz, azt hiszem ezzel nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy ez az utolsó évad. Nyáron majd ledarálom a maradék részt.

Szomorú vagyok egyébként! Once, this show was legen... 😞

<#nevetes1>

ressy14
Ted megint esõtáncot járt? 😄

Dum spiro, spero.

hungary27
Hétfõn adták le Magyarországon azt a részt amikor ott is nagy esõk voltak. 😄
lele
rohadt sandy

FZoleee
Nem lesz új rész ezen a héten a Sandy hurrikán miatt.
ressy14
bár legyárthattak volna egy olyan részt is, ahol Barney megdugja a Dobó Katát <#idiota>

Dum spiro, spero.