Kaotikus tűzijáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hogy legyek kicsit tapló is: a Jankovics Marcell rajzfilmet húsz perccel hamarabb kezdte az MTV, így ha beállítottam volna a videót csak a lényeget nem vette volna fel, ráadásul a körbe futó hírek is jól mutatnak Hunor és Magyar kalandjai közben. Még jó hogy megnéztem... 😛
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"kemény dió"
ugyhogy még a targédia elött sem, tudták megmondani!
nemtom már mikor volt ez az idõjárásközvetités!
de az is biztos,hogy jóval azután ért el irsára a vihar,miután vége lett a tüzijáték!
Az rlt studiójában,meg milyen büszkék voltak már,hogy csak az õ csatornájukon lehet már csak nézni a közvetitést!
Adhattak volna esõkabátot a gyerekeknek!
Mittom én valamit tehettek volna!
De az is igaz, hogy a természet elõbb volt mint a Tüzijáték!
A másik meg hogy mi a Parlamentõl nem messze voltunk a lánchid fele és mikor jött a szél belengett a hangszóró!!
Mindenki rohanni kezdett az emelõkocsi leengedte de csak 10 perc késéssel!
A szél a sörös fémdobozokat vízszintesen vitte!!
Én belerugtam egy üvegbe véletlenül az meg eltörött és berepült valami kocsi alá!!
A végén még tócsába is léptem<#hehe>#hehe>
Kegyetlen katasztrófa film volt!!!
http://bf2s.com/player/swy/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
u dont have to listen anybody else but me
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
u dont have to listen anybody else but me
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Konkrét baleseti szempontból valószínûleg nem, de lelkiekbõl biztosan - eszméletlen volt látni hogy azok kiabálnak, sikitoznak, akik egy zárt, védett helyen vannak (origos cikkben is van egy ilyen kiemelve: benn áll az alagut közepén, és õ sikoltozik).
Inkább úgy tedd fel a kérdés, hogy mit kerestek ott? A válasz: jó pénzt, amiért fel lehet áldozni a látogatók biztonságát. Szomorú de ez van.
Egyébként én a Margithíd közepérõl néztem végig a tûzi/vízijátékot, szerencse hogy késõn értünk a Nyugatiba, mert eredetileg a budai rakpartra mentünk volna a Parlamenttel szemközti részre, onnan gázosabb lett volna hazajönni. Szarrá áztunk így is...
Itt nem 15 percen múlott, az lényegtelen. 21:30-kor pontosan ugyanakkora tömeg állt volna a rakpartokon, mint 21:05-kor. Ekkora embermennyiségnek legalább egy óra elvonulnia.
lemondani, máshogy sehogy, de ugye sztem nemlétezik olyan felelõs ember, aki bevállalta volna, hogy lemondja huszadikát...
egy ilyenre nem lehet felkészülni (végülis a pánikból nemlett nagy gond, a sérülések nagy része, illetve a halálesetek még az elején, a hirtelen széllökésektõl lettek...az, hogy utánna elbirkultak az emberek már nemszámított semmit)
Két éve én is hajóról néztem. De nem ez a lényeg.
A hírek szerint 20.05-kor elkezdte a rendõrség kiterelni a hajókat a partra, mert állítólag akkor kapták meg az infót a viharról (ehhez képest a szárazföldi kollégák meg állítólag csak negyed órával elötte tudták meg?), ezek után igazán szeretném tudni, hogy az a húsz hajó mi a jó francot csinált ott egy órával késöbb?
Én is sajnálom a Budapestieket!!!
Nemtom kinek van-e véleménye,hogy hogy lehetett-e volna megakadályozni ezt a szörnyû tragédiát?
Itt Albertirsán(Pest megye,Bp-tõl kb 50 km-re Szolnok fele)is elkapott minket a vihar!
Ugyan itt fák nem döltek ki,de legalább olyan félelmetes volt,mint a Budapestiek helyzetébe beleképzelnünk magunkat!
Arra merni se gondolok,hogy a szomszédfaluban megtartott tüzijáték a szabadban,hogyan végzödött!
