Kaotikus tűzijáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Troli kábele 1 méterre a földrõl húzódott a vonat nem 40 percet hanem 1 órát késett!!! pontosan 1 óra 17 percet!
Dízelmozdonyt kaptunk és azza mentübk d nagyon durva volt!!
JáááJJ
Ilyet még nem értem meg
http://bf2s.com/player/swy/
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Meteorologia intezet is reszben hibas. Igaz mondtak a jegesot es a villamlast, de azt nem mondtak, hogy ekkora vihar lesz!!! Siman ki lehetett volna kovetkeztetni a nyugat magyaro.-i viszonyokbol, hogy mi lesz Bp-n. Este 8-kor meg mar ki az aki TV-t nez, szinte mindenki kint volt a szabadban. Itt kellett volna kozbelepniuk a tuzijatek szervezoinek (fo ludasok)!
és lám lett is
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Egyébként a motoros gépeken és az utasszállítókon úgy mûködik a jégtelenítõ berendezés, hogy a szárny belépõéleinél egy felfújható gumit húznak végig, ami nincs feltöltve levegõvel. Ha jelez az elektrónika, hogy jegesedés van, akkor elsõnek hagyják, hogy ráfagyjon a belépõélre a jég, majd pedig felfujatják (ez nem biztos, lehet hogy leengedik) levegõvel ezt a végighúzott gumit, és úgy robban le a jég a szárnyakról, mintha ágyóval lõttek volna. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kis társaságban a budai hegyekben vártuk az esti tûzijátékot. Minket már 20:50 körül elért egy iszonyatos felhõ, rohantunk le a háztetõkrõl. Mire leértünk már fákat csavart ki és ágakat szaggatott le a szél.. A hazajutás a pesti oldal felé katasztrófa volt, a tömegközlekedés és a forgalom teljesen lebénult, kb. 50 méterenként léptünk át egy nagyobb gallyat, leszakadt jelzõlámpával is találkoztunk. A moszkva térrõl 10-15 percnyi felfelé buszozást most egy másfél órányi lefelé gyaloglás követte egy szál polóban miközben az emberek tömegei vártak a nem közlekedõ buszokra.. Hála az égnek leértünk mégha olyan sokára is de az biztos, hogy életem legemlékezetesebb augusztus 20-a marad.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Levi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Aggódnak.
Féltik az egyébként is bepánikolt gyerekeiket.
Az a dolguk.
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Merõben más nézetet vallok az ünnepeltrõl, mint itt sokan mások. /Talán nem kellett volna annyi törikönyvet olvasnom./
Ezért csak egy szolid és szelid kérdés: Nem aludnátok, jobban, ha a tüzijátékra szánt pénzt ezentúl teszem azt a Heim Pál kórház kapná?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amit Punker írt az elején a tüzijátékról és a megbolygatott felhõkrõl az igaz.
Nagyon hihetetlen dolog, de a felhõkben fönnt még nyáron is -20, de esetenként -50 fok is lehet. És a leghihetetlenebb, hogy a csapadék még ezen a hõmérsékleten is cseppfolyós. Ezt bebizonyították egy laboratóriumi kisérlettel, miszerint egy teljesen hangszigetelt szobába letettek egy tálca vizet, és folyamatosan elkezdték hûteni a szobát. Már a víz hõmérséklete -30 fok volt, de még mindig nem fagyott meg, egyszercsak hangszórókkal halk zajókat sugároztak be a szobába, és a víz századmásodpercek alatt kõkeményre megfagyott. Tehát ha a vizet nem éri zavaró tényezõ, akkor nem fagy meg.
Ha megfigyeltétek már, a jégesõt is mindig villámlás elõzi meg. Ez éppen annak tudható be, hogy a villámcsapás nagy zaja megkavarja a nyugalmat a felhõben, és ezért a vízcseppek megfagynak, és jégesõ keletkezik.
Valami hasonló történhetett tegnap Budapesten is, csak villámlás helyett a tüzijáték szolgáltatta a jéggenerátort.
Hogy mi lett volna s zervezõk részérõl az ésszerû döntés? A tüzijáték azonnali megállítása, és akkor egy nagyságrendekkel kisebb jégesõvel számolhattunk volna, de persze a nagy szélvihar és az esõ ugyanúgy megmaradt volna sajnos.
Az OMSZ-rõl pedig no comment. A vihar elõtt másfél órával rikácsolnak, hogy itt baj lehet.
És szeretném a részvétemet kinyilvánítani.
szóval van 1 kis viszonyítási alapom,a viccelgetés,és való élet között!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A hozzátartozóknak részvétem, a sérülteknek, és betegeknek jobbulást! A halottak pedig nyugodjanak békében! 😞.. LasDen már a nevén se lepõdök meg, csak egy s-betût kell levenni..:/..Szerintem a legrosszabb az, hogy kirakja ezt a borzalmat ide, és akkor odaírja, hogy sorry! Gratulálok! Emberiesség jeles, arról nem is beszélve, hogy megis kérdezi, hogy miért szólnak ezért..No Comment
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
akit zavarna, nem akartam káromkodni, de ezt nem hagyhadtam csúnya szó nélkül..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Tényleg elég erõs, szerintem senki nem találta viccesnek.
Most gondolj arra az apára, akinek meghalt a kislánya.
Máskor ne linkelj be ilyeneket.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
๏̯͡๏﴿
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LasDen! Neked gratulálok, mert te linkelted be! Ilyenért páran kaptak ban-t az elmúlt órákban!
Azt hiszem elég diplomatikusan fogalmaztam. <#ejnye1>#ejnye1>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Olvassátok el ezt, egyértelmûen kiderül, hogy ha nincs tömeg, az átlagnál kicsit nagyobb felhõszakadás lett volna, amilyen évente többször is elõfordul.
mi okosan megkaptuk az esõkabátokat úgy kb 20 perccel a vihar elõtt, mikor elsõ esõcsepp koppant a fejemen fel is vettem, csak nem gomboltam be...mikor meg kitört az uramisten, akkor az olyan hirtelen volt, hogy begombolni nemvolt idõm, sõt még a bakancsomba se tudtam betûrni a nadrágot, hanem már rögtön fogni kellett a kordont, hogy ne döntse rá a szél a tömegre...mondanomse kell bõrig áztan, pedig felvoltunk rendesen szerelve...
a szél volt itt a nagyon gáz, mikor a fél vip páholyt vitte el, meg a párszáz kilós hangfalrendszert kezdte el lóbálni, na azvolt a para, nem az esõ, meg a jég
hameg elkezd fémdarabokat köpködni az ég, akkor kurvamindegy, hogy bekészítetted e az esernyõt vagy sem...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"