869
Az augusztus 20-dikai tűzíjátéknak halálos balesete is lett
A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
-
#370 Én is arrafele voltam... Ami még "jópofa" volt, ezután elsétálni Szabadság hídig, ami persze le volt zárva, onnan tovább Petőfi hídig, itthon meg 4 ablak nyitva volt... :| A helyszínen én taposást, ilyesmit nem láttam, csak, hogy kezeltek vkit mentőben, meg rémült emberek tömegével... A jégeső részét még a rakparton "vészeltem át"... -
#369 ráadásul máshová is be raktad te tuskó--#3618------- -
#368 érzéketlen, empátiátlan faszkalap vagy!
akit zavarna, nem akartam káromkodni, de ezt nem hagyhadtam csúnya szó nélkül.. -
#367 jah. Könnyen mondom hogy ha jobban felkészültünk volna jobb lett volna a helyzet ez igaz :D Mi a 2-es villamos sinjénél voltunk, a zöld korlátnak támaszkodtunk. jó helyünk volt pedig :( . De mikor jött a vihar a hátsó sor meg pár ember már kimászott a sinekről. Úgyhogy nálunk nem volt olyan tömegnyomor, csak 2-3 embert kellett várni mire áttudtunk mászni. De nem tapostuk szét egymást. Aztán ott a vigadótól nem messze mikor jött a keményebb jégeső, egy autó mögé álltunk be. Aztán ott gondolkodtunk egy kicsit azt mentünk tovább :) Nem volt semmi taposás meg ilyesmi, csak sikítozás. De legtöbb embernek ott jókedve volt. Földalattihoz volt durva a lejutás, de nem sérült meg senki a tülekedésbe, nem volt vészes. -
Szeszmester #365 Nem te vagy kegyeletsértő, hanem a képsor.
Tényleg elég erős, szerintem senki nem találta viccesnek.
Most gondolj arra az apára, akinek meghalt a kislánya.
Máskor ne linkelj be ilyeneket. -
#364 És emlékeztetnélek a #214-es posztra.... -
#363 oké oké...mégeccer bocs... -
#362 most értem haza, a vihar elejét még az örsön kaptam el mire kiértem astoriára már csak a 100ezres tömegen kellett átverekednem magam. aztán kinéztünk haverokkal dunapartra...ilyet se láttam még -
#361 Jó rendbe, de legközelebb légyszives gondolj a családtagokra is... -
#359 Erre mondják, hogy kegyeletsértő -
#358 attól hogy én linkeltem be nem én vagyok a forrás...de írtam hogy srry....és akkor még eccer bocs... -
#357 Szeszmester! Ahol én voltam nem taposot senki senkit. Lehet a Lánc Hídnál ahol a nagyobb botrány volt ott igen, de nem ez volt az elsőszámú gond!
LasDen! Neked gratulálok, mert te linkelted be! Ilyenért páran kaptak ban-t az elmúlt órákban! -
#356 Nem mondanám, hogy túlteng benned az empátia! Vedd már észre, hogy egy friss tragédia közepén nem illik ilyenekkel humorizálni.
Azt hiszem elég diplomatikusan fogalmaztam. -
Szeszmester #355 Nem voltam ott, nem tudom, mi volt, de szerintem részben tömeghisztéria. -
#354 ne nekem gratulálj... -
Szeszmester #353 Most már elhiszed, hogy taposták egymást az emberek? Mert már a tvben is bemondták. Pedig nem kellett volna ehhez sokat gondolkozni... -
Cat #352 http://origo.hu/itthon/20060820tuzijateknezok.html?pIdx=1
Olvassátok el ezt, egyértelműen kiderül, hogy ha nincs tömeg, az átlagnál kicsit nagyobb felhőszakadás lett volna, amilyen évente többször is előfordul. -
#351 Gratulálok..... -
#349 Igen ez a gáz (talán indexen olvastam, hogy nem a vip pályhol szált el, hanem valamelyi khangtechnika). -
#348 vazz, ottvoltál egyáltalán? :)
mi okosan megkaptuk az esőkabátokat úgy kb 20 perccel a vihar előtt, mikor első esőcsepp koppant a fejemen fel is vettem, csak nem gomboltam be...mikor meg kitört az uramisten, akkor az olyan hirtelen volt, hogy begombolni nemvolt időm, sőt még a bakancsomba se tudtam betűrni a nadrágot, hanem már rögtön fogni kellett a kordont, hogy ne döntse rá a szél a tömegre...mondanomse kell bőrig áztan, pedig felvoltunk rendesen szerelve...
a szél volt itt a nagyon gáz, mikor a fél vip páholyt vitte el, meg a párszáz kilós hangfalrendszert kezdte el lóbálni, na azvolt a para, nem az eső, meg a jég
hameg elkezd fémdarabokat köpködni az ég, akkor kurvamindegy, hogy bekészítetted e az esernyőt vagy sem... -
#347 nyah hazaértem énis jókis huszadikai alsóraptart biztosítási szoliból...hát ahhoz képest, hogy lett volna egy unalmas napom, aholis elsőosztályú helyről nézhetem az airrace-t, meg a tüzijátékot, és ezért még fizetnek is, kicsit érdekesebben alakultak a dolgok
ja és az a 20 birka akit kizavartam az egyik sátor megmaradt darabkája alól, úgy, hogy közben drága anyukám csuklott rendesen (mert a f@szláma persze nemfogja fel, hogy lehet, hogy kicsit megázik ugyan, de talán megéri a holnapot (mát)), tehet egy qva nagy szivességet, mert durván rá félpercre le is szakadt az egész... -
#346 Na bazz,ilyen vihar nem nagyon van nálunk,mint ami Pesten volt.mi meg,hát pont ott voltunk,asszem az Erzsi hídnál.Tök jó volt.Jöttek a frények kikapcsolásai,és a műsor.Fú,de durva mondom.Aztán,jé 1 esőcsepp.Jól van sz*rom le.Aztán jön még pár,na ilyenkor már fogtam a szivacsot a xseggem alatt,ha futni kell,aztán fater szerint,látta,hogy már jön az eső,hogy a távolban már egyre jobban csöökenetek a látási viszonyok,azttán jól nyakonvert az egész.Szivacsot a szél ellen az arcom jobb oldalára fogtam,aztán jött a jég is.Mindenki,mint a hülye,megindult,taposták egymást,tolakodtak a híd alá.Még elhagyott,mgtaposott SRnyőt is láttam.Közben a szivaccsal a képemen,gondoltam,ott szorulva kinézek jobbra a Dunára mi a pálya,és hát semmit nem láttam,csak szürkeséget.Mikror jött a jég,azt hittem a sok retek repül a képembe. :DUtána hazafele eltereltek minketz,mert kidőlt a fa,mikor meg mentünk a kocsihoz,mindenki az úton,1 kocsi se tudott szinte menni,de mentő meg félpercenkét jött.Mikor meg a terelőúton mentünk,az is tele volt fával,alig lehetett férni.Vmi Isaszeg felé mentünk,nagy meg kistarcsánál.Az utca hót vizes volt,meg mi is.de csak hazaértünk. -
#345 Először is akik meghaltak azok nyugodjanak békében.
Mégis sajnálom, hogy nem voltam kint. Azért megnéztem volna ezt a világvége hangulatot :)
Itt csepelen (21. ker) csak kicsit esett, de mondjuk kb 2mp alatt kezdett el szakadni...amúgy végre nekem is elkezdett zenélni az sg...oldalt váltottam és vmi talán guitar pro 4-el készített zene elindult. Ha valakit érdekel feltölthetem valahova mert felvettem 2 példányban. Az elsőben már zenél a végéb meg nyomok egy F5-öt és abbahagyja. -
Szeszmester #344 3 halottról és 250 sebesültről írnak. -
Szeszmester #343 Műsorszünet. DunaTVn lesz nemsokára az info. -
#342 M1 híradóban mit mondanak? -
#341 én is néztem minket szépen elkerült a vihar.....Dél-Mo rulz.. -
#340 Képek -
BomBa #339 me too
bye
jóéjt -
JediMaster #338 na én is mentem aludni, by all -
Szeszmester #337 Széllel együtt. Tudod, ballisztika. Fizika az egész. -
#336 mentem jóéjszakát... -
#335 Aham látom képbe vagy nagyon... Nem taposott le senki senkit. A rakéták nem amiatt mehetnek emberek fölé, közé, mert arra lövik.... Gondolkodj... -
#334 " nem a közönség közepébe lőtték őket "csak szél vitte oda" -
#333 /semmi újat nem mondd... bezzeg itt fóton még mindig hallom hogy nyekeregnek a fák, akkora a szél -
Szeszmester #332 De mit kellett volna cselekedni? Nem tudjuk, h mit tudtak.
Az emberek egymást taposták le. Itt mit kellett volna cselekedni? Ha a tömeg nem feledkezik meg magáról és megpróbálják fegyelmezni magukat.
A tűzijátéknak meg nem tudom, mennyire gond, hogy ilyen szélben lövik fel. Ha nem robban, nem tudom, hova esett volna, de feltételezem gondoltak erre, és nem a közönség közepébe lőtték őket.
Az, hogy többen meghaltak, szörnyű. Felfogni is nehéz. Őszintén sajnálom mind az elhunytakat, a sérülteket és a hozzátartozókat. -
#331 HIRADÓ MEGY M1 -
BomBa #330 szóval aztmondod, hogy nem kellett volna semmit sem csinálni, ha tudják, hogy vihar lesz, nem is kicsi? és jó úgy ahogy történt?
"ahogy lesz úgy lesz" szokták mondani
ebben a pillben mondták be: az omsz orkán erejű vihart jelzett -
#329 még csak reklám megy ne pörögj :D -
JediMaster #328 kezdődik a hiradó