Fél 9 körül értünk ki. Már látszott,hogy villámlik az ég alja. Páran mondták is,hogy menjünk,de mi "kemények" közöltük,hogy pár csepp esõ nem árthat.
9-kor elkezdõdött a tüzijáték,körülbelül 5 percet nézhettük,mikor kicseseztt nagy szél kerekedett,s elkezdett csepegni az esõ,nah ekkor indultunk lefele a hídról. Persze nagy tömegben az emberek is,elõször csak séta,aztán elkezdett szakadni az esõ,meg ezerrel fújt a szél a tömeg nagy része elkezdett rohanni,sokan sikítoztak satöbbi.Csodálom,hogy nem taposták le egymást.A környéken minden kisárus bódéja,arui satöbbi a levegõbe repültek,az emberek kezébõl kicsavarta az esernyõket. A Jászai-Mari téri aluljáróban tömör emberfal keletkezett,se be se ki nem tudott senki menni. Kíváncsi lettem volna,ha elkezd befele õmleni a víz mi lett volna.
Szal mi szarráázva érkeztünk meg az autóhoz,s a rakpart feletti utcán akartunk kikeveredni,de szabályszerüen "S" kanyarokat kellett megtenni,mert az utca tele volt leszakadt faágakkal satöbbi.Végül hazaértünk,s akkor láttam a hírekben,hogy sok helyen tetõket sodort le,fákat döntött ki,s páran meghaltak.
Az egészben a legérdekesebb,hogy még az elején mondtuk,mikor láttuk a kivilágított hajókat a vízen,hogy de király lehet nekik,onnan nézni a tüzijátékot.....erre ugye a hajók ütköztek az egyiknek beszakadt az oldala páran a vízbe estek,pánik,stb...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tévedni pedig emberi dolog, szóval azért a meterológusokat se hibáztassuk...lehet, hogy akkor még úgy tûnt, hogy a végére ér oda, de közbe megváltozott valami, ami miatt gyorsabban jött...nem tehetnek róla.
Bár, akkor már jövõre bevezethetnének1rendszeres negyed óránkénti idõjárás jelentést, hogy ne forduljon elõ és idõbe midenki szét széledjen vagy ilyesmi.
SZóval pontosan tudni lehetett hogy mikor lesz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem párolog csak úgy el a felhõzet. Balatonon is nagy vihar volt és szépen kúszott Bp felé, tehát tudta mindenki hogy jön
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Eléggé álom/sci-fi jellegûek az elképzeléseid a meteorólógiai elõrejelzések pontosságáról, másrészt az itthoni meteorológiai intézetek technikai felszereltségérõl.
Ha este nyolc körül tudták csak megmondani mekkora vihar jön, abban nincs semmi meglepõ. Van olyan hurrikán, amit csak kialakulás elött náhányszor negyedórával lehet "megjósolni". A hangsúly a "jóslás" szón van, mert halál nem biztos, hogy bejön.
Amúgy a média nagyon nyomja most a tüzijáték és a balesetek összefüggését, csak ugye a balesetett szenvedett emberek nagyobb része nem a rakparton sérült le, hanem az utcákon, ahol fák, tetõdarabok, cserepek röpködtek a 120Km/órás szélben. Ha nem lett volna ennyi ember az utcákon akkor "csak" fele ennyi sérült lenne, ez is igaz. Elnézve a károkat (lásd Index fotó a Népligeti leszakadt tetõszerkezetrõl) csoda, hogy "csak" ennyien sérültek meg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én Székesfehérváron voltam és itt is esett a jég, nem is kicsik, pedig itt még a tüzijáték is elmaradt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Emlékeztek a múltkori nagy hidegfronra? Ott nem volt jég. De nem is volt villámlás, vagy nagy hang. Itt volt nagy hang, és nagy jég. Figyelni kell az összefüggéseket.
Azt mondod, hogy a tüzijáték összeaprózta a jeget? Ha én ráordítok egy kõkemény betonfalra, attól még nem törik darabokra. 😊
szal lehet tüzijáték nélkül még dúrvább lehetett volna a helyzet - > ritkább de nagyobb darabos jégesõ.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo