Kaotikus tűzijáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
bocs de már kínosan éreztem magam hogy nicns repülõs sztorim 😄
A hajós cégeknek így most pláne szopás van...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
azért eléggé megijedtünk, mikor láttuk, hogy a feje vérzik :/ nem a látványtól, hanem, hogy agyrázkódás vagy vmi komolyabb baja lesz-e
BomBa
Viszont a hajókat hogy engedhették vízre? ...
nem hiszem L hogy ne tudják!
Gondolom, RTL Klub stb érdeke nem az volt, hogy ne menjen tovább...
Mivel négyen voltunk, arra figyeltünk, ne szakadjunk el egymástól, s elindultunk a Pesti hídfõ irányába, kb 5 perc múlva már a bent álló villamoson voltunk.
A vihar kitörése után kb fél perccel a tûzijátékot megállították, s a villamoson voltunk, amikor meglepõdve hallottuk a dörrenésekbõl, hogy folytatták.
Pánikot a hídon láttunk csak, sokan sikítoztak, de szerintem, a nyakukba szakadó jég miatt tették ezt sokan, azért nem volt túl kellemes érzés...
Láttam egy kb 5 méter magasan repülõ fekete ernyõt is, ami valahol a Duna fölött tûnt el az éjszakában.
Mivel a hídon nem kapcsolták le a villanyokat, s nem igazán volt ami ránk essen, nagy probléma nem történt, szarrá áztunk, kb ennyi.
Utána itthon a hírekbõl tudtam meg, hogy mi voltaképp jó helyen voltunk...
Pláne, hogy szerencsére legalább nem villámlott.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.