Kaotikus tűzijáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Kegyeletsértés"

42nd Intruder
Kegyeletsértés

Az elõttem levõ pár srác ott lopdosta a söröket az otthagyott pultról! <#gonosz1>

aszem tavaj, ha jól emlékszem
punker most így osztogat😊
j4n3k (alias sawy3r) miért kapott 5-t? nem politizált

BomBa

BlackShadow
az nem 2 éve volt? v tavay is megesett?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jaja, láttam, én láttam emberkéket karton sörökkel és egyéb cucokkal elmenni
nicfuplikáció az anyád. azt is duplikálhatod.

0Fritz0
Mutatták a pereceket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

úgy látszik, augusztus 20 nem múlik el baj nékûl, tavaj a hajó robbant, most meg ez a rohadt vihar. Örülök, hogy én meg a párom ép bõrrel megusztam.
De élmény volt, az biztos
_Atti_
azért is irtam hogy szerintem csak nem fogja fel..a többi csak ugy kipattant most az agyamból, azért is irtam a zárojelbe amit😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

asfa
bazz ezt még mindig nehéz elhinni!
pedig nem voltam ott!
igaz kint voltam és para volt itt is!
2perc alatt hazafutottam 10perc helyett!egy pusztán átjötem azt hittem meghalok
szerencse h itt nem volt jégesõ!
nagyon rosszak ezek a dolgok!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sawy3r
Mi van punker, nem fejeztem be. ennyi tudsz? 5 nüntetõ pont? azt

Ja... 😮)))))

Krinyo
ah, gondolom ez egy kõgeci alkalmazkodó vihar és csak a tüzijátékot várta 😄 sorry

VRSDM
nem a tied ... hanem amire te irtad. janek-é

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
jogos

_Atti_
életkor: 18-25 között
szerintem rossz helyre nyomtál vagy választ vagy rossz profilt😊

Akkor abban az egy órában lett volna az egész. 😮))

VRSDM
mint a pénz? hát NEM lásd olaj-benzin D: lásd védelemnélküli építészek D: és sorolhatnám

Krinyo
mi lett volna ha csak 1 órával tolják el?

PLackó
majd egy hét múlva válaszol 😊

VRSDM
Életkor: 14-18 között nemvagy még elég tapasztalt...

vazz, mi lett volna, Héftõ estére tették volna át.
Az emberélet fontosabb, szerintem, nem?
_Atti_
szerintem csak nem fogod fel..egyszer visszaüt..az érzelem olyan mint az energia, nem vész el csak átalakul (deszar😉 )

42nd Intruder
Én is ott voltam.. Amint esni kezdett léptekben elindultunk. Rá 10mp-re jött a szél és a többi... Cserepek jutottak nekünk is, de idõben meg tudtunk húzódni egy sarkon... Amint csitult mentünk egy fedettebb helyre... Érdekes volt...
R.I.P.

OrioN the S
nanemond ha aszonnyák MOST MEGHALSZ és pl fejedhez raknak egy stukkert nem hugyozod össze magad? :c

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
"nem érkezett info hogy ilyenkor ilyen nagy gebasz lesz" hát nevicceljmár felnéze az égre és látom hogy fosásvan csak készülök hogy hátha kell a védelem

CalebJoe
Jó hogy nem vették figyelembe hogy jön a vihar annyi pénzbe került ez a szar hpgy ennyit megért nekik.
Krinyo
te kokemény vagy hallode

VRSDM
most kérdezik a leállásrol ...

VRSDM
ha valaki talál movie-t még adhatja

BlackShadow
az oké.. de akkor még csak szimplán esett az esõ 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Dragooon
namost M1

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hát ez neméppen így van... :-|

Bandee1987
most

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Np...szerintem változtatni fogok késöbb rajta, csak az én életem se épp vmi fényes, ezért lett ilyen a filozófiám is<#hehe>...sry. De minden mozgásban van, változhat, szal ez is fog még, az biztos.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bandee1987
ja, mindjárt hiradó m1-en

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Én a haláltól sem félek :c nem édekel mi veszélyes, csinálom, ha meghalok akkor meghalok. oszt akkor mi van? egy emberrel kevesebb.

VRSDM
nemtudni még 3-4-5-6 rol rebesgetnek...

hmuda - ez igaz, Fóton 19én van tüzimóka, a CORA hypermakret állja, és ottvannak a csövek 10m-es kordon és lövik is, még 1utcával arréb is van pernye... /vége a motogp-nek JÖN AZ M1EN A HIRADÓ

Hmuda
Eddig a legnagyobb hihetõ szám amit hallottam az 6 volt. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Krinyo
megkell hogy mondjam a filozófiád szar. bocs 😄

Hát vazz, én is átéltem, lent voltunk nemrég keveredtem haza, olyan vagyok mint akit bedobtak a medencébe ruhástúl. Elképesztõ élmény volt, mint egy Hollywoody katasztrófafilm forgatásán lettünk volna, a Hyatt szállodánél voltunk, megtelt a mélygarázs bejárata emberekkel, a szálloda belseje is. Kapukat nyitogattak a lakok a kis utcában mögötte, hogy az emberek bemenjenek. Mi meg egy utánfutó mögött találtunk fedezéket és kapaszkodtunk egy órias esernyõbe (Eskimós-ba) 😊.
Közben sikoltoztak az emberek és jajveszékeltek a gyerekek. Igazi pánik volt.
Azt gondoltam amikor bemondták, hogy lesz extra meglepi, de erre, nem számoltam.
Tesom otthon volt (Deák térnél lakom) és az ablakból állva felvette kamerával a pusztítást, amikor visszanéztem megdöbbentem, mint amikor egy trópusi vihart mutatnak a tv-be amerikába. A király és az anker sarkán szabályszerûen elhajlott a tábla, elképesztõ látvány, de itt van két kép amit "menekülés" közben készítettem.
Krinyo
te már csak tudod, hisz annyit megéltél már...

Igen. Nekem van egy filozófiám, mégpedig:

Az élet szar. A te életed szar, csak kérdés, hogy mit hogyan teszel, mer tetteidtõl függ, hogy nyakig leszel-e a szarba, vagy csak bokáig. De soha nem kerülsz ki belõle és az egész világ úgyahogy van szar. Csak csökkenteni tudod a szar mértékét, eltûntetni nem, hacsak ki nem huny benned a fény...

Nekem ez a filozofiám. Legalábbis valami ilyesmi.

Ja de én azért sajnálom a halottakat.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nyomd meg az alt+shiftet és nem fog y helyett z-t írni .)

Hmuda
Egy valami biztos, nem lesz semmi baja senkinek ha a feje fölött robban a rakéta (voltam már tüzijátékon, ahhol a nézõtér körül voltak felállítva a rakéták és pont fölénk lõtték ki õket, csak néha leesett egy-két apró megpörkölõdött papírcsõdarab). Az már komolyabb ha a rakéták a levegõben besülnek és úgy esnek vissza (még szerencse, hogy eddig nem érkezett hír, hogy ilyesmi történt volna).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na, ilyet se láttam még. :o))

Bocy
azert haynan haltak meg?

VRSDM
juteszembe tény hogy ennek közevan a klímaváltozáshoz, itt Fóton volt egy vihar 2-3 hete (mikor budán az a nagy árvíz) éppenséggel se dunakeszin-vác-veresegyház-göd sehol csa felettünk 7-8cm-es jéggolyók... kocsink szépen horpadás, sufni polikarbonát teteje beszakadt, virágoknak szija...