Kaotikus tűzijáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a hûtõ volt a teraszon és valszeg ott erõsebben fújt a szél mint az utcán.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
még jó hogy nem voltam az országban...

részvét

VRSDM
hûtõt teraszmagasságra emelni... :S fa meg lehet korhadt, öreg, meg annak nagy a felülete, mind1 nemvoltam ott, csak furcsa azon az alapon gyerekeket is kellett volna repítenie ide-oda

u dont have to listen anybody else but me

Bandee1987
haverommal ki akartunk menni a tûzijátékra...a batthyány térre. Hálistennek nem mentünk mert dolga volt

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ja, hihetetlen nagy fákat csavart ki tõbõl a szél

Az igen.

VRSDM
oks...

mostis látszott az RTL-en hogy ottvan már mindenki fedezék alatt a háttérben meg nyomatják a tüzigecit

Punker
szerinted 1 nagy fa hány kíló? milyen erõ kell hogy azt kidöntse.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem? ne legyél ebben biztos.

VRSDM
egy hûtõ legalább 50kiló ... akkorát nem emel fel ekora szél...<#ejnye1>

Pfujj.

VRSDM
tv-s közvetítés alatt meg: "micsoda szép a kamerán csillógó esõn keresztül a rakéták ... szánalom "

Barátom kint volt. Egy teraszon voltak, és majdnem elkaszálta egy hûtõ, a teraszt meg üresre söpörte a szél...
VRSDM
ha valóban nemlehet leállítani az orbitális HIBA...

"Legalábbis azt olvastam egy srác üzenetében, hogy a vihar után is mentek fel még bõven rakéták."

megerõsítem. Gondolkoztam is hogy miért lehet, pl. elõre programozott, idõre, és nem tudják leállítani, vagy elázik, és akkor nincs az a hülye aki odamegy és hatástalanítja.

Punker
a füst és a vegyianyagok viszont igen.

VRSDM
mily szerencse hogy volt egy lány a REDBULL-os FRIENDS tribünön a családjával és nagyon bejön, és mikor ment el mentem utána aztán megadtam neki a számom hogy hivjon ha gondolja, számomra lenne megtisztelteés, akkormeg mire visszanéztem már elfoglallátk a székem, inkább faroltam a fenébe mekkora szerencse, belegondolni is rémes mimehetett ott... (ha valaki ismeri a lányt vagy tud valamit róla keressen pls. /szürke felsõ - barna haj - 16-17éves - fekete farmernadrág picit bõ és nagyon csinos , szeretnék beszélni vele köszi. bocs hogy picit OFF /

desigo
RTL klub now
0Fritz0
Igazad van.
A lõpor nem hat a viharfelhõre.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ScarY MAN
Nem az a vihar azzal semmi baj.
De ez hogy egy kis hajó be megy oda .
Bazz valamivel le kéne zárni a dunát hogy ne lehessen benni.

Nem az a vihar azzal semmi baj.
De ez hogy egy kis hajó be megy oda .
Bazz valamivel le kéne zárni a dunát hogy ne lehessen benni.

DJ Skyline
<#wow2><#ijedt> :CC

Fúúúú........ :-CCcccccc

VRSDM
ezmost irónaia hogy igazamvan vagy " igaz, ezek nem csinálna ilyet " azaz nincs igazam nemértem most :S

a screen-ek meg... <#szomoru1>

Jaja, volt pár ilyesféle film is a tévébe...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

VRSDM
nevetséges hogy ilyenek vannak, én azthittem kiskoromba hogy nemkell félnem semmitõl annyi katasztrófa film volt már, és mindre volt megoldás mindig szolt elõre valaki fejes hogy nemkéne, aztán a fõfejes meg a pénz meg a buzisága miatt elbassza az ellenttetjével... gyerekek nemértem mivan a földön meg itthon...

Hmuda
Nyilván nem egy megnyugtató látvány ha hatalmas szélben, esõben és villámlásban még piros/kék/sárga fények is villognak. Kisebb világvége hangulatot kölcsönözhetett az egésznek. Legalábbis azt olvastam egy srác üzenetében, hogy a vihar után is mentek fel még bõven rakéták.

Ha pedig a meteorológusok tényleg szóltak elõre, akkor itt fejek fognak hullani (bár az ilyen kijelentés ilyenkor még max urban legend kategória).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OrioN the S
Most jött haza a terhes nõvérem :| Idáig érte aggódtam me sehogy nem tudtam elérni :|

Elmondása szerint: Volt egy ember akinek kifolyt a szeme a jégtõl :o Elõtte futott egy terhes nõ a kisbabájával ,de mindenki baszott neki segíteni :S Az emberek sírva futottak mert annyira fájt ahogya jég rájukesett... Most itt sír ,mert nem tudja feldolgozni egy halott kisgyerekl látványát 😞 Azt mondta ,hogy ez volt élete legrémísztõbb látványa...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

0Fritz0
igaz, ilyen rakéta nem gerjeszti a viharfelhõket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nokedli
Nnna kérem, én is kinnt jártam a tüzijátékon. Borzalmas "élmény" volt.
Mire hazaértem, bõrig ázva, itthon az fogadott, hogy ledõlt egy marha nagy kémény. 38 méterrõl zuhant le.
Az alábbi felvételek a pusztítását ábrázolják.

