Kaotikus tűzijáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Idõjárást dettó.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
u dont have to listen anybody else but me
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Már legalább 5 halott.
Egy embert búvárok keresnek.
Egy 11 éves kisgyerek is meghalt.
De hogy legyen valami megnyugtató is: <#ravasz1>#ravasz1>
Demszky összehívta a Városi Védelmi Bizottságot
Szal már minden rendben lesz 😊
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Egy embert eltûnt a vasárnap esti budapesti viharban, amikor két hajó összeütközött a Dunán - közölte az MTI-vel a Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság ügyelete. Az ügyeletes beszámolója szerint a Zsófia hercegnõ hajó és egy kisebb vízi jármû ütközött, s ennek következtében öt ember a vízbe esett. Négy személyt kimentettek, egyet viszont este tíz óra körül még nem találtak meg. Az eltûnt személyt egyelõre keresik."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az egy más kérdés, hogy miért nem hallgattak az idõjárásjelentésre...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A magyar szervezettség.<#szomoru1>#szomoru1>
Míg álldigáltam, mint katasztrófaturista, közben az aluljáróból hoztak fel egy fiatal srácot, fején nagy kötés, ahogy hallottam a fejére esett egy szél által lesodort tetõcserép.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nyugodjanak békében 😞
mine már elmennek megnézni a tüzijátékot és...ez várta õket...kiváncsi vok az 5. vízbe esett emberrel mi lett ...remélem valahogy kievickélt :|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szegények!
szerencse h mikor jött a vihar hazfutotam 2perc alatt
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
bár sosem érdekelt a tüzijáték annyira,pláne nem élõben,meg a tömeget sem szeretem!
Miskolcon szerencsére megúsztuk, viszont most kezd feltámadni a szél.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Több halálos áldozata van a vasárnap esti fõvárosi viharnak - erõsítette meg a korábbi sajtóértesüléseket Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóság szóvivõje az MTV híradójának. A belvárosban tartózkodó tudósítók pánikról, kaotikus állapotokról számoltak be.
Tûzijáték - esõfüggönyön át
Ön hogy vészelte át?
A [email protected] címre várjuk olvasóink beszámolóit a viharról.
Ajánlat
Hatalmas viharok érték el a fõvárost
Két halálos áldozata van a vasárnap esti fõvárosi viharnak - erõsítette meg a korábbi sajtóértesüléseket Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóság szóvivõje az MTV híradójának. A szóvivõ azt mondta, hogy két halálesetrõl tud.
A Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság ügyeletese pedig azt jelentette, hogy egy ember eltûnt a viharban, amikor két hajó összeütközött a Dunán. Az ügyeletes beszámolója szerint a Zsófia hercegnõ hajó és egy kisebb vízi jármû ütközött össze, a vihar közben, és emiatt öten a vízbe estek. Négy embert sikerült kimenteni a Dunából, egyet viszont este tíz óra körül még nem találtak meg.
A katasztrófavédelem ügyeletese korábban azt közölte, hogy a viharban nagyon sokan megsérültek. A tûzijáték nézõit a kidõlõ fák, leszakadt faágak, betörõ ablakok kihulló üvegcserepei sebezték meg. A hatalmas vihar miatt több belvárosi ház ablaka kitört.
A belvárosban tartózkodó tudósítók pánikról, kaotikus állapotokról és nagyon sok sérültrõl adtak hírt Budapest több pontjáról.
"Egy perc se telt el és már egyátalán nem látszódott a Gellért-hegy" - mondta a vihar kezdetérõl egy fiatalember, aki a pesti rakpartról szerette volna nézni a tûzijátékot. "Ahogy elkezdett az esõ is esni, mindenki futni kezdett, biztos, hogy volt aki megsérült" - tette hozzá.
Az Erzsébet-híd pesti hídfõje alatt a mentõk két sérült külföldit, egy férfit és egy nõt láttak el. A híd budai hídfõjétõl legalább öt mentõautó szállította el a sérülteket. Két ember sérült meg a pesti Vigadó teraszán, illetve a Marriott szállodánál, ahol a betört ablakokból kizuhanó üveg sebezte meg a nézõket.
A vihar elõl menekülõ emberek aluljárókba, mélygarázsokba menkültek le. "A Ferenciek terénél az aluljáró megtelt, oda sokan már hiába próbáltak lejutni" - mondta az
Az
Súlyos és könnyebb sérültek vannak Budán, a Sándor-palota környékén is. Kaotikus jelenetekrõl számoltak be a Batthyány-térrõl is, ahol legkevesebb két ember sérült meg, amikor a nézõkre dõlt a délutáni légi parádéról tudósító újságírók számára felállított emelvény.
Az
Az
A Kerepesi úti temetõnél az útra dõlt egy fa, ott el kellett terelni a forgalmat.
Na, emberek, lehet a témához hozzá szólni. Azért picit durva egy ekkora vihar, nem? Jómagam gondoltam kihagyom a tûzijátékot, hisz már sokszor láttam és tv-n keresztül meglesem. Persze nem volt kedvem a televízió elõtt se. Úgyhogy utólag szüleimtõl és a net álltal értesültem a dologról, hogy ez egy picit szörnyûre sikeredett augusztus 20-dika lett.
Akik elhunytak, azokra örökké emlékezni fogunk.
Aki pedig óhajtja, beszámolhat, hogy a vihar kitörtekor hol volt épp és merre menekült, mi járt a fejében satöbbi-satöbbi.
Gondoltam lehetne errõl egy témát nyitni. Ha meg rosszul gondoltam, akkor jöhet a bünti pont és elnézést.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!