4281
-
#3881 Annyira nem akarom tudni a reszleteket, lehet h megnezem majd azert (ha mar olyan sokaig vegigszenvedtem :) ) de akkor a lenyeg h a fo szalban semmi nem tortent, vagyis meg nem ismeri az anyjukat, nem latta, vagy ha latta nem tud rola. -
#3880 LOL, ez csak elmúlt pár rész sztorija, azért több infót is csepegtettek az elmúlt egy-két évben az anyáról. Valaki mintha összefoglalta volna itt, visszaolvasni nem árthat, ha már nem nézi. -
#3879 ha spoiler kell, itt van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barney megkérte Robin kezét, ő pedig igent mondott.
Illetve Ted lefeküdt Barney féltesójával (hugával)
Az anyuka kiléte még kérdéses. -
#3878 Valaki leirja h most h lehet tudni h mindjart vege lesz, tortent is mar valami azota? 1-2 evad ota nem nezem mert csak nyujtottak, mint a retestesztat. Tortent mar azota valami, talalkozott mar az anyjukkal? -
Monoton #3877 Hivatalosan is berendelték az utolsó, 9. évadot. -
#3876 kövi rész nem holnap hanem ötödikén -
#3875 -
davidragon #3874 :D -
#3873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az biztos néztek volna a nézők, ha összeházasodnak és "That's how i married your Mother. Now we will come back later how we actually met earlier." -
#3872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig meg volt az esély a gyors esküvőre :D -
#3871 Jó rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barney féltesója felőli kérdéseket pedig le is tudták szerintem a végén azzal, hogy Ted bejött a kalapban. Túl fiatal lett volna hozzá. -
#3870 bro-nection :D:D -
#3869 [spoiler]Hát most már ez egyre kevésbé valószínű :) -
#3868 Igen, eddig illik az Anya-képbe, mivel eleve alig tudni valamit róla, csak annyit, hogy főiskolás, tehát akár ottlehetett azon a közgáz órán. :)
A másik érv az volt, hogy mivel Barney féltestvére így minden bizonnyal az esküvőn is ott lesz. Ez nem feltétlen lényeges persze, márha feltételezzük, hogy a zenész lány nem félrevezetés. :) -
#3867 szerintetek van esélye annak, hogy Barney apjának egyetemista lánya (azaz Barney féltesója) legyen az anya? Így Barney simán lehet ugyebár a gyerekek bácsikája is. -
#3866 true story bro :D -
#3865 -
davidragon #3864 ez cáfolná Tednek azt a kijelentését, hogy "ha nincs az az esküvő, sosem találkoztam volna anyátokkal"
persze lehet, hogy át vagyunk verve. :P -
#3863 sztem a reggae-s csaj lesz. Stacey Gusar. fel van ez építve gyerekek. nem volt véletlen a basszgitározás... ha nem, akkor buktam egy fogadást :D -
#3862 Én is megnéztem, de nem láttam a haját, csak a vállát...lehet kopasz :D -
#3861 Újranéztem én is és igazad van, az nem az Anya haja azon a képen, hanem a táncoló nőé. Doh. :D Ez van ha nem magam mentek ki képet, hanem neten lévőre hagyatkozok. :) -
RYO21 #3860 Megnéztem megint a végét, és szimplán hullámos barna haja van. Ha az az övé... -
Bár az a barna haj lehet inkább a háttal táncoló nőhöz tartozik :) -
#3858 Az anya valamilyen olyan szakon tanult, ahol felvette a közgázt is (Ted első órája ugye).
Az anya bokái. Cindy lakásán.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cindy a mostani metrós lány.
Az esküvőn magán elméletileg nem találkoznak, hanem utána itt, ami megerősíti azt is, hogy szerepe van a sárga esernyőnek a talkálkozáskor.
A mostani képen mintha barna haj lógna be. :)
És habár nem lehetetlen, hogy reggaes lány, de erősen kétlem. :)
Elméletileg nem szerepelt még az Anya a sorozatban, tehát nem Ted eddigi női közül valaki. De volt már, hogy félrevezettek nézőket a készítők ebben a sorozatban is. :) -
#3857 sárga esernyője volt és ott volt Ted első egyetemi óráján -
#3856 nem. ez a basszeros csaj aki a szobatársa volt a csajnak akivel a végén találkozott a metron. a lábát elkaptuk már talán a 4.-5. vagy 6. évadban. (Csak hogy pontos legyen ) -
#3855 és a végén kiderül h Barney az :D úgyis volt emlékeim szerint egy olyan rész h melegek lesznek :D -
#3854 keze lába már megvan :D -
#3853 robin apja Leland Palmer-ként volt maga az ördög
amúgy a basszeros csaj nem= a Reggae-s/jógázós csajjal, akire anno fogadtak? -
#3852 :O de hülye vagyok XD am most már remélem valami bánya rém lesz :D -
#3851 már lehet tudni. a csaj a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ki más lenne?:Dgyerekei anyja -
#3850 tipikus töltelék rész volt.. h legyen 20+ rész egy évadba.de komolyan mondom én tököm szúrom magam ha az évad végéig nem derül ki, ki az a rohadt csaj akivel összejön Ted. -
#3849 el is felejtettem milyen nap van ma :D -
#3848 Nem csodálom, hogy Barney ennyire megijedt, Robin apja maga az ördög :D -
#3847 Legen-DARY facts about
moderátor szerk.: Ezt inkább hivatkozásként. -
#3846 Csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyon izzadságszagú ez a 9. évad. Most már kitartok, ha már eddig néztem. -
lord nihilus #3845 De megnézem, és fintorogni fogok végig -
#3844 Nem akartok 9. évadot nem nézitek, nem tudom mit kell fintorogni sorozatoknál, hogyha folytatják. -
lord nihilus #3843 :/ -
Monoton #3842