Az udvarra lehullott téglák.

A telibe talált körfolyosó.

Néhány tégla átütötte a szinház tetejét.

Az udvaron néhány kuka is volt. Ennyi maradt belõlük.

Személyi sérülés nem történt.

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

0Fritz0
Állítólag a meteorológusok szóltak a szervezõknek, õk meg megköszönték az infót és megnyomták a startgombot.

VRSDM
ez nem baromság... SÕÕÕÕT

igy szokták tesztelni a villámokat vagy ha nagy áramot akarnak a tudósok hogy szépen egy esõfelhõbe ami átlagos, belelõnek egy szépkis rakétát, amit kábel köt az állomásukhoz, és kapnak egy akkora kisülést...

D:

VRSDM
én Fót-om lakom de még ittis akkora vihar volt hogy már sípolt a szél a picit kinyiott veluxablakon... esõ is csak pikk-pakk ugy lezuhant, szerencsétlenek,

Punker
Index fórumrõl.

"Sziasztok!

Nekem nincs TV-m, fogalmam sem volt az elõrejelzésekrõl, de amikor a feleségem mondta 9 elõtt pár perccel, hogy villámlik, az elsõ mondatom az volt, hogy ha ebbe még bele is lõnek a tüzijátékkal, akkor ebbõl nagy vihar lesz.

Semmi közöm a meteorológiához. Szerintetek van olyan meteorológus aki erre nem jött rá magától?

Szerintetek miért mondták a meteorológusok, hogy a tüzijátékkal egy idõben kezdõdik a vihar?

Ha nincs tüzijáték, akkor lehet, hogy közepes vihar lett volna, így meg óriási volt."

Atkamon
Én a lánvhidnál voltam a családommal és nagyon durva volt! Egy másodperc alatt el kezdett szakadni az esõ azán a tömeg nyomult ki...

lol..de mondjuk igaz...pusztán, ha csak te vagy, akkor annyi, ha nem lapulsz össze1centire...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Itt történt meg. Közülük többen nem a vihar miatt haltak meg, hanem azért mert magyar emberek szarul csináltak dolgokat.
Az baleset, ha leesik egy tégla a háztetõrõl, és fejentalál valakit.
Az viszont már emberek hibája hogy közterületen olyan fák vannak amik kidõlhetnek, olyan villanyoszlopok vannak amik kidõlnek, olyan állványokat csinálnak, amik ledõlhetnek. Többek közt beszakadt a népligeti volánbuszállomás teteje (itt szerencsére nincs serült azt hiszem), nyilván ennek az epítésénél is csak lopták a pénzt és a lehetõ legszarabb alapanyagokkal dolgoztak.
biztos még sok ilyet fel lehetne sorolni ahogy jönnek a hírek, és ez mind itt, itteni hibákból, felelõtlenségbõl történt meg.

Punker
aki elkezd itt politizálni azt kivágom mint a huzat!

Taranov
Persze, ez csak egy alibiintézkedés, hisz ne mondja az ellenzék: Demszky nem csinált semmit.
Nyilván NFP is csak ironizált.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

egy valamit tudok: ha pusztán vagy és egyedül, és jön a vihar, akkor vágd magad hasra, f*rkad lefele nézzen nehogy olyanra gondolj amitõl fel*llna, mert tudjátok igy halt meg a napozó pocok is.. .😄D

Nem értem mit filoztak ezen a viharon emberek. A világ többi részén is bármikor és bárhol lehet vmi katasztrófa,tragédia.Ilyen az élet. Katasztófa volt és lesz is még...

Itt dunaujvarosban nem volt vihar... de multkor nagy volt, haverral lent vagyunk a környéken csapódnak a villámok, dörög, szakad alig kapunk levegõt sprintelünk mint állat.... Haverunk elcsuszik a sáron rohanunk vissza felsegítjük... futunk tovább hazaérek, lehetett csavarni a pólómból a vizet.. ez gondolom még durvább vihar volt <#wow3>

Ahogy jöttünk haza, itt sûrûn állt az úton a levél, meg az ág halomban.

Hogy lenne minden rendben? Demszky azzal, hogy összehívva a bizottságot, csak esetleg annyit ér el, hogy megpróbálja menteni magát és tenni, rendet rakni. De sokkal jobb lett volna, ha jobban oda figyelnek azért itt 1-2 dologra. Biztos kevesebb halott lett volna...és a hullákat se lehet visszahozni az élõk sorába ezzel a gyûléssel^^

Taranov
Sosem voltam híve a tuzijátéknak, mert drága és a kutyákat is zavarja, de ez már különösen nagy pech.
Nem tudom, hogy ezekután kell-e augusztus 20-i tuzijáték. Ha jól emlékszem, 2002-ben elmaradt az árvízkárosultak iránti szolidaritásból. Azt is túléltük.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

egyébként még most is érdemes végigmenni az utcákon, a bajcsy és a nagykorut tele van gallyakkal, levelekkel, láttam egy kapualjban egy raklapnyi perecet (egy perecárus biztos otthagyta amikor elkezdõdött a vihar), szétázott mind (megtapiztam).

Dragooon
én nem messze lakom tõled (5 perc) és itt elég nagynak tûnt O.o egy fa ki is dõlt

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá